18
-
Klub #18 Jaja és karácsonykor mi is belevehetjük magunkat a buliba. -
zachi #17 a grafika ijesztően jó
-
Andris #16 Hát ezek a képek nem rosszak, de nem az ő érdemük... Minden képen vagy a dinamikus fények+árnyékok, vagy a víz, vagy a HDR lightning az amitől jól néz ki. Mindhárom dolog videókártya feature, és nem programozási csoda.
Persze ettől még lehet jó a játék... csak nem szeretem amikor úgy mutatják be a grafikát mintha most valami nagyot alkottak volna. -
Dakkon #15 azonban a crysis csak egy agyatlen hent lesz..najó kicsit több....de nem sokkal és szép graffal. A Graf Nem Minden! sztem... -
R0n1n15 #14 akkor menj az ő topikjába ;) -
#13 Mocskosul jobban mutat a Crysis... -
#12 Jópofa!:) -
#11 nemtudom sztem egyáltalán nem olyan beszarósez a graf nem azt mondom hogy nem összefolyikanyálammegalukamisbegörcsöl gyönyörű, de az nagyon is lehetséges SŐŐT több mint az, hogy igy fog kinzéni... számomra ennyi a post -
irkab1rka #10 :) -
irkab1rka #9 "A grafikáról nem kell mondanom semmit"?
LOL
nézd csak meg a prerenderelt screenshot-ot (Hid uttal). Akkora törések vannak az útban, hogy ihaLY. A faszért nem lehet íveket renderelni.
Arról ne is beszéljünk, hogy megint egyetlen mozgó alkatrész lesz: maga a játékos. Rajta kivűl senki nincs a screenshoton.
Allan Wake.... biztos azt kell majd nyomozni, hogy hova tüntek az élőlények.. HA HA
kow83: te meg ne köss bele a cikkíróba: ha azt írta, hogy "egy szánalmas és tehetségtelen író vagyunk" akkor tekintsd Szabolcs önvallomásának és ne buzeráld.
És azoknak, akik azt hiszik, hogy ilyen lesz a játék, mint a shotikon:
30 fps fölött akarod futtatni minden szituációban?
2 procis opteron 2 duál core procival + SLI-s alaplap, mindegyik vidkari duál grafikus mag.
szevasz bazmeg -
kow83 #8 "egy szánalmas és tehetségtelen író vagyunk"
Hegyett:
"egy szánalmas és tehetségtelen írót alakítunk"
Írjnyunk mjár madzsarul!
-
winters123 #7 addig húzzák amíg ez a grafika is elavult lesz mire megjelenik -
szurka #6 a képek olyanok, mintha valami pixar rajzfilmből szedték volna. -
mongoose18 #5 2. képen olyan mintha valami láthatatlan dolgokat fogna a kezében...
de amugy én is várom a gammát -
#4 SIlent Hill KOPPINCS -
silentb #3 Ez dúrva lesz.....nagyon király -
ALANWAKE #2 király -
#1 Le a kalappal a Remedy előtt, nem csak a játék miatt, hanem mert nem szállnak fel a gagyi hentelős, 0 történetű játékok vonatára.