Heroes of Might and Magic V - Ízekre szedjük

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy sikerül nektek három / négy évente ráakadnotok egy 2006-os cikkre és ide kommentelni? (google?)

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

sziasztok!
egy kérdésem lenne!
nemrég telepítettem fel a HOMAM 5-t!
eljutottam a harmadik pálya végére, amikor a hídon mennék át, de folyton lefagy és kidob! ez mitől van?(a rész neve csapda második menet)
előre is köszi a segítséget!
Hahó😊!
Biztos van itt valaki, aki jobban ért a játékokhoz, mint én:
Feltelepítettem a heroes 5-öt (másolt változat), daemont kellett használnom hozzá. Két fájl tudtam használni, az egyik .mdf a másik .mds kiterjesztésû volt, a daemon csak az .mds-t ismerte fel, de aztán rájöttem, hogy bármelyiket használom, ugyanaz lesz a végeredmény, a heroes feltelepül...
Crack nem volt hozzá, azt a netrõl kellett leszednem.
El is indult a játék, DE:

- ha a hadjáratot próbálok indítani, nem tölti be a játékot, csak eltûnik minden szöveg a képernyõrõl
- a személyre szabott játéknál sem igen tudok variálni, csak pár pálya van fent, (mintha ezek emlékeztetnének hadjáratokra), ilyenek, hogy pl: Asha Könnye.
- Ezeket játsztva a játék nem lép be olyan helyre, ahol bármilyen katonát tudnék toborozni magamnak, így aztán utánpótlás nélkül elõbb-utóbb mindig meghalok...

Mit lehet ezzel kezdeni?
Elõre is köszi a válaszokat😊
valaki tudna adni nekem kódot ahhoz h tudjak a neten is játszani
Én hasonló játékokhoz sorolnám még a Disciples 2-t is(1-el nem játszottam). Sztem az nagyon jó játék, bár attól független, hogy hasonló egy kicsit régebbi játék már. Azért ennek az elkészítésével sem siettek. 2001.január 24-én adták ki a Disciples 2-t. És több mint 7 évre rá adják ki a Disciples 3-at.
Ilyen hosszú játék készítést még nem is láttam igazából.
Remélem a nagy várakozásnak minõség lesz a fizetsége.
Hali!
Nekem szintén a nekromanta invázió küldetéssel van problémám:
Megvan minden küldetés (elátkoztam a városokat, van 20 csontsárkányom...stb), de nem tudok bemenni azon a portálon, ahol Cyrus megszökött. Hogyan lesz vége a pályának?? Vagy ez is valami bug, hogy nem ér véget a pálya? Ilyenkor mi a megoldás? Elõre is köszi a segítséget!

u.i.: Az 1.6-ig fent van az összes patch, szóval a patchek sem oldják meg ezek szerint
Hi
Shift+áthúzod a sereged.
Seregek bontása hogyan lehetséges?
Hm megoldódott a probléma miután mindent kipróbáltam, csak akkor ajánlja fel a gép a vár átváltoztatást 10.000 aranyért ha a necroval foglalod el a várat. ezt nem nagyon értem de hajrá mindenki
Sziasztok
Visszatérõ probléma de senki nem ad rá válast h a Nekromata hadjáratban a 3. küldetésnél h kell a városokat átalakítani a bot megvan, de nem tudom hol kell hetek ota küzdök vele<#zavart2>.elõre köszi
htr93
Sziasztok nekem is segítség kéne... a játék megvan, gépigény rendben,
de: a játék nem teljesen legális 😊
a játék feltelepítve volt felmásolva a gépre( nem én másoltam fel, valszeg a bátyám vagy akitõl megvan) 3 fájl be van csomagolva. ezeket kicsomagoltam egy aaa nevû mappába, majd minden mást a becsomagolt fájlokon kívül megintcsak átmásoltam az aaa nevezetû mappába.Ezek után, miután a gép aszonta hogy nem találja, az aaa mappában lévõ bin mappából kimásoltam csak simán az aaa mappába az összes dll ájlt. ekkor, miután rámentem az exe-re széééép lassan elsötétült a kép...miaa...? gondolom ez a játékhoz tartozik, mer ha valami baj lenne, nem szép lassan, hanem egy bõl kapcsolt voolna ki a monitor, aztáán, kiírta a kedvenc hibaüzenetemet: a program/Windóz hibát észlelt a rendszerben, ezért leállt. a kellemetlenségekért elnézést kérünk,. lehetõségek: ok, hibajelentés küldése(ja xp-m van.)mingyá kicsöngetnek, elõre is köszz. htr93.freemail.hu û

http://heroes5faq.extra.hu/magyaritasok.html

ha magyarosítás kellene!!
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni? Szertnék egy heroes 5 magyarítást.
Köszönöm elõre is!

beasty
Sziasztok! Még csak most kezdtem a játékot de már most elakadtam, segítsetek. Az elsõ szint 5. küldetésén nem tom hogy lehet az ellenséges vár elõtti kaput elfoglalni, mert mindig fejlõnek és nagyon erõsek. És hol lehet beszélni és találkozni Nikolay seregével????

Elõre is kösz
sziasztok! :-) igen 10000 arany
asszem 10000-be kerül.én azt nem tom hogya kárhozottak jele mi a fenére jó?
Hali
Tudja valaki a Nekromata hadjáratban a 3. küldetésnél amikor 20 csontsárkányt kell feltámasztani, hogy utána lehessen menni a varázslónak a térkapun keresztül. Mit kell csinálni, hogy a városok átváltozzanak nekromata várossá?
Kell hozá valamilyen varázy bot az is meg van már de nem tudom hogyan lehet átváltoztatni öket.
Ha jól gondolom csak így lehet feltámasztani csont sárkányokat!

Tudna valaki segitenmi meg köszöném!
hát ööö nem tudom azzal vége kéne lennie.Elfoglaltad az összes várost?és legyõzted gilraent?
Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Inferno küldetés, 3. pályán hogyan lehet a druidák mágiaforrását megtörni? Már minden várat, bányát elfoglaltam plussz vagy 5-ször legyõztem a druidákat a nagy fák között mégis semmi. Elõre is köszi!
A 3-masnal egyszerubb,itt meg csak nezek mint a moziba! 😊
Sziasztok.Csak egy kérdésem lenne a játekal kapcsolatosan.hogy kell kettéosztani egy nagy csapat ilyaszt,vagy gyalogot? Mar menéztem mindent de nem jottem rá! O snep! Legyszi segitsetek!
jól van sikerült!20 csontsárkányt úgy kell összegyûjteni hogy felszeded õket 3 helyen is vannak.
hupsz boccs nem tudtam hogy 2-szer küldtem el
hali! a nekropolis 3. pályáját meglehet csinálni mindig jön az elején a narancshõs és nem lehet legyõzni
hi!végig lehet vinni a nekropolsi3 pályáját?mindig jön az elején az a narancshõs mindig megöl
Hali) Heroes5 Nekromanta/Invázió mi a fránya?minden kész de nem tok 20csont sárkányt idézni(((
woom
Vagyis neoreg által írt hivatkozás, bocs de lázban vagyok, mostantól játszhatom magyarul!!!

woom
Hy

Megoldodót a magyarítás, amit zoli722 írt hivatkozást megnyit-letölt -bemásolt és mégsem müxöt, de bennem volt a hiba ki kellett törölnöm a p0data, és p1data fájlokat u.a. könyvtárból.

bingó

woom
Hy mindenkinek!

Végígjátszásban segítség a :
http://heroes.hardwired.hu/heroes5/leirasok/kampanyok.php

Magyarításban viszont nekem kellene segítség!
Segítsetek ha tudtok!!
thx

Segitsetek!!!A The tramp pályán már mindenkit elintéztem,de a folyó túloldalán van egy tank.Avval mi a teendõ?
NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Peti0011
1.1 patchot nem pakkot de mndegy
Lécci Valaki Küldjön egy linket ahonnan le tudnám szedni a heroes 5 -höz a magyaeritást !!!!!! Kérlek
<#banplz><#banplz>

Csá

NEOreg3
milyen pakkot? 😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

hi! Nekem nem akarja felrakni a pakkot azt írja ki hogy nincs felrakva a játék? Mit csináljak hogy jó legyen? segítsetek plz
csak van hozzá már magyar szöveg is angolhoz!😄😄
hülyék

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

ÁÁáááááááááááá
Segítsetek már

AMD Athlon xp 3200+ ; nvdia geforce 7600gs 256 Mb 8xAgp ; 2x 256 Mb Kingmax DDR+ 1 512 Mb Kingmax DDR

He He : Tegnap megrendeltem a Heroes 5-öt magyarul ! És ma hozzák ! Ajánlom Nektek is ! Ezzel megszünnek a segítségkérések !http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=8689
<#buck>
Fontos, valamivel ki kell tölteni a nyáriszünetet!:-D

El akarom verni a heverom!

AMD Athlon xp 3200+ ; nvdia geforce 7600gs 256 Mb 8xAgp ; 2x 256 Mb Kingmax DDR+ 1 512 Mb Kingmax DDR

Hogy kell multizni? Regisztrálni kell az ubi.com-on, vagy lehet anélkül is?

Valaki nem segítene????

korábban támadnod kell - ez nem sim city.

Hi, a necropolis kampány 3. pályán járok, elakadtam.. Vagyishát.. Már 4x nekiálltam elõrõl a pályának, de mindig mielõtt lett volna egy normális academy-s várfoglalós sereg, megtámad egy ellenfél, akinek a serege olyan, hogy 580 gremlin, 160 mágus, 24-44 Rakshasa Raja 300 gólem 50 Djinn.. És volt már 4 titán is.(mind továbbfejlett) Hiába van nekem 35 nemtovábbfejlett lichem, 250 csontim 20 wraithom 80-90 vámpírom, 140 spectre-m, 160 zombim, a serege egyszerûen kialáz.. Látom 160 mágus jóvan rászórok egy puppet mastert, erre jön a folyamatos phantomozás.. Meg egy halom fireball..Lehet, hogy velem van a baj, lehet hogy mással, de nincs valami ötletetek, vagy valami olyasmi, hogy együtõs élõhalott sereg valahol ami neutrális?Mer a szigetemen már mindenkit beállítottam, és a sziget jobb oldalán a vámpírokat is, de semmi eredmény..Ja, és 20as szintû Markal.. Vagy már korábban támadnom kéne, csak én vagyok a maximalista??
Kösz a segítséget
Az asha mindig máshol lesz, ha megtaláltad a 3 obelisk-et akkor a puzzle map mutatni fogja hogy hol kell ásnod, megkeresed kiásod, bemész a várba és megkérdezi, hogy fel akarod-e építeni. Ennyi! Nem tudna vki segíteni, hogy hogy kell multizni?

El is mondom, hogy én hol találtam meg 2 perce😊 Szal Dunmoortól jobbra van egy Haven millitary Post. Azzal szemben van egy farönk. A rönktõl(Nem a farönk alól!) számolva 3 lépésnyit menj le, utána kettõt balra. Ahova érkezel, ott áss. Ha elsõre nem találtad meg, akkor kövesd a kiírásokat, mer én a rögtön a farönk alatt elkezdtem ásni(Nem tudtam a pontos helyét, csak 2 obelisket néztem meg), és mikor ástam azt írta ki kb, hogy "Its somewhere to the southwest.."Elvileg neked is ilyesmit fog, azt az utasítást kövesd, és nem lesz gond😊 Sok sikert!
Szerintem..😊
Olyan, vagy az, mint a 3ban a Grail. A pályáról valahonnan elõ kell ásnod(Nem véletlen a szóválasztás), és bevinned a várba. A megtalálásban az obeliskek segítenek.
Hy,
nem tudna valaki segiteni? Haven Fall of the king pályán mi az a Tears of Asha?
És hol van? Azt mondja rakjam fela városra de hát mi az?

I never asked for this.

Bocs nem szoltam 😊!! Winamp-al ment!!!!
A 4.videót mé nem lehet képpel együtt látni<#rinya> , mé csak hang van????
Please
Felhívom az esetleg elakadók figyelmét arra, hogy itt az Sg-n is van "Játékosok Fóruma" --> Heroes of Might & Magic V. topik, legalább 8.5 ezer hozzászólással, F.A.Q.-kal ( !! ), linkekkel.

\" Mi minden voltam helyettem, mielõtt meg nem születtem ? \"

Oldal 1 / 4Következő →