A Symantec leállíttatná a Vista fejlesztését
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem feltétlen. VAnnak jobb megoldások is, mint az integráltak. Pl. nekem a Diskeeper vált be nagyon (igaz, nem fizetek érte).
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Nem a lényeg, hanem a fontos!
A Symantec nem hiába aggódik, hiszen a MS alapvetõen ingyen kínálja a legtöbb alkalmazást (az ISA és az Antigen kivételével), és csak a frissítési elõfizetésért kér pénzt. Mivel a Windows Client Protection része lesz a Open Volume Licence programnak, a MS helyzeti elõnnyel fog rendelkezni minden konkurens alkalmazással szemben.
Meg fogsz lepodni de pont a symantec licenszelte a speedisk-et, es azt adtak el defrag neven.
Gondolom a licenszben benne volt hogy ne allitson maganak konkurenciat, ezert a defrag minden szempontbol rosszabb volt.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nemigen. A cégek nagyon költségérzékenyek, ott faragnak le a kiadásokból ahol tudnak - az otthoni felhasználók többsége pedig nem fizet semmiért. A helyzet hasonlít ahhoz, amikor jó tizenöt éve a DOS-ba integrálták a lemez-töredezettségmentesítõt (nem jut eszembe a készítõ cég neve, annak idején õk is nagyon kapálóztak az MS ellen) Az eredetileg külön megvásárolható programot ma már senki nem venné meg, hiszen az a Win szerves tartozéka.
Az egész lényegében a máshol is megfigyelhetõ, multik által gerjesztett folyamat: benyelik a kisebb vállalkozások piacát.
A Vista-ról: lehetelen hogy a Symantec útjába álljon a Vista megjelenésének. A MS inkább kifizeti a büntetést, inkább bevállal egy vesztes pert, mintsem elhasaljon. Óriási pénz (fõleg marketing) és presztízs hever már a Vistában, egyszerûen nem fognak visszalépni vele. Roliika írja, hogy ez egy trükk lenne a Vista halasztásának magyarázatára - kizárható ez is, szintén a fent említett okokból. A Vista be van harangozva, a piac és a MS részvényesek már várják (utóbbiak a bevételt természetesen).
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
LOL, a kis Symantec csúzlival lõ a Királytigrisre 😄
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Amúgy az tény hogy az emberi hülyeség a leggyengébb pontja ezeknek a rendszereknek, és nem feltétlenül a kód. Lásd Kevin Mitnick miket használt ki...
A férgek és a többi nyalánkság bejutásának legnagyobb segítsége az emberi hülyeség.
Ameddig ez van,addig Symantec is lesz.
A vista meg egy csilivili op rendszer,amit jó ha majd 5 év alatt sikerül 90%-ra javitgatniuk.
Lásd az xp mostani helyzetét.
\"The voices are back... Excellent.\"
De ismerõs mintha egy hete lett volna az AMD és az INTEl, ki jön még? Ingyenreklám.:S