Fizetni a belvárosért?
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így is van!!!!!!!!!
Fizessenek az a rengeteg autós ha már levegõszennyezés fejében vitetik a hájas seggüket Ából Bébe!!!
AMúgy ha lesz is belõle valami, még évek kérdése...
Fizessenek az a rengeteg autós ha már levegõszennyezés fejében vitetik a hájas seggüket Ából Bébe!!!
AMúgy ha lesz is belõle valami, még évek kérdése...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
hát hogy minden az túlzás mert ott pl. nem férsz fel a buszra, de jobb a tömegközlekedés meg a parkolás mint Budapesten az biztos
http://goo.gl/gd6Zi5
Ez igaz!! De nálunk csak össz vissz 3 metró van, készul ugyan a 4-dik de az sose lesz kész. Azon kívül Londonban a Metro mellet parkolóházak,mélygarázsok vannak, és nem egy 120-éves orosz hulladékkal utaznak. És ahoz hogy eljuss egy metróhoz nem kell 30 percet buszozni. Azért London egy icipicit más mint BP.Ott minden müködik, itt meg semmi.
Downhill!!
szerintem nevetséges ez az egész, amíg nincs normális elkerülõút se P+R parkolók a város szélén.
aham. Londonban van 12 metró BP-n 3😄
aham. Londonban van 12 metró BP-n 3😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Londonban is van Congestion Charge. Aki be akar menni fizessen. Ha nem akar fizetni szálljon metróra. Az úgyis gyorsabb.
Ott pl. a belváros egyes részein alig 5-8 km/h-val halad a forgalom, tehát érthetõ hogy megszorítások vannak. Izgi, amikor egy buszra ülve 1km-t 20 perc alatt teszel meg.. 😊)
Ott pl. a belváros egyes részein alig 5-8 km/h-val halad a forgalom, tehát érthetõ hogy megszorítások vannak. Izgi, amikor egy buszra ülve 1km-t 20 perc alatt teszel meg.. 😊)
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Egyébként olyanról is szó van hogy a két-három sávos utakból, elvesznek egy sávot és helyette fákat és padokat raknak. Ezzel nem lenne baj csak elötte mondják meg mit csináljunk az autókkal. A fülünk mellé a polcra mégse rakhatjuk õket.
Downhill!!
amig a demszki kocsival jár addig nem kell tartani ilyesmitõl 😄
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
nemazt mondtam hogy a fõutakat is 😄
Azért talán, mert ezen a városon megy át jelenleg az összes fõút. Gondold végig azt hogyha szeretnél eljutni pl Dunaújvárosból Esztergomba vagy Miskolcról Balatonra mind kétszer át kell menned a városon, jó az igaz hogy nem a körúton, de át kell menni.
Downhill!!
én nem hiszem, hogy olyan hamar bevezetik ezt.
ha meg szavaznak valamirõl, az nem jelenti azt, hogy meg is szavazzák
ha meg szavaznak valamirõl, az nem jelenti azt, hogy meg is szavazzák
mi a fasznak engednek belvárosba eggyátalán autót a kukás kocsin kivül?
Ezt hittem én is. De ma szavazzák ezt meg, és rövidessen meg akarják csinálni.
Ez nem lesz kis szoppancs!!!
Ez nem lesz kis szoppancs!!!
Downhill!!
sehol
az elkerülõ utak kiépítése elõfeltétele ennek a rendszernek, amig ez nincs meg, nem fogják bevezetni.
az elkerülõ utak kiépítése elõfeltétele ennek a rendszernek, amig ez nincs meg, nem fogják bevezetni.
Ott igen, de hol vannak Bp-körül az elkerülõ utak, normális tömegközlekedés meg még sorolhatnám?
Downhill!!
← ElőzőOldal 3 / 3