213
Gyilkos számok (Numb3rs) - Ridley Scott-krimisorozat a TV2-n
-
skristof #53 21.10kor mindenki a képernyők elé :) -
Nuki #52 nézőpont kérdése, amúgy én is szeretem a Dr. House-t de annyi más dolgom van hogy alig érek rá letölteni külön megnézni stb... :P -
#51 szeretném kérni azokat,akik már túl vannak az első évadon,hogy a részleteket ne tessék elárúlni.igaz ezt Kenseth nem tette meg,csak gondoltam leadni az 1. figyelmeztetőt...
kül most néztem meg az első évadot.nekem bejön.nagyon is.igaz szeretem a doctor hauset is.ennek azért több valóságalapját látom... -
Dougie #50 "...de az már nem13 részes, hanem..." bocs -
Dougie #49 én már megnéztem az első évad összes részét (és szerintem a pilot volt a legjobb... hát persze, hogy kapcsolódjon be a néző...) szóval utána is vannak jó részek, de sok bennük az üresjárat (persze mihez képest?)
egyébként a legjobb az volt, mikor a prison break-es doktornő is szerepelt egy részbe. hehe (a pénzhamisítós rész asszem)
az volt furcsa, hogy sokszor az epizód 35. percéig szinte csak nangyon lassan jutnak közel a megoldáshoz, aztán 5 perc alatt megoldják az egész ügyet a végén, illetve a legvégén az apjával meg a családdal beszélgetnek mindig levezetésképp...
egyébként jó rész volt még a mesterlövészes is, szerintem
egyszer érdemes megnézni azért a részeket, mert összeségében nem rosszak
a 2. évadról nem tudok nyilatkozni, mert azt nem láttam, de az már 13 részes hanem elvileg 24 körül van, valaki látott a 2. évadból valamit? -
Nuki #48 mire gondolsz? -
#47 Ja, egy IQ Barbi. Én még nem is hallottam olyanról aki látott már ilyet :P -
Nuki #46 van is egy mufflonja :) -
#45 A lényeg, hogy legalább egy ember (a srác) töri a fejét. Gondolom ez a lányoknak is "teccik". :) -
moralosan #44 Figy, ez nem gond - miért lenne az? :) -, de már nagyon sok sorozatban van ilyen karakter... -
#43 hát ez eléggé érdekes sorozat, de számomra nagyon véletlenszerű:D nekem nem tetszett, nem találok értelmet benne, de ez csak egy vélemény, szal aki nézi az nézi.... -
#42 jah ez a helyes hozzáállás.
-
Nuki #41 végre valaki akinek az első válasza ilyen hozzászólásra nem az hogy "újreg!!4" :D -
Phat Smoker #40 leül, megnéz, véleményt alkot...ellenkező esetben csöndben marad ;-) -
Nuki #39 díjazzuk az öszinteséged, de mégis kicsit más mint a többi, azért nézzük =) -
#38 nc -
oltibo #37 Nem láttam, de biztos ez is egy kaptafára készült a többivel. -
Phat Smoker #36 jaj..sosenemalvó nyomozók, akiknek már az ereiben is koffein csordogál :))
-
#35 Miért baj az, ha valaki "szereti" a munkáját? Szerintem inkább a valós életbe is több ilyen kéne... -
Nuki #34 ilyen szinte minden sorozatban van =) -
moralosan #33 Nem rossz sorozat, csak ezeken a számoldás dolgokon kívül elég sok klisé van benne :P.
(munkamániás nyomozó, aki sosenemalszik, etc...) -
#32 Én 1000 éve nem néztem TV-t, de tegnap véletlenül pont bekapcsoltam és éppen akkor kezdődött. Én szeretnék olyan "kocka" lenni, mint az a srác volt. :)
Szerintem nézni fogom a többi részt is. -
#31 Akkor olvasd el mégegyszer a 27-es hsz-t. Hátha másodszorra megérted, amit írtam. -
Phat Smoker #30 egyébiránt a sorozat valamiféle tudományos-matekos díjjal is büszkélkedhet, tehát lehet valami alapja a dolognak.
az alábbi linken pedig a Northeastern egyetem matek professzora fejti ki epizódrol epizódra véleményét, eszmefuttatásait.
klikk -
#29 HTX, megtaláltam :-) -
#28 Mi a sorozat angol címe?
(zgye nem Killer numbers??? :-DDDD) -
#27 Nekem nem a matematikával van a problémám. Én tudom, hogy a hely valószínűségét ki lehet számolni.
Én azt mondtam, olvass vissza, hogy ha látod a tetthelyeket, ne mond már, hogy te ránézésre nem mondanád azt, hogy nézzétek már, egy középpont körül helyezkednek el a bűntények. Akkor valószínűleg a tetthelyek által meghatározott területen, annak közepén lehet a gyilkos. (Persze ahhez az kell, hogy egy átlagos amcsis filmes gyilkos legyen, aki lusta mint a disznó, és a lakása környékén gyilkol. Pedig mint egy okos (bér)gyilkos is pl. Block Kellere a lakóhelyén (város, akármi) sose gyilkol.)
-
#26 jah.
biztos lesz néhány rész ami nem teljesen reális, de azért az apalja tényleg nem hülyeség... -
Phat Smoker #25 fikázni könnyű, vezesd le -érvekkel alátámasztva- milyen ellenvetéseid vannak a dolog matematikai oldalával kapcsolatban ? -
Borg #24 Én már láttam ebből egy csomó részt a PRO7-en anno, és nem rossz sorozat.
De attól hogy segg hülyék vagytok a matekhoz, még nem hülyeség amit ott mondanak. -
#23 Én is néztem. Leesett az állam, amikor Einsteint megszégyenítő levezetésekkel megállípította, hogy a gyilkos a középpontban lehet.
Bárki 2 mp alatt egy körzővel megcsinálta volna, na de ha neki ez így jó. Vaslogikája van a srácnak.
Amúgy jó. Csak ez a bűnténymegoldás gáz volt, legalábbis, a többi FBI-osra nézve. Mert ezek szerint azon sík hülyék. -
#22 nézem azt is. -
#21 a reklámból annyit szedtem ki,hogy történik egy gyilkosság és a pasi kiszámolja a gyilkost :D ec pec kimehetsz,holnapután... :D na jó,más módszerekkel,szerintem ilyen helymeghatározás,meg ilyenek -
#20 Miről szól, úgy nagy vonalakban? -
#19 én felvettem az első résszt,még nem néztem bele.úgylátom megéri felvenni az egész sorozatot :D utánna majd megélek belőle,még nem jön a kékfény :D -
Nuki #18
akkor éjféli randevúzgass, vagy mi a szöszölj XD -
skristof #17 hát azt a romasót bármi lenyomja sztem.. jó szulák andi nem :D -
Nuki #16 Dr. House is ilyen =)
érdemes kipróbálni :) -
#15 +fav
tetszett az első rész.
örülök,hogy van végre valami a győzike show mellett amit nézni is lehet:) -
Phat Smoker #14 a bőség zavara :))