Gyilkos számok (Numb3rs) (TV)
← ElőzőOldal 5 / 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi 😊
én ís úgy vok mint az elõttem szóló.. nem bírja a kapacitásom sajna 😊 összes x akta is megvan, de még nem volt idõm megnézni újra.. pedig az a kedvencem 😊
én ís úgy vok mint az elõttem szóló.. nem bírja a kapacitásom sajna 😊 összes x akta is megvan, de még nem volt idõm megnézni újra.. pedig az a kedvencem 😊
football without ultras is nothing
lol, túl sok minden van amit meg kéne szerezni, várni is tudok, legyen mit bambulni ha már van olyanom hogy TÉVÉ :😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
ha tetszett és nincs kedved hétfõig várni, digitális import újtán beszerezhetõ az 1. évad dvdripje magyar felirattal ;-)
igen én is úgy vagyok vele, hogy még amennyi részt tudok megnézek, aztán majd eldöntöm, ez alapján egész jó volt ^^
csak a végét láttam de sztem jó volt.. vagyis jó lesz ez.. megnézzük legközelebb
fõleg erre voltam kiváncsi 😄
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
elõször énis azthittem
de most nézem, teccik..
de most nézem, teccik..
annyi alapja van kábé, mint a star trekben a technikai szövegeknek. De attól még érdekes
PSN ID.: Beegabor
huh én lemaradtam róla 😞 csak hétfõnként lesz?
valaki nézi? ^^
ja és aki konyít valamicskét a matematikához, és látta, az is szólhatna egy pár szót, mi-hogy van, hogy nincs, mennyi igaz, stb... mert ahogy be van állítva, szerintem baromi érdekes =)
ja és aki konyít valamicskét a matematikához, és látta, az is szólhatna egy pár szót, mi-hogy van, hogy nincs, mennyi igaz, stb... mert ahogy be van állítva, szerintem baromi érdekes =)
← ElőzőOldal 5 / 5