Sansung E370

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megvan a végleges ár: 17600 Ft
összekeverték az modelt! mégiscsak jó drága lessz majd a javítás
A Samsung központi szervizében 13600-at mondtak, de nincs jelenleg kijelzõjük.
Sziasztok! Én is megvettem ezt a csodát! Elõször nem tetszett, mert sok mindent nem tud azok közül amit a C75 tudott! De aztán megkedveltem! Most meg valahogy eltört a kijelzõje! Pedig csak a zsebemben volt úgy símán. Semmihez nem nyomtam neki, vagy legalább nem vettem észre! Sajnos ez nem garanciás! A T-mobil szervízben 25 ezer körüli összeget mondtak, de nem tudtak pontossat mondani! Most egy egyébb mobil szervízben is érdeklõdtem, de õk sem tudtak mondani semmit. Tehát vigyázzatok a telóra mert nagyon érzékeny a kijelzõ!!!!
bazs1
😄

PrasCo
Kapcsold ki, és fekete sem lesz rajta. Jó kompromisszum, nem? Ja, meg a gépedet is...
ngcsnet
már 20 idióta topikodat zárták, tanulj már belõle, beszélj érhetõen, hogy mások is megértsék mi a bajod-,-

barátoN, a sötétség a te fejedben van.

Akos 001
valamelyik saMsung-ról hallottam,hogy csak fekete képernyõ van készenléti állapotban,óra nincs.lehet ez az😛

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

jazzy
sansung rlz
REALista
A beállítások menüben válaszd ki a "készenléti állapotban ne sötétség legyen hanem az óra" feliratot!<#idiota>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tigeroo
készenléti állapotba hogy ne sötétség legyen hanem az óra

lál
palesz191
Hogy ne feketeség legyen hanem kinn legyen az óra!

www.free-warez.try.hu A kedvenc ingyenes oldalam!

palesz191
Valaki pls SEGÍTSEN!

palesz191
De nem írja!<#sir>

Gladiator
nézd meg a használati útmutatót

palesz191
Hellósztok! Az lenne a kérdésem hogy hogy lehet a SAMSUNG E370-ben készenléti állapotba hogy ne sötétség legyen hanem az óra! Tud valaki segíteni?