4
  • saldi
    #4
    Inkabb azokat a nagy cegeket kellene megbuntetni akik ugyanannyi (vagy joval tobb) euroert aruljak itt a termeket mint az usaban dollarert.

    par eve vettem egy multi-toolt (szerszam, Leatherman Charge XT). Usa-ban az ajanlott ar 99$ volt, a legtobb weboldalon ennyi is volt. EU? 180EUR. Es meg csodalkoznak kedvenc eu-s kepviseloink hogy az usabol rendeltem ? (Magyar, akcios ar 40k)

    Nem az ado kell, csak versenykepese kellene tenni az eu-s kereskedoket. A multik itt az EU-ban szedik be a nagy hasznot, amit odaat nem tudnak megtermelni.
  • pemga
    #3
    És még ők szóltak be, hogy a magyarok adóztatni/tiltani akarják az internetes szerencsejátékokat? Konzisztens-e vagy?

    Igazából ez már önmagában is hülyeség, hiszen épp ettől brutális a net szabad kereskedelemben. Ha egy ugandai szolgáltatása nekem jobban tetszik, azt veszem meg, csá. Másrészt, ha valaki nagyon nagyon ki akarja kerülni, ki fogja. Ha másképp nem, anonym-proxy-n keresztül és az amerikai nagybácsi számlázási címével.
  • maestro85
    #2
    Na már nem csak a www tulajdonosok, hanem már az EU is pénzt akar az elvileg ingyenes internetből. Ők is irigyek a jó ötletekre(Ebay,yahoo,google,stb...) Szerintem szánalmas és nagyon átlátszó.
  • FecaA
    #1
    Én meg megadóztatnám őket a hülyeségért!