698
F.E.A.R. Extraction Point
  • steweee
    amúgy ez egy igen jó játék volt. tervezem hogy újra nekiállok immár max grafikával, és kiírom egy válogatásba modokkal + stb. szinesborítós tokkal és utána elteszem emlékbe :))
  • HJ
    Sikerült megoldanom, hogy ne csak az alapjátékban, hanem mind a két kiegészítőben is megnövekedjen a feliratozás mérete :)

1920x1080 felbontásban is jól olvasható minden felirat a teljes F.E.A.R. + Extraction Point + Perseus Mandate csomagban :)

A módosításokat felraktam a weblapomra. www.cheatland.hu
    Keressétek a letöltéseknél. Majd írjátok meg a tapasztalatokat!
  • Rony94
    Vedd meg eredetibe, az magyar.
  • Shield
    Senki?
  • Shield
    Emberek, senkinek sincs meg a magyar nyelvi fájl???
  • Qwerty4
    Nem, így jelentek meg:
    2005 - F.E.A.R.
    2006 - F.E.A.R. - Extraction Point
    2007 - F.E.A.R. - Perseus Mandate
  • Shield
    Bizony, nem.
  • Seithennin
    amúgy a fear sima fear az nem a perseus ugye?
  • Seithennin
    lol tényleg fent van az ace mega:D
  • Qwerty4
    Az ACE Mega Codeck-et távolítsd el a gépről és megoldódik a probléma!
  • Shield
    Patch-eket felraktad? Lehet video driver hiba is.
  • Seithennin
    Hali! Légyszi segítsetek! Sikerült beszereznem a fear t és felttem de csak a fekete képernyő jelentkezik, ez mitől van? A gép 2gb ram E7200 proc, és HD3750 ati kari!!! Köszi előre is!
  • Shield
    Légy szi' rakja fel a nyelvi fájlt, akinek meg van a magyar verzió. Lejjebb olvasottak szerint a FEARL_XP.Arch00 fájl kellene.
    Ne legyetek ilyen smucigok!
  • Marcelldzso
    Üdv!
    Valakinek esetleg van hozzá magyar nyelvi fájlja?
    Megköszönném, ha feltöltené valahova!
    Üdv,
    Marcelldzso
  • dynablaster
    Látom már nem.
  • Bokafix2
    Már tudok játszani az XP-vel, és azt kell hogy mondjam, grafikailag oda tették magukat a srácok, de hangulatában elmarad a FEAR-tól. Meg szeritem rövid is, dehát kiegészítő, mit lehet tőle várni?

Majd a Project Origin kiküszöböli a csorbát. Néztem róla vidit, és mit ne mondjak, eléggé ütős. Amit Alma ott leművel...
  • Qwerty4
    Én nem úgy emlékszem, hogy kellett volna...de tényleg kell. :) (visszaolvastam)
  • AtiRadish
    Extraction Pointnak kell az alap, söt még 1.08 as patch is kötelezö.
  • Qwerty4
    Egyiknek se kell.
  • Bence94
    nem az xp-nek kell az alapjáték csak a pm-nek nem kell.
  • Bokafix2
    Lehet, hogy nem kell, de nincs rátelepítve az tuti. Mikor először feltettem, akkor is ezt írta ki, pedig akkor nem is egy vinyón volt a kettő.
    Most hogy újratelepítettem is külön könyvtárban vannak. A FEAR elindul rendesen ahogy szokott, ez meg vacakol.
  • Qwerty4
    Alapjáték nem kell az XP-nek. xD
    Talán ez a probléma, hogy te rátelepítetted.

AZ XP és a PM is kölönálló kiegészítők!
  • Bokafix2
    Üdv!

Feltettem az XP-t most a FEAR mellé. De valami oknál fogva nem indul el, mikor az exe-re kattintok ehelyett ezzel a szöveggel oltogat:

"Failed to initialize FEAR expansion - FEAR retail installation not found in FEAR Extraction Point."

Pedig fenn van az alapjáték, nem tudom mi a baja. Aki járt így már segíthetne.
  • Qwerty4
    De természetesen az alap a legjobb!!!
  • Qwerty4
    Sztem pont fordítva van.
    Az XP gyengébb, a PM jobb.
  • dynablaster
    Szia AtiRadish! Azt írtad feltennéd a játék magyar fájljait. Ez még mindíg áll?
  • AtiRadish
    Hagy vitatkozzak :D
    3 fear kozul messze ez a legjobb, amit a korhazas palyan kitalaltak a monolithos sracok az a horror felsöfoka, és igaz h. rovidke a jatekmenet de vegig full akcio. Meg a jatekban jo parszor segit nekunk pici Almácska<3, meg ahogy széttrancsirozzak a niggert stb stb. Perseus Mandatere latatlanban azt mondtam az lesz a legjobb mert parhuzamos cselekmeny, es biztos sok mindenre feny derul stb stb, hát a nagy lodikket, sztem az lett egy ötlettelen szar.
  • steweee
    nebhgy megvedd, egy ötlettelen szar
    az alap fear jó, meg a perseus mandate
    az ep kaki
  • pronyó
    Kösz de nincs kedvem megvenni
  • Zizou2
    a boltba megtalálod magyarul
  • pronyó
    Csak ne tolongjatok ennyire!
  • pronyó
    Sziasztok! Én is az Extraction pouint-hoz keresek magyarítást, de eddig sehol nem találtam, és a teljes játékot se tudom letölteni magyarul mivel sehol sincs fennt...Ha valaki tud róla, hova van felrakva a játék vagy csak a magyarítás, írja le ,de ha valaki esetleg ezt az arch00- fájlt felrakná az sem lenne rossz. előre is kösz a segítséget.
  • dynablaster
    Szerintem nem kellene az egész játékot feltölteni. Elég lenne a FEARL_XP.Arch00 fájl. Ebben vannak a szövegek. És ez csak kb 25 MB.
  • mascarun
    Ja magyaritás.
    Én még nem láttam hogy lenne hozzá.
    Eddig csak a teljes verzió honosítását láttam!
    Az meg a magyaritasok.hu-n fenn van!
  • mascarun
    Minek a magyar változatára vagy kiváncsi?
  • Shield
    Senki sem tud segíteni?
  • Shield
    Esetleg tud valaki linket ahol fel van töltve a magyar változat?
  • Qwerty4
    igen, ez az első kieg, a perseus a második...
  • Olcsóvér
    helló ez egykiegészítő? mert nekem a perseus mandate megvolt az egy nagyon jó játék
  • Shield
    Bizony ezek az "arc00" fájlok kellenének, mert nagy munka lenne kiszedni belőlük. Az lenne a legjobb ha valaki feltöltené a játékot valahova. Sokunknak nagy örömet szerezne vele.