Gyilkos számok (Numb3rs) (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
football without ultras is nothing
számolgassunk együtt :Ð
kül most néztem meg az elsõ évadot.nekem bejön.nagyon is.igaz szeretem a doctor hauset is.ennek azért több valóságalapját látom...
egyébként a legjobb az volt, mikor a prison break-es doktornõ is szerepelt egy részbe. hehe (a pénzhamisítós rész asszem)
az volt furcsa, hogy sokszor az epizód 35. percéig szinte csak nangyon lassan jutnak közel a megoldáshoz, aztán 5 perc alatt megoldják az egész ügyet a végén, illetve a legvégén az apjával meg a családdal beszélgetnek mindig levezetésképp...
egyébként jó rész volt még a mesterlövészes is, szerintem
egyszer érdemes megnézni azért a részeket, mert összeségében nem rosszak
a 2. évadról nem tudok nyilatkozni, mert azt nem láttam, de az már 13 részes hanem elvileg 24 körül van, valaki látott a 2. évadból valamit?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
oltibo
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
(munkamániás nyomozó, aki sosenemalszik, etc...)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Szerintem nézni fogom a többi részt is.
az alábbi linken pedig a Northeastern egyetem matek professzora fejti ki epizódrol epizódra véleményét, eszmefuttatásait.
klikk
(zgye nem Killer numbers??? :-DDDD)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Én azt mondtam, olvass vissza, hogy ha látod a tetthelyeket, ne mond már, hogy te ránézésre nem mondanád azt, hogy nézzétek már, egy középpont körül helyezkednek el a bûntények. Akkor valószínûleg a tetthelyek által meghatározott területen, annak közepén lehet a gyilkos. (Persze ahhez az kell, hogy egy átlagos amcsis filmes gyilkos legyen, aki lusta mint a disznó, és a lakása környékén gyilkol. Pedig mint egy okos (bér)gyilkos is pl. Block Kellere a lakóhelyén (város, akármi) sose gyilkol.)
De attól hogy segg hülyék vagytok a matekhoz, még nem hülyeség amit ott mondanak.
Bárki 2 mp alatt egy körzõvel megcsinálta volna, na de ha neki ez így jó.<#nemtudom>#nemtudom> Vaslogikája van a srácnak.
Amúgy jó. Csak ez a bûnténymegoldás gáz volt, legalábbis, a többi FBI-osra nézve. Mert ezek szerint azon sík hülyék.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
akkor éjféli randevúzgass, vagy mi a szöszölj XD
érdemes kipróbálni 😊
tetszett az elsõ rész.
örülök,hogy van végre valami a gyõzike show mellett amit nézni is lehet😊