Drágák lesznek a PC-s Blu-ray írók

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sony=gagyi (nem mindíg, de nagyon sokszor)
Én speciel megvárom az általam felvázolt meghajtót, és amint 15 000 HUF-ra megy le az ára, meg is veszem:-)
márcsak ki kéne dobni egy ilyet

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

Sanyix
Hát sony meghajtót nem is szabad venni, mert eddig sem álltak valami jól az optikai meghajtókkal (elég gagyikat gyártott), nemhiszem, hogy most a blu ray-el ez meg fog változni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

aztán majd vki kidob 20 000 HUF-ért egy több rétegû, kétoldalú, CD-, DVD-, HD-DVD-, BR-író,-újraíró bizbaszt több fejjel<#eplus2>

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

Nexxuss
a Panától meg a Sonytól ne is várjunk occsó árat😛 majd jön még az occsó jános 😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Szerintem fél év alatt igen sokat fog csökkenni az ár. A Samsung eredetileg 500 dollárért akarta adni a sajátját (az USÁ-ban), de úgy tûnik, ezek szinte egymásra licitálnak. Miért ne adjuk 2x annyiért, ha vannak elegen (egy darabig), akik ennyiért is megveszik... Persze így szokott lenni.

"A legfrissebb információk szerint az elõállítási költségek valahol 400 dollár körül lehetnek, ami fõleg az elektronikából, chipkészletbõl, illetve a H.264 technológiából és annak jogdíjaiból adódik össze."

Max. a jogdíjból, mert a PC-s olvasó maga nem dekódolja, csak küldi a PC felé. Mellesleg bizonyára nem csak a H.264-nek a jogdíját kell fizetni, hanem a Microsoft féle AVC-nek is.

takraj
Most gondoljatok bele... Pl. egy CRT monitort is jóval többe kerül elõállítani, mint egy TFT-t, de mégis a TFT a drágább. Egyszerûen azért mert még új. Annó amikor vettem a DVD írómat az még 50k volt, és csak egyrétegût tamogat. Ma már ennél jócskán olcsóbban lehet venni DL írókat is. 4-5 év múlva így lesz ez a BD-vel is, ha elterjed. Szerintem indulásnak nem drága annyira.

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Mr Csé
nyilván elöb cégek veszik meg az viszi le az árukat

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Pharaoh
CD és DVD íróknál is így volt. Az újdonságot mindig meg kell fizetni

← ElőzőOldal 2 / 2