133
A playstation 2 optikai tuningolása
  • zoolee
    Nekem mondod?LOL! Az utcsó könyvön a légbuborékokat már 3 kilós kalapáccsal távolítottam el..
    Annyira kiakadtem, mert az előttelévő nagyon tré lett:S
    Végére már majdnem úgy döntöttem, hogy a maradék 4 könyvet 1 más mellé, és fogom, és az egészet 1 szerrre ragasztom le..XD
  • KILLER2
    Van tapasztalatom. Nem 1 könyvet kötöttem már be vele. Sokszor ki is akadtam ettől a ragacsos szartól xD
  • zoolee
    Fogsz 1 radírt, puhát, és széfen odanyomkodod.:)
  • KILLER2
    Alámehet a festék, ha nem tepadt oda eléggé. De kis szerencsével nem járunk így.
  • zoolee
    Fólia nem ázik.:P
  • KILLER2
    Ja, láttam a sárkányod. Jó lett, de tényleg nagyon elázhatott az a sablon. Na majd vigyázok. Kerámiafestéktől félek, mert nem vagyok egy művész és véletlenül sem akarom elcseszni.
  • dinomano
    Festekböl(ha van kezügyesseged) keramiafesteket ajanlok, müveszboltban lehet kapni; az akrillal (spray)nekem meggyült a bajom...Ha spray-zel, akkor csak nagyonvékony rétegben fujj a konzolra, mivel nagyon el tudja aztatni a sablont. ...Meg eleve vastagon rakodik le az akril(ha sokat fujsz)+"szálasan" száradhat... En akrillal csinaltam a gépre a sarkanyt (feltettem ide is anno képet, talan még fent van); a kinai irasjeleket meg keramiafestekkel csinaltam... (pici tégelyben lehet kapni; asszem 800 ft-ért vettem anno fél éve..)
  • zoolee
    Oké:)
  • KILLER2
    Elég húzós egy ilyen. Nem is feltétlen a minta elkészítése, hanem a sablon. Ha már fel van ragasztva ott nagyon figyelni kell, mert simán megvágom a gépet, ha előre kivágom, akkor meg tönkrevágom ragasztás közben. Meg meglátom. Majd ha te csinálod és én még nem, akkor avass madj be. Meg én is gondolkozom valami okosságon.
  • zoolee
    Aigazából, hát, én a ps en fogom óvatosan vágni, hogy ne a műanyagot daráljam.
    De amúgy elég kemény ez a fúlia csak 1 baj van, tekercsabe lehet kapni és mire kiegyenesíted meg minden addígra el megy a kedved tőlle.:S

Vagy az is jó, ha pepíron megrajzolod, PS ben kitörlöd a fehér hátteret, majd 1 fóliát a4 es méretre vágod, arra rányomtatod a mintát, leszeded a hátulját, felrakod a ps re, kivágod ..VAgy már filcel a fólián rajzolod meg.
  • KILLER2
    Fóliával egyedül az a baj, hogyha már ki van vágva belőle egy bonyolultabb minta, akkor nehézkes lehet felragasztani.
  • KILLER2
    Nem rossz ötlet. Eredetileg valami egyszerűn gondolkodtam, de ez most megtetszett. Lehet, hogy valami ilyesmi lesz. A fólia meg jó ötlet, én is valami ileysmit akartam.
  • zoolee
    Am valami koponya-+ a ps széleihez csont? fehér+sötét szörke festékekkel.?
  • zoolee
    Ha könnyedén akarod ezt a sablon dolgot, akkor vegyél ilyen full öntapadós fóliát amivel könyvet lehet kötni..
    Az tök karaj.:)
  • KILLER2
    Még a minta lesz nehéz. Nem tudom, hogy mit fessek rá.
  • zoolee
    Oké:)
  • KILLER2
    Madj gyakorlok előtte máson. Amúgy valószínűleg sablonnal csinálom.
  • zoolee
    Hát, elmész boltba, és mondod, hogy spray-s akryl festéket kérsz azt ennyi, de viszont ha télleg jóra akarod akkor esetleg a tetejére 1-2 réteg lakk még jöhet, rosszat nem tesz, csak várd meg míg megszárad, mert én 1 szer már b@sztam el így valamin festést, hogy a lakk feloldotta a festéket..XD
  • STurmGewehr
    halottatok már a vast-ról?:)
  • jaszy
    Jaaa, Oké! Egyébként nemrosszak , ne utáld annyira :)
  • KILLER2
    Mintán még gondolkozom, de most a festék a kérdés. Milyen festéket használjak?
  • zoolee
    Hát, mien téma érdekel?
    Mit szeretnél látni minden nap?

Nekem most az a szerencsém festéssel; hogy maradt könyvkötésből öntapadós fólia, nem ázik, vastag, nem szakad..hehe..csak most épp festékem nincs..
  • KILLER2
    Tényleg, PS2re milyen festékkel érdemes festeni? Mert majd én is szeretném lefesteni a kis slimemet. A mintán még gondolkozom, valószínűleg nem elsz túl összetett. Milyen festéket ajánlotok?
  • zoolee
    NEm az, hanem az alap gyári hangja..-.-
    Semmi baj, kitakarítottam meg minden...
    Meg majd ráfestem, hogy "challenger".:)
    Amúgy tök 8, utállom az egész konzolt, meg minden, csk unatkoztam volna akkor ez lett volna a tervem.
  • jaszy
    Elég neki a gyári,nemér annyit hogy szétbarmolja az ember!
    Szeddszét a ventit,bekell zsírozni. Vagy esetleg cserélni!
  • zoolee
    Hi, én éppen valameik nap berheltem szét az én slimemet megnézni hogy-smint...
    Agybajt kapok attól a "reszelős" ventihangtól.-.-
    És van éppen 1 fölösleges zalman vf900 asom, csak majd szereznem kell 1 réz lapot ami eloszlatja ill odavezeti a hőt a hűtőhöz, mert így nem toom rárakni..-.-
  • sys
    Kösz! Így van ez matrica, a festék kicsit drága mulatság lenne.
  • jaszy
    Szép! Matrica vagy festék? Matricára tippelek:)
  • sys
    Itt van néhány kép a teljesség igénye nélkül

• Seth
    nagyon baba
  • sys
    A képek késnek mer elszállt a vinyóm,de igyekszem bepótolni. brekk4ever
  • jaszy
    Jók a képek :) Brekk.......
  • tukko

Felraktam ujra a képeket!
    SYS a te képeidet is várjuk!
  • sys
    Áve lelekes modding rajongók! Elkészült egy újabb gyögyszem, ma vagy holnap dobom a képeket.
  • sys
    Maximális riszpekt!!!
  • dinomano
    Huuubammeg, nagyon ott van!!! Faxa lett; töööökjo!!! :-P Mennyi volt cakkumpakk+hogy csinaltad? :-D Infot-infot! :-P
  • Szaszura
    Gratula nagyon ott van!!
  • tukko
    Na 4 hónap után lekészült a kép is!

Egyébként eladó!
    http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=22337531
    Érd PÜ-ben!
  • dinomano
    ...Az erdessegböl nem volt gond; inkabb azzal, hogy az akril nem tapad extra jol müanyagon+nagyon nehezen szarad meg...Inkabb makettfestek valo rá... Sokat fujtam piros festekböl(sarkany teste, ugye); ami eleve nehezitette a szaradast+ki is fojt a minta, de ezt irtam lentebb... :-P Egyelöre marad igy a gép, már nem tudok mit csicsazni rajt... :-) (oszt lehet, h. még valtoztatok vmit... :-) )
  • dinomano
    dobj képet! :-P