Süllyedünk USA-szintre
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Jelezném, hogy az ún. Amerikai-imádat és az Amerika-utálat közt semmi különbség nincs, mivel ugyanazon érem két oldala. Aki ilyen, mostanában divatos fikatémákra ugrik, semmiben sem különbözik az általa lefikázottaktól.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Viszont en megkerdeznem, mien kulturara gondoltal? Vegulis Usa a tema szoval belefer. 😊
Vlala: Jo-jo persze. De nagyon elfelejtettek. Raadasul max indianok ismerik. 😊
modellmaker: Errol van szo! 😄 En sem a globalizacio orangyala vagyok, de vannak pozitiv vonzatai. 😉
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Most jöhetnék azzal, hogy kellett nekik olyan sok embert olyan kis helyre betömöríteni, persze, hogy a hering nem érzi jól magát a konzervben... de nem jövök, mert városban is meg lehet élni, csak az élet jó oldalát kell keresni - és az nem Amerikában van.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Múltkor végigmentünk az utcán, és számoltuk, hány ember vág szomorú arcot aki velünk szembejön 😄 átlagban 10-bõl 9. :/
Eljön az Ázsiai magyarországra, és elcsodálkozik, hogy "bezzeg nálunk mindig mindeki nevet", még a szegényebb vidékeken is.
Szal igen, itt mindenki depis 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Khamwasss: Már hogyne lenne jövõnk? Itt mindenki depis?
A magyar népre jellemzõ, hogyha választani kell, mindig rosszul dönt =)
Star Trek: DS9
Latom jo hangulatban vagy.
Mibol gondolod?
Paprikés csirket fozol.
Paprikást!
Csak akkor fozol magyar kajat ha jo a kedved. 😊
Ez az egyik véglet, amin röhögnöm kell, de a másikat is látni itt. Attól is falra mászom, hogy "minden amcsi hülye", meg hogy " Nincs amerikai kultúra,csak a vadnyugati és az indián kultúra." Közhely ez is, ráadásul nem igaz. Az amerikai kultúra rengeteg értékes dolgot is adott a világnak, az elmúlt századokban, zenében, irodalomban, képzõmûvészetekben, tudományban.
Messze nem vagyok Amerika párti, de ezt a szemellenzõs vagy fekete, vagy fehér gondolkodást nem bírom.
Szerintem meg a kapitalista punk szar xD
1. Zene. Már itt is egyre többen rappelnek, olyanok is, akiknek semmi közük a zenéhez, csak pénzük van rá, hogy összedobjanak egy lemezt...
2. Kaja. McDonalds, Burger King, hambi, hotdog, ebben is van valami, mert egyszerûen parasztnak nézitek azt, aki jó kis paprikás krumplit eszik, vagy jóízûen elfogyaszt egy-két zsíroskenyeret zöldhagymával. Pedig a mekiben is csak kenyeret kapsz hússal meg zöldséggel, ha mázlid van, egy kis sajttal is, de ez divatos, mert amerikás.
3. NYELV!!! Gyönyörû nyelvünk van, mindent ki lehet rajta fejezni, mégis mindenki angolul, lattinul próbál beszélni, mert tudományosabban hangzik a "gém felkerekkelése", mint a játék feltörése, a "computer installálása", mint a számítógép telepítése, ez csak pár "szak"kifejezés, de sorolhatnám még.
Nem akarok senkivel flamelni errõl, de tényleg q-ra amerikanizálódunk.
most már kikapcsolhatja a számítógépt
http://www.lohere.net - a MagyarChan
De azért a legjobb dolog a világon indiában egy palotában élni, saját háremmel =)))
Elõzõ életemben sztem angol voltam, csak fel kell elevenítenem hogy akkor hogyan beszéltem 😄
Nem fejlesztem, fejlõdik az magától 😄
(mármint angolul beszélgettünk😊
15 éves vagyok... most megyek majd középsuliba aztán azután lehet kimegyek kicsit magyarba aztán meg az USA-ba..