139
Te hogy tanulsz?
  • TommoT
    jaja kémia az ilyen
  • ngcsnet
    már az elején, amikor legelsőzör elmondta a tanár, akkor kellett volna odafigyelni, kémiával énis így jártam:S
  • sapkafej
    stréber
  • ngcsnet
    én reggel 5 perc alatt átnézem az anyagot a dogára, általában reggeli közben.
    majd szünetben is tanulok kicsit.
    és 5perc tanulással is tartom a 3as szintet, gimiben.
  • Voltan
    Nem érezted az iróniát...
  • donoki
    én 3-4-5ös =)
    baze janek 5ből bux, kilencedikbe?ejnye...
    én 7.es vok :S
    Évveztes =(
  • ROKICA
  • ERykk
    hehe anno 4.9 es átlagomat 2.7re cseréltem:D
  • BADE
    szerintem a legnehezebb megbukni,mindig vannak módszerek,amikkel legrosszabb esetben is 2-est el lehet érni
  • iko
    Amúgy ami nem érdekel azt általában pár nappal a vizsga után elfelejtem. :)
    [ték]
  • iko
    Idegennyelv -> azt csinálni amit a tanár mond, reménykedni, hogy jó a tanár :)
  • iko
    matekra sok sok feladatot megoldani, ami nem megy azt könyv segítségével
  • iko
    könyv elolv 1x
    vázlat elolv 1x
    megpróbálni elmondani a vázlatot
    vázlat elolv még 1x
    megpróbálni elmondani a vázlatot
    vázlat elolv még 1x
    Tudni
  • Met
    nemhinném, hogy a topicnyitó tanulási módszerével lenne baj
    egyszerűen nem akar tanulni, ennyi
  • Takezó
    én azt hallottam, h mindenféle zene zavarja az embert a tanulásban, az instrumentális igaz, kevésbé
  • Takezó
    áh, kicsi én:D:D:D
  • Vlala #43
    Először is, kikapcsolnám a gépet. :) Bár nekem könnyebb volt, amikor tanultam, még nem volt gép.
  • BADE
    nekem van egy tanuló cd-m,mindenféle komolyzene van rajta,állítólag serkenti az agyműködést.
    Akkor nyomtam be,amikor szigorlatra készültem,végül meg is lett.:)
  • jointeer
    válaszoltam a kérdésedre
  • Voltan
    Igen, tényleg. Hatalmas arc.
  • HD JOHNNIE
    jól indult a topik.. az elején mindenki leírta, hogy ki hanyasra áll.. :D Véleményem szerint a magolás nem tanulás, a magolással megtanulod az egymás után következő szavakat és elismétled. de nem fogod érteni, hogy mit mondtál... példamondat: a tonogénes novocainnak tachikardizáló hatása van. Ezt gyönyörűen meg lehet tanulni magolva, csakhogy nem tudod mit jelent. Sztem ha valamit nem tudsz akkor azt ne félj az idősebbektől megkérdezni és ne szégyelj kérdezni, mert most még megteheted később nem. Egyébként a jegyeimről: ált suli: gyenge 3, gimi: erős 3 és most a főiskola: erős 4-es... sose szerettem tanulni, de aztán rájöttem, hogyha nem görcsösen magolok, vagy erőltetem, hanem csak simán olvasom többször (nuku tv, nuku sg, a zene az mehet halkan) akkor többet érek el vele...
  • sweech
  • Super Mario
    Nem feltétlen jegy függvénye, hogy kinek milyen lesz a jövője. Most a hétvégén találkoztam egy általános iskolai osztálytársammal, aki szinte 8 éven át osztályutolsó volt, és most ingatlan értékbecslő lett.
  • Slayerboy
    Netegezz
  • CattiBrie
  • aston shell
    4-es... mar csak erettsegik vannak hatra... pl ma du 1-kor angolbol irasbeli...
    ahelyett, hogy tanulnek, itt logok sg-n.. :)

aki mostansag vizsgazik, annak egy kalappal! :)
  • Mr_no_NaMe
    Hát mit vársz ha nézed a tévét meg SGzel "tanulás" közben?
  • Viking
    jah, és minden nap van legalább egy lyukas órám (angol nyelvvizsga, tesi felmentés), így remekül el lehet lenni.
  • Viking
    lyukas órákon, ami számomra nem pontszerző tárgy nem igazán érdekel, annyi h ne bukjak meg, érettségi tárgyakból pedig jól állok, ennyi nekem elég.
  • ROKICA
    nemértem a kémiát hiába olvasom hiába akarom érteni:(
  • 2XP
    6-7 évesen iskola, 8 év általános, 4 (vagy 5) év középsuli (gimnázium, szakközép vagy szakiskola), majd 3,5 év bsc, 2 év msc, és 3 év phd, aki igényli :)
  • 2XP
    Elég elkeserítő topic :( Én mindig arra törekedtem, hogy a tudásom maximális legyen (ami nem csak az ötöst jelenti, mivel azt sok tanárnál el lehet érni nyalással is). Még az általam gyűlölt irodalmat is a tőlem telhető legmagasabb szinten tanultam, mert úgy gondolom, hogy annak is részének kell lennie az alapműveltségnek.

A kémiát pedig nem magolni kellene, hanem kicsit elgondolkozni rajta. Nagyon szép tárgy, és a mai élet alapjául szolgál.

Hogy hogyan tanulok? Leülök, elolvasom a leckét figyelmesen, átgondolom, hogy miről van szó, aztán ha kell, elolvasom még annyiszor, hogy tudjam. Tudom, hogy ki kellene emelni, de ahhoz lusta vagyok. A másodszori olvasásnál meg már úgyis tudom, hol van a lényeg.
  • ROKICA
    Nálatok meddig járnak általánosba?

Mert nálunk 6 évesen kezdünk ovodába járni,, 7 évesen általánosba.. általánosban nálunk 8 osztály van...(vajdaságban)
  • Barney Tech
    serencséri nem bukok de a kémiábol éppen hogy átmegyek.
  • [HUN]FaTaL
    sehogy:) 3-4es rámragad órákon többi nem érdekel:P A két felvételi tárgyamból ötös vagyok.
  • ROKICA
    mit nem?!
  • ROKICA
    én ebben a pillanatban is a kémiát magolom:((
    (és közben nézem a tv-t meg olvasom az ezsgét)
  • j4n3k
    lol. rám csak a kosz ragad a suliba
  • jointeer
    nem
  • jointeer
    nem tanulok
    viszont valahogy mégis rámragad a tudás, 3-4es vagyok htx