682
Küldd el a BRINGÁD képét!
-
#358 szééép
-
#357 köccikehh -
#356 -
#355 -
#354 -
#353 Csá all!
Mi a véleményetek a Single Track-rol? -
#352 bmx-nél az már anyira nem,haverom a tengelyeket,kormányt,villát meg ilyeneket cserélt le hogy könyü legyen a bicója,ha jól emléxem 8 kiló körül van(HA jól emlékeszem...) de az övére nem lehet tenni peg-eket mert olyan vékony a tengely -
#351 Ha 4/4 akkor is nehéz lenne a bringám :( 11 kiló :(
az nagyon durván nehéz? :S -
#350 Asszem 4kg,4 db. -
#349 lekapod őket, aztán megméred:D -
#348 a 4 kilépő mennyit tehet ki súlyban? :S -
#347 Hátőő!
Egy ezen nincs semmi ezért nem igazán tudsz levenni róla semmit.
Ha zavar a sullya akkor: Bolt, uj bico valami könnyü uj, de ebbe a BMx-esek jobban tudnak segíteni.
2: Nekem egy Kona Shredem van (galéria) ez a bringa kb 15kg. Lehet vele bany hopozni sőt ugrálni is, sőt manuelezni is. Szóval ezzel azt akarom mondani hogy tök mind1 a sullya. Igaz én DH-ra használom.
Szóval én ebbe nem tudok segíteni..
Üdv: -
#346 légyszi ha tudtok segíteni akkor tegyétek meg mert gyorsan kéne a segítség... :(
leírom egy üzenetben az egészet mert így elég szétszórt... bocsi
szal van ez a BMX-em... minden gyári és 15,7 kiló!!! :( Elég nehéz és bunnyzni is alig tudok vele... bunny hopp meg lehetetlen vele... pls segítsetek mit kaphatnék le róla! KÖSZ ISTENEK! -
#345 ha a kerekeket leszed akkor jó lesz? :D -
#344 15,7 kiló :(
pls nézzétek meg: #329
mit kaphatnék le róla? :S -
#343 nem hiszed el :D megyek és ráteszem mérlegre XD
-
Ugyanilyen enyém, csak szebb színben -
#341 szep kereplo hang az igazi :) -
#340 Szerintem alap trial dolgok mehetnek ezzel is. Én pl. a 17-es Speckómmal elég szépeket tudok bunnyzni, stb.
Én alapból lekapnám a váltó(ka)t és a felesleges fogaskerekeket róla. Csináld meg Single Speed-re. De ez csak egy tipp. Én nem bántam meg. -
#339 Szép! -
#338 ezzel trial? :D
eros csavo lehetsz... ezzel egy bunny hopp es kesz meccs :)
no meg V fekekkel kicsit bonyolult.
a polarX vaz, az kicsit nehez, de pl dh, cc, es freestyle-ra fasza.. trialra kevesbe...
ha konnyiteni akarsz, akkor azzal a geppel mar rizikos lenne bevallalni kemenyebb ugrasokat, stb... de amugy fasza gep! (Y)
csak nem trialra van kitalalva... :)
-
#337 Dört/Sztrít/Triál -
#336 attol fugg, hogy mire hasznalod -
#335 Háát, nekem is lenne ez a kérdésem hogy mit tudnák könyíteni rajta mert igy 10kg.Várom az ötleteket!
-
#334 Haveromnak csak lelehet tekerni! -
#333 a nehéz az mit takar? hány kiló? -
#332 szal annak aki nem akar visszaolvasni:
van ez a bringám, de a bajom h állatnehéz... mit tudok csinálni h ne legyen ennyire súlyos?
új vázat nem akarok... ez egyébként gyári... a 4 kilépőt akarom leszedni de nincs hozzá kulcsom... kb 18-as kéne hozzá mennyivel lehet könnyebb a bike ha ezeket leszedem?
vagy akkor gyúrjak kicsit inkább? :D megoldható -
#331 nekem
márkája: HUSZONNYOCAS TANYABÁJK EREDETI GYÁRISZÁMMAL O)
ITT A KÍP A CSIBÉRÜL:
-
#330 csak sikerült :) -
#329 bocsi megpróbálom...
aztán szóljatok ha a segítséghez további képek kellenek de mondjátok meg miről! :D
-
#328 nem jók a képek :S
akkor küldöm linkben... légyszi nézzetek rá h mit tudnék cserélni rajta h könnyebb legyen! a hajtás bal oldalt van :D
kép1 Haro Bikes
kép2 Haro Bikes
kép3 Haro Bikes -
Van ez a bike-om... a gond az h állatnehéz... le akarom szedni a 4 kilépőt, de nincs hozzá kulcsom... esetleg nem tudja valaki h milyen kell bele? én asszem 16-ra tippeltem...
jah és nincs valakinek egy szelepsapkája? fizetek érte... az enyémet a hátsóról lelopták és leeresztették a gumim -
#326 Én NSX vázat vennék, csak amit kinéztem az 95 rugó lol :) de acél és mindössze 2400g.... -
lipio #325 csá minden bicósnak !! én most vettem egy stp 06' os vázat, és szerintem nagyon jo küldök rola képet is....van msnem ha kell valakinek:[email protected] csak bicos vegyen fel..:P...:D...xd...nah csá.... -
#324 Jé van rajta ülés!!! DDDDD:::
Jó lesz.. -
#323 Tavaszra csak kész lesz?
-
#322 BCA márkájú régi országútim van. Alig fog a fék, fogatlan fogaskerekek, váltani a szorzóval nem lehet, de mindenhova elvisz... :D -
#321 Sajna nincs mert nem ismerem a BMX-eket ezért nem tudok se jót se rosszat mondani róla. -
#320 #316:Véleményt!! -
#319 veddészre h hajtokar sincs rajt....