Internetes megaszövetség a láthatáron?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, annál már nem sok nagyobb buli van: a energiahordozók és a fegyverek. De majd megnézem azt a topikot.

Laci73
ArcZ: Ebben egyetértek Veled, de nem hiszem hogy ez (a gigászok születése) elkerülhetetlen folyamat lenne. Az hogy mindez zavartalanul megtörténhet szvsz. annak következménye hogy egyrészt az emberek nagyrésze nincs tisztában a következményekkel és összefüggésekkel (tkp. semmivel nincsenek tisztában), illetve már annyira elfásultak hogy az egész nem is érdekli õket. Amúgy a "látomás" már most valóság: mindenhol a multik.

Dez: folynak a háttérben nagyobb bulik is, de errõl van külön fórumunk.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

tetszik a kép emit a hírhez raktak(amit a fõoldalon látni a hír neve mellett)
Kitûnõ példa még a gyógyszeripar egyesülése is. (És központi szerep jut egy családnak: a R*o*c*k*e*f*e*l*l*e*r*e*k.)

Addigra már az emberiség kihalófélben lesz a Földdel együtt...

Laci: Ezek tények. A költségek csökkentése, és a profit növelése a cél. Autógyártás - PSA, Fiat-konszern, VW-csoport. Bankok fúziója. Biztosító társaságok felvásárlása, IT egyesülések... Felvásárlások, egyesülések. Azután a nagy konszernek is egyesülnek. Nézd csak meg mi lesz a végén belõle? 50-100 év múlva? Egy rohadt nagy "galaktikus birodalom" -mint a star warsban...
<#circling>
Laci73
Hehehehe: "...ez a szovetseg tudna valamit tenni a hulye penz alapu internetuk ellen..." Erre mérget ne vegyél.

Arcz: A birkák is egy karámban bégetnek. Ne hagyd kimosni az agyad.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Az unióba csoportosulás tendencia az egész világon. Megfigyelhetõ az iparban, éppúgy a társadalom különbözõ szintjein és az IT-ben is. Ezek elkerülhetetlen folyamatok. <#heureka>
az internetet az amerikaiak mar "birtokoljak"... szvsz ez a szovetseg tudna valamit tenni a hulye penz alapu internetuk ellen.szal nem lenne egy buta otlet.

Darth Sith
ha ezt megcsinálják megyünk át internet2-re

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Hmmm?
Na majd 3-4-5 év múlva!

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

na ez nagyon gáz lenne ha fél internetet 1 szövetség birtokolya, remélem ez csak pletyka
<#lookaround>