50
-
Aegis #9 azért a hoaxokra kitalálhatnának valamit saját érdekükben -
#8 Hmm én ebből az egészből nem vettem észre semmit :) -
drwho #7 szerintem ha új iwiw szoftvert kell írni, ahhoz nem kell, hogy leálljon az agész. Igaz nem tudom, hogy milyen a struktúrája, de egy portál átépítése csak azon múlik, hogy mekkora szándék van rá. Kell venni néhány száz gigányi mintát, másoltaban. Ezen a db átszervezést és az átalakítsái szkripteket lefuttatni, kipróbálni a rendszert, majd az egészet a teljesen adathalmazon lebonyolítani. persze célszerü a teljesről egy biztonsági tükröt megtartani. én már csináltam is ilyet igaz kisebb portállal, de gond nélkül át lehetett állni, csak akarni kellett. -
#6 Csak sajnálni tudom aki ezekhez tartozik
Jöhet a flame... de előtte nézzétek át az árakat. -
#5 Nekem hirtelen 80%-ra ugrott fel a packet lossom minden iranyba legyen az külföld vagy belföld:) Érdekes volt:D kb 1 órán át tartott és csak a IRC-en tudtam chatelni:D Meg néha lerúgta a router a modemet és percekig nem talált kapcsolatot:D -
gere1 #4 iwiw ala normalis kod kellene. nem 1000 ujabb vas. csak hat ujrairni az ert ido lenne, s kozben elvandoralnanak az emberek a konkurensekhez. -
dez #3 Hihi, csináljanak belőle katasztrófafilmet! :P -
startmenu #2 Jaja, jó cikk. Én nem éreztem a lassulást, vagy csak nem emlékszem. Otthon kábelem van, melóhelyen meg nem t-comos... -
#1 gratula, jó kis cikk. :)