117
-
argento #36 Hat, szerintem ne drukkolj a terroristáknak.
Hiszen mi is az a terrorizmus? Ha áttanulmányozunk néhány merényletet közös nevezők után kutatva, akkor meglehetős gyorsasággal ugrik elő az, amit keresünk. Ez az első, ami szembeötlik. Hiszen éppen ez az, ami kiváltja a felháborodásunkat. Felkészült, felfegyverzett emberek, lemészárolnak felkészületlen, fegyvertelen embereket.
Ez a közös nevező az összes terrorista merényletben. A terrorizmus tehát szervezett fegyveres harc a civil lakossággal szemben.
Magányos pszichopata felszáll egy buszra, táskájában házilag barkácsolt pokolgép. A busz elindul, a bomba felrobban. Tizenöten meghalnak. Az ilyesmi valóban nehezen kivédhető. De ez nem terrorizmus. Azért nem, mert a terrorizmus szervezett. A terrorizmus folyamatos fenyegetés, folyamatos zaklatás. Nem pedig egy egyszeri eset.
Azt mondják: van gyógyszer a terrorizmus ellen, de nagyon keserű.
Le kell mondanunk a demokráciáról.
A biztonságunk érdekében. Már most olyan törvényeket vezettek be, amelyek elfogadhatatlanok egy demokráciában, de az emberek mégis elfogadják, mert meg lettek félemlítve. Tegyük még azt is hozzá hogy a média meg pont a kezükre játszik és legendát csinálnak belőlük. Mi volt a londoni merénylet célja?
Csak a szokásos. Ez is csak egy újabb szög, melyet belevertek a demokrácia koporsójának fedelébe. -
bakterrier #35 rosszra gondolsz:D -
bakterrier #34 Vagy valamilyen oldalra állunk és jönnek azt megszállnak:D -
Geron18 #33 A kurva annyukat nekik! De azért erre is van megoldás!! Már elég rágen alkalmazzák is ezt!! A megoldás: Veszel egy kesztyűt, egy kendőt, egy sapkát! Lehet símaszk is! Felveszed a kesztyűt, sapkát arcod elé kötöd a kendőt és fogsz egy üveget. Teletöltöd benzinnel rongyot bele, öngyujtó...
CSak figyelni kell hogy jól célozzz!! -
bakterrier #32 az amerikai államról elég nehéz legjobb szándékot feltételezni:D -
Ronny #30 mégha csak katonák haltak volna meg, de maradjunk abban, hogy nagyon sok civil áldozata van a háborújuknak és ezt csak innen a fotelból lehet ilyen dumával megindokolni. -
bakterrier #29 kezdek a terroristáknak drukkolni -
argento #28 Hát nem egészen erre gondoltam. :D Egy ilyen társadalom nem azért fog létrejönni mert Orwell megírta. Akkor is megcsinálják ha nem írja le, csak így legalabb tudod mi lesz ha kész lesznek vele. Amúgy a másik tanulságos anyag ebben a témában az Equilibrum című film amit valamilyen oknál fogva nem vetítettek több európai országban sem. Még a média is megszólta és értetlenül állnak a jelenség előtt. -
#27 Akkor előtte halt volna meg... :D -
argento #26 Hat igen ... ahogy azt George Orwell írta az 1984 című könyvében: "nagy testvér szemmel tart".
Sajnos rohamosan közeledünk Orwell könyvében leírt társadalom megvalósításához. Pont azon gondolkodtam a minap hogy Orwell tényleg tüdőbajban halt meg a könyv megírása utan?! -
mouss #25 Új Médiák Hálózata Egyesület.. a média többesszám, egyes számban médium, de minegy. Ilyetén médiákokról van szó..hehe.. -
CsőKujts #24 A másik, hogy Saddamnak és a diktatúrájának semmi köze ahoz, hogy az amerikaiak ott vannak. Úgy tudom van még pár hely ahol szintén diktatúra van és az amcsik nagyívben tojnak rá. Kicsit átlátszó nem? Na de ez már úgy gondolom lerágott csont, de nem szabad róla megfeledkezni. -
CsőKujts #23 Amúgy nem kell rajta vitatkozni. Nyilvánvaló a képlet. Az amcsik direkt hagyták, hogy 11-edikén végrehajtsák a merényleteket, mégpedig azért, hogy legyen indokuk odatelepülni ahol a "víz" van. Amerika olaj nélkül összeomlik. Nagyjából ez áll a háttérben. Persze nem számítottak ekkora veszteségekre de ez még így is bőven megéri nekik, mivel vagy olaj van vagy nincs semmi... -
CsőKujts #22 Az a poén, hogy az amcsik már kivonulni se tudnak. Csak igen komoly veszteségekkel. :) -
CsőKujts #21 Szerinted ki a faxomnak tudnánk eladni a termékeinket ha nem állunk be az EU-ba? Igy is a németek könyörültek meg rajtunk amikor az oroszok fizetőképtelenné váltak. Kicsit egyszerűen gondolkodsz nem ártana tudni valamit a gazdaságról mielőtt hülyeségeket írsz. -
BiroAndras #20 "éppen ezért csinálták a terror-hullámot mert ugye senki se hiszi el hogy ezeknek a szerencsétleneknek a aivatagos közelkeleten az az első gondolatukl hogy "Sz*r az élet nálunk, megyek és felrobbantok pár akárkit akárhol hogy sz*r legyen ott is""
Úgy hívják, hogy vallási fanatizmus. Akik konkrétan robbantgatnak, azok valószínűleg teljesen meg vannak róla győződve, hogy a népükön segítenek (és persze a túlvilágon meg lesznek jutalmazva jól). A vezetőik motivációja már más kérdés. E tekintetben én elég bizonytalan vagyok.
"ezek a srácok irányítva vannak."
Az biztos. De hogy kik állnak a háttérben, és mik a céljaik, azon már órákat lehetne vitatkozni.
"És a csúnya ( de logikus is) hogy ezek ellen az emberek ellen katonaságot küldenek, és nem a helyzetüket segítik javítani..."
Nem olyan egyszerű ám a helyzetüket javítani. Pl. Szaddam elkergetése elvileg az Iraki népnek nagyonis jó. Elvileg lehetne ott is demokrácia, fejlett gazdaság és magas életszínvonal 10-20 év alatt. Ez még a hátrányaival együtt is messze jobb szerintem, mint szegényen éhezni, egy brutális diktatúrában.
De nem megy a dolog vallási, kultúrális, és történelmi okok miatt.
Ezzel az amcsik lehetetlen helyzetbe kerültek. A legjobb szándékot feltételezve sincs jó megoldás. Ha kivonulnak, akkor véres polgárháború lesz, utána meg egy új diktatúra, esetleg még rosszabb, mint az előző. Ha maradnak, akkor meg ők a "gonosz idegen megszállók", és folyamatos harcra számíthatnak akár évtizedeken keresztül. -
#19 Muhaha!
Ezek szerint az adattárolásra kell alapozni az új cégemet. Mert lesz mit loggolni, de még nincs hova. :D -
CsőKujts #18 Nekünk pedig nincs más választásunk. Mindig valamilyen oldalra kell állnunk mert kicsik vagyunk és gyengék ráadásul földrajzilag a lehető legrosszabb helyen... Vagy valamilyen oldalra állunk vagy jönnek azt megszállnak. Akkor már inkább az előbbi. -
CsőKujts #17 Na ja Eu meg NaTO többek között arra is jó, hogy ne jöjjenek ide mondjuk megint a ruszkik ha kicsit megerősödnek és támad egy hasonló öteletük. Azért azt ne felejtsük el, hogy kizárólag azért húztak el innen 91-ben mert összeomlott a gazdaságuk és elfogyott a cash... De ez csak 1 példa. -
BiroAndras #16 "A terroristáktól annak van félnivalója, aki katonákat küldött oda ahol semmi keresnivalója nem volt."
Én se értek egyet az USA külpolitikájával, de ez erős leegyszerűsítése a dolgoknak. Rengeteg konfliktusnak történelmi gyökerei vannak.
"Na akkor tegye fel a kezét a sok EU-ra, NATO-ra voksoló korlátolt barom..."
szerintem meg az a "korlátolt barom", aki azt hiszi, hogy az EU meg a NATO csak ennyiről szól. -
Duncan Idaho #15 A csúnya dolog hogy igazán a terrorista probléma egy generált probléma. Kellett valami hogy ezeket e törvényeket az emberek megosztottsággal fogadják. Ha nem lenne terrorizmus akkor mindenki egyhangúlag a mellét verné hogy az annyjukat a rohardékoknak, éppen ezért csinálták a terror-hullámot mert ugye senki se hiszi el hogy ezeknek a szerencsétleneknek a aivatagos közelkeleten az az első gondolatukl hogy "Sz*r az élet nálunk, megyek és felrobbantok pár akárkit akárhol hogy sz*r legyen ott is" NEEEEEM! ezek a srácok irányítva vannak. És a csúnya ( de logikus is) hogy ezek ellen az emberek ellen katonaságot küldenek, és nem a helyzetüket segítik javítani...
Szóval jól ki van ez találva, és aki gazdag és befolyásos az most nagyon az akar maradni, a technika meg a pénz pedig segíti. -
phaid #14 "Mint ismeretes, a huszonöt európai uniós tagállam igazságügyi miniszterei februárban szavazták meg az egységes európai távközlési adattárolási tervezetet. E szerint a jövőben rögzítik a vezetékes, a mobil-, a VoIP- és az azonnali üzenetküldő hálózatokon (ICQ stb.) folytatott beszélgetések, az SMS-, a chat-, az FTP-, a P2P-, az e-mail és az internetforgalom adatait, valamint a fórumbejegyzéseket. Ezek közé az információk közé tartozik az előfizető vezetékes és mobiltelefonszáma, a hívó felek számai, a hívások időtartama és időpontja, valamint az internetezésről szóló naplófájlok."
Először tegyük szabaddá a vélemény nyilvánítást. Mindenki elmondhatja szabadon amit szeretne.
Mindenhová internetet, hogy úgy érezze a polgár, ha nincs net, nincs semmi. A polgár elmondja a véleményét, kiteszi a netre, merthogy így mennyi mindenki olvashatja és milyen király.
Utána figyeljük meg a netet. Nem vagyok számítógép guru, de gyanítom bármit rögzíteni tudnak amit teszek a neten.
Gyűjtsük be a gyanús polgárok adatait és szeparáljuk el őket a többiektől (ennél a pontnál módszere válogatja). Persze a begyűjtött adatok alapján úgy csoportosíthatjuk a polgárokat ahogy akarjuk. Kereskedhetünk is az adatokkal és milliókat kaszálhatunk, miközben nem kell semmit "dolgoznunk". Mindezt a bűnmegelőzés érdekében, miközben korrupt az egész hóbelevanc és senkinek esze ágában sincs megváltoztatni, hisz akinek valódi lehetősége lenne rá, azt már rég magába szippantotta a rendszer és nagyon jól el van benne. Vagy ha mégis volt olyan becsületes és változtatni szeretne - szeretett volna -, akkor kivetette magából így vagy úgy. -
#13 Íme, az évszázadok alatt kiharcolt alapvető emberi jogainkat önként és bégetve adjuk fel. Globalizáció RULEZ!
Nem kell ide hosszúkések éjszakája, meg munkatáborok, itt észrevétlen, álmodban, a fű alatt láncolnak meg... -
#12 AKI oldalt választ, az ellenségeket is kap hozzá. Ez nem volt a mi harcunk, immár az. Jó étvágyat! -
#11 Én EU-ra szavaztam, de nem érzem korlátoltnak magamat. Ha "kicsit" fejletteb gazdasági szinten állnánk akkor talán fontolóra vettem volna , hogy nemmel szavazok, de így... -
#10 "Az indok általában a terrorizmus elleni harc."
A terroristáktól annak van félnivalója, aki katonákat küldött oda ahol semmi keresnivalója nem volt.
Majd egyszer csak "fellázad a tenger, a népek tengere"... kellemetlen lesz abban biztos vagyok
Na akkor tegye fel a kezét a sok EU-ra, NATO-ra voksoló korlátolt barom... na jó majd én felteszem helyettük is -
#9 Ez gusztustalan!
Senkinek nincs joga olvasgatni az msn-emet, hallgatni a mobilbeszélgetéseimet alapos gyanú nélkül, még a zsaruk is engedélyt kérnek a főnöktől ha lehallgatnak! Most meg a kibaszott multik is hozzáférhetnek majd? Elhányom magamat komolyan, ez szörnyű! Beállok az első sorba tiltakozni ha ezt tényleg megcsinálják. -
CsőKujts #8 Amúgy ezt a képet inkább valami Make up reklámhoz kellett volna bedobni nem? -
CsőKujts #7 Fizetni, fizetni és fizetni ez itt a lényeg gyerekek. :) -
CsőKujts #6 A birkákat terelni kell valahogy... Csak az a baj, hogy ebben az esetben barmok fogják terelni.. -
#5 Az tuti, hogy a Gestapo sem végzett jobb munkát mint ezek. Csak most a tőkés multiknak szolgáltatnak ki minket. Mindig az erősebb kutya ****ik... -
Alec #4 na arról készülhet, online ki...ák -
Boroskóla #3 Na elmennek a k*rva annyukba,lassan már arról is videó meg hang felvétel készül ha az ember a vécén van. -
junior117 #2 ha lopod zenéket jol feneken tudjanak rugni!Mert gondoltad ök nem tudják hogy te miket sunyizol a neten?Naiv lélekre val. :)
Amerika mindig is egy nagy valoság show. -
Tiberius B #1 A zeneipar is hozzáférhetne??? Mi ez a aromság. Az állam még viszonylag ok, de a zeneipar???