213
Gyilkos számok (Numb3rs) - Ridley Scott-krimisorozat a TV2-n
-
skristof #13 köszi :)
én ís úgy vok mint az előttem szóló.. nem bírja a kapacitásom sajna :) összes x akta is megvan, de még nem volt időm megnézni újra.. pedig az a kedvencem :) -
Nuki #12 lol, túl sok minden van amit meg kéne szerezni, várni is tudok, legyen mit bambulni ha már van olyanom hogy TÉVÉ ::) -
Phat Smoker #11 ha tetszett és nincs kedved hétfőig várni, digitális import újtán beszerezhető az 1. évad dvdripje magyar felirattal ;-) -
Nuki #10 igen én is úgy vagyok vele, hogy még amennyi részt tudok megnézek, aztán majd eldöntöm, ez alapján egész jó volt ^^ -
#9 ja én néztem. Ez a rész ... jó volt. -
skristof #8 csak a végét láttam de sztem jó volt.. vagyis jó lesz ez.. megnézzük legközelebb -
Nuki #7 főleg erre voltam kiváncsi :D -
skristof #6 -
skristof #5 először énis azthittem
de most nézem, teccik.. -
#4 annyi alapja van kábé, mint a star trekben a technikai szövegeknek. De attól még érdekes -
#3 Azt hittem olyan zenékről van szó, amire szívesen megölnéd magad, de látom nem, páj. -
skristof #2 huh én lemaradtam róla :( csak hétfőnként lesz? -
Nuki #1 valaki nézi? ^^
ja és aki konyít valamicskét a matematikához, és látta, az is szólhatna egy pár szót, mi-hogy van, hogy nincs, mennyi igaz, stb... mert ahogy be van állítva, szerintem baromi érdekes =)