107
-
fapapi #65 "Aki "hardcore" nyomja a netet, igazán megengedhet magának egy tizest havonta"
Mi számít a te szavaiddal élve "hardcore" hogy van 3-4 gigás adatforgala?
felmész a tv2 lapjára és csak nézd meg a téged érintő videókat aztán hipp hopp összejön menj fel az origó zeneportálra és halgass pár számot és ehez még kapjál pár jó mailt amiben van csatolt jaa és tölts le pár uj programot mert ki akarod próbálni jaa és a vicclapon pár humoros videót megnézel!
Ez szerintem nem "hardcore" ez csupán az érdeklődésed. Ezért megéri ennyit fizetned ?
Bocs a kubás beszólásért de szerintem nézzük csak az uniós országokat és abbol is nagy nagy nyugatot amihez a magyar árak hasonlóak de a fizetésed nem. -
#64 bele ne dögöljön.
én meg fizetem a havi 3200 ft "kötelező előfizetést" az adsl mellé, holott már nagyon nem kéne a f@kkt@v vonal.
-
fapapi #63 Mióta ingyenes a percdij te birka egyik szavaddal ütöd a másikat ki fene akar fizetni percijjat egy ilyen szolgáltatásért? mert ezzel max a mailokat tudod megnézni egy Origót már ne próübálj meg betölteni vele!!!!!
És kit érdekel mennyi volt a net 1 éve azt fogd fel hogy 9100 ft ért van neked egy 512 vonalad ami manapság már szart sem ér!Csak menj fel egy izmosabb flash oldala aztán megnyeklik a szaros 512. És hasonlítsad már össze hogy a kinti fizetéshez mérten mennyi az a 9100 ft. Éa az itteni minimálhoz mérten mennyi.Egy luxusösszeg.
És ki a fenének kell a szaros matávos telefon nekem is van de minek senki nem hív rajt minek is hívjon mikor a mobilomon olcsóbb a percdij és az már majdnem mindenkinek van.
Egy felesleges dologért fizetsz 3100 ft ot amit nem is használsz felező dijjcsomagnál meg ha nem használod ki akkor is fizeted :)
-
ZsirosKenyer #62 erről van szó. 5900 Ft és adaforgalmi korlát nélküli, igaz kicsit lassúcska de átlagos használatra tökéletes net-hozzáférést kapunk.
És neg yertek ezzel a minmálbér dumával, akinek az van számítógépet sem tud venni 100-200 ezer forintért, akkormeg a seggébe dughatja az adsl modemet. -
ZsirosKenyer #61 hát. Ha csak az internetet nézzük és AZONOS sebességet (!) mert te ugye a classicot hasonlítottad a T-onlineos 512-es csomaghoz, akkor azonos a helyzet, sőt a t-online még olcsóbb is.
UPC Chello light 512 kbps = 1 éves hűségidő: 6.250 Ft
T-Online ADSL START+ 512 kbps = 1 éves hűségidő: 5900 Ft
Ráadásul ehhez a chellóhoz van asszem egy 30Gb-os korlát is, az ADSL Starthoz nincsen abszolút, mindössze az "extrém korlát" él, mintm inden más csomagnál is (120-200 Gb) -
#60 "csak a percdíjat kell fizetni" hát ez lol, 5-6 éve sem a 3-4000HUF előfizetési díj volt a sok, hanem a 10-15 ezres telefonszámlák amik csak a percdíjból jöttek össze.
Azt nem mondtam hogy Kuba a nyugat, csak azt hogy lehetne sokkal rosszabb is a helyzet (például, ha '89-ben máshogy alakulnak vagy nem-alakulnak a dolgok, de a politikát nem akarom belekeverni)
Aki "hardcore" nyomja a netet, igazán megengedhet magának egy tizest havonta, ennyit egy átlagember baromságokra is elkölt egy hónapban. Persze nem mondom hogy nem lehetne gyorsabb (főleg upload terén) a szolgáltatás ennyiért, de ne legyünk telhetetlenek. -
ZsirosKenyer #59 nem etetés, ha érdekel én a T-Com-nál dolgozom, és valóban le lehet beszélni a felét. Ha gondod van és nem hiszed fel hívd fel az 1212-t majd elmagyarázzák, nekem most ehhez nicns erőm. -
ZsirosKenyer #58 a modemes internet már így is ingyenes, csak percdíjat kell fizetned, mivel használod a telefonvolnalat, és ez a tel.szolgáltatónak sincs ingyen. -
ZsirosKenyer #57 1. te vagy a birka
2. ezért írtam azt hogy nálunk MÁR annyira nem is drága. Nézd meg 1 éve mennyi volt, és az árak folyamatosan csökkennek. Nem tudom mi ez a nagy meglepődés, mi mindig is jópár év lemaradásban voltunk a nyugati országokhoz képest, felesleges arra hivatkozni hogy a világ top10 országában mennyi a neté s ehhez képest mi mennyit fizetünk.
a díjak folyamatosan csökkennek, 1 év múlva fele enny ilesz az 512-es net is. -
fapapi #56 Külföldi éplda tibetbe mi van ????
:)))))))))))))))))))))
Ezeket az értelmes megnyilvánulásokat áldom :)))))
-
fapapi #55 Kuba az mióta nyugat ??????????????????
HEhehehehehhheehe
lehet hogy nyugaton fexik de politikailag nem ott van ennyi :) -
fapapi #54 Jaa és mégvalami a modemes netnek már rég ingyenesnek kellene lennie a szar sebessége miatt de még telefonköltségnek sem persze reálisan nézem a dolgokat ezt adatkorlátozzák.
Bár szerintem aki fiatal nem akar betárcsázós netet mert Online játszik stb stb -
ZsirosKenyer #53 egészen pontosan május 8.-tól van Start plusz, előtte valóban a 10ezer volt a legkisebb -
#52 Egyébként meg tegnap jöttem haza Kubából, és eddig fikáztam a magyar nethelyzetet de most áldom az eget hogy egy ilyen országban élhetek. Varadero Kuba egyik legjelentősebb üdülővárosa, és 1 azaz egy darab internetkávézót sikerült felfedezni a főúton, a szállodában pedig 6 peso (6,6 Euro, azaz kb 1700 HUF) egy óra kb GPRS sebességű "net". No comment...
Szóval lehet szidni az itteni dolgokat, meg hasonlítani a nyugathoz, de most már végre tudok olyan külföldi példát hozni ami sokkal rosszabb... -
fapapi #51 Te ez a lebeszélhezőség egy etetés :))))))
Látom még nem lépted tul a lebeszélhető értéket!
1x léped tul aztan az a lebeszélhető érték maris ott van a számládon és ha felhívod őket hogy miért még meg is tudják magyarázni :)))))
még minig azt tudom mondani BÍÍÍÍRKA vagy! -
#50 Igazad van! Nem lehet régóta, amikor én előfizettem, 10500-ért volt a legkisebb forgalomdíj mentes csomag! Pár hónapja! -
#49 Hááát... 512-es netért ez qrvasok. Én a Chello Classic-omért fizetek ennyit, ami ugyan 30 giga korlátos (bár eddig mindössze kétszer sikerült 10-20 gigával túllépni pedig elég sokat torrentezek szóval fel és lefelé is megy bőven az adatforgalom, és egyik esetben sem történt semmi korlátozás) viszont 2.5MBPS. És 9500/hó, plusz a 3000 kábelTV előfizu, de ha jól tudom az nem is szükséges a Chellohoz. -
fapapi #48 Fuuu de birka vagy :)
Netezz a start plusz al kishaver :)
Nálunk nem is olyan drága heheheeee.
Számolj már te mafla kint a minimálbér is 1000 €
Ha az itteni minálhoz nézed a 2 M vonalat nem így jössz ki belőle!
Ez a szomoru hogy az ilyen bírka agyhiányos emberek miatt ilyen szar ez az ország!
Nekik a legrosszabb esetnben 39€ a net és olyan netet kap érte ami már normálisn használható.
Start plusz röhely hogy egy 512 vonalat ennyiért adnak!!!!!!!!!
És azt is nézd te birka hogy ezmellé még van egy 2000-3000 Ft os telefonelőfizetésed!
Kész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#47 Na ezt megnézem! -
ZsirosKenyer #46 a T-kábel internet szolgáltatás árai megegyeznek a T-online ADSL csomagjainak árával(még a nevük is azonos)
tehát a legkisebb KORLÁTLAN internet csomag Kábelnet Start Plusz: 5900Ft
ehhez, valóban még hozzájön a kábeltv előfizud, így jön ki max a 10e Huf amiről írtál -
ZsirosKenyer #45 na hogy mindenki tisztán lásson leírom mi a legkisebb csomag ami időben és adatforgalomban is teljesen KORLÁTLAN a T-online-nál:
ADSL START plusz csomag havidíj: 5900 Ft (512Kbps)
+ hozzá a legkisebb T-com csomag: Felező díjcsomag (3210Ft, a felét pedig lebeszélheted) Ezt érdemes választani szerintem annak akinek a sebesség annyira nem fontos, de adatforgalmi korlátot sem akar. -
#44 MEKKORA szöveg!! ÁÁÁááá! Milyen 5000 padló dumával jönnek ezek! Verném pofán! Nálunk a belvárosban csak T-Kábel van, arra meg fizetek 10500-at! Ez a legkisebb csomag, ami korlátlan! Méghogy versenyhelyzet! -
silentb #43 Majd el felejtettem plussz még fent kell tartanod egy telefonvonalat is az is még 2-3000 FT. -
silentb #42 Akárki akármit is mond nálunk k***a drága a net én pl. 11900 ft fizetek 2M/192K-ért de ez is csak úgy jött ki hogy annakidején vettem egy 512-es netet és 2x duplázták.Mostanában voltam bent a szolgáltatónál megkérdezni hogy ha a szerződésem lejár tudnak e ajánlani valamit, erre benyögték hogy ugyanezt amit már 2 éve használok megkaphatom két éves hűséggel 13000 Ft-ért.
Tehát ebből következik az hogy asszem kénytelen leszek szolgáltatót váltani
Ha valakit érdekel itt egy cím ahol keresni lehet településre sőt még utcára is lebontva hogy kinél milyen ADSL szolgáltatók vannak és mennyiért:
http://www.szelessav.hu/ -
torjoz #41 És hozzátenném, hogy ez nem a legolcsóbb, hanem közép vagy felső árkategória, mert volt ott 20-30 ajróért is. -
torjoz #40 Jah, csak nálunk ugyanez 14-15000, és a telefon percdijak úgy 4-5 szerese az ottaninak! -
ZsirosKenyer #39 akkor nálunk már nem is olyan drága.. -
torjoz #38 Ezt találtam még ahhoz, amit zámoltam (hogy mit jelent az passz, csak 1 részét értem):
• Telefontarif Euro Flat mtl. € 6,95 Endlos telefonieren ins Festnetz nach: Belgien, Finnland, Frankreich, Griechenland, Irland, Italien, Luxemburg, Niederlande, Österreich, Portugal, Spanien + Schweiz.
• Kein DSL-Einrichtungspreise bis 31.05.2006
• Mehrplatznutzung erlaubt
• ohne Portbeschränkungen
• Schnellere Uploads: bis 384 Kbit/s statt 192 Kbits/s (2 MBit) bzw. bis 512 Kbit/s statt 384 Kbits/s (3 MBit) für € 3,00 extra / Monat
• Arcor-ISDN Kunden telefonieren untereinander kostenlos
• Vertragslaufzeit 12 Monate -
torjoz #37 Felütöttem még 1 német DSL árkeresőt is:
A feltételek(a keresésnél):
-korlátlan időbeen és le/fel töltésben;
-2 megabit letöltés
Eredmény:
15 € és 19,99 € (+19,95 € telefonelőfizu a 15€-s DSL-hez, és 15€-s a 19,99€-shoz)
Szumm:34,99€ a legrosszabb esetben
U.E forintban(1€=262,02HUF):
9168,0798 HUF
-
ZsirosKenyer #36 istenem de butus vagy -
ZsirosKenyer #35 adsl start plusz csomag = 5900 Ft >> nicns adatforgalmi korlát -
torjoz #34 Nem nagyon tudok németül, de ha jól értelmezem ez a német 6 megabites korlátlan T-Online DSL:
Zielgruppe DSL-Einsteiger & -Wechsler
Tarifart Flatrate
Preis/Monat € 9.95
Freistunden/Monat unbegrenzt Stunden
Freivolumen/Monat unbegrenzt MB
Aufpreis 0 bei Überschreitung des Freikontingents
Max up/downstream 512/6016
Tarif Einrichtungspreis € 0.00
Einrichtungspreise DSL-1000: € 0.00
DSL-2000: € 0.00
DSL-3000/6000: € 0.00
-
#33 3GB-os korlát???? Még viccenek is rossz... Egy izomosabb hétévgén ezt a bázyussal ketten 1,5 nap alatt megkajoljuk. -
Shadow_THH #32 könnyü úgy hogy apám tart el titeket -.- -
Shadow_THH #31 NAGYON FINOM VOLT A KOKUSZ GOLYÓ! -
#30 Nekem az jólenne helyete fizetek 11500-at :( -
#29 Te még jóljártál, én 9200-at pengetek 1M/(fos)128kbit-ért... -
#28 Tegyük hozzá, hogy az az 5ezres padlószint nem csak a sebessége miatt nemjó, hanem azért mert a kis sebesség mellé ezért az 5ezerért szokott járni egy 3 gigás adatforgalmi korlát, ami meg semmire nem elég. -
#27 Ezeknél meg én 1Mbit/128 (korlátlan még szerencse) 11500FT.
-
#26 Netehez nem olcsó a gép? Na ne röhögtess..
Egy PII-es lazán lehet, de ha XP-re vágy az is könnyeden fut egy PIII 600MHz-en. Tudom, mert ez volt még igen régen a gépem és a barátomnak adtam el, mert neni csak filmnézésre, zenehallgatásra és netezére kellett és bőven elég ehhez.
Az árakról. Láttam már olyan hirdetést külföldi weben,(asszem franciáknál), hogy magyar pénzre áttéve havi 16000-ért 22M/4M-ás net. Hol van ilyen itthon?
Itthon az lenne a reális ha 4-5 ropiért adnának 1M/256k körüli netet HŰSÉGNYILATKOZAT és beszkötési díj nékül... Én most 8500-öt pengetek 1M/384k-s netért, de két éves hűséggel.