Te hogy tanulsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(jameg én is halasztós vagyok...:( tavaly ment, de mostmár nem. jövõre megpróbálok óráról órára tanulni.
Igaz hogy van idõ a tanévbõl még, de már nem tudom felhozni annyira a tantárgyakból a jegyeket. Remélem a 0adik éves gimnáziumnál nem annyira számít be a 10edik a továbbtanulásba)
A türelem rozsdát terem.
War. War never changes.
(O_o)
Nemtudjátok miket kérdeznek, csak összefoglalásból, vagy telejs anyagokat is kérdezhetnek? PLS
(O_o)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Sacred & Diablo 2 fan ;)
Na csak erre a 7%-ra egy kis reagálás. Elõször is nem az alapján fognak csak megítélni, hogy tudod-e azt a 7%-ot (márha ez igaz, de a statisztikák már csak ilyenek), hanem, hogy hozzá tudsz-e szólni valami értelmeset a maradék 93%-hoz.
Ezt hívják alapvetõ ismeretanyagnak. Amúgy meg tanúljatok fokozatosan, mert akkor nem csak a rövidtávú memóba pakoljátok az anyagot, hanem talán fõiskolán/egyetemen is hasznát veszitek.
Peace
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Meg aki pl. matektanár akar lenni, az meg tanulja mint állat mert annak kellesz, bár erõsen kétlem hoyg te az akarsz elnni.
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ezt egy gyerek honnan a p*csából tudhatja, már bocs...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
Jópár kis bliccelõs osztálytársam van, akik 4-es 5-ösök, mert mindig sikeresen kipuskáznak mindent. Én életemben most puskáztam talán harmadszor :D
Mit kell rajta megérteni? Sikeresen kipuskáztam xD
Amúgy 3-vok gimibe. Arany középút.:))
de még annyit hogy a tanárnak ís nagy szerepe van a tanulásodban, nem csak neked, mert akárhogy is tanulhatsz, ha oylan a tanárod... Én pl. az ircsivel vok így, mert elsõben 4-es voltam, qrva jó tanárom volt, elment majd jöt egy öreg vén fasz nõ, akir azt hisz higy még a rendszerváltás elõtt vagyunk, és egybõl 2-es lettem év végén, most is õ van most is éphogy 2-es megvok.
Sztem
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
aki akar az otthon is leül, nézegeti a könyvet/térképet/stb
valaki csak bejár a suliba hogy ne basztassák otthon, mind1
földrajzból is 2 vagyok..
irodalom 3, nyelvtan 4 ,töri 4, angol 5, német 3, kémia 3...
földrajz kurvára nemérdekel, kõzetek meg miegymás...földrajz = tudjam hogy holvan amerika, európa, ázsia azt kész:D kémiából is mól%-t számolunk, keveréses egyenletek stb....persze ha egy kitûnõ ránézne mittomén egy sziliciumra, vagy nátriumra asse tudná hogy miaz
<#vigyor1>#vigyor1>
nekem fizikai fájdalom leülni a könyv elé + tanulni.)
ami érdekel azt megtanulom órán, matekot otthol gyakorolom, és kész:)
szal napi 0-10perc tanulás
irodalomtanár kérdezte az osztályt hogy ki mennyit tanul:D
2 kitûnõ kis könyvmoly picsa meg du. 3-tól este fél 8-ig tanul, loool,hát kinembírnám, mondjuk gondolom egész nyáron bennt döglenek a szobában egy kötelezõ olvasmány melett<#gonosz1>#gonosz1> (még mielõtt valaki leszólna, szeretek olvasni)
#90 : tavaly tök ígyvoltam, fõleg a némettel...(akkor még nemvolt angol)hazamegyek, óó fél óra gépezés, megtanulom...óóó majd fürdés után átnézem...óó majd reggel megcsinálom... aztán "Ménem tanultál? 1-es!!"
mondjuk az irodalmat szerettem..nemtanultam semmit 5-ös voltam belõle...feleléskor mégha alig tudod akkor is szépen folyamatosan...és 5-ös...szal nem kell megakadnod , megállsz, tanár kérdez, aztsemtudod, és szorul a hurok... és hülyeség olyanba belekezdeni amit nem tudol befejezni :D
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!