10
-
szurka #10 hát, a gothic2 grafja nem igazán jött be, pedig max grafon nyomtam. Ez ezerszer pofásabb lesz(megfelelő konfigon). -
Pontosan ezt írták konfignak amin a beállítások 70%-át bekapcsolva megy. Egyébként a TES IV-hez sem kell olyan bika gép. 1 GB RAM (ez ma már nem sok)és X800 256MB-os on már megy. (40 ezerért már kapni) Erre a TES autodetect-je high-ot írt és csak pár opciót nem lőtt be,de azokat is belőve (16 anti-alakármit belőve és trilienar filteringet) kezdett akadni. A Gothicnak ennyi elég lesz.
Mellesleg szerintem nem szebb a TES IV, csak máshogy néz ki a Gothihoz képest, de HANGULATBAN a Gothicot még SEMMI nem érte utol nálam. Az NWN is csak megszorongatta. -
Chris01 #8 Szerintem is szebb az oblivion és ennek nem fogg kellen egy nagyon komoly gép..max egy kicsit erösebb videokártya és az is max 6600 GT és ram-bol is fogg kelen az 1-GB de az szerintem már tejesen átlagos:P:)
-
Simaliba! -
Remetix #6 Szep kepek, de azert nem neveznem oket csodakepeknek; szerintem pl. Oblivion szebb. -
kow83 #5 Francba. Akkor mégis inkább milliomos leszek. -
már minden valamit érő játéknak bivaly gép kell..ez van :C -
kow83 #3 Volt 1. és 2. rész? Kicsit lemaradtam. -
Luciferke #2 Holy S**t! Azthittem valami film, aztán most láttam, hogy gothic 3!
(késő van már nekem ilyenkor, csak lestem nagyokat amikor olvastam is! :D) -
Wittao #1 Hát várom!!!!!
(mondjuk kicsit félve tekintek a képekre, irtózatos gép kell majd neki szerintem)