Süllyedünk USA-szintre

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Asszem a kinaiak csinalljak azt a röhögésterápiát.(nemmlexem) Az is jo moka lehet. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

heringek konzervdobozban -> megint japán 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Tipikus buta és semmitmondó flémtopik. Gyülõlet Percek Light. ((C) George Orwell, 1948)

Jelezném, hogy az ún. Amerikai-imádat és az Amerika-utálat közt semmi különbség nincs, mivel ugyanazon érem két oldala. Aki ilyen, mostanában divatos fikatémákra ugrik, semmiben sem különbözik az általa lefikázottaktól.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Kezdetnek pl. mosolyogva atadod az ulohelyed egy lathatoan faradt egyénnek. 😛

Nem, akkor visszamosolyognak. Kezdjetek el legalább ketten-hárman mosolyogni, azt fogják hülyének nézni, aki nem mosolyog Veletek. Kipróbált módszer 😊

mégis mit csináljak a buszon? ha mosojgok idiótának néznek :Ð

Voltan: En pedig ugy ertettem, hogy azert van amerikai muveszet mert ok foglalkozhatnak azzal. Ngem itt magyarorszagon hiaba erdekel a filmkeszites sose fogok filmet csinalni. Ott ez konnyebben megy. Pölö A jogrencerrol meg nem azt mondtam h szuper, hanem az egyik legjobb. Persze vannak hibai, minek nincs? 😊
Viszont en megkerdeznem, mien kulturara gondoltal? Vegulis Usa a tema szoval belefer. 😊

Vlala: Jo-jo persze. De nagyon elfelejtettek. Raadasul max indianok ismerik. 😊

modellmaker: Errol van szo! 😄 En sem a globalizacio orangyala vagyok, de vannak pozitiv vonzatai. 😉

modellmaker
ott a pont. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Egy fittyfenét. Ha kinézek az utcára, vidám szaladozó kisgyermekeket, bicajozó nagyobbakat, szerelmes még nagyobbakat látok. Bár, ez nem Pest, hanem egy kisebb falu.
Most jöhetnék azzal, hogy kellett nekik olyan sok embert olyan kis helyre betömöríteni, persze, hogy a hering nem érzi jól magát a konzervben... de nem jövök, mert városban is meg lehet élni, csak az élet jó oldalát kell keresni - és az nem Amerikában van.

modellmaker
😊 ja végülis a szlovák Tesco is ugyanúgy van berendezve mint az itteni. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Elég ha reggel felszállsz a buszra, és végignézel az embereken. 50-bõl 49-nek lefelé konyul a szája és életunt arckifejezést vág.
Múltkor végigmentünk az utcán, és számoltuk, hány ember vág szomorú arcot aki velünk szembejön 😄 átlagban 10-bõl 9. :/
Eljön az Ázsiai magyarországra, és elcsodálkozik, hogy "bezzeg nálunk mindig mindeki nevet", még a szegényebb vidékeken is.
Szal igen, itt mindenki depis 😄

Voltan
Mielõtt megkérdezné valaki, én NEM az indiánokra gondoltam.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

modellmaker
"magyarország egy szar" sajnos nem egy nagy ország.. szal akár gyalog is átsétálhatsz egy szomszédos országba. csak akkor menj! menj innen!

Van, illetve volt kultúrájuk. Indiánok pl.

Voltan
Nem, nem így értettem. Úgy, ahogy írtam. Az amerikai mûvészet is sok értékes dolgot adott a világnak. Mit lehet ezen félreérteni? Az amerikai jogrendszer pedig szerintem nem annyira jó. Rengeteg hibája van. (mondjuk a közép-európainak is.)

Konnyebb az eligazodas mas orszagokban. 😊

modellmaker
Globalizációra mondj nekem lécc pozitív példát!?

[Walaki]D`Lair
Én úgy voltam vele, hogy fujj fujj le az usával, le a globalizációval, cask beláttam, hogy azért az nem csak negatívumokkal jár...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Amerikaban meg lehet elni a muveszetbol. Szerintem ezt akartad mondani. Nagy kulturajuk nekik nincsen. Amugymeg az amcsi jogrencer az egyik legjobb. 😊

CattiBrie
Ezt gondold át még egyszer.

[/spam]™

Aki csak filmekbõl ismeri meg Amerikát, az kb. olyan, mintha a Tiffanyból tanulná a szerelem csínját-bínját...

Khamwasss: Már hogyne lenne jövõnk? Itt mindenki depis?

Magyarország nem szar, csak szerencsétlen, és nincsen jövõje :|
A magyar népre jellemzõ, hogyha választani kell, mindig rosszul dönt =)

Errol eszembejutott ez a kis hangfálj.
Star Trek: DS9

Latom jo hangulatban vagy.
Mibol gondolod?
Paprikés csirket fozol.
Paprikást!
Csak akkor fozol magyar kajat ha jo a kedved. 😊

Voltan
Gratulálok, itt nyálazod az USA-t, miközben láthatóan halvány lila fingod sincs pl. Japán kultúrájáról, világáról, de azért rögvest leszólod õket. Jelzem, az amerikai kultúrának is csak az abszolút közhelyes és halálra ismételt részét szajkózod. Elköltöznél Kaliforniába? Tudod te milyen ott az élet? Van valami halvány fogalmad róla, azon kívül, amit a hollywoodi filmekbõl veszel?

Ez az egyik véglet, amin röhögnöm kell, de a másikat is látni itt. Attól is falra mászom, hogy "minden amcsi hülye", meg hogy " Nincs amerikai kultúra,csak a vadnyugati és az indián kultúra." Közhely ez is, ráadásul nem igaz. Az amerikai kultúra rengeteg értékes dolgot is adott a világnak, az elmúlt századokban, zenében, irodalomban, képzõmûvészetekben, tudományban.
Messze nem vagyok Amerika párti, de ezt a szemellenzõs vagy fekete, vagy fehér gondolkodást nem bírom.

Magyarország nem szar! Csak olyanoknak nem jó, akik kis-Amerikába születtek bele...

magyarország egy szar, az meg teljesen érthetõ hogy a számunkra legközelebb álló #1-ról vesz példát mindenki, a kínaiakhoz nehezen tudna alkalmazkodni egy ilyen nép.

sweech

Szerinted.
Szerintem meg a kapitalista punk szar xD

Inkabb maradok még. Reg szorakoztam ilyen jot. 😛

! 😄DDDD bolond -.-

sweech
anarchista punk szar

A legjobb dolog magyar milliomosnak lenni. 😛

Szerintem nem pont a vasfügönyrõl beszélt, hanme a saját kultúránk amerikai kultúrával való elnyomásáról.
1. Zene. Már itt is egyre többen rappelnek, olyanok is, akiknek semmi közük a zenéhez, csak pénzük van rá, hogy összedobjanak egy lemezt...

2. Kaja. McDonalds, Burger King, hambi, hotdog, ebben is van valami, mert egyszerûen parasztnak nézitek azt, aki jó kis paprikás krumplit eszik, vagy jóízûen elfogyaszt egy-két zsíroskenyeret zöldhagymával. Pedig a mekiben is csak kenyeret kapsz hússal meg zöldséggel, ha mázlid van, egy kis sajttal is, de ez divatos, mert amerikás.

3. NYELV!!! Gyönyörû nyelvünk van, mindent ki lehet rajta fejezni, mégis mindenki angolul, lattinul próbál beszélni, mert tudományosabban hangzik a "gém felkerekkelése", mint a játék feltörése, a "computer installálása", mint a számítógép telepítése, ez csak pár "szak"kifejezés, de sorolhatnám még.

Nem akarok senkivel flamelni errõl, de tényleg q-ra amerikanizálódunk.

sg.hu

most már kikapcsolhatja a számítógépt

http://www.lohere.net - a MagyarChan

akkor már inkább magyar anarchista punk 😄 Csináljunk egyet ^^
De azért a legjobb dolog a világon indiában egy palotában élni, saját háremmel =)))

WOULD YOU LIKE A TEA MY DEEEEEEEARRRR 😄

Te jo ég mifolyik itt? Jéézusom. Amerikaiak az okosok magyarok a hulyek? Hovakerultem? 😄

NEmö. Bejárok órára és fülelek :p
Elõzõ életemben sztem angol voltam, csak fel kell elevenítenem hogy akkor hogyan beszéltem 😄

sweech
legjobb dolog lehet a világon egy fasza befutott kaliforniai punk bandában lenni 😄

wowozol egész nap, mi-e? 😄

Én nem.
Nem fejlesztem, fejlõdik az magától 😄

Gladiator
jaj, de nevetséges vagy....

DJ Skyline
pfejj<#wilting>

magyarázták is lelkesen hogy tudnak oroszul, lestünk nagyokat, hogy mi ez valami divatnyelv ott? XD aztán rájöttünk :Ð
(mármint angolul beszélgettünk😊

bah!!4 õk leálltak a krézi frognál o_O azt hittem megõrülök, a csapból is az fojt XD

ROKICA
nem tart vissza semmi csak annyi hogy egyáltalán sulit be akarom itt fejezni..
15 éves vagyok... most megyek majd középsuliba aztán azután lehet kimegyek kicsit magyarba aztán meg az USA-ba..

Gladiator
lol. mért? csak amerikában beszélnek angolul, vagy mi?!

ROKICA
összefüggnek az ilyen nyelvek..

zõdszar? 😄D

Lengyelországban voltam, az ott felszedett tudást próbáltam Szlovákiában értékesíteni, kissebb nagyobb sikerrel 😄