A Wii lehet a konzolverseny győztese
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megszólalt az elvetemült ps fanboy 😄😄 . nem dante vagy véletlenül ? ... 😄😄😄😄
Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...
én azt olvastam hogy nem fognak játékok kijönni HD DVD-n csak filmek
Nintendo mondta ,hogy a wii-vel nem akarnak versenybe szállni a többivel ,mert most ö más uton jár.De még ha hivatalosan nem is akarnak beszállni a versenybe ugymond akaratlanul is bele kerülnek az egészbe 😄
Taktikájuk meg elég jóh!
Mivel nem csak a nexgten frontnak nyujta a konzolt ,hanem a megmarado elözö generácios konzoloktol is el veheti a piacot ha téleg olyan olcsó lesz!
"Wii hivöknek: Mert szerintetek a fiatal 10-13 évesek marioznak otthon??? már megbocsássatok, de épp õk azok, akiknek atomerömû számitogépük van otthon, és 2048*1024-be játszák a Quake4-et stb"
Ebböl látszik ,hogy gõzöd sincs az egészhez !
Taktikájuk meg elég jóh!
Mivel nem csak a nexgten frontnak nyujta a konzolt ,hanem a megmarado elözö generácios konzoloktol is el veheti a piacot ha téleg olyan olcsó lesz!
"Wii hivöknek: Mert szerintetek a fiatal 10-13 évesek marioznak otthon??? már megbocsássatok, de épp õk azok, akiknek atomerömû számitogépük van otthon, és 2048*1024-be játszák a Quake4-et stb"
Ebböl látszik ,hogy gõzöd sincs az egészhez !
Nem kizárt, hogy a N tud jó üzletet csinálni, mint második kanzol.
Ha valaki egy szupergépet akar venni akkor 60 40 arányban a PS3 x360 között dõl el a dolog.
Na de ha akarsz egy második kanzolt a gyerkõcnek óccsóért, meg viszonylag igénytelent, hogy ne kelljen attól félned, ha ráejti a lábára, akkor 100 tendó.
Ha valaki egy szupergépet akar venni akkor 60 40 arányban a PS3 x360 között dõl el a dolog.
Na de ha akarsz egy második kanzolt a gyerkõcnek óccsóért, meg viszonylag igénytelent, hogy ne kelljen attól félned, ha ráejti a lábára, akkor 100 tendó.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
-_-
sztem túlzol elég sok mainstream user van akinek elég a multiplatform cucc meg a Forza mikor van gt4 is a világon 😄, Wii sztem full esélyes az x360/ps3 mellé, x360 az elsõ 1-2 évben lehet vonzó mert olcsóbb de ha hozzávesszük a $199 os HD dvd meghajtót amit nemrég jelentettek be és kelleni fog a késõbbi gammákhoz, akkor nem vagy beljebb, PS3 sztem tovább lesz kinn, meg több cég is fejleszt Sony konzolra szal meglássuk, de amíg nincs kinn mind a 3 a piacon legalább 2-3 éve addig ne mondjuk okosat 😄
xbox360+komputer
"Mert szerintetek a fiatal 10-13 évesek marioznak otthon??már megbocsássatok, de épp õk azok, akiknek atomerömû számitogépük van otthon, és 2048*1024-be játszák a Quake4-et stb..."
LOL!!!
LOL!!!
Ja ha ezt nem lehet érteni...2 napja nem alszom😊
Az én pici agyammal nézve ezt az egyész next gen izé..konzolosversenyet.A a Sony arra épít,hogy teljesen kiváltsa a pc-t.Szerintem.Mert mindenféle kütyüvel kompatibilis lesz,benne van a legújabb tech,LINUX...ha pl: rádugok egy pc-s billentyûzetet?Simán megeszi.Egeret? azt is,akármit? mindegy neki,egér bill,tft monitor,optikai olvasó,merevlemez,BIVALY proci,Brutális VGA.Ez nem egy pc? Szerintem az x360 közepes a Wii és a ps3 nagy sikerû lehet.Itt nemfog senki veszíteni.Egy szerûen(és nagyon) okosan a nintendo nem szállt be a kitudtöbbetbelepakolnilegerõsebbgép,versenybe hanem egészen egyszerûen másik stratégiát választott SZÓRAKOZTAT ugráltat mozgat.
semmi esélye egyik konzolnak sem a PS3 mellett. lehet akár 1000 dollár is, egyszerüen ilyen játékélményt, ilyen játékokat sehol az életbe nem fogtok találni.
Sony a legjobb, PS3 az isten, Kutaragi éljen!
Wii hivöknek: Mert szerintetek a fiatal 10-13 évesek marioznak otthon??? már megbocsássatok, de épp õk azok, akiknek atomerömû számitogépük van otthon, és 2048*1024-be játszák a Quake4-et stb... egyértelmû PS3 siker lesz, ráadásul Blu-ray lejátszóval. <#boxer>#boxer>
Sony a legjobb, PS3 az isten, Kutaragi éljen!
Wii hivöknek: Mert szerintetek a fiatal 10-13 évesek marioznak otthon??? már megbocsássatok, de épp õk azok, akiknek atomerömû számitogépük van otthon, és 2048*1024-be játszák a Quake4-et stb... egyértelmû PS3 siker lesz, ráadásul Blu-ray lejátszóval. <#boxer>#boxer>
hát csabi nem igy gondolja mint ami a cimben van .... 😄😄😄
Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...
← ElőzőOldal 2 / 2