Büszke magára a T-Online - idén tartalomban erősítenek
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nyilvánvaló, hogy nem azért vették meg annyiért, amennyiért elkelt, hogy most csak úgy hipp-hopp törölgethess az értékes adataik közül.
Ma volt az Úr pont a chat.hu-n egy "fogadóóra" keretében. Fel is tettem a kérdést, de tudni kell hogy ott csak olyan kérdések jelennek már meg a nagyközönség elõtt, amit személyesen jóváhagy az, akitõl kérdeznek. Többször irtam be, hogy
"töröltem a regisztációmat, mert ugy éreztem hogy nem bizom az IWIW-re az adataimt a továbbiakban. Valóban megszunt minden velem kapcsolatos adat, vagy azért backupokban és egyéb "huncut" helyeken fellelhetõ?"
Nem tette be, nem válaszolt rá. Nekem ennyi elég.
"töröltem a regisztációmat, mert ugy éreztem hogy nem bizom az IWIW-re az adataimt a továbbiakban. Valóban megszunt minden velem kapcsolatos adat, vagy azért backupokban és egyéb "huncut" helyeken fellelhetõ?"
Nem tette be, nem válaszolt rá. Nekem ennyi elég.
Az céggel T-ele van a T-ököm!!!
Mocskos rabló banda, mint a LYÚPÍSZÍ!!! Van lobbijuk a politikában és mindent elérnek.<#gun>#gun>
Mocskos rabló banda, mint a LYÚPÍSZÍ!!! Van lobbijuk a politikában és mindent elérnek.<#gun>#gun>
Ami törléssel leginkáb semmit nem értél, max azt hogy nem tudsz ezentúl belépni az oldalra. Az adatbázis viszont az övék, annyi másolatot csináltak róla amikor megvették amennyit nem szégyeltek, és megnyugodhatsz, hogy eltették megfelelõ helyre az összes adatodat, amire szükségük volt 😊
"A sajtó által felfújt elpártolással kapcsolatban csak annyit mondott, hogy naponta körülbelül 80-120 ember törli magát, ami töredéke az új felhasználók számának."
Arról nem szólt a span, hogy a törlés funkció nem mûködik, vagy legalábbis nem mûködött a rendszerükben. Musz volt írni nekik, hogy ugyanmár nem kellene-e ezt megjavítaniuk, és így sikerült 2 nap alatt, 3 levélváltás után törölni az accomat.
Arról nem szólt a span, hogy a törlés funkció nem mûködik, vagy legalábbis nem mûködött a rendszerükben. Musz volt írni nekik, hogy ugyanmár nem kellene-e ezt megjavítaniuk, és így sikerült 2 nap alatt, 3 levélváltás után törölni az accomat.
← ElőzőOldal 3 / 3