10
-
Zarache #10 hi all sorry az offolasert de nemtom hogy ismeritek e a cabal onlinet ha erdekel titeket ittvan hozza egy magyar honlap http://cabalonline.extra.hu/
holnaptol lesz ob es majd regelhettek is ra ob vegeztevel emg lesz free resze a gamenak ezek melelt lehet fietni is majd ra vagy akar itemshopbol pardolgot venni :)
-
bize14 #9 akinek gondja van a játékkal az töltse le a algújabb pachot a www.hcgamer.hu -ról
egy kis segítség -
szenes #8 Üdv mindenkinek, lenne egy nagy problémám!:-(
Nagyon tetszik a játék, de mindíg kilép játék közben (hogy a qrva anyját)!!!!!!!!!!!
Ha valakinek van ilyen probja és van rá megoldás íííííírjoooooon! -
Goth #7 kurvára jó =) Érdemes kipróbálni minden akció-rpg fannak... pf nem lehet abbahagyni D: -
netuddki #6 hmmm...
nem kellene ilyen kajak grafika hozzá
szegény fx 5200-esem haldoklik tőle :( -
nemtom, nekem így első ránézésre (demo) nem jött be, túl lassú a játékmenet, és ami a lényeg egy hack'n slash ben nem érzem az adott és a kapott ütéseket. Nincs fájdalom animácio sem a szörnyek sem a hős részéről (pl ha beleütsz valakibe). A d2 ben ez jól kivolt dolgozva, de itt csak akkor moccan meg valaki ha meghal + a levegőben csapkodnak egymás előtt a karakterek. Többek között ez fárasztott le a: Sacred, Dungeon Siege 2 ben meg a hasonló próbálkozásokban is. Ez nekem nagyon viszi a "reputation"-t lefelé. Ha ezeket megtudják egyszer is oldani(mellesleg nem lenne nehéz) akkor értéke lesz a dolognak. A graf amúgy ok. Szerintem ami ütős RPG lesz a köz jövőben (ütősségi sorrendben):
1. Hellgate London
2. Dark Messias of Might and Magic
3. Gothic 3
-
irkab1rka #4 hack'n slash. -
moRtiZ #3 A diablo nyomaba sem erhet. Nemtom ezek az uj kezdemenyezesek nekem annyira nem jonnek be, holott Dio-t barmikor eloveszem meg par hetes hentelesre. A Bloody Magic szamomra az ami talan valtozast hozhat. -
mongoose18 #2 demo az jó volt :) -
Newfronter #1 Várjuk, várjuk...