102
Melyik hírességet láttad az elmúlt órákban vagy napokban?
-
#102 osztálykiránduláson nem kisebb egyéniséggel találkoztam mint Somával :DD
kép meg videó is készült róla (by oszttársaim) -
PeeVee #101 milyen igazad van:PPP -
Takezó #100 kussmá
ték -
#99 Ezen kár vitázni, a Depresszió tényleg szar :P -
#98 ma láttam Kapocs Zsókát a Westendben... -
#97 Loál, barátom, kb 15 éve voltam utoljára diszkóban :) szóval valóban mondhatod, de minek? :)
Egyébként letöltöttem egy számukat a weboldalról, annyira nem szar a zenéjük mint a nevük :) A szöveg übergyenge, de a hangszerelés elég korrekt. -
Ben C #96 elsétáltam egy tükör előtt |: -
#95 És az is jó, hogy jól átlátja a témát, hiába, most mondhatnám hogy diszkópatkány, de minek:) -
Takezó #94 örülök, h gyorsan ítélsz^^ -
#93 Ebből nem lesz flém, mert ennyit tudok a témához hozzászólni, ezt is csak tippeltem, mármint, hogy zenekar. Azt, pedig, hogy szar, simán levettem a nevéből -
Takezó #92 flémt akarsz? -
#91 Én tudom! :P Valami szar zenekar :D -
Takezó #90 a Depresszió énekese, és most kérdezd meg h mi a faszom az a depressszió:D -
#89 ki a faszom az a halász feri? -
Takezó #88 ma láttam Halász Ferit a Blue River állóhajón Armada-koncerten:D -
qper #87 az öreg Urbán Flóri szállt fel az 1-es villamosra du. 2 tájban az Árpád hídnál. -
qper #86
bírom nagyon bandit a hegyről. -
#85 még jobb: tegnap du. 17:50-kor vergődök hazafelé - szintén metró: jellegzetes, kissé hadaró, néha már dallamos (éneklő?) hang, jellegzetes szó végi elfulladásokkal . Felnézek: hát nem a TV Paprikás Bandi a hegyen áll mellettem!? Két haverjával mentek valamerre.
-=ZR=- -
#84 Hát akkor jó nagy büdös paraszt vagy már bocsánat. Hogy jössz te ahhoz, hogy bárkinek is egy fillér kárt okozz, amikor ő azt sem tudja, hogy a világon vagy. Azt nem tudom, egyáltalán hogy juthat ilyen valakinek az eszébe, de az hagyján, még le is írja. Gratulálok! -
#83 mekkora egy bekepzelt paraszt meg mindig nem hiszem el -
#82 en tuti bevagtam volna teglaval ha latnam h megmeri ezt csinalni -
#81 mivan megjött a havi? -
#80 Fölösleges, de azért elmondtad te is -
#79 Én minden nap találkozokilyen emberekkel (televízióban (is) dolgozom), de ettől most kinek jobb? Nem csak színészekkel, hanem vezetőkkel, politikusokkal, stb. Naésakkormivan.. Szerintem tök felesleges a topic :( -
#78 Engem meg majdnem fellökött az a tehén Liptay Kalória a West End ben. Én sem vagyok egy kis darab, szóval komoly bravúr volt. Biztos csoki kiárúsítás volt az áruház másik végében, azért sietett úgy. -
#77 én azt is ha velem :)
Én csak a Havas tanár úrral találkoztam budán meglepően nem kioktató stílusban nyomta :)
Külföldi DJ-kkel sokkal, meglepően jó fej némelyik, magyarok közül is 1-2. (ez nemtom mennyire celebspot)
Lalával a Kozmixból ittam együtt, valamint a Kristóffal többször is össze lehet futni, na azert vele inkabb semmit :D -
qper #76 csak ne szólaljon meg, mert egyszerű mint a százasszög. igaz, nem kell hogy b*szás közben szavaljon :) -
qper #75 LOL :D -
#74 annyira nem szép csaj, de eltudnám viselni ha ő lakna mellettem ^^ -
#73 Minden nap celebszpottoltam, mert ajtószomszédok voltunk:) Sajnos nem ebben a pózban :D
Rába Tímea
-
G_ArchAngel #72 Gál Gyula, az MKB Veszprém beállósa összetörte a Peugeot 306-osom hátulját...:)
Azóta voltak az apósoméknál a kézisek pincebulin, és folyamatosan kapunk két db éves bérletet:)
Tapolca kis város, így sajnos könnyű összefutni ezekkel a "sztárocskákkal": Postás Józsi, Márió a harmonikás, Tóth "Mega" Vera, Tóth "Mega" Gabi...
Az egyetlen sztár akire büszke vagyok, hogy ismerem és a magyar könnyűzenei piacon sztárnak is tartom, az Zsédenyi Adrienn - nagyon aranyos, jófej csaj, és a férje, Szabolcs is rendes, közvetlen ember, Adrienn öccsével, Balázzsal pedig, mikor van alkalmunk rendesen a Bacardis üveg fenekére nézünk:)
Ezenfelül a környező falvakban van a nyaralójuk/lakóházuk ezeknek az arcoknak, Ők szintén gyakran láthatók Tapolcán az üzletekben vagy a piacon:
Fábry Sanyi, Szőke András, Kovács Ákos, Presser Gábor (Ő a nagy piacos), Kern Anrdás, Prinz Gábor, Szeremlei Huba, Csiszár Jenő...
És ugye ott van exolimpikonunk, Szalay Gyöngyi (most már alpolgármester), akinek a házát mi terveztük:)
Jó móka, hogy egy 30e-s lélekszámú vonzáskörzetre, ennyi nagy arc jut:) -
[Walaki]D`Lair #71 Nebassz, én is pont ugyanott láttam a hoffert :D:D:D:D Átnézek a kocsiból és gecc ott hofful :D:D:D:D:D:D:D:D
-
Takezó #70 az elmúlt 1 hétben kétszer szólítottak le vadidegenek az utcán, hogy "hájjj, te nem Takezó vagy"... celeb vokD::D -
qper #69 múlt hét pénteken még láttam Eszterházy Pétert (gy.k.: író) a múzeum körúton téblábolni. -
qper #68 na,az szép lehetett. gondolom nem a ferihegyen időztek, nem? -
#67 Tavaly repülőtéren láttam Matthew McCanaughayt + Penelope Cruzt, valamint Ryant a Narancsvidékből. =) (videón is megvannak) -
Daniel #66 barátokköztös kata (árkád-mediam)
boros lajos (lurdy mellet, zabát :D)
bocskor (lurdy mellet)
gáspár laci (suliban)
a készátverésből aki a buszmegállóba szokott átveregetni (épp próbált átverni..(buszmegálló))
béres alexandra (reptér)
dopeman (edzésen.. :))
most csak ennyijut eszembe.. :(
-
#65 Úristen
Ó, te jó Ég...
te Torresz Dancsival utaztal egy metron? omfg omffffg -
#64 egyszer lattam Szikora Robuskat usa nagykovetsegen. ki akar megerinteni? -
#63 Én a budaörsi Tescóban láttam Vujity Tvritkót a gyerekeivel...