5
  • drizzt1666
    #5
    Google Video egy raklap kaka. Nagy nehez feltöltesz valamit, rohadt lassan, mert még a feltöltési sebességedet is lefogják, aztán várhatsz pár napot, vagy hetet, míg ellenőrzik, h ez valóban nem egy mozifilm. Én teszteltem és feltöltöttem rá egy barátom rockbandájának a videóját. 3 nap múlva jött az email, h declined. Mondom baz+
    Szvsz ilyen videós területen a youtube a nyerő, mert ott lehet embendelni, más ilyen szinten lévő portált még nap találtam.
  • Piscator
    #4
    Hajrá!
  • Peti0011
    #3
    hÁT EZ A tahoo már megint okoskodik:D
    De nem baj
  • smv
    #2
    Az én keresőm meg sehol, pedig az is mostanában újult (és újul) meg.
  • Max Damage
    #1
    Vicces... :) Főleg h nekem a régi kinézet jobban tetszik mint az új :) Amúgy ez a kijelentés: "Célunk a web legjobb oldalának létrehozása", egyszerre irónikus és egyszerre abszurd. :) Én legalább is, nagyon jót röhögtem, de sok sikert nekik hozzá :)

    Gúglénak ez egy hatalmas ötlete volt, ez a videószolgáltatás. Ha ez belendül, nagyon megnövelheti a látogatottsági mutatókat a Yahooval és az MSN-el szemben.

    MSN... Szerintem rossz szférára akar építeni. De ez szubjektív, szerintem a keresőt elsősorban mint magánemberek használják információgyűjtés céljából, nem pedig a vállalati ügyfelek, akiknek többnyire akadna más dolguk (pl. dolgozni), mint keresgélni az MSN programjaival. Az a réteg, aki pedig ilyesmi területen foglalkozik, szerintem elenyésző a Yahoo vagy a Google próbálkozásával szemben...