Monkey Island 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolom a 2. részt is átkalapálják majd... és elvileg 5. rész is várható 😊)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
tehát a kígyóban kellett felszedni a cuccokat
najó akkor keresem tovább...
azért kössz szépen!
ezt olvasd át sztem
lenne egy kis "problemo"...
mikor elérek a kígyós részhez akkor ugye kellene valami kávészerûség vagy nem tudom mi hogy megitassuk a kígyóval de én olyat sehol sem találtam...
azt h lehet fellelni?
vagy akkor kezdhetem elõlrõl a játékot?
Tudna valaki segíteni hogy mit csinálok rosszul?
A Scumm-ba hogy kell hozzáadni a játékot? Én hiába megyek bele a felinstallált könyvtárba, nem lát benne semmit a scumm. Próbáltam magyar és eredeti angol 2CD-s verziót is. Hogy kell hozzáadni ezt a gémet hogy fusson?
Az lenne a problémám, hogy mikor elérek a cd cseréhez vagyis a 3. fejezethez akkor kéri a 2. cd-t, berakom, majd megy kb fél másodpercet a játék és utánna kéri az elsõt :S És ez megy folyamatosan hogy mindig a másik cd-t kéri... Valaki tudna segíteni???? Elõrre is köszönöm!
tesóm gépén a játék videói úgy mennek, mint a motolla.. baromi gyorsan lejátsza, majd se kép se hang 1 jó ideig... hogy lehetne megoldani ? win95/98 kompatibilis módba próbáltam, de nem segített... scummal angol lesz, meg találtam vmi launcher-t hozzá, de azzal is gyors volt a videó..
abandongames.com on lehet fent van
Monkey Island 1 vagy 2 ben találod magad tök jó 😄
http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=902
Üdv!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elakadtam a játékban a kriptás résznél. Beszélek a szellem menyasszonyal, felveszem Murray fejét, a lámpást megszerválom ráteszem a koporsóra és (ahogy a végigjátszásban is le van írva) Murrayt fejét "használom" a repedésen. Murray megpróbálja megijeszteni a sírásót, de valahogy nem sikeredik. Pedig a végigjátszás szerint elvileg kéne... Mi lehet a gond?
De választható könnyebbre is, de szerintem úgy sok poénból ki fogsz maradni. Szóval szerintem meg jó😊
torrent ?
Abba a meghajtóba keresi a cd.-t amirõl instalálva lett.
Másikból nem fogadja el.
De legalább mûxik
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Kár érte mert épp megtetszett
Mikor elindul a hajó a szigetrõl akkor kéri a második cd.,-t.
Hiába rakom be a meghajtóba továbra is kéri.
Mi lehet az oka?
akkor ez volt a baj hogy nem játszottam utánna
Ha valaki bír légyszi segítsen!
Köszi!
De ha mégsem...
A képfilés megoldás mûködik azzal a progival?
torrenten vagy dc-n..vagy vedd meg tescoba/meroba/mittoménhol..nem lehet már vészes ára...
Lelkes LucasArts kalandjátékosoknak nem kell bemutatnom mi tud eme kis alkalmazás, de azért a kezdõknek elmondom. A http://scummvm.sourceforge.net/ oldalról tölthetõ le, majd egy rövidke telepítés után képesek leszünk lejátszani a régi SCUMM kattintós kalandjátékokat anélkül, hogy a DOS rendszerrel szenvednénk. Végül is felfogható egy DOS emulátornak is, de mégsem az, hiszen kifejezetten ezekhez a játékokhoz készítették el. A program nem csak Windows platformra érhetõ el, hanem segítségével kedvenc játékaink elevenednek meg PSP, MAC OS, PS2, Symbian, Windows Mobile, Amiga, Dreamcast, Solaris, Linux rendszereken." -Panyi
www.magyaritasok.hu
Segítenétek,hogy be-, megszerezhessem a Monkey Island 3-at?
Köszönöm.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
The End meg minden 😄