213
Gyilkos számok (Numb3rs) - Ridley Scott-krimisorozat a TV2-n
-
#93 csakhogy nincs benne csak egy feleség:D
-
Nuki #92 jó az, mégis akkor mire kapják a pénzt? nyersfordításraa? :D az néha tök undorítóul hangzik magyarul, és a plebs azt hinné nincs a címben semmi fantázia ha magyarul 1 az 1-ben lefordítanák... -
Nuki #91 ez, Dr. House, (Kemény zsaruk-the shield-amíg ment) Barátokközt^^, Star Trek, meg ha nem felejtem el Knight Rider (bár azt nagyon rég láttam, lehet már nem is játszák:( -
#90 :)
Nekem a született feleségek a halálom, mondjuk ennek se ez az eredeti címe:D -
#89 hát ez a sorozat tetsizk a feleseggek,csak az most nincs,a sliders,dr. house,meg al bundy-ék.a többi nem. -
Nuki #88 legalább nézhető =) ha kicsit eleged van a sok vad angyalból, meg meg ijesmikből :Ð -
#87 na, szal én azon a részen akadtam fel egy kicsit:)
Egyébként szerintem ér valamit a sorozat:))
-
Nuki #86 jó, csak kiváncsiság ^^
- visszatérve az előzö üzenetre, a táblát nem szeretem mert minden szaros krétaporos lenne - -
#85 tényleg nem vagyok sehol máshol regelve, csak itt...
Elmondanám, igazat mondtam, csak filmekkel, és sorozatokkal kapcsolatban járok főleg PORT-ra, meg néha RTL-re, főleg léderer barátom miadt!:)
-
Nuki #84 nyugodtan bevallhatod^^
#83 ha nekem is ilyen kategóriájú munkám lenne, nekem is tel lenne a szobám fala kémiai reakció és egyéb egyenletekkel :Ð
mindent teleírnék alkoholos filcel is akár, amit le lehet később mostni :D -
#83 aha, és látráról, arta az egyenletet a plafonra:)
eredeti 5let
lehet holnap kipróbálom:D
-
#82 kikapcsolta az agyát,a zavaró jelekre,csak a matekra koncetrált. -
#81 azért az annyira dúrva volt
én nem tudok figyelni a matekra, ha egy pici zaj is van, az meg a plafonra ír, majdnem leesetem a székről:D
-
#80 te se láttál még fanatikusokat :D -
#79 :)
A második részben, szerintem kis túlzás volt, az a garázsod téma, mikor a plafonra fúrta fel:)
-
#78 Nem, más fórumokat csak olvasgatok, írni csak ide szoktam:) Olvasni is csak nagyon néha, főleg filmeknél, vagy sorozatoknál
-
#77 Ez ilyen magyar dolog... A Monkhoz is muszáj volt hozzákölteniük valamit :)
Egyébként én angolul nézem a sorozatot és nem rossz. Főleg az tetszik, hogy nem túlozták el nagyon a csávó módszerét, eleinte féltem tőle, hogy ilyen "Hat kilóméterre innen lapul a gyilkos balra a harmadik fa törzse alatt, ez látszik a kifolyt vér alapján felrajzolható hullámfüggvényből" szerű megállapítások lesznek de szerencsére nem. -
Nuki #76 találó az gyilkos számok-nak :D nekem tetszik ^^ -
Nuki #75 úgy hogy ott vagy e más fórumokon hogy ezt tudod? :) -
#74 ez nem az én napom:D
félrebeszélek
Kész:)
-
#73 mostmár nem értelek.nem lőllek le,mert kiszámolnak :D -
Nem szoktam összekeverni a címeket!
Lőjj le!
-
#71 öhm öhm a tv2 -őn emgy a sorozat....
azért mert minden filmet is lefordítanak...a címüket is... -
#70 Hogy ON Topic is legyen, nem értem, hogy az RTL-klubnak miért nem felet meg a "numbers", magyarul, miért kellett "gyilkos" számokra változtatni?
Talán a számok gyilkolnak vagy m?
Sose fogom megérteni az RTL klubot
-
#69 ezt hogy érted?:)
-
#68 szerintem rosszat álmodtak :D -
Nuki #67 hány hejen vagy egyszerre ott? ^^ -
#66 hát, ezt onnan szedtem, hogy a PORT fórumozók, és az RTL fórumozók, ilyesmit mondanak.
De ha te azt mondod, hogy folytatják, akkor ok:)
Igen, szerintem sem adja másik csat:)
-
#65 miért ne folytatná?
másik csatornán még nem láttam -
#64 Ugye, folytatja a TV2?
:-)
Csak a szinkron miadt kérdezem, mert, úgytudom, hogy nem adta másik csatorna még... De javítsatok ki ha tévedek
-
Phat Smoker #63 asserossz :) -
Nuki #62 ...Hitchcok-ot nézek o_O ...ja az más (asszem így írják:p) -
Phat Smoker #61 fejedben Heisenberggel, kezedben egy Heinekennel -
Nuki #60 majd azokon a bizonyos napokon ezentúl én is Heisenberg-re gondolok majd -
skristof #59 jó rész volot ezis -
#58 hm...
jól fel voltak készülve a látszólag fegyvertelen bankrablók:) -
#57 megyek én is -
Nuki #56 áááz
számolgassunk együtt :Ð -
skristof #55 akkor találkozunk :DDD -
#54 én ott leszek