ps2 modding

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dinomano
allitolag megvan a megoldas: makett festekkel le kell festeni a feketere a gepet, oszt nem latszik a filc... :-P ..+ha ujra elkap a modolasi mania, ill. nem birok leallni, szerzek még egy szürke makettfesteket, és kinai irasjelet rajzolok a masik oldalra; pl. szürkevel, és májer lesz a kis gép... :-) Anyone, ötlet?

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

dinomano
nah, közben nezem hogy majdnem ugyanaz a 2 kép, egymas utan csinaltam; csak bekroppoltam gyorsan... Közelröl sajna nem lett tul szép, de hat ez van... :-| Amit tudtam javitottam rajt; a ragaszto levétele utan sokkal rondabban nezett ki, ez a max. amit ki tudtam hozni belöle...(sztem elsö fujasra sok volt a festek, az lehetett a gond...)

dinomano

Bocsi, melo van közben; késve megy a dolog..nappali fénynél jobban nez ki, itt a vaku tükrözödött az alkoholos filcen... :-P

Seth
"itt" nincs semmi 😄

PSN ID.: Beegabor

dinomano
Nah, tennyap este leszedtem a PS-röl a matricat; hat szo mi szo; nem sokat ért a ragasztos lap(vagy én voltam bena...), elöször nagyon szomoru latvany fogadott; a festek befolyt a ragaszto ala, mindenfele pacak ektelenkedtek rajt; elkapott az ideg... A befolyt festek nagy reszet acetonnal szedtem le; ill. 1 kisolló segitsegevel kapartam le, a "hibajavitast" meg alkoholos fekete filccel oldottam meg... A szepseghibaja a dolognak az, h. a sarkanynak fényes "auraja" lett, hala az alkoholos filcnek; amugy szerintem jol sikerült... közelröl nem a legszebb, de messziröl nagyon jol mutat a sarkany..itt 1 kep,de vakuval csinaltam este; holnap küldök jobbat...

dinomano
pár papir-iroszerben lehet kapni, egy A4es meretü 27 ft volt (egyik boltban siman adtak, szo nelkül, a masikban meg neztek rám mint a hülyére, hogy mi a faxt akarok én?)...Allitolag 100-as pakkot is adnak a Metroban(gondolom joval olcsobban),de árat nem tudok...
Ha kedvet kaptal: Arra vigyazz, hogy kivagas és festés utan (az en esetemben a sárkány "gerince", vagyis közepen a papircsik olyan vekony lett, hogy atazott, feljött; és alafojt a festek.../alkoholos filccel hibajavitozom, ha tudom.../)
Akrilfestek spray-t ajanlok; kb. 700-800píííz, ha veszel mindenkepp olvasd el, hogy jo-e mûanyagra is... pici papirvago olló, ill. körömvago olló maximalisan megfelel mintat vágni... :-P

Nekem is teszik a dolog! Egész jó probálkozás! Honna szereztél "ragadós papírt"?

dinomano
Haha, az ötlet jo... Pici asszonka meg kicsinalna, ha a féltve örzött mosogephez hozzanyulnék, (szerencsere)kisajatitotta maganak a fürdöt (mosakodni még mosakodhatok... :-P); mosogeppel együtt...(nekem hozza se kell érnem, szerencsere...)..Örülök, h. tetszik a minta; de utana kell javitanom, felaztattam a sablont, sokat fujtam sajna... Talan alkoholos filc megoldja problemat...

Seth
Kipróbáltad a mosógépen is?? tökjól nézne ki <#idiota>
Mellesleg jó ez a nonfig sárkány, grat

PSN ID.: Beegabor

dinomano
Nah, tegnap nekiestem a gépnek, rajzoltam+vagtam ki sablont, és lefujtam este a PS2-öt; fényes piros akril-spray-vel... A minta nagyon jol sikerült; a festessel voltak problemaim; valoszinü eleg domboru lesz a festes, mivel 2X kellett lefujnom; elsö alkalommal mintha picit elszurtam volna; tul sokat fujtam és 1-2helyen felazott a sablonkent szolgalo ragasztos lap... A ps-t jol becsomagoltam, hogy ne essen baja...Ma este, ill. inkabb holnap reggel kiderül, h. milyen munkat vegeztem... Valoszinü, hogy nem lett teljesen jo a minta; de talan tudok javitani picit alkoholos filccel, vagy talan leszedetem vmivel a fölös festeket...itt van2 kép a mintarol+ps2röl festes elött...

dinomano
vmi sarkanymotivumot szeretnek kivagni...

dinomano
én akrillal akarom kifesteni a talcanyito-fedélt; vettem egy fényes piros akril spray-t, vágok sablont(vmi ragados papirt kell keritenem); raragasztom a gépre oszt fujhatom... :-P

Én most készülök a közeljövõben "összeapritani" egy burkolatot, csak még nincs meg minden eszközöm hozzá. Ha kész lesz csinálok képeket! 😊

dinomano
vki csinalt mar ilyesmit?

dinomano
...Nah, moddingol vki PS2-re még? Én ehet h. raszanom magam egy ezüstfestekes; sablonos mokara lehet... Talan kifestem a talcanyitofedelet...(SLIM)

sys
A GT-set megrajzoltam(kézzel-lábbal), kivágtam, ragasztottam és láss csodát. Ez lett belõle!<#wilting> A BMW-s az már más szitu, azt már tudatosabban elõkészítettem. Több vázlat készült, és kombináltam a jobb ötleteket. Így készült a végsõ verzió. Sajnos azt nemtom mondani, vedd elõ a PS-modding kézikönyvet és abban megtalálsz minden instrukciót. Neki kell ülni és próbálkozni, aztán vagy lesz belõle valami vagyse. Csak annyit tok mondani, sok sikert!<#vigyor2>

http://www.syskovics.atw.hu/ frissítve 10-04-12

sys
Egyszerû, matricábol vágtam ki az elemeket, és szép sorjába felragasztottam. Na igen, azé nem volt ilyen egyszerû. Felhasznált anyagok: matrica(több szín), penge(vagy szike), vonalzó, körzõ, olló, ötletek, és bazi sok türelem.

dinomano
eztetet hogyan csinnyááátad? Ill. hogy dolgozol+milyen cuccokkal? :-O

sys
Ja és még valami, ha valakinek 39004-es gépe van, és szeretné a GT-s fedelet, nagyon szívesen odaadom, persze egy szûzért cserébe(Budapestiek elõnyben).<#eplus2>

sys
Hali! Ezeket sikerült kihoznom PS2-témában! (gyökér agyam szülöttei) Várom a hozzászólásokat: hideget-meleget egyaránt😊)<#wave>

sys

sys

dinomano
sztem is jo a modding; kár h. nem értek az ilyen kütyüszerelesekhez... azt sem tudom milyen felszerelés kell/kellene hozza; viszont jol rajzolok..max.festeni tudnam... Viszont a lenti plexis megoldas jol nez ki... :-P

psp modding =)

Nem az enyém de én is akarok egy ilyet csinálni!
Hogy mi értelme van, hát nem tudom, nekem tetszik meg szeretem az egyedi cucokat.

ffxi
PS3 modding!? 😄

Fákjúal!

Banyapapa
Bázzze qrvajo,ez a tiedé?

passatgt
nem épp modding,de rakjatok rá linuxot<#kacsint>

0Fritz0
A PS2-öt moddingolhatom USB-re? 😉

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

JohnnySmith
Nagyjából ugyanannyi mint a pc moddingnak...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Dave9214
ennek mi értelme?

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

lol ez a kép üt (és megmentett egy cicás képtõl a topikért)

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Ide jöhetnek képek, tapasztalatok Ps2 átalakításával kapcsolatban!
PL.:

← ElőzőOldal 3 / 3