Sötét jövőképet festett három német szervezet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval jól ki van ez találva, és aki gazdag és befolyásos az most nagyon az akar maradni, a technika meg a pénz pedig segíti.
Elõször tegyük szabaddá a vélemény nyilvánítást. Mindenki elmondhatja szabadon amit szeretne.
Mindenhová internetet, hogy úgy érezze a polgár, ha nincs net, nincs semmi. A polgár elmondja a véleményét, kiteszi a netre, merthogy így mennyi mindenki olvashatja és milyen király.
Utána figyeljük meg a netet. Nem vagyok számítógép guru, de gyanítom bármit rögzíteni tudnak amit teszek a neten.
Gyûjtsük be a gyanús polgárok adatait és szeparáljuk el õket a többiektõl (ennél a pontnál módszere válogatja). Persze a begyûjtött adatok alapján úgy csoportosíthatjuk a polgárokat ahogy akarjuk. Kereskedhetünk is az adatokkal és milliókat kaszálhatunk, miközben nem kell semmit "dolgoznunk". Mindezt a bûnmegelõzés érdekében, miközben korrupt az egész hóbelevanc és senkinek esze ágában sincs megváltoztatni, hisz akinek valódi lehetõsége lenne rá, azt már rég magába szippantotta a rendszer és nagyon jól el van benne. Vagy ha mégis volt olyan becsületes és változtatni szeretne - szeretett volna -, akkor kivetette magából így vagy úgy.
Nem kell ide hosszúkések éjszakája, meg munkatáborok, itt észrevétlen, álmodban, a fû alatt láncolnak meg...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
R Ö R G E
A terroristáktól annak van félnivalója, aki katonákat küldött oda ahol semmi keresnivalója nem volt.
Majd egyszer csak "fellázad a tenger, a népek tengere"... kellemetlen lesz abban biztos vagyok <#eplus2>#eplus2>
Na akkor tegye fel a kezét a sok EU-ra, NATO-ra voksoló korlátolt barom... na jó majd én felteszem helyettük is <#mf1>#mf1><#mf2>#mf2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Senkinek nincs joga olvasgatni az msn-emet, hallgatni a mobilbeszélgetéseimet alapos gyanú nélkül, még a zsaruk is engedélyt kérnek a fõnöktõl ha lehallgatnak! Most meg a kibaszott multik is hozzáférhetnek majd? Elhányom magamat komolyan, ez szörnyû! Beállok az elsõ sorba tiltakozni ha ezt tényleg megcsinálják.
R Ö R G E
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Amerika mindig is egy nagy valoság show.
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant