Gyilkos számok - Ridley Scott-krimisorozat a TV2-n
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helló! Megnyílt Magyarország elsõ Numb3rs rajongói oldala!!! www.gyilkosszamok.extra.hu Gyere és nézd meg!!!<#kacsint>#kacsint>Katt ide!
monk deszar nemtom mit esznek rajta 😊
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Sliderses csaj tényleg jó<#wink>#wink>
Láttam belõle 1 részt és nem fogott meg. A srác elmondott egy totál alapvetõ dolgot olyan szavakkal amit az átlagember nem igazán ért meg, emiatt azt hiszik hogy hû de okos és nézni fogják.
Mondjuk még mindig jobb mint a lost vagy az invasion, azok aztán tényleg legalja sorozatok.
Mondjuk még mindig jobb mint a lost vagy az invasion, azok aztán tényleg legalja sorozatok.
Én láttam pár részt belõle, de kb az 5. után azt mondtam, h uncsi. Inkább nézem a Medium-ot, a Charmed-et, meg a War at Home-ot. 😄
az hagyján, de még az elsõ 40 ben sem😊
"nálunk ez halálra lenne ítélve"
spec kint sincs elsõ 3ban benne 😞
spec kint sincs elsõ 3ban benne 😞
igen igen
magyaroknak a kint cancellált invasiont! meg gyõzikét.. gratulálok 😊
magyaroknak a kint cancellált invasiont! meg gyõzikét.. gratulálok 😊
(de utálom védeni a ker. tévéket, de te nem szoktál nézni tévéújságot?😊
az összes kinti menõ, nézett, jónak tartitt sorozat megy magyarországon is (a legnézettebb 25-bõl csak 4 vagy 5 nincs), ezért természetes, hogy itthon is lesz.
kár köpködni a kereskedelmi tévéket, hiszen, ha valamiben, akkor kurrens sorozatokban aztán nem szenvedünk hiányt.
rtl: elnök emberei, invasion, lost, maffiózók, grey's anatomy, vészhelyzet
tv2: numb3rs, house, monk, desperate housewives, withut a trace, ncis, csillagkapu, battlestar galactica
viasat: csi, csi: miami, csi: ny, the oc
a prison break is szinte biztosan lesz õsszel.
az összes kinti menõ, nézett, jónak tartitt sorozat megy magyarországon is (a legnézettebb 25-bõl csak 4 vagy 5 nincs), ezért természetes, hogy itthon is lesz.
kár köpködni a kereskedelmi tévéket, hiszen, ha valamiben, akkor kurrens sorozatokban aztán nem szenvedünk hiányt.
rtl: elnök emberei, invasion, lost, maffiózók, grey's anatomy, vészhelyzet
tv2: numb3rs, house, monk, desperate housewives, withut a trace, ncis, csillagkapu, battlestar galactica
viasat: csi, csi: miami, csi: ny, the oc
a prison break is szinte biztosan lesz õsszel.
Prison Breaket?Hova gondolsz Te kis butus!?A PB egy JÓ sorozat, nem fér bele ezeknek a kereskedelmi csatornáknak az imidzsibe😄.A gyõzike a tánci-tánci meg a hasonló nagykaliberû mûsorok melett nálunk ez halálra lenne ítélve.Mindazonáltal jó izlésed van <#worship>#worship>
Érdekes film volt, kb 10 percet néztem is belõle.. mennyire másabb az amcsi szükséglet, mint a magyar 😄
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Prison Break-et a népnek! Te jó ég, annak milyen magyar címe lesz majd? 😄
Cobra 11........ (ez a tíz-tizenöt éves autók töréstesztjét bemutató dokumentumfilme, nem?)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
szentem jó, bár egy részbõl elég nehéz levonni a konzervesdobozt.
aprop: nem tudja valaki, mikor lesz újra LOST
és nem AXN-n?
aprop: nem tudja valaki, mikor lesz újra LOST
és nem AXN-n?
olvasd el winnie irásában ezt a szót is: FIKCIÓS
lol😊
A TV nézés nem csak sorozatok és filmek bambán bámulásából áll. A TV-ben leadott esetleges jó filmeket már rég láttam, esetleg meg is vannak, sorozatokat pedig egyáltalán nem nézek. Viszont TV-n vannak hírmûsorok, sporttudósítások, ismeretterjesztõ- és természetfilmek is. Én ezeket nézem.
A TV nézés nem csak sorozatok és filmek bambán bámulásából áll. A TV-ben leadott esetleges jó filmeket már rég láttam, esetleg meg is vannak, sorozatokat pedig egyáltalán nem nézek. Viszont TV-n vannak hírmûsorok, sporttudósítások, ismeretterjesztõ- és természetfilmek is. Én ezeket nézem.
lol😊 a tévésorozat at egyetlen értelmes fikciós tévés mûfaj, kvázi ezekért érdemes tévét nézni, nem? (filmeket máshol is lehet)
Slidersben jó volt a csajszi
A csaj rettentõen szimpi...
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
"az amerikai Székhelyi József"<#vigyor2>#vigyor2>
csillagközi galaktikus gyilkos kalandorokat a népnek
tendencia nemrosz,csak kár,hogy kinyírják itthon az összes zsír sorozatot az invasion ami kint cancelt kapott itt meg repked... pff
elsõ részt láttam, egész fogasztható, elõzetes alapján a szinkronhangok se annyira gázak (mostani sorozatok közül szinte csak Gregory House-nak illik igazán a hang a karakterhez)
de az lesz majd az igazi,ha nem 9,10óra körül kezdõdnek (elég sok nézõt vesztenek szvsz hiába amerikában a 9órás sáv van,hogy nézettebb,mint a 8as,itthon szinte kaotikus és szinte nincs is tematika)
tendencia nemrosz,csak kár,hogy kinyírják itthon az összes zsír sorozatot az invasion ami kint cancelt kapott itt meg repked... pff
elsõ részt láttam, egész fogasztható, elõzetes alapján a szinkronhangok se annyira gázak (mostani sorozatok közül szinte csak Gregory House-nak illik igazán a hang a karakterhez)
de az lesz majd az igazi,ha nem 9,10óra körül kezdõdnek (elég sok nézõt vesztenek szvsz hiába amerikában a 9órás sáv van,hogy nézettebb,mint a 8as,itthon szinte kaotikus és szinte nincs is tematika)