Sötét jövőképet festett három német szervezet

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A csúnya dolog hogy igazán a terrorista probléma egy generált probléma. Kellett valami hogy ezeket e törvényeket az emberek megosztottsággal fogadják. Ha nem lenne terrorizmus akkor mindenki egyhangúlag a mellét verné hogy az annyjukat a rohardékoknak, éppen ezért csinálták a terror-hullámot mert ugye senki se hiszi el hogy ezeknek a szerencsétleneknek a aivatagos közelkeleten az az elsõ gondolatukl hogy "Sz*r az élet nálunk, megyek és felrobbantok pár akárkit akárhol hogy sz*r legyen ott is" NEEEEEM! ezek a srácok irányítva vannak. És a csúnya ( de logikus is) hogy ezek ellen az emberek ellen katonaságot küldenek, és nem a helyzetüket segítik javítani...

Szóval jól ki van ez találva, és aki gazdag és befolyásos az most nagyon az akar maradni, a technika meg a pénz pedig segíti.
"Mint ismeretes, a huszonöt európai uniós tagállam igazságügyi miniszterei februárban szavazták meg az egységes európai távközlési adattárolási tervezetet. E szerint a jövõben rögzítik a vezetékes, a mobil-, a VoIP- és az azonnali üzenetküldõ hálózatokon (ICQ stb.) folytatott beszélgetések, az SMS-, a chat-, az FTP-, a P2P-, az e-mail és az internetforgalom adatait, valamint a fórumbejegyzéseket. Ezek közé az információk közé tartozik az elõfizetõ vezetékes és mobiltelefonszáma, a hívó felek számai, a hívások idõtartama és idõpontja, valamint az internetezésrõl szóló naplófájlok."

Elõször tegyük szabaddá a vélemény nyilvánítást. Mindenki elmondhatja szabadon amit szeretne.
Mindenhová internetet, hogy úgy érezze a polgár, ha nincs net, nincs semmi. A polgár elmondja a véleményét, kiteszi a netre, merthogy így mennyi mindenki olvashatja és milyen király.
Utána figyeljük meg a netet. Nem vagyok számítógép guru, de gyanítom bármit rögzíteni tudnak amit teszek a neten.
Gyûjtsük be a gyanús polgárok adatait és szeparáljuk el õket a többiektõl (ennél a pontnál módszere válogatja). Persze a begyûjtött adatok alapján úgy csoportosíthatjuk a polgárokat ahogy akarjuk. Kereskedhetünk is az adatokkal és milliókat kaszálhatunk, miközben nem kell semmit "dolgoznunk". Mindezt a bûnmegelõzés érdekében, miközben korrupt az egész hóbelevanc és senkinek esze ágában sincs megváltoztatni, hisz akinek valódi lehetõsége lenne rá, azt már rég magába szippantotta a rendszer és nagyon jól el van benne. Vagy ha mégis volt olyan becsületes és változtatni szeretne - szeretett volna -, akkor kivetette magából így vagy úgy.
Sir Quno Jedi
Íme, az évszázadok alatt kiharcolt alapvetõ emberi jogainkat önként és bégetve adjuk fel. Globalizáció RULEZ!

Nem kell ide hosszúkések éjszakája, meg munkatáborok, itt észrevétlen, álmodban, a fû alatt láncolnak meg...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
AKI oldalt választ, az ellenségeket is kap hozzá. Ez nem volt a mi harcunk, immár az. Jó étvágyat!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lenny
Én EU-ra szavaztam, de nem érzem korlátoltnak magamat. Ha "kicsit" fejletteb gazdasági szinten állnánk akkor talán fontolóra vettem volna , hogy nemmel szavazok, de így...

R Ö R G E

Tinman
"Az indok általában a terrorizmus elleni harc."

A terroristáktól annak van félnivalója, aki katonákat küldött oda ahol semmi keresnivalója nem volt.

Majd egyszer csak "fellázad a tenger, a népek tengere"... kellemetlen lesz abban biztos vagyok <#eplus2>

Na akkor tegye fel a kezét a sok EU-ra, NATO-ra voksoló korlátolt barom... na jó majd én felteszem helyettük is <#mf1><#mf2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Lenny
Ez gusztustalan!
Senkinek nincs joga olvasgatni az msn-emet, hallgatni a mobilbeszélgetéseimet alapos gyanú nélkül, még a zsaruk is engedélyt kérnek a fõnöktõl ha lehallgatnak! Most meg a kibaszott multik is hozzáférhetnek majd? Elhányom magamat komolyan, ez szörnyû! Beállok az elsõ sorba tiltakozni ha ezt tényleg megcsinálják.

R Ö R G E

Amúgy ezt a képet inkább valami Make up reklámhoz kellett volna bedobni nem?

Fizetni, fizetni és fizetni ez itt a lényeg gyerekek. 😊

A birkákat terelni kell valahogy... Csak az a baj, hogy ebben az esetben barmok fogják terelni..

Sir Quno Jedi
Az tuti, hogy a Gestapo sem végzett jobb munkát mint ezek. Csak most a tõkés multiknak szolgáltatnak ki minket. Mindig az erõsebb kutya ****ik...

na arról készülhet, online ki...ák
Na elmennek a k*rva annyukba,lassan már arról is videó meg hang felvétel készül ha az ember a vécén van. <#boxer>

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

ha lopod zenéket jol feneken tudjanak rugni!Mert gondoltad ök nem tudják hogy te miket sunyizol a neten?Naiv lélekre val. 😊
Amerika mindig is egy nagy valoság show.

A zeneipar is hozzáférhetne??? Mi ez a aromság. Az állam még viszonylag ok, de a zeneipar???

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

← ElőzőOldal 3 / 3