213
Gyilkos számok (Numb3rs) - Ridley Scott-krimisorozat a TV2-n
  • skristof
    21.10kor mindenki a képernyők elé :)
  • Nuki
    nézőpont kérdése, amúgy én is szeretem a Dr. House-t de annyi más dolgom van hogy alig érek rá letölteni külön megnézni stb... :P
  • Palinko
    szeretném kérni azokat,akik már túl vannak az első évadon,hogy a részleteket ne tessék elárúlni.igaz ezt Kenseth nem tette meg,csak gondoltam leadni az 1. figyelmeztetőt...

kül most néztem meg az első évadot.nekem bejön.nagyon is.igaz szeretem a doctor hauset is.ennek azért több valóságalapját látom...
  • Dougie
    "...de az már nem13 részes, hanem..." bocs
  • Dougie
    én már megnéztem az első évad összes részét (és szerintem a pilot volt a legjobb... hát persze, hogy kapcsolódjon be a néző...) szóval utána is vannak jó részek, de sok bennük az üresjárat (persze mihez képest?)

egyébként a legjobb az volt, mikor a prison break-es doktornő is szerepelt egy részbe. hehe (a pénzhamisítós rész asszem)

az volt furcsa, hogy sokszor az epizód 35. percéig szinte csak nangyon lassan jutnak közel a megoldáshoz, aztán 5 perc alatt megoldják az egész ügyet a végén, illetve a legvégén az apjával meg a családdal beszélgetnek mindig levezetésképp...

egyébként jó rész volt még a mesterlövészes is, szerintem

egyszer érdemes megnézni azért a részeket, mert összeségében nem rosszak

a 2. évadról nem tudok nyilatkozni, mert azt nem láttam, de az már 13 részes hanem elvileg 24 körül van, valaki látott a 2. évadból valamit?
  • Nuki
    mire gondolsz?
  • mrzed001
    Ja, egy IQ Barbi. Én még nem is hallottam olyanról aki látott már ilyet :P
  • Nuki
    van is egy mufflonja :)
  • Son Ice
    A lényeg, hogy legalább egy ember (a srác) töri a fejét. Gondolom ez a lányoknak is "teccik". :)
  • moralosan
    Figy, ez nem gond - miért lenne az? :) -, de már nagyon sok sorozatban van ilyen karakter...
  • kulabácsi
    hát ez eléggé érdekes sorozat, de számomra nagyon véletlenszerű:D nekem nem tetszett, nem találok értelmet benne, de ez csak egy vélemény, szal aki nézi az nézi....
  • Amse
    jah ez a helyes hozzáállás.
  • Nuki
    végre valaki akinek az első válasza ilyen hozzászólásra nem az hogy "újreg!!4" :D
  • Phat Smoker
    leül, megnéz, véleményt alkot...ellenkező esetben csöndben marad ;-)
  • Nuki
    díjazzuk az öszinteséged, de mégis kicsit más mint a többi, azért nézzük =)
  • Amse
    nc
  • oltibo
    Nem láttam, de biztos ez is egy kaptafára készült a többivel.
  • Phat Smoker
    jaj..sosenemalvó nyomozók, akiknek már az ereiben is koffein csordogál :))
  • Son Ice
    Miért baj az, ha valaki "szereti" a munkáját? Szerintem inkább a valós életbe is több ilyen kéne...
  • Nuki
    ilyen szinte minden sorozatban van =)
  • moralosan
    Nem rossz sorozat, csak ezeken a számoldás dolgokon kívül elég sok klisé van benne :P.

(munkamániás nyomozó, aki sosenemalszik, etc...)
  • Son Ice
    Én 1000 éve nem néztem TV-t, de tegnap véletlenül pont bekapcsoltam és éppen akkor kezdődött. Én szeretnék olyan "kocka" lenni, mint az a srác volt. :)
    Szerintem nézni fogom a többi részt is.
  • kirol
    Akkor olvasd el mégegyszer a 27-es hsz-t. Hátha másodszorra megérted, amit írtam.
  • Phat Smoker
    egyébiránt a sorozat valamiféle tudományos-matekos díjjal is büszkélkedhet, tehát lehet valami alapja a dolognak.
    az alábbi linken pedig a Northeastern egyetem matek professzora fejti ki epizódrol epizódra véleményét, eszmefuttatásait.
    klikk
  • Blasta
    HTX, megtaláltam :-)
  • Blasta
    Mi a sorozat angol címe?
    (zgye nem Killer numbers??? :-DDDD)
  • kirol
    Nekem nem a matematikával van a problémám. Én tudom, hogy a hely valószínűségét ki lehet számolni.

Én azt mondtam, olvass vissza, hogy ha látod a tetthelyeket, ne mond már, hogy te ránézésre nem mondanád azt, hogy nézzétek már, egy középpont körül helyezkednek el a bűntények. Akkor valószínűleg a tetthelyek által meghatározott területen, annak közepén lehet a gyilkos. (Persze ahhez az kell, hogy egy átlagos amcsis filmes gyilkos legyen, aki lusta mint a disznó, és a lakása környékén gyilkol. Pedig mint egy okos (bér)gyilkos is pl. Block Kellere a lakóhelyén (város, akármi) sose gyilkol.)
  • Amse
    jah.
    biztos lesz néhány rész ami nem teljesen reális, de azért az apalja tényleg nem hülyeség...
  • Phat Smoker
    fikázni könnyű, vezesd le -érvekkel alátámasztva- milyen ellenvetéseid vannak a dolog matematikai oldalával kapcsolatban ?
  • Borg
    Én már láttam ebből egy csomó részt a PRO7-en anno, és nem rossz sorozat.

De attól hogy segg hülyék vagytok a matekhoz, még nem hülyeség amit ott mondanak.
  • kirol
    Én is néztem. Leesett az állam, amikor Einsteint megszégyenítő levezetésekkel megállípította, hogy a gyilkos a középpontban lehet.

Bárki 2 mp alatt egy körzővel megcsinálta volna, na de ha neki ez így jó. Vaslogikája van a srácnak.

Amúgy jó. Csak ez a bűnténymegoldás gáz volt, legalábbis, a többi FBI-osra nézve. Mert ezek szerint azon sík hülyék.
  • Amse
    nézem azt is.
  • Palinko
    a reklámból annyit szedtem ki,hogy történik egy gyilkosság és a pasi kiszámolja a gyilkost :D ec pec kimehetsz,holnapután... :D na jó,más módszerekkel,szerintem ilyen helymeghatározás,meg ilyenek
  • Sadist
    Miről szól, úgy nagy vonalakban?
  • Palinko
    én felvettem az első résszt,még nem néztem bele.úgylátom megéri felvenni az egész sorozatot :D utánna majd megélek belőle,még nem jön a kékfény :D
  • Nuki

akkor éjféli randevúzgass, vagy mi a szöszölj XD
  • skristof
    hát azt a romasót bármi lenyomja sztem.. jó szulák andi nem :D
  • Nuki
    Dr. House is ilyen =)
    érdemes kipróbálni :)
  • Amse
    +fav
    tetszett az első rész.
    örülök,hogy van végre valami a győzike show mellett amit nézni is lehet:)
  • Phat Smoker
    a bőség zavara :))