Gyilkos számok - Ridley Scott-krimisorozat a TV2-n

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló! Megnyílt Magyarország elsõ Numb3rs rajongói oldala!!! www.gyilkosszamok.extra.hu Gyere és nézd meg!!!<#kacsint>Katt ide!
Mr Csé
monk deszar nemtom mit esznek rajta 😊

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Sliderses csaj tényleg jó<#wink>

Láttam belõle 1 részt és nem fogott meg. A srác elmondott egy totál alapvetõ dolgot olyan szavakkal amit az átlagember nem igazán ért meg, emiatt azt hiszik hogy hû de okos és nézni fogják.
Mondjuk még mindig jobb mint a lost vagy az invasion, azok aztán tényleg legalja sorozatok.

Én láttam pár részt belõle, de kb az 5. után azt mondtam, h uncsi. Inkább nézem a Medium-ot, a Charmed-et, meg a War at Home-ot. 😄
az hagyján, de még az elsõ 40 ben sem😊
"nálunk ez halálra lenne ítélve"
spec kint sincs elsõ 3ban benne 😞

igen igen
magyaroknak a kint cancellált invasiont! meg gyõzikét.. gratulálok 😊

(de utálom védeni a ker. tévéket, de te nem szoktál nézni tévéújságot?😊

az összes kinti menõ, nézett, jónak tartitt sorozat megy magyarországon is (a legnézettebb 25-bõl csak 4 vagy 5 nincs), ezért természetes, hogy itthon is lesz.

kár köpködni a kereskedelmi tévéket, hiszen, ha valamiben, akkor kurrens sorozatokban aztán nem szenvedünk hiányt.

rtl: elnök emberei, invasion, lost, maffiózók, grey's anatomy, vészhelyzet
tv2: numb3rs, house, monk, desperate housewives, withut a trace, ncis, csillagkapu, battlestar galactica
viasat: csi, csi: miami, csi: ny, the oc

a prison break is szinte biztosan lesz õsszel.
Prison Breaket?Hova gondolsz Te kis butus!?A PB egy JÓ sorozat, nem fér bele ezeknek a kereskedelmi csatornáknak az imidzsibe😄.A gyõzike a tánci-tánci meg a hasonló nagykaliberû mûsorok melett nálunk ez halálra lenne ítélve.Mindazonáltal jó izlésed van <#worship>

Érdekes film volt, kb 10 percet néztem is belõle.. mennyire másabb az amcsi szükséglet, mint a magyar 😄

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

Prison Break-et a népnek! Te jó ég, annak milyen magyar címe lesz majd? 😄
QuippeR
Cobra 11........ (ez a tíz-tizenöt éves autók töréstesztjét bemutató dokumentumfilme, nem?)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

szentem jó, bár egy részbõl elég nehéz levonni a konzervesdobozt.

aprop: nem tudja valaki, mikor lesz újra LOST
és nem AXN-n?
olvasd el winnie irásában ezt a szót is: FIKCIÓS

lol😊
A TV nézés nem csak sorozatok és filmek bambán bámulásából áll. A TV-ben leadott esetleges jó filmeket már rég láttam, esetleg meg is vannak, sorozatokat pedig egyáltalán nem nézek. Viszont TV-n vannak hírmûsorok, sporttudósítások, ismeretterjesztõ- és természetfilmek is. Én ezeket nézem.
lol😊 a tévésorozat at egyetlen értelmes fikciós tévés mûfaj, kvázi ezekért érdemes tévét nézni, nem? (filmeket máshol is lehet)
DjDano
A sok sorozattól már a guta üt meg... Lost és Cobra 11 a többi felejtõs..

Slidersben jó volt a csajszi

B@ldrick
A csaj rettentõen szimpi...

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

"az amerikai Székhelyi József"<#vigyor2>

csillagközi galaktikus gyilkos kalandorokat a népnek
tendencia nemrosz,csak kár,hogy kinyírják itthon az összes zsír sorozatot az invasion ami kint cancelt kapott itt meg repked... pff

elsõ részt láttam, egész fogasztható, elõzetes alapján a szinkronhangok se annyira gázak (mostani sorozatok közül szinte csak Gregory House-nak illik igazán a hang a karakterhez)
de az lesz majd az igazi,ha nem 9,10óra körül kezdõdnek (elég sok nézõt vesztenek szvsz hiába amerikában a 9órás sáv van,hogy nézettebb,mint a 8as,itthon szinte kaotikus és szinte nincs is tematika)

IMYke2.0.0.0
A csaj rettentõen unszimpi...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.