107
-
#25 IPTV ez mit takar (hangzása jó) :D ? -
#24 Büszke is lehet magár szánalom szintem drága és korlátos :( -
#23 talán az ára miatt? nem hiszem, hogy túl olcsón adnák.
"...az ADSL viszont valahol a kép alján kullog, az íve messze elmarad a mobilétól és jóval lejjebb is van. Simó elmondta, hogy az iparág már nem tud mit tenni az ügy érdekében. Elérték a politika által olyannyira kívánt 5 ezres padlószintet, de kiderült hogy az ár annyira nem motivál tömegeket. Emiatt a T-Online is szegmens specifikus reklámkampányokkal és csomagokkal kívánja elősegíteni az új előfizetők bekapcsolódását. Ilyen lehet az alkalmi internetezőknek és az időseknek szóló ajánlat a közeljövőben."
Ez egészen egyszerűen nevetséges. Már nem tudnak mit tenni az ügy érdekében? Az ár elérte az 5ezres padlószintet?? Az ár nem motiválja a tömegeket?? Akkor vajon miért van több modemes Magyarországon, mint ADSL-es? Külföldön fele olyan árért, mit itthon kapsz 5ször olyan gyors netet, ráadásul úgy, hogy ott 5ször annyit keresnek az emberek... És akkor ők mondják, hogy mindent megtettek? Röhejes, amit művelnek, rühellem az egész t-bandát, a técomot, a trémobilt, az egész rózsaszín csűrhét, az egész egy T-Vedés -
assdf #22 Azért jól jönne nekem egy ilyen olcsó net, elárulod hogy kitől lehet ilyet venni? Persze jó lenne ha nem 10k lenne a letöltési sebesség hozzá... -
#21 vajon :| -
Paul #20 Ismét egy semmitmondó cikk...
Valyon a június 1. -én bevezetendő ADSL2 -ről és az ezzel kapcsolatos változásokról (régi csomagok árcsökkenése, új csomagok árai stb.) miért nem esett egy szó sem ??? -
#19 A két szép szemedért majd vesznek neked ajándékba, hogy ne panaszkodj. -
#18 és ahhoz mi köze a t onylánynak? lehet p2 400-al si netezni (adsl), kipróbáltam.
viszont a kötelező telefonvonal, az drága. -
gregor #17 Carbine:Nem a net a drága,mert havi 4000 ért is lehet ma hazánkban netezni.Hanem a nethez szükséges gép nem olcsó. -
#16 olcsó netet büdös adni, inkább adnak sávszélességet ami a nagytöbbségnek alapvetően nem kell. 384kbps bőven oké lenne csetelni, és mászkálni mondjuk havi 3k ért.
és mekkora LOL ez a perc alapú adsl is? minden célközönséget bekebelezni, úgyis rákap, vagy eléri a plafondíjat. a nagyi is cseteljen az ausztrál unokával, és lassan a blökinek is kell adsl.
-
#15 és a BM a látogatott oldalakat, és a haverok adatait ( kapcsolataid ) is mellékeli?
sőt, kérésre legyüjt egy célcsoportot ( 18-25 év netező férfi ) ha kell. lehetséges.
-
Carbine #14 Bocsánat a tömörségért, és az agresszív megnyílvánulásért.... de KAPJÁKBEAF***OM
Veri itt a mellüket 1000rel, hogy ők a fasza gyerekek, mert oda tesznek a "tartalommal", csak az meg senkit sem érdekel, ha nincs havi 7 rongya egy sz***s 2MBites netre... SZóval én tartom magam a fentebb emlitethez -
aDannyBoy #13 személyes adatokat párszázezerért lehet venni a BMtől
-
1hengeresVmotor #12 mikor lejárt a 2 éves szerződésem már másnap egy másik szolgáltatótol neteztem... T-ököm T-ele volt hogy volt akinek 2x gyorsabb nete votl 3 ezerrrel olcsóbban ugyanannál aszolgáltatónál...meg amúgyis elegem lett abból az axeleros baromságból....meg ami körbevette -
#11 mire alapozod, hogy az (személyes) adatok értéktelenek?
saját vélemény, vagy hiteles infó? -
szgege #10 Ezek itt IP tvt fejlesztenek,meg iwiw-et vesznek miközben a céges netelérésünk egy kalap szar. Az email lassú és van amikor 1 napot is késik egy email. Amikor a supporton utánakérdeztem oldják meg,elkezdtek új kiszolgáló server címet adni,csak éppen az még most se üzemel(s valami eszement hülyék). De azért szép remek buzi rózsaszín logó van. A főnökömmel megbeszéltem,hogy ebből kissé elég volt és térjünk át más céghez:D,végülis weboldalunk is van náluk,jó nagyot buknak vele:D t-onnyálasok.Azért az üzleti szolgáltatást nem kéne ilyen lazán venni. -
aDannyBoy #9 Más:
A sajtótájékoztatón egy fehér törölközőt kapott minden újságíró, aki megjelent. Ezennel versenyt hirdetek, melynek célja: fejtsük meg mit akart jelenteni. Aki a legjobb megoldást adja, annak kieszelek valami frappáns ajándékot :)
Két egyszerűt lelövök:
- befürödtek az iWiW felvásárlással
- megizzasztják az újságírókat, annyi dolgot jelentenek be egyszerre
-
aDannyBoy #8 Komolytalan: nekem ez volt MyVIPpel
Egyébként szerinted nem szarják le az adataidat? Egyedileg nem ér semmit. Kit érdekel, hogy mikor születtél? Max beletartozol egy nagy kalapba, mondjuk 18-49 korosztály. vagy 18-24 25-29. Az már lényeg. Tudják a bankszámlaszámodat is, ha mondjuk utalással fizeted a telefonszámládat.. vagy vmit. Nem hiszem el, hogy ennyire gyökerek vagytok, hogy még mindig nem észlelitek, hogy nem ezen van a hangsúly.
T = magyar google + netszolgáltató.
-
#7 veszélyes üzem az IWIW, szórakoztató, hogy keresgéled az ismerőseid miközben valaki les... és kiadsz minden adatod, nem elég a születési év, munkahely, de még a rokonság is ott figyel, és magad adod nekik, aranytálcán. -
#6 az egyik "kedvenc" cégem...
még szombaton is hivogattak, nem kell-e egy jobb dijcsomag amivel pofázhatok napi 16 órát ingyen... mondom, szombat van ember, és gondolom a havidíjban meg lekaszálnátok nem? épp elég a sima díjcsomag, akkor hívj legközelebb, ha nem kell a ki.....ott alapcsomagotok az adsl-hez.. -
Yv@n #5 nyilvánvaló, hogy nem azért vették meg annyiért, amennyiért elkelt, hogy most csak úgy hipp-hopp törölgethess az értékes adataik közül. -
asdasd22 #4 Ma volt az Úr pont a chat.hu-n egy "fogadóóra" keretében. Fel is tettem a kérdést, de tudni kell hogy ott csak olyan kérdések jelennek már meg a nagyközönség előtt, amit személyesen jóváhagy az, akitől kérdeznek. Többször irtam be, hogy
"töröltem a regisztációmat, mert ugy éreztem hogy nem bizom az IWIW-re az adataimt a továbbiakban. Valóban megszunt minden velem kapcsolatos adat, vagy azért backupokban és egyéb "huncut" helyeken fellelhető?"
Nem tette be, nem válaszolt rá. Nekem ennyi elég. -
Chriss745 #3 Az céggel T-ele van a T-ököm!!!
Mocskos rabló banda, mint a LYÚPÍSZÍ!!! Van lobbijuk a politikában és mindent elérnek. -
Yv@n #2 Ami törléssel leginkáb semmit nem értél, max azt hogy nem tudsz ezentúl belépni az oldalra. Az adatbázis viszont az övék, annyi másolatot csináltak róla amikor megvették amennyit nem szégyeltek, és megnyugodhatsz, hogy eltették megfelelő helyre az összes adatodat, amire szükségük volt :) -
Komolytalan #1 "A sajtó által felfújt elpártolással kapcsolatban csak annyit mondott, hogy naponta körülbelül 80-120 ember törli magát, ami töredéke az új felhasználók számának."
Arról nem szólt a span, hogy a törlés funkció nem működik, vagy legalábbis nem működött a rendszerükben. Musz volt írni nekik, hogy ugyanmár nem kellene-e ezt megjavítaniuk, és így sikerült 2 nap alatt, 3 levélváltás után törölni az accomat.