698
F.E.A.R. Extraction Point
-
steweee #698 amúgy ez egy igen jó játék volt. tervezem hogy újra nekiállok immár max grafikával, és kiírom egy válogatásba modokkal + stb. szinesborítós tokkal és utána elteszem emlékbe :)) -
HJ #697 Sikerült megoldanom, hogy ne csak az alapjátékban, hanem mind a két kiegészítőben is megnövekedjen a feliratozás mérete :)
1920x1080 felbontásban is jól olvasható minden felirat a teljes F.E.A.R. + Extraction Point + Perseus Mandate csomagban :)
A módosításokat felraktam a weblapomra. www.cheatland.hu
Keressétek a letöltéseknél. Majd írjátok meg a tapasztalatokat! -
Rony94 #696 Vedd meg eredetibe, az magyar. -
#695 Senki? -
#694 Emberek, senkinek sincs meg a magyar nyelvi fájl??? -
#693 Nem, így jelentek meg:
2005 - F.E.A.R.
2006 - F.E.A.R. - Extraction Point
2007 - F.E.A.R. - Perseus Mandate -
#692 Bizony, nem. -
#691 amúgy a fear sima fear az nem a perseus ugye? -
#690 lol tényleg fent van az ace mega:D -
#689 Az ACE Mega Codeck-et távolítsd el a gépről és megoldódik a probléma! -
#688 Patch-eket felraktad? Lehet video driver hiba is. -
#687 Hali! Légyszi segítsetek! Sikerült beszereznem a fear t és felttem de csak a fekete képernyő jelentkezik, ez mitől van? A gép 2gb ram E7200 proc, és HD3750 ati kari!!! Köszi előre is! -
#686 Légy szi' rakja fel a nyelvi fájlt, akinek meg van a magyar verzió. Lejjebb olvasottak szerint a FEARL_XP.Arch00 fájl kellene.
Ne legyetek ilyen smucigok! -
Marcelldzso #685 Üdv!
Valakinek esetleg van hozzá magyar nyelvi fájlja?
Megköszönném, ha feltöltené valahova!
Üdv,
Marcelldzso -
#684 Látom már nem. -
#683 Már tudok játszani az XP-vel, és azt kell hogy mondjam, grafikailag oda tették magukat a srácok, de hangulatában elmarad a FEAR-tól. Meg szeritem rövid is, dehát kiegészítő, mit lehet tőle várni?
Majd a Project Origin kiküszöböli a csorbát. Néztem róla vidit, és mit ne mondjak, eléggé ütős. Amit Alma ott leművel... -
#682 Én nem úgy emlékszem, hogy kellett volna...de tényleg kell. :) (visszaolvastam) -
#681 Extraction Pointnak kell az alap, söt még 1.08 as patch is kötelezö. -
#680 Egyiknek se kell. -
#679 nem az xp-nek kell az alapjáték csak a pm-nek nem kell. -
#678 Lehet, hogy nem kell, de nincs rátelepítve az tuti. Mikor először feltettem, akkor is ezt írta ki, pedig akkor nem is egy vinyón volt a kettő.
Most hogy újratelepítettem is külön könyvtárban vannak. A FEAR elindul rendesen ahogy szokott, ez meg vacakol. -
#677 Alapjáték nem kell az XP-nek. xD
Talán ez a probléma, hogy te rátelepítetted.
AZ XP és a PM is kölönálló kiegészítők! -
#676 Üdv!
Feltettem az XP-t most a FEAR mellé. De valami oknál fogva nem indul el, mikor az exe-re kattintok ehelyett ezzel a szöveggel oltogat:
"Failed to initialize FEAR expansion - FEAR retail installation not found in FEAR Extraction Point."
Pedig fenn van az alapjáték, nem tudom mi a baja. Aki járt így már segíthetne. -
#675 De természetesen az alap a legjobb!!! -
#674 Sztem pont fordítva van.
Az XP gyengébb, a PM jobb. -
#673 Szia AtiRadish! Azt írtad feltennéd a játék magyar fájljait. Ez még mindíg áll? -
#672 Hagy vitatkozzak :D
3 fear kozul messze ez a legjobb, amit a korhazas palyan kitalaltak a monolithos sracok az a horror felsöfoka, és igaz h. rovidke a jatekmenet de vegig full akcio. Meg a jatekban jo parszor segit nekunk pici Almácska<3, meg ahogy széttrancsirozzak a niggert stb stb. Perseus Mandatere latatlanban azt mondtam az lesz a legjobb mert parhuzamos cselekmeny, es biztos sok mindenre feny derul stb stb, hát a nagy lodikket, sztem az lett egy ötlettelen szar. -
steweee #671 nebhgy megvedd, egy ötlettelen szar
az alap fear jó, meg a perseus mandate
az ep kaki -
pronyó #670 Kösz de nincs kedvem megvenni -
Zizou2 #669 a boltba megtalálod magyarul -
pronyó #668 Csak ne tolongjatok ennyire! -
pronyó #667 Sziasztok! Én is az Extraction pouint-hoz keresek magyarítást, de eddig sehol nem találtam, és a teljes játékot se tudom letölteni magyarul mivel sehol sincs fennt...Ha valaki tud róla, hova van felrakva a játék vagy csak a magyarítás, írja le ,de ha valaki esetleg ezt az arch00- fájlt felrakná az sem lenne rossz. előre is kösz a segítséget. -
#666 Szerintem nem kellene az egész játékot feltölteni. Elég lenne a FEARL_XP.Arch00 fájl. Ebben vannak a szövegek. És ez csak kb 25 MB. -
#665 Ja magyaritás.
Én még nem láttam hogy lenne hozzá.
Eddig csak a teljes verzió honosítását láttam!
Az meg a magyaritasok.hu-n fenn van! -
#664 Minek a magyar változatára vagy kiváncsi?
-
#663 Senki sem tud segíteni? -
#662 Esetleg tud valaki linket ahol fel van töltve a magyar változat? -
#661 igen, ez az első kieg, a perseus a második... -
#660 helló ez egykiegészítő? mert nekem a perseus mandate megvolt az egy nagyon jó játék -
#659 Bizony ezek az "arc00" fájlok kellenének, mert nagy munka lenne kiszedni belőlük. Az lenne a legjobb ha valaki feltöltené a játékot valahova. Sokunknak nagy örömet szerezne vele.