187
-
strogg #26 Ami viszont tényleg jó, az a menük elrendezése. Tényleg nagyon szimpi. -
chokeerigo #25 "...a Word vagy az Excel kezelése is jóval egyszerűbb lett, a buta titkárnők nagy örömére..."
-
Tiberius B #24 nekem speciel nem tetszik ez a "szalagos" megoldás, de ha tényleg vissza lehet állítani a menüt, akkor jó lesz, mert nem fogok hülyét kapni:-) -
strogg #23 Akuma: félelmetes mennyire nem vagy tájékozott:))
A 80MB a KDE+mozilla kombó:) (tény)
1 excell fájl 80MB értékben horror. (tény)
A legújabb opensuse 10.1-es alig 4 napos:) (tény) a 10.0 kb:4-6 hónapos (tény)
a 9.1 után volt egy 9.3 Az kb: 1-1,5 éve. (tény)
Mi a kérdés? -
Akuma #22 Miért is annyira súlyos? Manapság (de már régóta) senki nem vesz 256 megánál kisebb memóriát (másrészt már alig kapható kisebb), merevlemezből meg inkább a több 100 giga felé hajlik az ember... Nos nehogy már 2007-ben 100 mega ramon vesszünk össze! Még a teszkós ócskavasakban is legalább 256 ram van!
Mellesleg a memória felé tartó növekvő igény, a memória árak csökkenését vonzza maga után... tehát az eddigí programjaink még jobban is fognak futni az újításnak köszönhetően.
Egyébként használtam én fullos Suse Linuxot (9.1 azthiszem) és hát közel sem mondható olyan jó rendszernek! Közel sem töltött be olyan gyorsan, mint elvárható lett volna, azok után, hogy a világon semmit nem telepítettem fel rá! És kizártnak tartom, hogy a teljes rendszer megelégszik 80 mega rammal
De a legújabb Suse is van már 1 vagy talán 2 éves is, ha nem több... aki ennyi idő alatt nem tud fejleszteni, az meg lemarad. Használja a régi rendszert, az is elég. -
#21 Ez a memória dolog, már kicsit nevetséges, aki annyira csóró, hogy nincs pénze 1 giga RAM-ra (20 rongyért simán kapsz) az ássa el magát... 80 MB nem sok... -
fflx #20 es azt milyen felmeresre alapozza a ms, hogy az ugynevezett atlag user majd 16:9-es monitoron fogja ezeket hasznalni.
mert tenyleg jol mutat az az outlook, de nincs mindenkinek 1600:x-es felbontasa, hogy ugy nezzen ki mint a 3-as meg a 4-es kepeken. -
strogg #19 Ez hidd el nem win. linux vita kellene legyen. Excell tábla 80MB értékben az elég súlyos. (persze attól is függ mit tartalmaz az a fájl.) -
adam012 #18 na jönnek a linuxosok.
ha normálisan elolvassátok a cikket kiderül hogy nemcsak csicsáról szól. ja mellesleg a piacon a legjobb office szoftvert a microsoft gyártja. -
strogg #17 Azért ne haragudjon már a világ. Egyetlen darab excell táblához 80MB memória az nem fejlődés!
Bazz. A teljes KDE eszik annyit mozillával, meg tudja a tököm mivel. -
Akuma #16 ha nem tetszik a fejlődés, akkor Te használj Win 3.1-et és szerkesztgessél txt-ben ékezet nélkül! kell neki vagy 8 mega memória, hogy az egész rendszer elinduljon... -
duke #15 "egy darab excel file megnyitásához 80 Megabyte memóriára volt szüksége a táblázatkezelőnek. Persze a Microsoft nem aggódik az ilyenek miatt, ők bíznak a fejlődésben,"
Persze nincs semmi baj 640 GByte memoria mindenre eleg lesz. -
strogg #14 Az index-et meg ismerem sajnos:))))
Az igaz, hogy jó véleménnyel még semmirő lsem voltak. De színesnek érzem a dolgot, mert mindenhol ódákat zengenek a vista-ról egy kb: 2 napos ranézés alapján. Itt a csákó meg leírta, hogy 1 hónapja vacakol vele, és nem érti mi értelme van. Leírja, hoyg egyh ónapos használat közben mi idegestette, mi nem. Miért, és hogyan. Stb... Ez szerintem elég objektív így nem? -
strogg #13 Attól még nem megy a rendszeremen:)) Szóval az én tapasztalatom annyi, hogy még telepíteni sem tudom:)) (natívan persze)
Erről ennyit. A helyzet az, hogy nekik az én pénzem kell. (nem is kevés) Szóval elvárom, ha már ennyi pénzt kérnek, hogy menjen a gépemen. Ez a minimum. Értem én a win. lin elterjedtségi adatokat (nah meg az üzleti érdekeket) attól még én fizetek, tehát én kérdezek. A felhasználók legnagyobb baja az, hogy elfogadják, hogy fizetnek, és vagy kapnak valamit, vagy nem. Pedig ha valakinek lehet elvárása, az a fizető user.
A tapasztalatom tehát röviden. A gépemen nem megy. Innentől nagyon nem érint a téma akármilyen szuper, meg hyper high tech.Én fizetek. Vagy nem veszem meg. -
#12 Na idefigyelj az Index a legmocskosabb hangvételű bulvárlap magyarországon, aki az ott megjelenő cikkeket olvassa magára vessen... kb a Blikkel van egy szinten.
Az Office 2007-ről meg akkor mond, hogy nincs benne semmi újdonság, ha már kipróbáltad/használtad... én ugyanis már használom, nem az elfogultság üvölt belőlem, csak a tapasztalat!
-
#11 téged meg ki kérdezett? menj haza oszt tekerd a lemezeidet láma -.- -
#10 Neked inkább egy kis ész kéne, hogy ne beszélj hülyeségeket -
strogg #9 En azért nem szóltam hozzá, mert nem fog menni az én OS-men:) (linuxra nem adják ki. Mondjuk a linuxos nem is olyan hülye, hogy megvegye, szal valahol igazuk van.)
Ebből nem kell flame-et csinálni. Bemutatták az m$ új offic termékét. Nah bumm. A funkciók több mint felét a user eztán sem fogja kihasználni, akárcsak az office 2k, 2003, xp-nél. Ez sem új. Drága kurvára. Ez sem új.Csak winen megy. Ez sem új. Szóval fejelsztettek rajta, és majd ugyanúgy am arketing fogja eladni (meg a warez) mint az összes többit.Semmi új nincs emberek. Semmit nem kell itt fikázni, vagy isteníteni. Bemutatták, hogy milyen. Pont.Sem több, sem kevesebb. Mindössze egy tényszerű hír.
Aztán majd ha lehet vadul tesztelni, az indexen valszeg szintén írnak róla véleményt, mint a vistáról. (eléggé lehúzták) -
kbupdate #8 laikusok csak annyit látnak: "csilivili"
akárcsak vistanal. -
#7 tényleg ez kell a népnek: csilivili erőforrás-zabáló word meg mindenféle baromság :-\ akkor már openoffice, vagy pedig letépni bithuról -
Caro #6 Tényleg, én már annyira megszoktam, hogy nem is tűnt fel, hogy a word nem tudja.
Kínáncsi lennék, hogy ez tudja-e?
Lehet hogy mindent könnyen elérhetővé tettek, ami tényleg nagyon jó a kezdőknek, csakhogy ez a hozzáértők rémálma, akik tudták eddig, hogy mi hol van, most majd kotorászhatnak utána.
Bár állítólag a menüt vissza lehet majd kapcsolni. -
startmenu #5 Az Openoffice, vagy melyik meg megjegyzi mit gépeltem, és kevesebbet kell. Na. Nem mindenkinek csicsa kell, hanem tudás. -
tuxika #4 Ebből veszünk vagy hármat! :D -
Newfronter #3 Tényleg jó, ez van most is a gépemen. :) (beta2) -
vezeték #2 1, asszed nem lehet letölteni majd?:D
2, kismillió módszer lesz arra hogy legálisan, lényegesen olcsóbban beszerezd :) -
#1 500 dodo, a f*rkam leszakad :/ Akkor már inkább maradok a jó öreg 2000 -es változatnál.