Gyilkos számok (Numb3rs) (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asserossz 😊

...Hitchcok-ot nézek o_O ...ja az más <#hehe> (asszem így írják:p)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

fejedben Heisenberggel, kezedben egy Heinekennel <#vigyor><#pias>

majd azokon a bizonyos napokon ezentúl én is Heisenberg-re gondolok majd <#hehe>

jó rész volot ezis

football without ultras is nothing

Amse
hm...
jól fel voltak készülve a látszólag fegyvertelen bankrablók😊

Amse
megyek én is

áááz <#hehe>
számolgassunk együtt :Ð

akkor találkozunk 😄DD

Palinko
én ott leszek
21.10kor mindenki a képernyõk elé 😊

nézõpont kérdése, amúgy én is szeretem a Dr. House-t de annyi más dolgom van hogy alig érek rá letölteni külön megnézni stb... 😛

Palinko
szeretném kérni azokat,akik már túl vannak az elsõ évadon,hogy a részleteket ne tessék elárúlni.igaz ezt Kenseth nem tette meg,csak gondoltam leadni az 1. figyelmeztetõt...

kül most néztem meg az elsõ évadot.nekem bejön.nagyon is.igaz szeretem a doctor hauset is.ennek azért több valóságalapját látom...
"...de az már nem13 részes, hanem..." bocs

én már megnéztem az elsõ évad összes részét (és szerintem a pilot volt a legjobb... hát persze, hogy kapcsolódjon be a nézõ...) szóval utána is vannak jó részek, de sok bennük az üresjárat (persze mihez képest?)

egyébként a legjobb az volt, mikor a prison break-es doktornõ is szerepelt egy részbe. hehe (a pénzhamisítós rész asszem)

az volt furcsa, hogy sokszor az epizód 35. percéig szinte csak nangyon lassan jutnak közel a megoldáshoz, aztán 5 perc alatt megoldják az egész ügyet a végén, illetve a legvégén az apjával meg a családdal beszélgetnek mindig levezetésképp...

egyébként jó rész volt még a mesterlövészes is, szerintem

egyszer érdemes megnézni azért a részeket, mert összeségében nem rosszak

a 2. évadról nem tudok nyilatkozni, mert azt nem láttam, de az már 13 részes hanem elvileg 24 körül van, valaki látott a 2. évadból valamit?

mire gondolsz?

mrzed001
Ja, egy IQ Barbi. Én még nem is hallottam olyanról aki látott már ilyet 😛

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

van is egy mufflonja 😊

Son Ice
A lényeg, hogy legalább egy ember (a srác) töri a fejét. Gondolom ez a lányoknak is "teccik". 😊

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

Figy, ez nem gond - miért lenne az? 😊 -, de már nagyon sok sorozatban van ilyen karakter...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

kulabácsi
hát ez eléggé érdekes sorozat, de számomra nagyon véletlenszerû😄 nekem nem tetszett, nem találok értelmet benne, de ez csak egy vélemény, szal aki nézi az nézi....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Amse
jah ez a helyes hozzáállás.<#eljen>

végre valaki akinek az elsõ válasza ilyen hozzászólásra nem az hogy "újreg!!4" 😄

leül, megnéz, véleményt alkot...ellenkezõ esetben csöndben marad ;-)

díjazzuk az öszinteséged, de mégis kicsit más mint a többi, azért nézzük =)

Amse
nc

Nem láttam, de biztos ez is egy kaptafára készült a többivel.

oltibo

jaj..sosenemalvó nyomozók, akiknek már az ereiben is koffein csordogál 😊)

Son Ice
Miért baj az, ha valaki "szereti" a munkáját? Szerintem inkább a valós életbe is több ilyen kéne...

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

ilyen szinte minden sorozatban van =)

Nem rossz sorozat, csak ezeken a számoldás dolgokon kívül elég sok klisé van benne 😛.

(munkamániás nyomozó, aki sosenemalszik, etc...)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Son Ice
Én 1000 éve nem néztem TV-t, de tegnap véletlenül pont bekapcsoltam és éppen akkor kezdõdött. Én szeretnék olyan "kocka" lenni, mint az a srác volt. 😊
Szerintem nézni fogom a többi részt is.

kirol
Akkor olvasd el mégegyszer a 27-es hsz-t. Hátha másodszorra megérted, amit írtam.

egyébiránt a sorozat valamiféle tudományos-matekos díjjal is büszkélkedhet, tehát lehet valami alapja a dolognak.
az alábbi linken pedig a Northeastern egyetem matek professzora fejti ki epizódrol epizódra véleményét, eszmefuttatásait.
klikk

Blasta
HTX, megtaláltam :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Mi a sorozat angol címe?
(zgye nem Killer numbers??? :-DDDD)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

kirol
Nekem nem a matematikával van a problémám. Én tudom, hogy a hely valószínûségét ki lehet számolni.

Én azt mondtam, olvass vissza, hogy ha látod a tetthelyeket, ne mond már, hogy te ránézésre nem mondanád azt, hogy nézzétek már, egy középpont körül helyezkednek el a bûntények. Akkor valószínûleg a tetthelyek által meghatározott területen, annak közepén lehet a gyilkos. (Persze ahhez az kell, hogy egy átlagos amcsis filmes gyilkos legyen, aki lusta mint a disznó, és a lakása környékén gyilkol. Pedig mint egy okos (bér)gyilkos is pl. Block Kellere a lakóhelyén (város, akármi) sose gyilkol.)

Amse
jah.
biztos lesz néhány rész ami nem teljesen reális, de azért az apalja tényleg nem hülyeség...

fikázni könnyû, vezesd le -érvekkel alátámasztva- milyen ellenvetéseid vannak a dolog matematikai oldalával kapcsolatban ?

Én már láttam ebbõl egy csomó részt a PRO7-en anno, és nem rossz sorozat.

De attól hogy segg hülyék vagytok a matekhoz, még nem hülyeség amit ott mondanak.
kirol
Én is néztem. Leesett az állam, amikor Einsteint megszégyenítõ levezetésekkel megállípította, hogy a gyilkos a középpontban lehet. <#eljen><#hehe>

Bárki 2 mp alatt egy körzõvel megcsinálta volna, na de ha neki ez így jó.<#nemtudom> Vaslogikája van a srácnak.

Amúgy jó. Csak ez a bûnténymegoldás gáz volt, legalábbis, a többi FBI-osra nézve. Mert ezek szerint azon sík hülyék.

Amse
nézem azt is.

Palinko
a reklámból annyit szedtem ki,hogy történik egy gyilkosság és a pasi kiszámolja a gyilkost 😄 ec pec kimehetsz,holnapután... 😄 na jó,más módszerekkel,szerintem ilyen helymeghatározás,meg ilyenek
Sadist
Mirõl szól, úgy nagy vonalakban?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Palinko
én felvettem az elsõ résszt,még nem néztem bele.úgylátom megéri felvenni az egész sorozatot 😄 utánna majd megélek belõle,még nem jön a kékfény 😄
<#hehe>
akkor éjféli randevúzgass, vagy mi a szöszölj XD

hát azt a romasót bármi lenyomja sztem.. jó szulák andi nem 😄

Dr. House is ilyen =)
érdemes kipróbálni 😊

Amse
+fav
tetszett az elsõ rész.
örülök,hogy van végre valami a gyõzike show mellett amit nézni is lehet😊

a bõség zavara 😊)