89
-
#9 "Fikázni könnyű, de alkotni..." - tévedés - fikázni jól sem könnyü, alkotni jól sem az
de ezt csipem a cikkben a legjobban :
"Evans elárulta, hogy a hatás mögött húzódó elmélet nem teljesen egyezik meg az eredményekkel." - lol - tipikus emberiség,))) majd menet közben vagy ránkrobban, vagy nem,))
persze pont emiatt gyakorlatiasan Franciaországba is telepitik az erőmüvet - legtöbb európai számára igy is egy fekete folt a térképen,) -
Inquisitor #8 Basszus, fáradt lehetek mert ... Nemzetközi Termonukleáris Kísérleti Reaktor ...
helyett azt olvastam, hogy:
Nemzetközi Terrornukleáris Kísérleti Reaktor -
Sith #7 Már megszokhattad volna hogy az SG forumon mindenki össze forraszt egy két fuzios eröművet a konyhában miközben csak ujjgyakorlatként kvantumfizikával foglalkozik amit egy fél rizsszemre ír fel egy légkalapáccsal
jeah fikázzunk mindent és mindenkit mi ugyis jobban tudjuk
-
#6 "Szóval ezek a naplopók mi a himbilimbit csinálnak már 45 éve???"
én azért nem nevezném őket naplopóknak. Szerintem kicsit nagyobb tudásanyaggal rendelkeznek külön-külön mint itt összesen. Ha olyan egyszerü volna, már csináltak volna jópárat és már ipari célra is alkalmaznák. Fikázni könnyű, de alkotni...
Nem véletlen hogy több tucat ország legjobb mérnőkei/fizikusai dolgoznak rajta, és nem véletlenül iylen rohadt drága. Szval szerintem nem kéne lebecsülni ezeket az embereket. -
Duncan Idaho #5 Amikor az atomreaktorok kezdtek elterjedni úgy az 50-es évek végén, 60 as évek elején, akkortájt az a hír járta hogy 30 év múlva már meglesz az első fúziós erőmű, mert az orosz tudomány / amerikai tudósok/ legyőzhetetlen ( ) ...
2000-ben szintén 30 évet hallottam egy kiállításon...
Most 2006 ban még mindig 30 év van hátra??? ( 10+20 = 30)
Szóval ezek a naplopók mi a himbilimbit csinálnak már 45 éve???
Most -
Librarian #4 Én is kiváncsi leszek mi sül ki belőle... :)P
Csak nekem az jutott eszembe: Majd a Föld fog kisülni... :DDD -
tomcat1 #3 Olajcégek riadó... -
KayJay #2 Ingyé cucc, nem rossz :)Hmm.. a napról koppintották mi? :) Nem rossz elgondolás, kíváncsi leszek mi sül ki belőle ^^ -
roliika #1 "arról nem is beszélve, hogy a felhasznált energia nagyobb volt a kinyerhetõnél. " De azért úgy tűnik hisznek benne és működni fog...1*, nem?