Celebrityspotting
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szili Katalin, vele már kezet is fogtam (wow 😊)
És valamelyik Sipos az Irigy Mirigybõl. Õk is errefelé laknak.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
szerk: persze kivalo, de mindig olyan "kernes" 😄DDDDDD szal tul sokat csepegtet onmagabol a karaktere megformalasahoz... SZVSZ!
szerk2: szerkesztettel te is 😛PPPPPPPPP ez nemer 😛
A filmjeinél pedig azért lehet hasonló, mert a szerepeket rá írják, mert alapból az egyénisége elvisz mindent a hátán és leköti a nézõt. Egy színdarabban, ami több éves évtizedes múltra tekint vissza, ott mást ad magából.
szerk: a regi filmjeinel erdekes ezt nem veltem felfedezni, de a modernebb filmekben meg ha alakalmam nyilt megtekinteni nehany szinhazi alakitasat akkor ez szembeotlo volt szamomra nagyon is... 😞
Rendkívül tehetséges színésznek és humoristának tartom (igen, rendszeresen szerepel a humorfesztiválon is és ismerheti mindenki írásait a Hetihetesbõl) Gálvölgyin kívül nem tudnék még hozzá hasonló nevet mondani a hazai színházi életbõl.
Kern Adnrasal a vigszihazba mondott anyamnak egy viccet mire ez felorat rohogott.
Antal Imrevel utcan lealitottuk es beszelgettunk.
Bajor Imivel egy aszntalnal ultem sorfesztivalon.
Bodrogi Gyulaval a rakparton (kutyat setaltatott)
Dobo Kataval szemeztem klubba 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
joh akkor enmeg ezentul nem fizetek semmiert, mert szinte minden maganzsebbe megy, tokmind1 partallastol fuggetlenul(jah haddnemondjam, hogy mivel ~eladtak az orszagot, ezert mi mindannyian valahol kulfoldi zsebbe fizetunk, ejj ez nem szurja a szemedet, oda szivesebben szorod a penzt! 😛 erdekes cahcah) 😛
Én sem fizetek. Nem szarrágó vagyok, csak nem vagyok hülye, hogy egy mocskos patkány képviselõ magáncégének Kupper András(Fidesz) Centrum Parkoló Kft. zsebét tömjem, amibõl az önkormányzathoz eljut pár százalék.
Nem nagyon van téma ami ennél jobban fel tud idegesíteni, ezért a hangnem 😊
Szóval, egyetértek Danival.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
de sz.tem próbáljunk visszakanyarodni a topik eredeti témájához
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
legutolso troger ember is a szakadt skodajaval ha ki tudja pengetni a parkolast, o miert nem? 😛
Voltam zárás előtt. _______________
http://thenamelessphoto.com/
Pacsi az Ozomatli tagjaival
Vujity Trutkó
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mentem haza kocsival, mellettem a haver, állunk a pirosnál a Stefánián, amikor fogalmam nincs milyen indíttatásból, de megemlítettem, hogy mire hazaérünk látnunk kell egy hírességet. Ezen felbuzdulva, persze poénból gyorsan körbe kezdtem nézelõdni, hogy na hol bújkálnak. És vajon ki állt a mellettem lévõ sávban? Hoffer Józsi személyesen 😄DD Nem hittük el, volt hatalmas röhögés.
Egyébként 3 évig a Nagymezõ utcában dolgoztam, ahol a legtöbb színház van, úgyhogy nap mint nap láttam azokat, akiket este a Tvben 😊 Kedvencem a már említett Kern András parkolási fizetés módszere, aki annyival letudta az egészet, hogy kirakta az egyik dedikált fotóját a szélvédõ mögé (persze nem kívül, hanem a mûszerfal tetejére) 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
<#smile>#smile>
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Az Auróra tagjaival közel másfél órás csócsózás, meg dumálás koncert elött/után az Atlantisz lépcsõjén. Csajok stírõlése, sörözés, stb. (szintén Zalaegerszeg)
Sörözgetés, legalábbis az én részemrõl a Hiperkarma énekesével. (Veszprém, felsõ kampusz)
Gitározás és éneklés Gergõvel, a Hoollywoodoo énekesével pár percig, aprógyüjtés céljából, legyen mibõl nekünk sört venni (Sziget, nem tom melyik év)
Pár szó Nick Cavevel és barátnõjével/feleségével a nagyszínpad elött, azért jóval a tömeg háta megett (Sziget, tavaly)
Hideg kézrázás Magyar Bálinttal. Sajnos nem volt nálam kés vagy pisztoly (ez hol is volt? Velencei tó körül, Sulinet táborban)
Egyelõre ennyi jutt eszembe 😊
én csak 1el találkozhatok, Gyurcsánnyal 😄
Mivel itt született 😄