102
Melyik hírességet láttad az elmúlt órákban vagy napokban?
-
CUCLI #22 eddig Hooligans énekese. jó arc :) -
#21 "Pacsi az Ozomatli tagjaival" LOÁL!!! Ez ki a p*csöm? :D -
#20 Kozsó, Sopron Plaza egy pár éve
Pacsi az Ozomatli tagjaival
Vujity Trutkó
-
#19 Nekem van egy érdekes sztorim a celebspottingra :)
Mentem haza kocsival, mellettem a haver, állunk a pirosnál a Stefánián, amikor fogalmam nincs milyen indíttatásból, de megemlítettem, hogy mire hazaérünk látnunk kell egy hírességet. Ezen felbuzdulva, persze poénból gyorsan körbe kezdtem nézelődni, hogy na hol bújkálnak. És vajon ki állt a mellettem lévő sávban? Hoffer Józsi személyesen :DDD Nem hittük el, volt hatalmas röhögés.
Egyébként 3 évig a Nagymező utcában dolgoztam, ahol a legtöbb színház van, úgyhogy nap mint nap láttam azokat, akiket este a Tvben :) Kedvencem a már említett Kern András parkolási fizetés módszere, aki annyival letudta az egészet, hogy kirakta az egyik dedikált fotóját a szélvédő mögé (persze nem kívül, hanem a műszerfal tetejére) :D -
#18 na ne! -
#17 Már Nissan 350Z-je van Kernnek. -
#16 1 éve láttam a Kern Andrást (rohattnak fekete Celicája van ),és 1 hete láttam a Palcsó Tomit (yee) a Hungaroringen dalolászott,most így ennyi jut eszembe -
#15 ja, meg Sárosi Gábor (Barátokközt-Vadász Feri :D) -
#14 Hooligans gitárosa, Dukai regina eddig :) -
#13 Budapesten, valamelyik kis tó környékén (Móricz térnél talán?) van is egy ilyen kocsma. :D büszkén hirdeti hogy Elvis szelleme oda jár sörözni :D Még egy életnagyságú szobra is van neki :)) a bunkó kiszolgálókat és a néhol magas árakat leszámítva egész jó hely :) -
Vegas #12 Elvis-t szoktam látni néha, mindig ide jön kocsmázni.. -
Dodo55 #11 Én meg az Orbán Viktorral talákozhatok, mert a szüleim ismerik az ő szüleit. -
#10 a nagy geci
-
Dodo55 #9 Kb 4-5 éve a budapesti autókiállításon ott volt a Fekete László, és Apukám akart enni csirkecombot, de a Fekete László az összeset megvette(és utána megette) Apukám elől. -
#8 -g +d ;) -
#7 Mindenki Gyozikeje tegnap Retro klub, Szegeg -
Vlala #6 Az ismerőseim naponta találkozhatnak egy kiváló emberrel. :) -
#5 Verebessel számtalanszor való összefutás az utcán, boltban, piacon (Zalaegerszeg).
Az Auróra tagjaival közel másfél órás csócsózás, meg dumálás koncert elött/után az Atlantisz lépcsőjén. Csajok stírőlése, sörözés, stb. (szintén Zalaegerszeg)
Sörözgetés, legalábbis az én részemről a Hiperkarma énekesével. (Veszprém, felső kampusz)
Gitározás és éneklés Gergővel, a Hoollywoodoo énekesével pár percig, aprógyüjtés céljából, legyen miből nekünk sört venni (Sziget, nem tom melyik év)
Pár szó Nick Cavevel és barátnőjével/feleségével a nagyszínpad elött, azért jóval a tömeg háta megett (Sziget, tavaly)
Hideg kézrázás Magyar Bálinttal. Sajnos nem volt nálam kés vagy pisztoly (ez hol is volt? Velencei tó körül, Sulinet táborban)
Egyelőre ennyi jutt eszembe :) -
donoki #4 mér te hol lax?
én csak 1el találkozhatok, Gyurcsánnyal :D
Mivel itt született :D -
#3 anyám egyszer beszélgetett Korda Gyurival és Klárikámmal egy bútoráruházban
utcán találkoztam már a Gundel Takáccsal, és a barátok köztös klaudiával -
Vlala #2 Sajna Gáspárékat látom és hallom minden héten. Ugyanitt Salgótarjáni lakást cserélnék minél messzebbire :) (Na nem a miénket, a Gáspárékét...) -
qper #1 Péntek, Fészek Klub: Demjén Ferenc, Somló Tamás (az előbbi az utóbbi koncertjén vendégeskedett, valamiféle alkoholmentes trutyit szívózálazott szorgalmasan az arcába)