Celebrityspotting

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dichter
Nádas György, itt lakik a lakótelepen, ahol én is. Minden héten látom. Ugyanolyan 190E-je van, mint amilyen nekem is volt.
Szili Katalin, vele már kezet is fogtam (wow 😊)

És valamelyik Sipos az Irigy Mirigybõl. Õk is errefelé laknak.

Lammer
ehh viszont erre emlexek nagyon is: "Balfácánt vacsorára!" Jozsef szinhazban anno... tisztan Kernt jatszott... 😛 es Koltait is baromira csipem, de ok ketten magukat jatszottak szimplan... nekem szurta a szememet nagyon

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
ALJ! 😛 en nem a meghivasokra ertettem, hanem a nagy, egesz estet betolto filmekre like: miniszter felrelep, csudafilm etc... 😉
szerk: persze kivalo, de mindig olyan "kernes" 😄DDDDDD szal tul sokat csepegtet onmagabol a karaktere megformalasahoz... SZVSZ!
szerk2: szerkesztettel te is 😛PPPPPPPPP ez nemer 😛

DanielT
Én legutóbb láttam a Furcsa párban a Vígszínházban. Elõtte az Ügynök halálában, most megint megyek majd valamire amiben õ van, minden alkalommal kiváló az alakítása. Amikor szerepel a Tv-ben, oda õt nem azért hívják, hogy játsszon el valakit, hanem, hogy legyen Kern András és viccelõdjön.

A filmjeinél pedig azért lehet hasonló, mert a szerepeket rá írják, mert alapból az egyénisége elvisz mindent a hátán és leköti a nézõt. Egy színdarabban, ami több éves évtizedes múltra tekint vissza, ott mást ad magából.
Lammer
off: en is tisztelem a munkassagat meg etcblabla... de nem vetted eszre, hogy mindig szinte onmagat adja??? olyan "Kernes" mindig... es pont ez a sokarcusag veszik igy el, ami a szineszetnel nagyon fontos... (most konkretan a szineszkedesre gondoltam nem a humorista alakitasokra)egy ido utan nagyon kiutkozik... vagy tevedek? 😉
szerk: a regi filmjeinel erdekes ezt nem veltem felfedezni, de a modernebb filmekben meg ha alakalmam nyilt megtekinteni nehany szinhazi alakitasat akkor ez szembeotlo volt szamomra nagyon is... 😞

DanielT
Nála sem pénz kérdés.
DanielT
Ahhhhhham, és melyik darabokban láttad, mondjuk az utolsó 3-at sorold fel kérlek.

Rendkívül tehetséges színésznek és humoristának tartom (igen, rendszeresen szerepel a humorfesztiválon is és ismerheti mindenki írásait a Hetihetesbõl) Gálvölgyin kívül nem tudnék még hozzá hasonló nevet mondani a hazai színházi életbõl.
összedobhatnánk egy kis pénzt Kern parkolására, hogy szegénynek ne kelljen nélkülöznie(legyen benya a 350Z-be😊

nem láttam tõle semmi kiemelkedõt. Õ a Kern Andrást és nem érzem azt, hogy mást tudna játszani, ha érdet mire gondolok😊 Persze még mindíg a jobbak közé tartozik.

Sephi
Dajcs (😄DD) Tamassal Balvanyoson.
Kern Adnrasal a vigszihazba mondott anyamnak egy viccet mire ez felorat rohogott.
Antal Imrevel utcan lealitottuk es beszelgettunk.
Bajor Imivel egy aszntalnal ultem sorfesztivalon.
Bodrogi Gyulaval a rakparton (kutyat setaltatott)
Dobo Kataval szemeztem klubba 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lammer
inkabb privat, mert ebbol pol. lesz 😛

Yeltzin
csütörtökön két rendezvényen dolgoztam, ahol gyülekeztek a "hírességek", de ha felsorom a nevüket, kinek lesz jobb az élete? <#nemtudom>

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

DanielT
Azzal, hogy leparkolok a kocsimmal, ami után iszonyat sok adót befizetek, a benzin 70%-át, stb, nem fogok azért fizetni, hogy közterületen megállhassak. Illetve hajlandó lennék, ha nem magáncégbe menne a pénz és emberibbek lennének a módszerek.
mindig jó a kiskapukat keresni ^^

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Lammer
OFF:

joh akkor enmeg ezentul nem fizetek semmiert, mert szinte minden maganzsebbe megy, tokmind1 partallastol fuggetlenul(jah haddnemondjam, hogy mivel ~eladtak az orszagot, ezert mi mindannyian valahol kulfoldi zsebbe fizetunk, ejj ez nem szurja a szemedet, oda szivesebben szorod a penzt! 😛 erdekes cahcah) 😛

DanielT
OFF

Én sem fizetek. Nem szarrágó vagyok, csak nem vagyok hülye, hogy egy mocskos patkány képviselõ magáncégének Kupper András(Fidesz) Centrum Parkoló Kft. zsebét tömjem, amibõl az önkormányzathoz eljut pár százalék.

Nem nagyon van téma ami ennél jobban fel tud idegesíteni, ezért a hangnem 😊
geri15
Kern tényleg nagyon jó színész, de mint a legtöbb szakmában, a színjátszásban se nagyon fizetik meg az itthoniakat... csak a bûnözõk és a politikusok élnek nagyon jól ebben az országban sajnos, de ezzel már máshova kalandoztam...

Szóval, egyetértek Danival.

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Lammer
jah ertem vilagos, tehat igy kibujhat a kotelezettsegek alol... aham!!!44 en kerek elnezest <#gonosz1><#idiota>

DJ Skyline
ja,bocs! 😄

mert Õ Kern András, mert Õ megteheti...

de sz.tem próbáljunk visszakanyarodni a topik eredeti témájához

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Lammer
meg ne magyarazd, hogy a Kernnek nem futja parkolasra(foleg, hogy Nissannal furikazik) mert korberohogom magamat... szarragisag a kobon-e? 😄
legutolso troger ember is a szakadt skodajaval ha ki tudja pengetni a parkolast, o miert nem? 😛

DanielT
Kifejtenéd?
ma láttam magam!

hát persze😊

ngcsnet
<#wilting>

Slayerboy
Jah meg Havas Henriket 😄 lol

Voltam zárás előtt. _______________

Slayerboy
Meg kb. 1 éve Jáksót szintén szegeden egy játszótéren a fiával 😄

Slayerboy
Tegnap láttam Gyõzikét szegeden <#idiota>

DanielT
Makker? Az egyik legjobb színész magyarországon, tízmilliókat kellene keresnie havonta, keresne is, ha nem Magyarországon lennénk.
lol a makker

eddig Hooligans énekese. jó arc 😊

http://thenamelessphoto.com/

DanielT
"Pacsi az Ozomatli tagjaival" LOÁL!!! Ez ki a p*csöm? 😄
SötétBarom
Kozsó, Sopron Plaza egy pár éve
Pacsi az Ozomatli tagjaival
Vujity Trutkó

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

DanielT
Nekem van egy érdekes sztorim a celebspottingra 😊

Mentem haza kocsival, mellettem a haver, állunk a pirosnál a Stefánián, amikor fogalmam nincs milyen indíttatásból, de megemlítettem, hogy mire hazaérünk látnunk kell egy hírességet. Ezen felbuzdulva, persze poénból gyorsan körbe kezdtem nézelõdni, hogy na hol bújkálnak. És vajon ki állt a mellettem lévõ sávban? Hoffer Józsi személyesen 😄DD Nem hittük el, volt hatalmas röhögés.

Egyébként 3 évig a Nagymezõ utcában dolgoztam, ahol a legtöbb színház van, úgyhogy nap mint nap láttam azokat, akiket este a Tvben 😊 Kedvencem a már említett Kern András parkolási fizetés módszere, aki annyival letudta az egészet, hogy kirakta az egyik dedikált fotóját a szélvédõ mögé (persze nem kívül, hanem a mûszerfal tetejére) 😄
Mr Csé
na ne!

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

DanielT
Már Nissan 350Z-je van Kernnek.
DJ Skyline
1 éve láttam a Kern Andrást (rohattnak fekete Celicája van <#gonosz1>),és 1 hete láttam a Palcsó Tomit (yee<#wilting>) a Hungaroringen dalolászott,most így ennyi jut eszembe

McGrady
ja, meg Sárosi Gábor (Barátokközt-Vadász Feri 😄)

Kuss!-magyarázta.

McGrady
Hooligans gitárosa, Dukai regina eddig 😊

Kuss!-magyarázta.

Kmarha
Budapesten, valamelyik kis tó környékén (Móricz térnél talán?) van is egy ilyen kocsma. 😄 büszkén hirdeti hogy Elvis szelleme oda jár sörözni 😄 Még egy életnagyságú szobra is van neki 😊) a bunkó kiszolgálókat és a néhol magas árakat leszámítva egész jó hely 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Elvis-t szoktam látni néha, mindig ide jön kocsmázni..

Én meg az Orbán Viktorral talákozhatok, mert a szüleim ismerik az õ szüleit.
Kmarha
a nagy geci <#violent>
<#smile>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kb 4-5 éve a budapesti autókiállításon ott volt a Fekete László, és Apukám akart enni csirkecombot, de a Fekete László az összeset megvette(és utána megette) Apukám elõl.
SigS
-g +d 😉

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

SigS
Mindenki Gyozikeje tegnap Retro klub, Szegeg

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Az ismerõseim naponta találkozhatnak egy kiváló emberrel. 😊

Kmarha
Verebessel számtalanszor való összefutás az utcán, boltban, piacon (Zalaegerszeg).

Az Auróra tagjaival közel másfél órás csócsózás, meg dumálás koncert elött/után az Atlantisz lépcsõjén. Csajok stírõlése, sörözés, stb. (szintén Zalaegerszeg)

Sörözgetés, legalábbis az én részemrõl a Hiperkarma énekesével. (Veszprém, felsõ kampusz)

Gitározás és éneklés Gergõvel, a Hoollywoodoo énekesével pár percig, aprógyüjtés céljából, legyen mibõl nekünk sört venni (Sziget, nem tom melyik év)

Pár szó Nick Cavevel és barátnõjével/feleségével a nagyszínpad elött, azért jóval a tömeg háta megett (Sziget, tavaly)

Hideg kézrázás Magyar Bálinttal. Sajnos nem volt nálam kés vagy pisztoly (ez hol is volt? Velencei tó körül, Sulinet táborban)

Egyelõre ennyi jutt eszembe 😊

mér te hol lax?
én csak 1el találkozhatok, Gyurcsánnyal 😄
Mivel itt született 😄

ngcsnet
anyám egyszer beszélgetett Korda Gyurival és Klárikámmal egy bútoráruházban<#smile>

utcán találkoztam már a Gundel Takáccsal, és a barátok köztös klaudiával