9
  • DjDano
    #9
    Nevetséges, hogy minden MS hírnél naggyűlést tartanak a Linux mosopór hívők... (Preator, Strogg and more :D
  • Praetor
    #8
    Korrekt hír
  • strogg
    #7
    Amíg a marketingje elad mindent az 1 bites usernek,addig ezt nem fogják égető problémának tekinteni, hidd el. Egyenlőre megfordult a dolog, és nem ők vannak érted, hanem te vagy értük. És fő gond nem ez, hanem az, hogy elhitették a userrel, hogy ez így "természetes". PEdig nem az.
  • Fikusz Kukisz
    #6
    Hogy van ez?

    Töröszt ellenes = Monopólium ellenes

    "Az eredeti döntés alapján a Microsoft 2007-ig volt köteles licencelni(szabadossá tenni) a protokollokat és mellékelni a szükséges dokumentációt,....
    ...ami pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy a konkurens cégek a Windows Server operációs rendszerrel kompatibilis termékekkel álljanak elő."

    "A minisztérium közleménye szerint a Microsoft máris beleegyezett a 2002-ben meghozott ítélet határidejének két évvel történő kitolásába(2009-ig). A kormányzat azért törekedett erre, mert úgy találták, hogy a szoftvercég szándékosan igyekszik elhalasztani a szerverprotokollok kiadását..."

    Szóvval szánékosan halogatja a MS kiadni a fennt említett információkat és erre még két évvel meghosszabítják a haladékot!

    Ez nem tröszt ellenes, hanem tröszt melleti!
  • MrPrise
    #5
    A userek érdeke viszont az lenne hogy legyen alternatíva. Az M$nek pedig a user érdekeit kellene szem előtt tartania...
  • Szefmester
    #4
    hát lényegesen egyszerűbb lenne mindenkinek a M$ kivéve.. nekik nem az az érdekük
  • Max Damage
    #3
    nagy hiba!

    "Ha valóban egyszerű lépésről lenne szó, egyetlen kattintással választani lehetne a keresőmotorok közül"

    - Annyira utállom az ilyen hozzáállást az MS-től!!!! Legyen már egy baszott csomagkezelő a telepítésnél, legyen már kattintható keresőmotor váltás (ahogy a Firefoxban), és senki nem nyígna, de idáig nem jut el az MS, pedig sokkal népszerűbbé válna mindenki szemében, arról nem beszélve hogy nem kellene az alapból szar programjaikkal lassítani a rendszert, mert telepítéskor kiszedem hogy nekem ez nem kell :)
  • risp
    #2
    Nem?
  • Darth Sith
    #1
    kivételesen most nem a M$-tot cseszik meg.. ritkán olvasni iylet :D:D