116
Sony Ericsson W850 - high-tech walkman
-
#36 Hello!
Te szoktál irogatni mobilaréna fórumára is? Legalábbis van egy EmThor user. :) -
#35 ez egy nagyon jó teló, 1etlen orbitális hibával: a 2mp kamera ocsmány képeket készít :(
Fehérben még szebb!!
fotók a telefonnal, elég ocsmányak, összes készülékkel ilyen...
itt egy angol teszt a fehérről
ára: 110-130 -
kandzsal #34 Nemrossz kis teló sz.tem én beruházok egy ilyenbe csak kicsit félek hogy élőben egy kicsit csúnya lesz -
boldow #33 kár -
Landor #32 már a w810-é sem rakható a 750be -
boldow #31 lehet buta kérdés, de nem tudja megmondani valaki, hogy a software átültethető lesz-e k750i-be? -
G_ArchAngel #30 én is ezért félek a K800-tól, lehet más élőben...
akkor viszont W810, mert az szép vonalvezetésű és fekete:)
a fényképezőgép azért jó, mert ha felkell mérnem egy épületet, akkor nehogy 10+ kg-os felszereléssel mászkáljak, ha csak emlékeztetőnek kell a fotó:) -
Landor #29 Nem állítottam fel elméletet, csupán leírtam a közölt adatokat. ;)
Nekem a W800 nem nagy a zsebemben, így a W850 sem lenne az. viszont az az idegesítő kiálló giccs a K800on engem felettébb zavarna, ha az merevedne ki a zsebemnél. Az hogy K meg W.. ugyan azt tudják, leszámítva a kamerát. De te, mint szakavatott fényképész, ugye nem vársz nagyon sokat egy ilyen digitális géptől? :)
Prezentáció, notebook, komolyanvétel? Hú, akkor tényleg a K790/800-at válaszd..
Nekem tetszik a W810, viszont még nem fogtam W850et, előben lehet hogy más benyomsáom lesz róla, viszont most még igencsak pozitív. -
G_ArchAngel #28 ja, és sajnálom, de az SE oldala és a Mobile-review.com szerint is van benne rádió, ráadásul ez utóbbi oldalon még screenshot is van róla...:) -
G_ArchAngel #27 "hogy zsebben hordott telefon végig vastag-e, vagy csak 2 cm-en..."
Méretek (forrás:newmobile.nl):
Sony Ericsson W850i: 98 x 47 x 21 mm
Sony Ericsson W800i: 100 x 46 x 21 mm
Sony Ericsson K800i: 106 x 47 x 18 mm
a legvastagabb ponton mérik, így az elméleted megbukott, mivel nagyrészt vékonyabb...
amúgy a K a buisness (3G, 3,2 mpixeles kamera stabilizátorral) a W walkman telefon...
Nekem tetszik a W810, de a W850-nek vmiért "céllövölde" hangulata van, főleg az alsó átvilágított navigációs panellel...
meg az embert amúgysem veszik komolyan, na a prezentáción kiteszi a notebook mellé:) -
Landor #26 "egyedül a kamera fedél ugrik ki"
na de hogy!
látszik hogy még nem fogtál a kezedben K800at
[TRAMPLITEELFON:D]
"hogy zsebben hordott telefon végig vastag-e, vagy csak 2 cm-en..."
Méretek (forrás:newmobile.nl):
Sony Ericsson W850i: 98 x 47 x 21 mm
Sony Ericsson W800i: 100 x 46 x 21 mm
Sony Ericsson K800i: 106 x 47 x 18 mm
-
G_ArchAngel #25 a linken találsz egy képet, ahol egymás mellett van a két telefon, ott látszik, hogy a K800 a vékonyabb, egyedül a kamera fedél ugrik ki...
és nem mindegy, hogy zsebben hordott telefon végig vastag-e, vagy csak 2 cm-en...
rádió? az szokott lenni a telefonokban?:)
[NEM HALLGAT SEMMIT FÜLBEDUGVA, MERT MÁR ÜTÖTTÉK EL] -
Landor #24 bazinagy? akkor majd nézz meg egy k800at, hogy milyen vastag, avval az ostoba kamerafedlappal.. ja és rádió sincs a k800ban -
G_ArchAngel #23 W850 full review
...ez engem meggyőzőtt: K800 lesz az én telefonom!
Ez bazinagy! Összezárva akkora, mint a K750...
ráadásul csak 2 mpixeles, pozitívum, hogy fekete is van belőle... -
Landor #22 nagy kaland, bemutató k800 meg k790 már volt az én kezemben is..
olyat mutasson amiben működik a xenon is! -
Landor #21 hello ide is :)
lehet hogy inkább kivárok egy ilyenre a w810 helyett, bár a "navi gombok" nem tetszenek egyedül... -
G_ArchAngel #20 nem gond, ha nem hiszem el addig, míg nem csinálsz róla egy képet, mondjuk a monitor előtt, ahol látszik az SG topic?
ha nincs fényképezőgéped, tükörrel megolható...
csak furcsa, hogy a K800i Angliában is csak "coming soon" -
#19 ha akarod tudni agusztus jön be majd de nekem már van
-
#18 ja nekem k800i van
-
bikajoni #17 HELLO
-
G_ArchAngel #16 nrm tudom ki a designer az SE-nél, de jó ránézni ezekre a telefonokra, egytől-egyig szép mindegyik -
G_ArchAngel #15 sajnos nem tudok többet, mint ami az SE oldalán van: hamarosan... -
streetlegal13 #14 zsírul néz ki ez a teló!
valaki tudja mikor jelenik meg a k800i? -
G_ArchAngel #13 mindenki másra használja, én felmérésnél az épületeket fotózom (és minnél részletesebb, annál jobb) így nem kell a dSLR gépet cipelnem, ami mindennel együtt 10kg:) -
#12 hát, azért ezt a "mivel telcsivel kimondott szep minosegi kepet nem lehet csinalni" mondatodat megcáfolnám, nézz be a mobil fotók topikba, van ott egy-két eszméletlen szép foto, amiket többnyire k750i -vel csináltak...persze nem a professzionális szinthez mérten szépek, hanem az átlag mobilfotókhoz képest
azért a 2mpixel az mégiscsak 2mpixel...sőt a k800i -n már igazi 3.2mpixeles sony cybershot 'mechanika' lesz, ami azért egy elég jó digitális fényképezőgép
de amugy igazad van, vga is bőven elég egy mobilra, sőt olyannyira nem érdekel hogy még a hiánya sem izgat(na)...ja és gondolom én is hogy rohadtdrága lesz :( -
#11 en ugy vagyok a kameraval hogy egy VGA boven jo mivel telcsivel kimondott szep minosegi kepet nem lehet csinalni, viszont barati tarsasagban meg pillanat szulte helyzetekben jo lehet.
nagyon jo telcsi lesz csak qrva draga... -
#10 nemrossz telonak néz ki
de ha már új se telóknál tartunk ezt csekkoljátok le
nálam ez eddig mindent visz, 4gb nem merevlemezes memoria, touchscreen, meg minden ami kell...kivéve a kamera, amit lehagytak róla...de a többi cucc kárpótolja a kamera hiányát...szerintem. -
#9 S710 architekturara epulve nemde?
amugy szerintem csini meg jo is -
#8 vedd úgy hogy megvan a vevőd rá :D Mikor jelenik meg a K800i? :P
Mondjuk az jó hogy nem barmoltad szét, mert amit néztem használtat annál mind ottvolt, hogy joy frissen cserélve, vagy cserére szorul stb stb stb... -
G_ArchAngel #7 olcsón odaadom Neked a K750-em, ha megjelenik a K800:)
csak én nem barmoltam szét, mint egyesek , mert még garanciás (vodkás...) -
#6 sztoro, megnéztem a tesztképeket:) jó képeket csinál telóhoz mérten a K800i, de még akkor sem tecc, és az ára se lesz piskóta.. -
#5 3,2mpx, IS, de attól még nem biztos hogy jó képet csinál... Mondjuk a 6230-asomnál biztosan jobbat :) Én most egy K750ivel szemezek, az nagyon frankó kis teló, meg jól néz ki nagyon (y) -
G_ArchAngel #4 nálam még mindig a K800i a favorit a 3,2 mpixeles autofókuszos, stabilizátoros kamerával... -
#3 Hinnye de randa vagy szegénykém... :CC Vagy inkább csak szokatlan..? Nekem nemtetszik, bár meg tudnám szokni, inkább a tudása miatt venném meg. -
G_ArchAngel #2 Hivatalos SE W850 oldal -
G_ArchAngel #1 A W710 mellett egy másik Walkman telefont jelentett be a Sony Ericsson, a W850i-t.
Míg a W710-el a hölgyeket célozták meg, a W850i a fiatalok telefonja lesz. A szétcsúsztatható készülék fekete és fehér színben lesz elérhető, a 900/1800/1900Mhz-s GSM hálózatok mellett a 2100Mhz-s UMTS hálózatokon is működni fog. 2 inches, QVGA (240 x 320 pixel) felbontású kijelzőt kap, mely 262 ezer szín megjelenítésére képes. A kamera a szokásos, 2 megapixeles, LED-es vakuval. Bár az előlapon nem kapott helyet kamera, videótelefonálni is tudunk majd vele. Ezeken kívül RDS-es FM rádiót, Bluetooth 2.0-t, NetFront böngészőt, RSS hírolvasót és Macromedia Flash lejátszót találunk a gépben.
Vásárláskor a gép mellé 1GB-os Memory Stick Pro Duo-t kapunk, meg persze az elmaradhatatlan fülhallgatót. A zenék telefonra töltését a szintén mellékelt kábelekkel és szoftverrel oldhatjuk meg, amennyiben nem akarunk memóriakártya-olvasóval bibelődni.
A zenelejátszó funkciók nagyon fejlettek. A Walkman Player 2.0 szoftver MP3, AAC, AAC+, eAAC+ és m4a fileokat játszik le. Annak sincs semmi akadálya, ha sztereó Bluetooth headseten szeretnénk zenét hallgatni, hiszen a készülék támogatja az A2DP-t. Folyamatos zenelejátszás mellett a készülék körülbelül 30 óra hosszát üzemel.
Európában a 3. negyedévtől lesz megvásárolható a W850i. Árról egyelőre nincs információ.