Sony Ericsson W850(i)

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hy
Agamemnon
Képet dobsz? Kíváncsi lennék rá én is :)

Megtaláltam amit kerestem!
Sony DR-BT21G
Agamemnon
Bocs, nekem tippem sincs...

Sziaztok!

Olyan kérdésem lenne:
W850i van már egy ideje... de szeretnék venni egy Bluetooth jellegû fülhallgatót(hogy vezeték nélkül is tudjam a telót hallgatni).Néztem a sony ericssonnak a Bluetooth fejhallgatóját a de ott csak olyan találtam ami megint a vezetékes megoldás ugy értve hogy egy külön vevõ egység van ami lóg az ember nyakában és abból jönn a vezeték a fülbe.
Link:Sztereo Bluetooth™ Fejhallgató HBH-DS980

Én olyant keresek ami egy fejpánt és az ember tarkójánál helyezkedik el a pánt és közvetlen Bluetooth kapcsolatban van a telefonnal.
Pl Logitech van két fejhallgatója. De az univezális megoldás és közvetetten kacsolódna telefonhoz. PL amit ipodhoz ajánlak az jó is lenne nekem a telóhoz. De annak olyan a megoldása , hogy van az adó egység ami 3,5 mm-es JAG-gel kötöd össze a ipoddal vagy más mp3-lejátszóval és egy tarkó fejpántos fülhallgatóval kapcsolódik össze Bluetooth-on keresztül. 6 órás zene hallgatás 10-11 m távolságon belül.
De a w850-nél ez nem kompatibilis. mert míg Mediában dolgoztam kipróbáltam D750 telómmal,hogy csak a magát a fülhallgatót használjam akkor nem ismerte fel, ebbõl kiindulva a w850i sem ismerné fel....

LINK:Logitech - FreePulse Wireless

Na itt jönn a kérdés, hogy ez csak a telefon kompatibilitásának a problémája lehet vagy az hogy a két rádiós frekvencia nem megfelelõ volt
és/vagy Szabványban térnek el?
Esetleg tud vagy létezik A sony ericsson-nak ilyenjellegû megoldása amirõl én nem tudok? vagy más gyártónak elérhetõ áron?

A motorolának láttam egy amerika reklámot amit egy V3 tipusu telót reklámozot egy ilyen Bluetooth tarkópántos fejhallgatóval. A sonyericssonak nem láttam sehol....
A pixmánia.com-on találtam egy ilyent amit keresek. De ne már motorolával sony ericsson-t hallgassak.

Ha tudna valaki valami tippet vagy ötlett adni az jó lenne!
Agamemnon
Nincs olyan program.

De miért nem jó a saját lejátszója?

Sziasztok
Tudna valaki java video player-linket adni ehez a típushoz!<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Pheaper
:DD

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Pheaper
ilyet akarsz ?:O

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

3G+musicID+rádióból tudsz felvenni zenét+szebb, nagyobb kijelzõ+más dizájn(talán trendibb de ez egyéni)

-tRs-Landor

Agamemnon
Nem tudom, hogy a 810 mivel tud kevesebbet.

ha nem fontos az autofókusz és nem kell az edge, akkor végülis ha tetszik akkor igen..

-tRs-Landor

Tikal
810rõl megéri váltani erre? :) nem tudok donteni...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Agamemnon
3 méretben adnak hozzá gumit szóval, lehet, hogy találsz megfelelõ méretût...

Igen, például a HPM-65ös is jó hozzá.

-tRs-Landor

Üdv!
Ilyen mobilt szeretnék venni, de valami érdekelne, bocs elõre is , ha láma kérdés(a legutolso telom egy T610es volt :D)

Szóval van-e arra mód, hoyg a gyári fülhallgatót kicseréljem? Engem nagyon idegesit ez a teljesen hallójáratba mászó design, és fáj is tõle a fejem :S.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Agamemnon69
De, a T-Mobilenak, a Pannonnak, meg a Vodafonnak. :-) Én nagyon szeretem, és nem akarok megválni tõle. Az egyetlen apróság, amit hiányolok, hogy nem symbian-os, de ez sem okoz túl nagy galibát.

Ja, idõnként, ha bluetoothon keresztül netezek vele, idõnként lefagy, és csak ki-be kapcsal jön rendbe. Másvalaki is tapasztalt ilyen problémát?

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

HI!
Nincs vkinek eladó W850i-je? Elõre is kössz
Agamemnon
Ismer valaki egy programot a W850-hez, aminek segítségével irányítani tudom a desktopot - nem a sima bluetoothos egérmozgatásra gondolok-. Mert bármit is töltök le, ahhoz kellene a telefonról internet összeköttetés, hogy legalább a trial verziót ki tudjam próbálni.

Agamemnon
Nem ismer valaki egy programot, maivel esetleg meg tudonék nyitni word dokumentumokat is a telcsimen?

Agamemnon
Hi!
Akinek ilyen telcsije van, nem tudja véletlenül, hogy be lehet-e állítani, hogy ha összecsukom, akkor kapcsolja be a billenytûzárat, akkor is, ha valamelyik menüpontban vagyok?

<#nevetes1>

-tRs-Landor

Agamemnon
Azért ez nem gyenge, hogy mit össze tudtok hozni...

Mike at home
pont a Nokiának van wifis telefonja, de sebaj
még mindig azt mondom, ez nem Nokia topik, és a symbiannal nincs kisegítve jelen pillanatban
mégha te tojtad a T-comot, sõt a mobiltelefont erre a világra, akkor se

anyázni meg ne velem, arra ott vannak a 14-18-asok

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

gondom? persze hogy van! mi a faszt ugatsz be nekem kéretlenül? (#85) takarodj a gumiszobába kötözködni!
Joh, látom kicsit gyengeképességû vagy, ezért részletesen a kedvedért LEÍROM:

Agamemnon megkérdezte hogy lehet-e netet csinálni PCn keresztül a telefonra (#79). Mire te beírsz egy ORBITÁLIS fasszágot (#80) hogy WiFivel lehet (kibaszott nagy köze van ennek a telefon témához) és mellesleg beugatsz neki is hogy minek akar TELEFONnon netezni.. brávó..
Erre én leírom neki (#82) hogy csak symbianos TELEFONoknál lehet ezt megoldani, mire te jössz az energiaitallal meg a nagyanyáddal! Ha valakinek, akkor neked van szükséged gyógyszerekre!

Ja és hanyagolnálak hidd el szívesen privátba, csak akkor ne tegyél fel kérdõmondatot nekem ott! Remélem kielégítõ volt a válasz ott, szóval be lehet fejezni az ócsárolást, a további privátjaidat törlöm olvasás nélkül.

a téma részemrõl lezárva

-tRs-Landor

Mike at home
symbian, mielõtt belekötsz

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
gondod van? szerintem szedj valami nyugtatót, rádfér
ja és hanyagolj privátban, köszi

szerinted a W850-es topikban érdekel valakit a symbianos Nokiád? ennyi energival irhattam volna, hogy a nagyanyám a villamos, ez is legalább annyira a témába vág

a W850 nem Nokia
és nem syman
aakor?

a válogatott trágárságokat meg kéretik mellõzni

Agamemnon
Még egy kérdés, de ne vesszetek össze,
Nincs valakinek egy Theme Creator, ami már ezt is tudja kezelni?
Mert ami nekem van meg, az csak a W900-at tudja.

Agamemnon
Hé, ezen ne vesszetek már össze!

Csak megkérdeztem, hátha akart már más is így netezni, és esetleg õ tudja a megoldást, hogy ilyen meg olyan program kell hozzá.

na pont te magyarázol iqbajnok?

"minek akarsz azoin netezni ha ott a gép
ugyanakkor wifivel mondjuk lehetne"

wifi mi?
te szerencsétlen..

-tRs-Landor

Mike at home
nem tudom mire vered magad, amikor te hsz-edet is kenheti a hajára

benézted, mér posztolsz hozzám ilyeneket :D

-tRs-Landor

Agamemnon
A W850-en azthiszem csak a gép tudna netezni bluetoothon keresztül. Én legalábbis semmilyen jelét nem láttam annak, hogy mûködne fordítva.

Amúgy videó konvertáláshoz a Super-t ajánlom a eRigthSoft-tól. Mindenféle beállítási lehetõséged van. Méret, bitrate, hangsáv választás, és egy csomó fajta fájllá tud konvertálni.

symbianos nokiákon meg lehetett oldani bluetoothon keresztül

-tRs-Landor

Agamemnon
Igazából nem is tudom, hogy mire használnám, mondjuk az ágyamból tudnék netezni... és azért kérdeztem mert ilyenrõl nem nagyon hallottam még, hogy ez hogyan oldható meg.

Mike at home
minek akarsz azoin netezni ha ott a gép

ugyanakkor wifivel mondjuk lehetne

Agamemnon
Lenne egy kérdésem, az oksi, hogy a telefonon keresztül tudnék netezni a számítógépen, de ez visszafelé nem valósítható meg valahogyan?
Mert a gépemen van net, és azt szeretném a telefonomon használni. Megoldható?

Mike at home
ha meg konvertáló programra gondolsz, akkor a Total Video Converter-t nézd meg

Mike at home
ja már emlékszem, beirta minden topikba

Mike at home
ezt minek irtam...
a program neve bluetooth usb adapter
vagy usb kábel

Agamemnon
Ez engem is érdekelne.

A program neve Sony Ericsson Media Studio
A demó változattal 5 percnyi anyagot dolfozhatsz fel... nekem a full kellene, nincs meg valakinek?

Mike at home
ilyet itt nem csinálunk!

Nem tudja valaki hogy hol lehet olyan programot letölteni hogy
számítógéprõl videót át lehessen küldeni mobilra?
ÉS a program nevét.(sony ericcson v630i)

Pethy23
Csak nekem mozog a hátlapja mióta levettem elõszõr?
Mike at home
assetom mi a FM sugárzó, maradjunk annyiban :D
hát igen, a kaptár menü, én már csak ilyen konzervatív vagyok, szeretem amit megszoktam :)

most visszaolvasva télleg vicces :DDDDD

ja azt hittem a kiegészítõmre gondoltál.. :D
ha a kaptár menüt volt szerencséd kipróbálni, akkor szeritem az nagyon állat!! ::DD

-tRs-Landor

Mike at home
na volt szerencsém kipróbálni
nem csak drága, de nagyon fura a menüje, meg az egész nagyon újszerû, szal nekem nem jött le egyböl mit, hogyan

ha drágállod, akkor ne vedd meg, ennyit nem ér <#nevetes1>

-tRs-Landor

Mike at home
hol lehet ilyet kipróbálni?
nem csak kép meg vitrin, ahhoz ez túl drága

Oldal 1 / 3Következő →