10050
  • bepe79
    Ezt eddig is tudtuk, hogy eltoltak augusztus-szeptemberre a megjelenest, mar az ev legelejen bejelentettek. De szerintem fel ev eleg nagy keses ahhoz, hogy ki tudjak kupalni rendesen, es ne csusszon tovabb. Raadasul a videok es a szaporodo screenshotok alapjan is az valoszinu, hogy teljesen elkeszul augusztus-szeptemberre.
  • bepe79
    Tudom. De a Sacred 2: Fallen Angel hivatalosan, az Ascaron altal is be van jelentve PC-re, tehat ez biztos, hogy jonni fog PC-re augusztusban.
  • wedge31
    De soká lesz még szeptember ha egyáltalán kijön akkor és nem csuszik tovább.
  • Esrohnoil
    Volt már olyan játék, aminek az első része kijött pc-re, a második viszont nem...
  • bepe79
    Azt nem tudom, de itt van par uj vidi:

Uj animaciok a Sacred 2-bol:

Golem:

http://www.sacred2.com/fileadmin/sacred2/content/media/trailer/Monster/Sacred%202%20-%20Fallen%20Angel_Golem.zip

Orc Officer:

http://www.sacred2.com/fileadmin/sacred2/content/media/trailer/Monster/Sacred%202%20-%20Fallen%20Angel_OrcOfficer.zip

Goblin Officer:

http://www.sacred2.com/fileadmin/sacred2/content/media/trailer/Monster/Sacred%202%20-%20Fallen%20Angel_GoblinOfficer.zip

Es egy-ket egyeb demonstracio:

Viz-effekt:

http://www.sacred2.com/fileadmin/sacred2/content/media/trailer/wasser/Sacred%202%20Fallen%20Angel_Water%20Effects.zip

Seraphim 360 day and night:

http://www.sacred2.com/fileadmin/sacred2/content/media/trailer/Sacred%202%20-%20Fallen%20Angel_Seraphim_Tournaround_35MB.zip
  • zedleey
    A sikkelekről lehet már valamit tudni?
  • bepe79
    http://forum.teamxbox.com/showthread.php?s=aa148120f2ec7e7a8f9ed979c9f13fba&t=574165]http://forum.teamxbox.com/showthread.php?s=aa148120f2ec7e7a8f9ed979c9f13fba&t=574165]http://forum.teamxbox.com/showthread.php?s=aa148120f2ec7e7a8f9ed979c9f13fba&t=574165

Summary:
    Genre: Action Role-Playing Game (ARPG)
    Platforms: PC, Xbox 360
    Release Date: September 2008
    Classes: 6 - Seraphim, Dryad, Shadow Warrior, Inquisitor, High Elf, Temple Guardian
    Supported Modes: Single and Multiplayer

Tehat ami biztos mostmar 1000%-osan, hogy nemcsak konzolra, hanem PC-re is jon a Sacred 2 (szep is lenne, ha nem jonne, hiszen az 1 ha jol tudom csak es kizarolag PC-re jott ki).

Es felfedtek az osszes jatszhato karaktert, ezek a kovetkezoek lesznek:

Seraphim, Dryad, Shadow Warrior, Inquisitor, High Elf, Temple Guardian

Es termeszetesen lehet majd single player-ben es multiban is nyomni, de azt hiszem, ez alap.

A Seraphim es az Elf ismeros lehet sokaknak az elso reszbol, a Dryad, Shadow Warrior, Inquisitor es a Temple Guardian pedig uj karakterek, de hat legalabb valtozatos lesz. A Shadow Warrior-rol, a Seraphim-rol, es a High Elf-rol olvashattok tobb infot a hivatalos web-oldalon, a tobbi karakternek meg csak a nevet fedtek fel, sokat nem lehet tudni roluk.
  • zedleey
    Ez igy van semmi nem jó,ha elkapkodják a jó munkához idő kell.
  • TGWH
    nem karácsonyi hangulat.
    te örülnél neki ha egy rakat dolgok kihagynának a játékból, mert tartani akarják a megjelenés dátumát? naná hogy nem. inkább csiszoljanak még rajta, és ha fél év kell hogy jó játék legyen, akkor várok fél évet, addig is ott van az első rész és a kiegje.
  • wedge31
    Ámen.
    Ezt nagyon karácsonyi hangulatban írtad de azért remélem igazad lesz.
    Mellesleg ugy lenne ötösöm a lotton amenyire biztos voltam a késésben...
  • TGWH
    üdv, szerintem ne féljetek hogy csúszik, hiszen javítanak a játékon. szerintem ti sem akarjátok, hogy egy félkész szarságot adjanaki ki nektek pár hónap múlva. jobb lesz így. szerintem nagyon jó játék lesz, és egész jó a grafika, bár ez egyáltalán nem számít.
    az első rész nagyon jó volt, a második is jó lehet, az Ascaron nem csak a pénzre hajt, mint pl. az ea... megkérdezték a rajongókat, ötleteket írhattak, és sok mindent beletesznek majd szeptemberig. nem hinném hogy csalódnánk az Ascaron munkájában. várjatok türelemmel, ha így törődnek a gamerekkel, nem lesz nagy gond, jó játék lesz :D
  • Requiem88
  • Ottto
    Látom Xboxra is kiadják. PS3ra nem jön?
  • bepe79
    Sejtesunk beigazolodott, tudom, hogy Karacsony van, de nagyon rossz hirrel kell szolgalnom nektek:

http://www.sacred2.com/en/news/news/detail/Release_Date_Update.html

A jatek megjelenese eltolva 2008 szeptemberere...
  • Requiem88
    én is várom... bár remélem nem fog atomgép kelleni alá, és nem fogják elcseszni az irányítást meg egyebeket
  • bepe79
    Megjelentek ujabb screenshotok, en mar nagyon varom a gamet! Amig nem jon, addig is itt van par ingame kep:

• wedge31
    Meg az volna a csoda ha nem csuszna...
  • Requiem88
    tudom... de hol van még az? :/
  • bepe79
    2008 marciusaban jon majd.
  • Requiem88
    csak jönne már ki... :S
  • grebber
    Új képek (20db)
  • zedleey
    Endem a köd zavart néha a Sacredben.
  • zedleey
    Shadow Warriornal egy videón láttam én is egy CA-t, ami a serapim light shildjére emlékeztet csak épp más színben nem kék hanem sárga.
  • Requiem88
    pontosan...
  • zedleey
    Gondolom te is szeretnél olyan vátoztatást,hogy a fegyverek és páncélok minimum kinézetre ne legyenek sablonosak,mivel a Sacredben azok.Igaz vannak kasztspecifikus fegyverek és páncélok is.Ami nem az, az általábban
    sablonos.
  • zedleey
    Bocs azt elírtam sacred2* Hát ez igaz.Igazság szerint én sem bánám,ha lenne néhány változatás (pl.mongjuk egy teleport tekercs,amely esteleg visza dob valamelyik városba ami rendelkezi portalal,mert kevés hp potival keresztul rohani miközben ölnek nem a legkelemesebb, "dehát igaz ha meghalunk ugyis visza dob csak nem mindegy hova").
  • Requiem88
    "www.sacre2.com/fanpages/sacred2.de/charakterklassen itt sem 2 clas ír csak." ennek kivételével ugyanezt írtam le én is, csak tömörebben... és nem tagadom hogy nem lesz több karakter, mindössze én a hivatalos oldalról informálódok, és ott csak kettő van.
  • zedleey
    Hopp ez neked akart menni.
  • zedleey
    www.sacre2.com/fanpages/sacred2.de/charakterklassen itt sem 2 clas ír csak.Ja a Szeráf és a Gladiátor is mint combat jump és stomping jump tud a távolrol az elen kőzé ugrani.Tehát azok a harcosok amelyek leginkább közelharcra használhatak combat kick vagy combat jump tamadásokat (harci rugás és ugrás)ugye az ílasznak mimt az erdei elf vagy a csata mágusnak ilyenekre nics szüksége,mivel az egyik ílyra szakosodot a másik pedig a varászlatival marad életben,mert ugye a sima sacredben (2 kari tud hp-t tolteni, 2 az ellenből (sziv eletet 1 leleket, 1 pedig vért)2 pedig csak potional illetve weaponal és/vagy armoral esetleg képes lehet közvetlen hp-szivasra minden egyes támadáskor)tudom az előbb emliteteket már tudjátok, de szerintem a harci(vagyis amit leginkább kőzel harcra hasznalunk nélkülözhetetlen a harci rugás,mivel rugás egyértlműen közelre hat az ugrás pedig kicsit távolabbra,így hát egyértelmű a kető közti távolság beli külnbség.
  • zedleey
    Szerintem várjuk meg ezzel a megjelenést,mert akkor derűl ki mennyi és minnyen class lesz a játékban.Elvileg még dolgozhatnak rajta a fejlesztők a megjelenésig,ha megjelenik jövöre.
  • zedleey
    Jut eszembe a a Sacred2 honlapjan néztem screenshotokat (Seraphim,Sadow Warrior és High Elf).Ma néztem a Sacred magyar honlapját és ott ezeket olvastam Seraphim,Inquisitor,Shadow Warrior,The Dryard és The Temple Guardian.Remélem a karakter export-import megmarad.Gondolom a Setekben lesz bőven változtatás,épp te írtad Requiem,hogy 2008 tavaszára várható a megjelenése.Akkor bőven fejleszthetik még a játékot.
  • Requiem88
    némi változtatást. a sacred-ben is ugyanezek a fegyverek voltak, ugyanígy néztek ki, nem hiszem el hogy nincs fantáziájuk a készítőknek.
    nem tudom mit vered magad, láttam két ingame videót, mindkettőben ugyanazt a CA-t tolta a Szeráf is mint a sacred-ben (felugruk aztán pörög végül leereszkedik) a shadow warrior pedig egy "távolról az ellen közé ugrást" mutatott be, akárcsak pl a Vámpírnő vagy a Dark Elf a Sacredben. A hivatalos oldalon pedig a "characters" menüpont alatt mindössze két karaktert látok. ennyi.
  • wedge31
    Ezeket a drabális marhaságokat nem tudom honnan veszed a játékban jelenleg ugy néz ki hat class lesz: Seraphim, Dryad Scout, Half Elf Adept, Inquistor, Temple Guardian, Undead Centurion.
    A combat artok is teljesen egyediek lesznek max az egyetlen szeráfnál lehet ismétlés de a többi class teljesen uj lesz,uj combat artokal.
    A fegyverek meg persze hogy kardok,török,fejszék,szablyák stb, mégis mit vártál egy fantasy játéknál sodrófát ?
  • Requiem88
    én félek hogy csalódást fog okozni :(
    mindössze két karakter lesz: Seraphim és Shadow Warrior.
    láttam ingame jeleneteket meg bemutatókat vidón, háááát...
    a fegyverek gyakorlatilag ugyanazok lesznek (egy-, és kétkezes kardok, fejszék, tőrök, szablyák)
    És tartok tőle hogy a CA-k (combat art, (harci technika)) is. kettőt láttam belőlük de ugyanazok voltak (távolról az ellenre ugrás illetve a szeráfnak az a oörgés.)
    nagyon izgultam a játék miatt de mostanra alábbhagyott a lelkesedésem - félek hogy csalódni fogok.
  • zedleey
    Nekem bejőtt Sacred, de ahogy elnéztem a Fallen Angel videóit,elégjónak bizonyul. Az első is 3D-s,de az még elég kezdetleges a Fallen Angelhez viszonyitva. Gondolom a Sacred2-hőz kicsit ujitanom kell majd a gépen. Lehet tudni hány faj leszbenne pontosan vagy esetleg sacra?
  • Requiem88
    2008 tavasza felé van kitűzve a megjelenés. aztán majd meglátjuk.
  • Prince23
    Ez meg mikó fog megjelenni? :SS
  • Requiem88
    csak kérni kellett
    Sacred 2 - GC-re élesítve
  • 1488
    lassan két hónapja semmi hír nincs felőle? én már nagyon várom, a sacred az egyik kedvenc játékom :)
  • bepe79
    Uj kepek a Sacred 2: Fallen Angel-bol: