Fizetős lesz a felsőoktatás?
← ElőzőOldal 10 / 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóltam a moderátori topikba hogy helyezzék át a gumiszobába. Ha nem lehet és itt nem maradhat akkor törölve lesz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
gondolom ez csak a kezdet lenne, ha sikeres lesz akkor kiterjesztik mindenkire és szépen lassan csendben emelgetik majd a fizetendõ százalékokat
ma már mit nem akarnak megfizettetni ? kölcsönöket nekünk kell visszafizetni emberek...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Felsõoktatásról szólna a dolog. De ha baj akkor egy admin át tudja helyezni?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
... ( mivel politizálni nem lehet itt csak eme 3 pont utaljon a véleményemre )
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Meg akarják fizettetni a diploma árát
A koalíció megállapodott az utólagos képzési hozzájárulás 2007-es bevezetésérõl.
Szinte biztos, hogy 2007-tõl bevezetik a felsõoktatásban az utólagos képzési hozzájárulást: az MSZP és az SZDSZ az oktatási program egyeztetésekor megállapodott ebben - tudta meg lapunk a tárgyalások egyik résztvevõjétõl. Ennek lényege, hogy az egyetem elvégzése után, a diplomás keresetbõl, sokévi részletben kell visszatéríteni az állam számára a felsõoktatási képzés költségeinek egy részét.
Forrás: Népszabadság Online
A teljes cikket itt olvashatod.
A koalíció megállapodott az utólagos képzési hozzájárulás 2007-es bevezetésérõl.
Szinte biztos, hogy 2007-tõl bevezetik a felsõoktatásban az utólagos képzési hozzájárulást: az MSZP és az SZDSZ az oktatási program egyeztetésekor megállapodott ebben - tudta meg lapunk a tárgyalások egyik résztvevõjétõl. Ennek lényege, hogy az egyetem elvégzése után, a diplomás keresetbõl, sokévi részletben kell visszatéríteni az állam számára a felsõoktatási képzés költségeinek egy részét.
Forrás: Népszabadság Online
A teljes cikket itt olvashatod.
← ElőzőOldal 10 / 10