116
Sony Ericsson W850 - high-tech walkman
-
hadnagys #116 hy
-
#115 Képet dobsz? Kíváncsi lennék rá én is :) -
alibaba84 #114 Megtaláltam amit kerestem!
Sony DR-BT21G
-
#113 Bocs, nekem tippem sincs... -
alibaba84 #112 Sziaztok!
Olyan kérdésem lenne:
W850i van már egy ideje... de szeretnék venni egy Bluetooth jellegű fülhallgatót(hogy vezeték nélkül is tudjam a telót hallgatni).Néztem a sony ericssonnak a Bluetooth fejhallgatóját a de ott csak olyan találtam ami megint a vezetékes megoldás ugy értve hogy egy külön vevő egység van ami lóg az ember nyakában és abból jönn a vezeték a fülbe.
Link:Sztereo Bluetooth™ Fejhallgató HBH-DS980
Én olyant keresek ami egy fejpánt és az ember tarkójánál helyezkedik el a pánt és közvetlen Bluetooth kapcsolatban van a telefonnal.
Pl Logitech van két fejhallgatója. De az univezális megoldás és közvetetten kacsolódna telefonhoz. PL amit ipodhoz ajánlak az jó is lenne nekem a telóhoz. De annak olyan a megoldása , hogy van az adó egység ami 3,5 mm-es JAG-gel kötöd össze a ipoddal vagy más mp3-lejátszóval és egy tarkó fejpántos fülhallgatóval kapcsolódik össze Bluetooth-on keresztül. 6 órás zene hallgatás 10-11 m távolságon belül.
De a w850-nél ez nem kompatibilis. mert míg Mediában dolgoztam kipróbáltam D750 telómmal,hogy csak a magát a fülhallgatót használjam akkor nem ismerte fel, ebből kiindulva a w850i sem ismerné fel....
LINK:Logitech - FreePulse Wireless
Na itt jönn a kérdés, hogy ez csak a telefon kompatibilitásának a problémája lehet vagy az hogy a két rádiós frekvencia nem megfelelő volt
és/vagy Szabványban térnek el?
Esetleg tud vagy létezik A sony ericsson-nak ilyenjellegű megoldása amiről én nem tudok? vagy más gyártónak elérhető áron?
A motorolának láttam egy amerika reklámot amit egy V3 tipusu telót reklámozot egy ilyen Bluetooth tarkópántos fejhallgatóval. A sonyericssonak nem láttam sehol....
A pixmánia.com-on találtam egy ilyent amit keresek. De ne már motorolával sony ericsson-t hallgassak.
Ha tudna valaki valami tippet vagy ötlett adni az jó lenne! -
#111 Nincs olyan program.
De miért nem jó a saját lejátszója? -
Gaga91 #110 Sziasztok
Tudna valaki java video player-linket adni ehez a típushoz! -
#109 :DD -
Landor #108 ilyet teh.. lami :D -
#107 ilyet akarsz ?:O -
Landor #106 3G+musicID+rádióból tudsz felvenni zenét+szebb, nagyobb kijelző+más dizájn(talán trendibb de ez egyéni) -
#105 Nem tudom, hogy a 810 mivel tud kevesebbet. -
Landor #104 ha nem fontos az autofókusz és nem kell az edge, akkor végülis ha tetszik akkor igen.. -
#103 810ről megéri váltani erre? :) nem tudok donteni... -
#102 3 méretben adnak hozzá gumit szóval, lehet, hogy találsz megfelelő méretűt... -
Landor #101 Igen, például a HPM-65ös is jó hozzá. -
Ben C #100 Üdv!
Ilyen mobilt szeretnék venni, de valami érdekelne, bocs előre is , ha láma kérdés(a legutolso telom egy T610es volt :D)
Szóval van-e arra mód, hoyg a gyári fülhallgatót kicseréljem? Engem nagyon idegesit ez a teljesen hallójáratba mászó design, és fáj is tőle a fejem :S. -
#99 De, a T-Mobilenak, a Pannonnak, meg a Vodafonnak. :-) Én nagyon szeretem, és nem akarok megválni tőle. Az egyetlen apróság, amit hiányolok, hogy nem symbian-os, de ez sem okoz túl nagy galibát.
Ja, időnként, ha bluetoothon keresztül netezek vele, időnként lefagy, és csak ki-be kapcsal jön rendbe. Másvalaki is tapasztalt ilyen problémát? -
ForeverUTD #98 HI!
Nincs vkinek eladó W850i-je? Előre is kössz -
#97 Ismer valaki egy programot a W850-hez, aminek segítségével irányítani tudom a desktopot - nem a sima bluetoothos egérmozgatásra gondolok-. Mert bármit is töltök le, ahhoz kellene a telefonról internet összeköttetés, hogy legalább a trial verziót ki tudjam próbálni. -
#96 Nem ismer valaki egy programot, maivel esetleg meg tudonék nyitni word dokumentumokat is a telcsimen? -
#95 Hi!
Akinek ilyen telcsije van, nem tudja véletlenül, hogy be lehet-e állítani, hogy ha összecsukom, akkor kapcsolja be a billenytűzárat, akkor is, ha valamelyik menüpontban vagyok? -
Landor #94 -
#93 Azért ez nem gyenge, hogy mit össze tudtok hozni...
-
#92 pont a Nokiának van wifis telefonja, de sebaj
még mindig azt mondom, ez nem Nokia topik, és a symbiannal nincs kisegítve jelen pillanatban
mégha te tojtad a T-comot, sőt a mobiltelefont erre a világra, akkor se
anyázni meg ne velem, arra ott vannak a 14-18-asok -
Landor #91 gondom? persze hogy van! mi a faszt ugatsz be nekem kéretlenül? (#85) takarodj a gumiszobába kötözködni!
Joh, látom kicsit gyengeképességű vagy, ezért részletesen a kedvedért LEÍROM:
Agamemnon megkérdezte hogy lehet-e netet csinálni PCn keresztül a telefonra (#79). Mire te beírsz egy ORBITÁLIS fasszágot (#80) hogy WiFivel lehet (kibaszott nagy köze van ennek a telefon témához) és mellesleg beugatsz neki is hogy minek akar TELEFONnon netezni.. brávó..
Erre én leírom neki (#82) hogy csak symbianos TELEFONoknál lehet ezt megoldani, mire te jössz az energiaitallal meg a nagyanyáddal! Ha valakinek, akkor neked van szükséged gyógyszerekre!
Ja és hanyagolnálak hidd el szívesen privátba, csak akkor ne tegyél fel kérdőmondatot nekem ott! Remélem kielégítő volt a válasz ott, szóval be lehet fejezni az ócsárolást, a további privátjaidat törlöm olvasás nélkül.
a téma részemről lezárva
-
#90 symbian, mielőtt belekötsz -
#89 gondod van? szerintem szedj valami nyugtatót, rádfér
ja és hanyagolj privátban, köszi
szerinted a W850-es topikban érdekel valakit a symbianos Nokiád? ennyi energival irhattam volna, hogy a nagyanyám a villamos, ez is legalább annyira a témába vág
a W850 nem Nokia
és nem syman
aakor?
a válogatott trágárságokat meg kéretik mellőzni -
#88 Még egy kérdés, de ne vesszetek össze,
Nincs valakinek egy Theme Creator, ami már ezt is tudja kezelni?
Mert ami nekem van meg, az csak a W900-at tudja. -
#87 Hé, ezen ne vesszetek már össze!
Csak megkérdeztem, hátha akart már más is így netezni, és esetleg ő tudja a megoldást, hogy ilyen meg olyan program kell hozzá.
-
Landor #86 na pont te magyarázol iqbajnok?
"minek akarsz azoin netezni ha ott a gép
ugyanakkor wifivel mondjuk lehetne"
wifi mi?
te szerencsétlen.. -
#85 nem tudom mire vered magad, amikor te hsz-edet is kenheti a hajára
-
Landor #84 benézted, mér posztolsz hozzám ilyeneket :D -
#83 A W850-en azthiszem csak a gép tudna netezni bluetoothon keresztül. Én legalábbis semmilyen jelét nem láttam annak, hogy működne fordítva.
Amúgy videó konvertáláshoz a Super-t ajánlom a eRigthSoft-tól. Mindenféle beállítási lehetőséged van. Méret, bitrate, hangsáv választás, és egy csomó fajta fájllá tud konvertálni. -
Landor #82 symbianos nokiákon meg lehetett oldani bluetoothon keresztül -
#81 Igazából nem is tudom, hogy mire használnám, mondjuk az ágyamból tudnék netezni... és azért kérdeztem mert ilyenről nem nagyon hallottam még, hogy ez hogyan oldható meg. -
#80 minek akarsz azoin netezni ha ott a gép
ugyanakkor wifivel mondjuk lehetne -
#79 Lenne egy kérdésem, az oksi, hogy a telefonon keresztül tudnék netezni a számítógépen, de ez visszafelé nem valósítható meg valahogyan?
Mert a gépemen van net, és azt szeretném a telefonomon használni. Megoldható? -
#78 ha meg konvertáló programra gondolsz, akkor a Total Video Converter-t nézd meg -
#77 ja már emlékszem, beirta minden topikba