17
Valaki segítsen!
-
gabor1968 #17 Megvan a végleges ár: 17600 Ft -
gabor1968 #16 összekeverték az modelt! mégiscsak jó drága lessz majd a javítás
-
gabor1968 #15 A Samsung központi szervizében 13600-at mondtak, de nincs jelenleg kijelzőjük. -
gabor1968 #14 Sziasztok! Én is megvettem ezt a csodát! Először nem tetszett, mert sok mindent nem tud azok közül amit a C75 tudott! De aztán megkedveltem! Most meg valahogy eltört a kijelzője! Pedig csak a zsebemben volt úgy símán. Semmihez nem nyomtam neki, vagy legalább nem vettem észre! Sajnos ez nem garanciás! A T-mobil szervízben 25 ezer körüli összeget mondtak, de nem tudtak pontossat mondani! Most egy egyébb mobil szervízben is érdeklődtem, de ők sem tudtak mondani semmit. Tehát vigyázzatok a telóra mert nagyon érzékeny a kijelző!!!!
-
#13 :D -
#12 Kapcsold ki, és fekete sem lesz rajta. Jó kompromisszum, nem? Ja, meg a gépedet is... -
#11 már 20 idióta topikodat zárták, tanulj már belőle, beszélj érhetően, hogy mások is megértsék mi a bajod-,- -
Viking #10 barátoN, a sötétség a te fejedben van. -
#9 valamelyik saMsung-ról hallottam,hogy csak fekete képernyő van készenléti állapotban,óra nincs.lehet ez az:P -
#8 sansung rlz -
#7 A beállítások menüben válaszd ki a "készenléti állapotban ne sötétség legyen hanem az óra" feliratot! -
#6 készenléti állapotba hogy ne sötétség legyen hanem az óra
lál -
#5 Hogy ne feketeség legyen hanem kinn legyen az óra! -
#4 Valaki pls SEGÍTSEN! -
#3 De nem írja! -
#2 nézd meg a használati útmutatót -
#1 Hellósztok! Az lenne a kérdésem hogy hogy lehet a SAMSUNG E370-ben készenléti állapotba hogy ne sötétség legyen hanem az óra! Tud valaki segíteni?