682
Küldd el a BRINGÁD képét!
-
#38 És menyiért adtad el? -
G_ArchAngel #37 nem, egy barátomnak van egy Hornet-e, néha azt hajthatom, mert a srácok inkább quadoznak, a haveri körben már 3 négykerekű van és inkább azzal nyomják, nekem az nemgyerebe, de egy GSR 600-ast elfogadnék...
igaz a motor válóok lenne... -
ZsirosKenyer #36 most adtam el egy hete.
-
#35 azt mondom neked hogy SUV :D azzal nem gázolnak el, mondjuk annak nincs is moci feelingje :)
Akkor most van vmi mocid is, vagy csak lesz? Amúgy én egyszer Dhztam, akkor is jó nagyot estem, azóta kihagyom az ilyen dolgokat :)
Critical Mass-en senki nem volt kinn közületek? -
G_ArchAngel #34 már nem, az embernek kell egy nagyot törölnie, hogy megjöjjön az esze - mikor a 250k-s bringát 130k-ért rakják rendbe, akkor átértékeled a dolgokat...
azért álltam át a vastagkerekűre, mert előtte elgázoltak versenybringával, de ezzel meg magamra voltam veszélyes - most motortanfolyamokat keresek:) -
#33 aztakurva o_O aljasban tolhatod -
#32 Nem a legnagyobb hegy az biztos de vannak kemény helyek ott is. Régebben indultam egy pár versenyen, voltam Mátraházán, Szilvásvárad. Kőszeg Miskolc stb Dh-n Azért az mind nagyon durva volt. -
#31 jó kis bico az biztos
én is gondolkodtam magellanban, bár nekem belvárosi célokra kéne inkább a bico, szal még filozok rajta egy sort -
G_ArchAngel #30 az vmi bölcsis pálya?
DH-zni a Szentgyörgy-hegy, Csobánc, Badacsony bazalt folyóin kell, főleg esőben - olyan a nedves bazalt, mint a jég...
Ha ott lemész, a környék legjobb pincéjébe hivlak meg borozni:)
Nekem 15cm-es vágás van a bal lábszáramon, ahogy csontig hasította egy szikla, majdnem lementem végig, a végén esett szét a keróm... -
#29 Elégé 3 éve dh-zok vele a Szabi hegyen és semmi baja, jó az igaz hogy ez egy Polaris Extreme, erre való. -
#28 Magellan az joooo -
#27 Most vettem rá a fékeket elég kiru lett!!!!! -
#26 Nekem ez::: -
Dodo55 #25 Mi? -
DJviolin #24 1. Mountein Bike
2. A Magyar Posta rendszeresített könnyített levélszállító munkaeszköze
3. A Magyar Posta rendszeresített könnyített levélszállító munkaeszköze
4. Kemping -
#23 szar -
Dodo55 #22 Caprine Cherokee 7.1 -
#21 4 éves tescos monti..kép nincs róla.. -
G_ArchAngel #20 1 hete ilyen Merida volt, hogy most mijön, nem tudom - felköltöztem vidékről, így szegény csak pihent a garázsban...
-
#19 Bazd, ezen most leborultam a székről! XDDD
De nem egy kukásautóra kellene esnie? -
#18 hauser grizzly! durván hangzik de 30ezer forintos kategória:D -
Bankrupt #17 kétkerekű -
#16 én nem tudom már...annyira emlékszem,hogy montenbájk' ,metálzöld,és elöl van egy teleszkóp rajta,ami sárga!:D 1000 éve nem cangáztam már -
_Vegeta_ #15 Rozsdas, mer nemvagyok ujgazdag pöcs. -
#14 :DDDD -
#13 A hegyikerékpárosba és az ex Kona Stnkysbe beraktam!!!! -
#12 montönbájk -
#11 szoba -
TomBond #10 11 éves Gepida Mundó -
#9 Valami Shimano, nyáron akarok venni KONI-t, vagy vmi aranyost:) -
Thanatos #8 kétkerekű -
#7 HAUSER! De láb buszozok! -
#6 Schwinn Landrider
[horgásznijáró] -
Shadow_THH #5 -