62
  • Sanyix
    Na hát ps-en milyen játékokkal jönnek:
    Gran Turismo-k ezek jók, tetszenek, de egy játékért nem fogok ps akárhányat venni.
    Final Fantasy: próbáltam, sztem idétlen, unalmas, nemtetszik.
    Tekken: verekedős höhö ilyen szintű játékok nemnagyon érdekeltek soha. És még mi van ami nincs más konzolon és jó is?
  • Aramir
    Az a shotgun összeállítás a joyizé két részéből poén :)
  • Tinman #20
    A Nintendo soha nem is akart "komolynak" tűnni. Most is az a céljuk, hogy nem a küllemmel akarnak hódítani hanem a belbeccsel. Nagyon jó hozzállás! (Ha lesz gyerekem biztos sokat Wiiiiiiizek majd vele, but currently Wiiiiii dont need that )

Felnőtt gamerként én inkább a kiváló belbecst és PC-t alázó küllemet választom ;-)
  • Tinman #19
    Tessék ide bökni...

Baromi nagy móka egy ideig az biztos, de hosszú távon "fárasztó" Wiiiiii(zelni), arról már nem is beszélve, hogy 1-2 PS2-es game grafikája már most ráver 1-2 címre.
    Ebbe a történetbe kb. annyi van, mint a FF-es egérbe vagy az alap "gamer" VR kesztyűkbe.

Én még mindig fekve szeretek a leginkább játszani és ahogy a "szorgalmas" amereikai népet ismerem, a Wii árán inkább vesznek pár diétás kólát (lol), hogy egy fél disznó és egy PS3 társaságában elüssék a délutánt.
  • Zenty
    Az is gáz hozzállás aki még mindig azt hiszi a nintendo csak a mariorol szol meg a gyerköcökröl :)
  • Sith
    Továbbra se értem a sok birkát akinek el lehet adni ugy a játékokat hogy csak a grafikát fejlesztik
    nem tom milyen bluur efekt vagy a ló*fasz tükrözödés és a nem tom mi nem játék élmény szép szép és?
    végre itt a wii amiben van ötlet
  • NEXUS6
    Nézd fordítva, lehet hogy ott van több száz értéktelen játék, ami a kutyusnak se kell, viszont ott van 10 olyan amit semmilyen más platformon nem találsz meg!

Persze kijelentheted, hogy te csakazértse karsz ezekkel jáccani.
    Csak ez enyhén szolva begyöpösödöttség, amihez valszeg még túl fiatal vagy, hogy normális legyen.
    Szerintem.
  • Midas
    Hát ha neked az 200 dolcsi különbség átlagos ^^
  • Sanyix
    Milyen játékélményt??? A ps3 is tele lesz FOS játékokkal, mint a többi. Van egy két játék ami tényeg jó? És a többi konzolon is van, lehet hogy több is. És még mig mindíg jobb 13 évesen mariozni, mint 30 évesen tekkenezni... az előbbi értelmesebb játék. Nekem pl a ps3 a legkevésbé szimpatikusabb konzol, mert kevesebb nekem tetsző játék várható rá mint a többire, és fantázia sincs benne, nem úgy mint a wii-ben... a blu-rayre meg magasról fosok :D
  • NEXUS6
    És egy kis adalék:
    vajon melyik a legdrágább konzol????
    (inflációt bekalkulálva)
    Szal a PS3 inkább átlagos mint drága!!!!
  • krugman
    megszólalt az elvetemült ps fanboy :D:D . nem dante vagy véletlenül ? ... :D:D:D:D
  • FFX
    én azt olvastam hogy nem fognak játékok kijönni HD DVD-n csak filmek
  • Zenty
    Nintendo mondta ,hogy a wii-vel nem akarnak versenybe szállni a többivel ,mert most ö más uton jár.De még ha hivatalosan nem is akarnak beszállni a versenybe ugymond akaratlanul is bele kerülnek az egészbe :D
    Taktikájuk meg elég jóh!
    Mivel nem csak a nexgten frontnak nyujta a konzolt ,hanem a megmarado elözö generácios konzoloktol is el veheti a piacot ha téleg olyan olcsó lesz!

"Wii hivöknek: Mert szerintetek a fiatal 10-13 évesek marioznak otthon??? már megbocsássatok, de épp ők azok, akiknek atomerömű számitogépük van otthon, és 2048*1024-be játszák a Quake4-et stb"
    Ebböl látszik ,hogy gőzöd sincs az egészhez !
  • NEXUS6
    Nem kizárt, hogy a N tud jó üzletet csinálni, mint második kanzol.
    Ha valaki egy szupergépet akar venni akkor 60 40 arányban a PS3 x360 között dől el a dolog.
    Na de ha akarsz egy második kanzolt a gyerkőcnek óccsóért, meg viszonylag igénytelent, hogy ne kelljen attól félned, ha ráejti a lábára, akkor 100 tendó.
  • FFX
    -_-
  • onimusha
    sztem túlzol elég sok mainstream user van akinek elég a multiplatform cucc meg a Forza mikor van gt4 is a világon :D, Wii sztem full esélyes az x360/ps3 mellé, x360 az első 1-2 évben lehet vonzó mert olcsóbb de ha hozzávesszük a $199 os HD dvd meghajtót amit nemrég jelentettek be és kelleni fog a későbbi gammákhoz, akkor nem vagy beljebb, PS3 sztem tovább lesz kinn, meg több cég is fejleszt Sony konzolra szal meglássuk, de amíg nincs kinn mind a 3 a piacon legalább 2-3 éve addig ne mondjuk okosat :D
  • CSOCSO
    "Mert szerintetek a fiatal 10-13 évesek marioznak otthon??már megbocsássatok, de épp ők azok, akiknek atomerömű számitogépük van otthon, és 2048*1024-be játszák a Quake4-et stb..."

LOL!!!
  • Derapo
    Ja ha ezt nem lehet érteni...2 napja nem alszom:)
  • Derapo
    Az én pici agyammal nézve ezt az egyész next gen izé..konzolosversenyet.A a Sony arra épít,hogy teljesen kiváltsa a pc-t.Szerintem.Mert mindenféle kütyüvel kompatibilis lesz,benne van a legújabb tech,LINUX...ha pl: rádugok egy pc-s billentyűzetet?Simán megeszi.Egeret? azt is,akármit? mindegy neki,egér bill,tft monitor,optikai olvasó,merevlemez,BIVALY proci,Brutális VGA.Ez nem egy pc? Szerintem az x360 közepes a Wii és a ps3 nagy sikerű lehet.Itt nemfog senki veszíteni.Egy szerűen(és nagyon) okosan a nintendo nem szállt be a kitudtöbbetbelepakolnilegerősebbgép,versenybe hanem egészen egyszerűen másik stratégiát választott SZÓRAKOZTAT ugráltat mozgat.
  • craesh
    semmi esélye egyik konzolnak sem a PS3 mellett. lehet akár 1000 dollár is, egyszerüen ilyen játékélményt, ilyen játékokat sehol az életbe nem fogtok találni.

Sony a legjobb, PS3 az isten, Kutaragi éljen!

Wii hivöknek: Mert szerintetek a fiatal 10-13 évesek marioznak otthon??? már megbocsássatok, de épp ők azok, akiknek atomerömű számitogépük van otthon, és 2048*1024-be játszák a Quake4-et stb... egyértelmű PS3 siker lesz, ráadásul Blu-ray lejátszóval.
  • krugman
    hát csabi nem igy gondolja mint ami a cimben van .... :D:D:D
  • ScarY MAN
    Mik nem vannak:D ki gondolta volna?:)