24
  • Vorpal
    Marcsinak?,)))) - a Marcsösszeusz szóból lett röviditve - tiszta görög név - ott a pont,)

Figyeld meg, ha rajtakapod gyrost enni, akkor fix, hogy görög
  • Darth Sith
    " A népességfogyás igenis baj, nálunk is az"
    nálunk hol fogy? Áramlik be az országba a sok 'brazil' illetve 'görög' származású jómunkásember. Én is ismerek egy csajt, aki azt mondja magáról hogy görög, csak akkor nem értem miért hívják marcsinak...
  • Darth Sith
    ""Putyin Oroszország fallosz-szimbóluma" című cikkével megsértette az orosz elnököt."
    szólásszabadság rulz...

Ennyi erővel kb minden második, ha nem mindegyik beszélgetős műsort belehetne csukatnia TV-kben, és kb minden fórumot a neten. Vicc.
  • totya4
    :)

Ilyen alapon nálunk pl a heti hetes egy tagja sem lenne szabadlábon, ráadásul ez a szenny-műsor érdekes módon csak egy meghatározott politika irányultságot pártfogol és csak a többit kritizálja. Kíváncsi lennék hogy ez a pártpropaganda műsor a választók hány %-át befolyásolta...szerintem jócskán beleszólt a választásokba is így...
  • Ma2ska
    Miért lenne sértő, Putyinra nézve meg föleg nem, amugy is büszke rá hogy egy nagy szerszám...
  • totya4
    bvalek2 : Mi nem vagyok elnökök :) Ha azok lennénk, és hoznánk valami intézkedést/nyilatkoznánk valamit, nyilván lenne olyan, akinek ez nem tetszik. De ha emiatt azokat, akiknek ez nem tetszik bebörtönöznék, akkor kb Kína szintjére süllyednénk le, azaz demokrácia OFF.
  • Vorpal
    Ha csak a mult Magyarországi rendszerig megyünk vissza : a te kényelmes néetpoziciód alapja az , hogy egy rendszer alatt, emberek vállalták a permanens félelmet, és üldöztetést, és hitte volna valaki, hogy az nem jó? amig össze nem dőlt minden, és a sok tulok ott állt az un. szabadságban.

Jah asziszed a rendszer hagyott volna élni, ha te hagyod?
  • Vorpal
    Számomra a sajtó, vagy szólásszabadság nem ütközik az élni és élni hagyni elvével.
    Az utcán fegyverrel járkáló emberek pl. annál inkább.

Nem igazán értem hol veszélyezteti ez a társadalmi berendezkedést. Most vedd végig mégis mit szeretnél az emberektől.
    És nézd végig a történelmet, ennél szigorúbb rendszerek az ilyenfajta viselkedéssel mire jutottak.
    Az elmult 100 évben kussnál kussabb rendszerek álltak fenn, és emberek 10 milliói mentek vágohidakra, és mennek ma is szar rendszerek nevében.

Hát hol van itt akkor a harmonikus együtéllés, amit a társadalmi berendezkedésünk biztositott.

Ha maga a sértett személyesen feljelentést tesz rágalmazásért, és megjelenik a tárgyaláson, akkor megértem, persze börtön ezért sem kell, hogy járjon.

Mellesleg személyesen : az ilyen holokausztagadásokat, és tiltott nagyhatalmi jelképeketjónagy faszságnak tarom, nevetséges perek születnek belőle.
    kimegyek elszólom magamat, hogy holokausz nemvolt, és pont ugyanugy zárnak be, mint az akkor.

Tudod mit ? jöjjön ki a miniszterelnök, és mondja azt, hogy hülye fasz vagyok, és hidd el nem vitetem el a rendőrséggel.

Csak szájaljon mindenki, eddig mindig az vitte előre a társadalmakat, csak tudod a maradék 95%- nak aki otthol ülve megvárta a forradalamak végét, mert neki hideg volt odakinn, az utál felkelni a székből is.

Aztán amikor leomlanak a falak, kimennek, és a liberalizmust meg a békés harmóniát hirdetik.
    Hát a szabadságért mindig vérrel kellett eddig fizetni, és hát mint a cikk mutatja, van aki ezt felvállalja.
  • bvalek2
    Ismér elnézést azért amit írtam, de remélem a hozzászólásaim tartalmi része nem fog elsikkadni miatta.
  • Gerygrey
    Bvalek2, marhára nem tudtál megsérteni, ismeretln emberektől alaptalan csipkelődést nem szoktam felvenni.
  • bvalek2
    Egy: azért az obszcén dolgoknak is van határa, ha valaki ennyire nyomdafestéket nem tűrő vackot ír, az nem alkalmas a nyivánosság megszólítására.

Kettő: arról nem is beszélve, hogy bizonyos dolgokat a nyugati demokráciákban sem engedélyeznek, például Európában a holokauszt tagadása, vagy Amerikában a kisebbségek sértegetése tiltott, ami nagyon helyes. ugyanis az ilyen viselkedés a társadalmi berendezkedést alapjaiban veszélyezteti. A népességfogyás egy másik társadalom (az orosz, és mellesleg a magyar is) létét veszélyezteti, ez a másik ok, amiért egyetértek az orosz hatóság lépésével. Tudok még olyan országot, ahol ez történne egy újságíróval ezért, például Izrael. És mást nem tudok írni, mint hogy igazuk van.

Vegyük észre, a cikk elsősorban nem az orosz elnököt támadja, hanem egy olyan ügyet, melyet az elnök képvisel.

1. Élni, és élni hagyni
    2. Szabadság, de nem mások szabadságának a rovására
    Az orosz internetes újságíró visszaélt a kezében lévő nyilvánossággal, és megsértette mindkettő demokratikus együttélési normát.

És, elnézést az előző hozzászólásomért, mérgemben írtam.
  • Vorpal
    Menny be egy munkahelyre, és vitesd el a főnököd a rendőrökkel, mert beszólt neked - nem lenne fura?

Na ezért fura Oroszországban....
  • Vorpal
    Nem nekem nem sértő.
    Weboldalon keresztül, egész nap nyelek mint a torkosborz,
    de azt is tudom, hogy a liberális rendszerhez hozzátartozik a szólásszabadság,
    és amikor közjogi méltósággá válok, akár egy közösségben,
    tulajdonképpen nekem ez a munkám.

A politikusokat, az adófizetők pénzéból tejelik ki,
    igy tulajdonképpen minden adófizető személyes alkalmazottai.

Akinek ez nem tetszik nézzen másik munka után.
  • bvalek2
    Nektek ez a kijelentés nem sértő???
    Szerintem nem csak Putyint zavarná. Tegyünk egy próbát:

Lacc az sg.hu fallosz-szimbóluma
    Tetsuo az sg.hu fallosz-szimbóluma
    totya4 az sg.hu fallosz-szimbóluma
    Laci73 az sg.hu fallosz-szimbóluma
    Praetor az sg.hu fallosz-szimbóluma
    irkab1rka az sg.hu fallosz-szimbóluma
    GeryGrey az sg.hu fallosz-szimbóluma
    Vorpal az sg.hu fallosz-szimbóluma
    Ma2ska az sg.hu fallosz-szimbóluma

Hogy tetszik?

Kéretik intelligensen elviselni, nem úgy mint a "csúnya" Putyin bácsi. Mellesleg a hozzászólásom csak annyira jogos, mint annak az orosz tahónak a cikke a saját elnökéről. A népességfogyás igenis baj, nálunk is az. Az eddigi hozzászólók bizonyították az ostobaságukat. Uff, én végeztem
  • Ma2ska
    Hát nagy hagyományai nincsenek a demokráciának arrafelé, ha éppen nem akadt, valami diktátort mindig találtak maguknak.
  • Vorpal
    Nemkell aggódni, az orosz kultúra kicsit más mint az itteni, hogyismondjam, sarkalatosan : ezek állatok, a kva nagy szegénység, és butaság közepette, kvára nem lehet demokratikusságot adni az embereknek, mert széttépnék az országot.

Oroszországban ez igy megy, és kész.
    ami aggasztó, az ugyanez a nyugatra nézve, nehéz velük tárgyalni az inkompatibilitás miatt.
    a legtöbb nyugati érdekeltség, hacsak nem a szegények pénzének kizsigerezéséről van szó,
    ezt kerüli is.
  • Gerygrey
    Nu págágyí :) Ennyi erővel az esgét is be lehetne tiltani a "rosszabbul photoshoppolunk mint négy éve" topic miatt. Egy régi bölcsesség szerint a humorérzék az intelligencia mértékegysége, ruszki barátainknak úgy tűnik nem sok jutott egyikből sem...
  • Praetor
    Nyeponyemáj.
  • irkab1rka
    Gyetyi, gyetyi, sátáp!
    Nyád orosz megyve nagy orosz szjart szjarik.
    Hja nem ákjártok lenni nagy tyekecs vecepapír, akkor sss, mert mjentek Pjetőfi jután!

da?
  • Praetor
    A Szovjetunió soha sem volt a szabadság hazája.
  • Laci73
    Totya4: Jelcin után csupán annyi volt az új orosz államfővel szembeni elvárás, hogy néha legyen józan :) Mindenesetre régi mondás, hogy a sas nem kapkod legyek után - az önmagát elég sokszor túljátszó Putyin elég szánalmas figura.
  • totya4
    kellett nekik egy volt kgb-s elnöknek...
  • Tetsuo
    Undorító.
  • Lacc
    no comment