Fizetni a belvárosért?

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Neked nincs autód ugye? Mert azért ezt te sem gondold komolyan.

Downhill!!

Blasta
Fizessen...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Így is van!!!!!!!!!
Fizessenek az a rengeteg autós ha már levegõszennyezés fejében vitetik a hájas seggüket Ából Bébe!!!
AMúgy ha lesz is belõle valami, még évek kérdése...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

[HUN]FaTaL
hát hogy minden az túlzás mert ott pl. nem férsz fel a buszra, de jobb a tömegközlekedés meg a parkolás mint Budapesten az biztos

http://goo.gl/gd6Zi5

gordon 24
Ez igaz!! De nálunk csak össz vissz 3 metró van, készul ugyan a 4-dik de az sose lesz kész. Azon kívül Londonban a Metro mellet parkolóházak,mélygarázsok vannak, és nem egy 120-éves orosz hulladékkal utaznak. És ahoz hogy eljuss egy metróhoz nem kell 30 percet buszozni. Azért London egy icipicit más mint BP.Ott minden müködik, itt meg semmi.

Downhill!!

[HUN]FaTaL
szerintem nevetséges ez az egész, amíg nincs normális elkerülõút se P+R parkolók a város szélén.

aham. Londonban van 12 metró BP-n 3😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Ch_Slater
Londonban is van Congestion Charge. Aki be akar menni fizessen. Ha nem akar fizetni szálljon metróra. Az úgyis gyorsabb.
Ott pl. a belváros egyes részein alig 5-8 km/h-val halad a forgalom, tehát érthetõ hogy megszorítások vannak. Izgi, amikor egy buszra ülve 1km-t 20 perc alatt teszel meg.. 😊)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

gordon 24
Egyébként olyanról is szó van hogy a két-három sávos utakból, elvesznek egy sávot és helyette fákat és padokat raknak. Ezzel nem lenne baj csak elötte mondják meg mit csináljunk az autókkal. A fülünk mellé a polcra mégse rakhatjuk õket.

Downhill!!

Mr Csé
amig a demszki kocsival jár addig nem kell tartani ilyesmitõl 😄

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Mr Csé
nemazt mondtam hogy a fõutakat is 😄

0ppika
normális M0

http://epica.nl

gordon 24
Margit KRT-re gondoltam.

Downhill!!

gordon 24
Azért talán, mert ezen a városon megy át jelenleg az összes fõút. Gondold végig azt hogyha szeretnél eljutni pl Dunaújvárosból Esztergomba vagy Miskolcról Balatonra mind kétszer át kell menned a városon, jó az igaz hogy nem a körúton, de át kell menni.

Downhill!!

vaaa
sõt még azt se.
mindenki egye meg a szemetét - lál

hi

Galy
én nem hiszem, hogy olyan hamar bevezetik ezt.
ha meg szavaznak valamirõl, az nem jelenti azt, hogy meg is szavazzák
Mr Csé
mi a fasznak engednek belvárosba eggyátalán autót a kukás kocsin kivül?

gordon 24
Ezt hittem én is. De ma szavazzák ezt meg, és rövidessen meg akarják csinálni.
Ez nem lesz kis szoppancs!!!

Downhill!!

Galy
sehol
az elkerülõ utak kiépítése elõfeltétele ennek a rendszernek, amig ez nincs meg, nem fogják bevezetni.
gordon 24
Ott igen, de hol vannak Bp-körül az elkerülõ utak, normális tömegközlekedés meg még sorolhatnám?

Downhill!!

Galy
Londonban mûködik ez a rendszer.
gordon 24
Ma szavazzák meg a törvény javaslatot. Miszerint BP fõ utjaiért Utdíjjat akarnak szedni,és lezárnák a belvárost. Az utak amiért pénzt akarnak szedni: Üllõi ut, Szentendrei ut, Kerepesi ut stb.
Szerintetek????

Downhill!!

← ElőzőOldal 3 / 3