Büszke magára a T-Online - idén tartalomban erősítenek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kuba az mióta nyugat ??????????????????

HEhehehehehhheehe

lehet hogy nyugaton fexik de politikailag nem ott van ennyi 😊

Jaa és mégvalami a modemes netnek már rég ingyenesnek kellene lennie a szar sebessége miatt de még telefonköltségnek sem persze reálisan nézem a dolgokat ezt adatkorlátozzák.

Bár szerintem aki fiatal nem akar betárcsázós netet mert Online játszik stb stb

egészen pontosan május 8.-tól van Start plusz, elõtte valóban a 10ezer volt a legkisebb

Gerygrey
Egyébként meg tegnap jöttem haza Kubából, és eddig fikáztam a magyar nethelyzetet de most áldom az eget hogy egy ilyen országban élhetek. Varadero Kuba egyik legjelentõsebb üdülõvárosa, és 1 azaz egy darab internetkávézót sikerült felfedezni a fõúton, a szállodában pedig 6 peso (6,6 Euro, azaz kb 1700 HUF) egy óra kb GPRS sebességû "net". No comment...

Szóval lehet szidni az itteni dolgokat, meg hasonlítani a nyugathoz, de most már végre tudok olyan külföldi példát hozni ami sokkal rosszabb...
Te ez a lebeszélhezõség egy etetés 😊)))))

Látom még nem lépted tul a lebeszélhetõ értéket!

1x léped tul aztan az a lebeszélhetõ érték maris ott van a számládon és ha felhívod õket hogy miért még meg is tudják magyarázni 😊))))
még minig azt tudom mondani BÍÍÍÍRKA vagy!

Amon Serrano
Igazad van! Nem lehet régóta, amikor én elõfizettem, 10500-ért volt a legkisebb forgalomdíj mentes csomag! Pár hónapja!

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

Gerygrey
Hááát... 512-es netért ez qrvasok. Én a Chello Classic-omért fizetek ennyit, ami ugyan 30 giga korlátos (bár eddig mindössze kétszer sikerült 10-20 gigával túllépni pedig elég sokat torrentezek szóval fel és lefelé is megy bõven az adatforgalom, és egyik esetben sem történt semmi korlátozás) viszont 2.5MBPS. És 9500/hó, plusz a 3000 kábelTV elõfizu, de ha jól tudom az nem is szükséges a Chellohoz.
Fuuu de birka vagy 😊
Netezz a start plusz al kishaver 😊
Nálunk nem is olyan drága heheheeee.
Számolj már te mafla kint a minimálbér is 1000 €
Ha az itteni minálhoz nézed a 2 M vonalat nem így jössz ki belõle!
Ez a szomoru hogy az ilyen bírka agyhiányos emberek miatt ilyen szar ez az ország!
Nekik a legrosszabb esetnben 39€ a net és olyan netet kap érte ami már normálisn használható.
Start plusz röhely hogy egy 512 vonalat ennyiért adnak!!!!!!!!!
És azt is nézd te birka hogy ezmellé még van egy 2000-3000 Ft os telefonelõfizetésed!
Kész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amon Serrano
Na ezt megnézem!

a T-kábel internet szolgáltatás árai megegyeznek a T-online ADSL csomagjainak árával(még a nevük is azonos)

tehát a legkisebb KORLÁTLAN internet csomag Kábelnet Start Plusz: 5900Ft

ehhez, valóban még hozzájön a kábeltv elõfizud, így jön ki max a 10e Huf amirõl írtál

na hogy mindenki tisztán lásson leírom mi a legkisebb csomag ami idõben és adatforgalomban is teljesen KORLÁTLAN a T-online-nál:

ADSL START plusz csomag havidíj: 5900 Ft (512Kbps)
+ hozzá a legkisebb T-com csomag: Felezõ díjcsomag (3210Ft, a felét pedig lebeszélheted) Ezt érdemes választani szerintem annak akinek a sebesség annyira nem fontos, de adatforgalmi korlátot sem akar.

Amon Serrano
MEKKORA szöveg!! ÁÁÁááá! Milyen 5000 padló dumával jönnek ezek! Verném pofán! Nálunk a belvárosban csak T-Kábel van, arra meg fizetek 10500-at! Ez a legkisebb csomag, ami korlátlan! Méghogy versenyhelyzet!

Majd el felejtettem plussz még fent kell tartanod egy telefonvonalat is az is még 2-3000 FT.
Akárki akármit is mond nálunk k***a drága a net én pl. 11900 ft fizetek 2M/192K-ért de ez is csak úgy jött ki hogy annakidején vettem egy 512-es netet és 2x duplázták.Mostanában voltam bent a szolgáltatónál megkérdezni hogy ha a szerzõdésem lejár tudnak e ajánlani valamit, erre benyögték hogy ugyanezt amit már 2 éve használok megkaphatom két éves hûséggel 13000 Ft-ért.
Tehát ebbõl következik az hogy asszem kénytelen leszek szolgáltatót váltani<#boxer>

Ha valakit érdekel itt egy cím ahol keresni lehet településre sõt még utcára is lebontva hogy kinél milyen ADSL szolgáltatók vannak és mennyiért:
http://www.szelessav.hu/
És hozzátenném, hogy ez nem a legolcsóbb, hanem közép vagy felsõ árkategória, mert volt ott 20-30 ajróért is.
Jah, csak nálunk ugyanez 14-15000, és a telefon percdijak úgy 4-5 szerese az ottaninak!
akkor nálunk már nem is olyan drága..

Ezt találtam még ahhoz, amit zámoltam (hogy mit jelent az passz, csak 1 részét értem):
• Telefontarif Euro Flat mtl. € 6,95 Endlos telefonieren ins Festnetz nach: Belgien, Finnland, Frankreich, Griechenland, Irland, Italien, Luxemburg, Niederlande, Österreich, Portugal, Spanien + Schweiz.
• Kein DSL-Einrichtungspreise bis 31.05.2006
• Mehrplatznutzung erlaubt
• ohne Portbeschränkungen
• Schnellere Uploads: bis 384 Kbit/s statt 192 Kbits/s (2 MBit) bzw. bis 512 Kbit/s statt 384 Kbits/s (3 MBit) für € 3,00 extra / Monat
• Arcor-ISDN Kunden telefonieren untereinander kostenlos
• Vertragslaufzeit 12 Monate
Felütöttem még 1 német DSL árkeresõt is:
A feltételek(a keresésnél):
-korlátlan idõbeen és le/fel töltésben;
-2 megabit letöltés
Eredmény:

15 € és 19,99 € (+19,95 € telefonelõfizu a 15€-s DSL-hez, és 15€-s a 19,99€-shoz)

Szumm:34,99€ a legrosszabb esetben
U.E forintban(1€=262,02HUF):

9168,0798 HUF

istenem de butus vagy

adsl start plusz csomag = 5900 Ft >> nicns adatforgalmi korlát

Nem nagyon tudok németül, de ha jól értelmezem ez a német 6 megabites korlátlan T-Online DSL:
Zielgruppe DSL-Einsteiger & -Wechsler
Tarifart Flatrate
Preis/Monat € 9.95
Freistunden/Monat unbegrenzt Stunden
Freivolumen/Monat unbegrenzt MB
Aufpreis 0 bei Überschreitung des Freikontingents
Max up/downstream 512/6016
Tarif Einrichtungspreis € 0.00
Einrichtungspreise DSL-1000: € 0.00
DSL-2000: € 0.00
DSL-3000/6000: € 0.00
Molnibalage
3GB-os korlát???? Még viccenek is rossz... Egy izomosabb hétévgén ezt a bázyussal ketten 1,5 nap alatt megkajoljuk.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

könnyü úgy hogy apám tart el titeket -.-

http://www.lohere.net - a MagyarChan

NAGYON FINOM VOLT A KOKUSZ GOLYÓ!

http://www.lohere.net - a MagyarChan

grebber
Nekem az jólenne helyete fizetek 11500-at 😞

Next PC upgrade: 2022

Sanyix
Te még jóljártál, én 9200-at pengetek 1M/(fos)128kbit-ért...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Tegyük hozzá, hogy az az 5ezres padlószint nem csak a sebessége miatt nemjó, hanem azért mert a kis sebesség mellé ezért az 5ezerért szokott járni egy 3 gigás adatforgalmi korlát, ami meg semmire nem elég.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

grebber
Ezeknél meg én 1Mbit/128 (korlátlan még szerencse) 11500FT.

Molnibalage
Netehez nem olcsó a gép? Na ne röhögtess..
Egy PII-es lazán lehet, de ha XP-re vágy az is könnyeden fut egy PIII 600MHz-en. Tudom, mert ez volt még igen régen a gépem és a barátomnak adtam el, mert neni csak filmnézésre, zenehallgatásra és netezére kellett és bõven elég ehhez.

Az árakról. Láttam már olyan hirdetést külföldi weben,(asszem franciáknál), hogy magyar pénzre áttéve havi 16000-ért 22M/4M-ás net. Hol van ilyen itthon?

Itthon az lenne a reális ha 4-5 ropiért adnának 1M/256k körüli netet HÛSÉGNYILATKOZAT és beszkötési díj nékül... Én most 8500-öt pengetek 1M/384k-s netért, de két éves hûséggel.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

grebber
IPTV ez mit takar (hangzása jó) 😄 ?

grebber
Büszke is lehet magár szánalom szintem drága és korlátos 😞

scorpeeon
talán az ára miatt? nem hiszem, hogy túl olcsón adnák.

"...az ADSL viszont valahol a kép alján kullog, az íve messze elmarad a mobilétól és jóval lejjebb is van. Simó elmondta, hogy az iparág már nem tud mit tenni az ügy érdekében. Elérték a politika által olyannyira kívánt 5 ezres padlószintet, de kiderült hogy az ár annyira nem motivál tömegeket. Emiatt a T-Online is szegmens specifikus reklámkampányokkal és csomagokkal kívánja elõsegíteni az új elõfizetõk bekapcsolódását. Ilyen lehet az alkalmi internetezõknek és az idõseknek szóló ajánlat a közeljövõben."

Ez egészen egyszerûen nevetséges. Már nem tudnak mit tenni az ügy érdekében? Az ár elérte az 5ezres padlószintet?? Az ár nem motiválja a tömegeket?? Akkor vajon miért van több modemes Magyarországon, mint ADSL-es? Külföldön fele olyan árért, mit itthon kapsz 5ször olyan gyors netet, ráadásul úgy, hogy ott 5ször annyit keresnek az emberek... És akkor õk mondják, hogy mindent megtettek? Röhejes, amit mûvelnek, rühellem az egész t-bandát, a técomot, a trémobilt, az egész rózsaszín csûrhét, az egész egy T-Vedés <#wilting><#bdead>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Azért jól jönne nekem egy ilyen olcsó net, elárulod hogy kitõl lehet ilyet venni? Persze jó lenne ha nem 10k lenne a letöltési sebesség hozzá...

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

jointeer
vajon :|

köcsög

Ismét egy semmitmondó cikk...

Valyon a június 1. -én bevezetendõ ADSL2 -rõl és az ezzel kapcsolatos változásokról (régi csomagok árcsökkenése, új csomagok árai stb.) miért nem esett egy szó sem ???
HuAn82
A két szép szemedért majd vesznek neked ajándékba, hogy ne panaszkodj.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

kisgabo
és ahhoz mi köze a t onylánynak? lehet p2 400-al si netezni (adsl), kipróbáltam. <#beka3>

viszont a kötelezõ telefonvonal, az drága.

Carbine:Nem a net a drága,mert havi 4000 ért is lehet ma hazánkban netezni.Hanem a nethez szükséges gép nem olcsó.
kisgabo
olcsó netet büdös adni, inkább adnak sávszélességet ami a nagytöbbségnek alapvetõen nem kell. 384kbps bõven oké lenne csetelni, és mászkálni mondjuk havi 3k ért.

és mekkora LOL ez a perc alapú adsl is? minden célközönséget bekebelezni, úgyis rákap, vagy eléri a plafondíjat. a nagyi is cseteljen az ausztrál unokával, és lassan a blökinek is kell adsl.

kisgabo
és a BM a látogatott oldalakat, és a haverok adatait ( kapcsolataid ) is mellékeli?

sõt, kérésre legyüjt egy célcsoportot ( 18-25 év netezõ férfi ) ha kell. lehetséges.

Bocsánat a tömörségért, és az agresszív megnyílvánulásért.... de KAPJÁKBEAF***OM
Veri itt a mellüket 1000rel, hogy õk a fasza gyerekek, mert oda tesznek a "tartalommal", csak az meg senkit sem érdekel, ha nincs havi 7 rongya egy sz***s 2MBites netre... SZóval én tartom magam a fentebb emlitethez

személyes adatokat párszázezerért lehet venni a BMtõl

mikor lejárt a 2 éves szerzõdésem már másnap egy másik szolgáltatótol neteztem... T-ököm T-ele volt hogy volt akinek 2x gyorsabb nete votl 3 ezerrrel olcsóbban ugyanannál aszolgáltatónál...meg amúgyis elegem lett abból az axeleros baromságból....meg ami körbevette<#beka3>

kisgabo
mire alapozod, hogy az (személyes) adatok értéktelenek?

saját vélemény, vagy hiteles infó?

Ezek itt IP tvt fejlesztenek,meg iwiw-et vesznek miközben a céges netelérésünk egy kalap szar. Az email lassú és van amikor 1 napot is késik egy email. Amikor a supporton utánakérdeztem oldják meg,elkezdtek új kiszolgáló server címet adni,csak éppen az még most se üzemel(s valami eszement hülyék). De azért szép remek buzi rózsaszín logó van. A fõnökömmel megbeszéltem,hogy ebbõl kissé elég volt és térjünk át más céghez😄,végülis weboldalunk is van náluk,jó nagyot buknak vele😄 t-onnyálasok.Azért az üzleti szolgáltatást nem kéne ilyen lazán venni.
Más:

A sajtótájékoztatón egy fehér törölközõt kapott minden újságíró, aki megjelent. Ezennel versenyt hirdetek, melynek célja: fejtsük meg mit akart jelenteni. Aki a legjobb megoldást adja, annak kieszelek valami frappáns ajándékot 😊

Két egyszerût lelövök:
- befürödtek az iWiW felvásárlással
- megizzasztják az újságírókat, annyi dolgot jelentenek be egyszerre

Komolytalan: nekem ez volt MyVIPpel

Egyébként szerinted nem szarják le az adataidat? Egyedileg nem ér semmit. Kit érdekel, hogy mikor születtél? Max beletartozol egy nagy kalapba, mondjuk 18-49 korosztály. vagy 18-24 25-29. Az már lényeg. Tudják a bankszámlaszámodat is, ha mondjuk utalással fizeted a telefonszámládat.. vagy vmit. Nem hiszem el, hogy ennyire gyökerek vagytok, hogy még mindig nem észlelitek, hogy nem ezen van a hangsúly.

T = magyar google + netszolgáltató.

kisgabo
veszélyes üzem az IWIW, szórakoztató, hogy keresgéled az ismerõseid miközben valaki les... és kiadsz minden adatod, nem elég a születési év, munkahely, de még a rokonság is ott figyel, és magad adod nekik, aranytálcán.

kisgabo
az egyik "kedvenc" cégem...

még szombaton is hivogattak, nem kell-e egy jobb dijcsomag amivel pofázhatok napi 16 órát ingyen... mondom, szombat van ember, és gondolom a havidíjban meg lekaszálnátok nem? épp elég a sima díjcsomag, akkor hívj legközelebb, ha nem kell a ki.....ott alapcsomagotok az adsl-hez.. <#gunyos1><#kocsog><#beka2>