Sony Ericsson W850(i)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sony DR-BT21G
Olyan kérdésem lenne:
W850i van már egy ideje... de szeretnék venni egy Bluetooth jellegû fülhallgatót(hogy vezeték nélkül is tudjam a telót hallgatni).Néztem a sony ericssonnak a Bluetooth fejhallgatóját a de ott csak olyan találtam ami megint a vezetékes megoldás ugy értve hogy egy külön vevõ egység van ami lóg az ember nyakában és abból jönn a vezeték a fülbe.
Link:Sztereo Bluetooth™ Fejhallgató HBH-DS980

Én olyant keresek ami egy fejpánt és az ember tarkójánál helyezkedik el a pánt és közvetlen Bluetooth kapcsolatban van a telefonnal.
Pl Logitech van két fejhallgatója. De az univezális megoldás és közvetetten kacsolódna telefonhoz. PL amit ipodhoz ajánlak az jó is lenne nekem a telóhoz. De annak olyan a megoldása , hogy van az adó egység ami 3,5 mm-es JAG-gel kötöd össze a ipoddal vagy más mp3-lejátszóval és egy tarkó fejpántos fülhallgatóval kapcsolódik össze Bluetooth-on keresztül. 6 órás zene hallgatás 10-11 m távolságon belül.
De a w850-nél ez nem kompatibilis. mert míg Mediában dolgoztam kipróbáltam D750 telómmal,hogy csak a magát a fülhallgatót használjam akkor nem ismerte fel, ebbõl kiindulva a w850i sem ismerné fel....
LINK:Logitech - FreePulse Wireless
Na itt jönn a kérdés, hogy ez csak a telefon kompatibilitásának a problémája lehet vagy az hogy a két rádiós frekvencia nem megfelelõ volt
és/vagy Szabványban térnek el?
Esetleg tud vagy létezik A sony ericsson-nak ilyenjellegû megoldása amirõl én nem tudok? vagy más gyártónak elérhetõ áron?
A motorolának láttam egy amerika reklámot amit egy V3 tipusu telót reklámozot egy ilyen Bluetooth tarkópántos fejhallgatóval. A sonyericssonak nem láttam sehol....
A pixmánia.com-on találtam egy ilyent amit keresek. De ne már motorolával sony ericsson-t hallgassak.
Ha tudna valaki valami tippet vagy ötlett adni az jó lenne!
Tudna valaki java video player-linket adni ehez a típushoz!<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
-tRs-Landor
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
-tRs-Landor
-tRs-Landor
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
-tRs-Landor
Ilyen mobilt szeretnék venni, de valami érdekelne, bocs elõre is , ha láma kérdés(a legutolso telom egy T610es volt :D)
Szóval van-e arra mód, hoyg a gyári fülhallgatót kicseréljem? Engem nagyon idegesit ez a teljesen hallójáratba mászó design, és fáj is tõle a fejem :S.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Ja, idõnként, ha bluetoothon keresztül netezek vele, idõnként lefagy, és csak ki-be kapcsal jön rendbe. Másvalaki is tapasztalt ilyen problémát?
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Nincs vkinek eladó W850i-je? Elõre is kössz
Akinek ilyen telcsije van, nem tudja véletlenül, hogy be lehet-e állítani, hogy ha összecsukom, akkor kapcsolja be a billenytûzárat, akkor is, ha valamelyik menüpontban vagyok?
-tRs-Landor
még mindig azt mondom, ez nem Nokia topik, és a symbiannal nincs kisegítve jelen pillanatban
mégha te tojtad a T-comot, sõt a mobiltelefont erre a világra, akkor se
anyázni meg ne velem, arra ott vannak a 14-18-asok
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Joh, látom kicsit gyengeképességû vagy, ezért részletesen a kedvedért LEÍROM:
Agamemnon megkérdezte hogy lehet-e netet csinálni PCn keresztül a telefonra (#79). Mire te beírsz egy ORBITÁLIS fasszágot (#80) hogy WiFivel lehet (kibaszott nagy köze van ennek a telefon témához) és mellesleg beugatsz neki is hogy minek akar TELEFONnon netezni.. brávó..
Erre én leírom neki (#82) hogy csak symbianos TELEFONoknál lehet ezt megoldani, mire te jössz az energiaitallal meg a nagyanyáddal! Ha valakinek, akkor neked van szükséged gyógyszerekre!
Ja és hanyagolnálak hidd el szívesen privátba, csak akkor ne tegyél fel kérdõmondatot nekem ott! Remélem kielégítõ volt a válasz ott, szóval be lehet fejezni az ócsárolást, a további privátjaidat törlöm olvasás nélkül.
a téma részemrõl lezárva
-tRs-Landor
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ja és hanyagolj privátban, köszi
szerinted a W850-es topikban érdekel valakit a symbianos Nokiád? ennyi energival irhattam volna, hogy a nagyanyám a villamos, ez is legalább annyira a témába vág
a W850 nem Nokia
és nem syman
aakor?
a válogatott trágárságokat meg kéretik mellõzni
Nincs valakinek egy Theme Creator, ami már ezt is tudja kezelni?
Mert ami nekem van meg, az csak a W900-at tudja.
Csak megkérdeztem, hátha akart már más is így netezni, és esetleg õ tudja a megoldást, hogy ilyen meg olyan program kell hozzá.
"minek akarsz azoin netezni ha ott a gép
ugyanakkor wifivel mondjuk lehetne"
wifi mi?
te szerencsétlen..
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Amúgy videó konvertáláshoz a Super-t ajánlom a eRigthSoft-tól. Mindenféle beállítási lehetõséged van. Méret, bitrate, hangsáv választás, és egy csomó fajta fájllá tud konvertálni.
-tRs-Landor
ugyanakkor wifivel mondjuk lehetne
Mert a gépemen van net, és azt szeretném a telefonomon használni. Megoldható?
a program neve bluetooth usb adapter
vagy usb kábel
A program neve Sony Ericsson Media Studio
A demó változattal 5 percnyi anyagot dolfozhatsz fel... nekem a full kellene, nincs meg valakinek?
számítógéprõl videót át lehessen küldeni mobilra?
ÉS a program nevét.(sony ericcson v630i)
hát igen, a kaptár menü, én már csak ilyen konzervatív vagyok, szeretem amit megszoktam :)
most visszaolvasva télleg vicces :DDDDD
ha a kaptár menüt volt szerencséd kipróbálni, akkor szeritem az nagyon állat!! ::DD
-tRs-Landor
nem csak drága, de nagyon fura a menüje, meg az egész nagyon újszerû, szal nekem nem jött le egyböl mit, hogyan
-tRs-Landor
nem csak kép meg vitrin, ahhoz ez túl drága