10050
  • Sheol
  • adammmmmmm
    Van már angol demó?
  • TopGun
    Itt sokan hasonlo cipoben jarunk mint te, olvass vissza, szerintem a demo nem all a helyzet magaslatan, talan a veglegessel nem lesz ilyen problema. Kar, pedig eleg jol nez ki a jatek, bar eleg picik az ikonok nagy felbontasban a kepernyo sarkaban :(
  • szripio
    sziasztok! no én nemtom ti hogy csináljátok, de játszottam a demoval, pontosabban próbáltam volna játszani, de 10 percenként kivágott a vindózba a kedvenc hibaüzenetemmel, és csak egy gép újraindítás oldotta meg az újbóli használatot. vki tapasztalt ilyet?

ui.: azért a német nyelv nem olyan rossz, lásd rammstein...:)
  • TopGun
    Nem! alaplapi a hangkaresz.
  • RaveAir
    Hány hangkártya van a gépedben?
    Nekem 2 hangkártya, és hasonlót szokott művelni.
  • TopGun
    Sziasztok! Nekem tegnapi kb ket ora jatek utan ma delelott, folyton akad es kiakad, mitol lehet ez? :(
  • Avenger
    Azt a kaputól méri csak, szóval miután átmentél 6 perced van harcolni a csontvázakkal. Én utána beléptem újra a karakterrel és csináltam még pár questet a város körül. Csak továbbmenni nem lehet.:)
  • TGWH
    Remélem nem nézi, hogy a német demóban már lejárt az időm :D
  • SLICK
    Már régen regisztráltam, de mindig feldobta nekem a tagsági ablakot :|

na mindegy, most már tölt
  • Newfronter
    Csak regisztrálni kell...
  • SLICK
    THX, mondjuk fileplaneten már néztem is, de nekem vmi tagsági díjat kellett volan fizetni... na mindegy
  • Newfronter
    gamershell
    Fileplanet
  • SLICK
    na linket ^^
  • tugyiti
    Van US demo.
  • Fehercsoki
    Jó de alapból minden olyan izé középen volt tehát medium úgy meg csúnya.
  • TGWH
    Nem kellett volna feljebbvenni a grafot :D
    Nekem amúgy lejárt a német demóm, kb. négy és fél óra játék volt. Vagy lehet azért számolt vissza, mert északon átmentem egy kapun, a csontikhoz.
  • Fehercsoki
    A Demóból engemis érdekelne az angol mert németnél fentebb veszebb a grafot error és többet else indul:S
  • SLICK
    Holnap elvileg jönnie kell az angol verziónak?
  • Fehercsoki
    Sziasztok!Most töltöm a demot és azt szeretném kérdezni hogy a játékban milyen lesz a multi?Olyan mint egy mmorpgben tehát lehet majd új karaktert kezdeni és fejlődni meg minden és közbe a többiek ott futkosnak körülöttem vagy milyen?
  • wedge31
    Itt van az infó oldal.
  • Sheol
    Ezzel a licenszvisszaszolgáltatásos módszerrel bármennyiszer újra lehet telepíteni?
    Gondolok itt arra, ha mondjuk pl. valakinek az a szokása, hogy havonta új windowst rak.
  • wedge31
    A Sacred 2 telepítéséhez és aktiválásához aktív internetkapcsolatra lesz szükségünk, ezek megtörténte után azonban már nem kell net, se a játék DVD korongja. A vásárló két PC-re telepítheti a játékot, és ezeken párhuzamosan is futhat a játék, egyjátékos módban vagy LAN-on keresztüli kétszemélyes játékban. Online multiplayer játéklehetőséget azonban egy termék ezúttal is csak egy játékos részére biztosít. Ha a két aktiváció után mégis egy újabb gépre szeretnénk telepíteni a Sacred 2-t (mert például lecseréltük számítógépünket), akkor ennek sincs akadálya, csak először vissza kell szolgáltatni az egyik korábban telepített licencet. Ezt a deaktivációs folyamatot is online kell elvégezni.
  • Gabesz026
    Hi!

Azt olvastam hogy fel lehet telepíteni 2 gépre de online módban egyszerre csak 1 ember játszhat akkor a LAN- on keresztül lehet majd játszani egyszerre 2-en is ugyanazzal a játékkal? Bár a mutatvány úgyis megbukik ha kell neki a DVD játék közben hacsak nem buherálnak hozzá 1 noDVD miniimage-t vagy crack-et.

• Sheol
    Jól van srácok, legyen igazatok!
    Az első játék ez a Titan Quest óta amit nagyon várok.
    Nagyon szépek a demoban a ruhák, pajzsok stb. már az is élmény ha az ember a kis szeráf barbit öltözteti.
  • RaveAir
    Mint már írtam a németeknél azért jelenik meg 2-án, mert 3-a nekik valami nemzeti ünnep. Nálunk magyarul fog megjelenni és 3-n, mivel a lemezeket már legyártották. Már csak amiatt csúszhat, ha eltérítik a repülőt, kamiont, stb.
  • envoka
    "...Budapest, 2008. szeptember 22. - Az ASCARON, az egyik vezető német játékszoftver-gyártó és fejlesztő cég, valamint a Deep Silver, a Koch Media kiadó stratégiai partnere, a digitális szórakoztatóipari termékek vezető producere és forgalmazója ma bejelentette, hogy a SACRED 2 – Fallen Angel aranylemezre került (mind az angol, mind az itthon forgalomba kerülő magyar verzió), és a sokszorosítás folyamatban van. Ez azt jelenti, hogy továbbra is tarthatónak tűnik a PC verzió október 3-ra tervezett megjelenése..."
    Az idézet innen van
  • Gabesz026
    http://cdgalaxis.hu/PC/15309/sacred-2-fallen-angel.html
  • LeonSilver
    Na.Még egy játék amit megkell venni.
    Nembírok elszakadni a demotól csak ne németül lenne.Így csak az UFO-k képesek beszélni
  • tomcsa4
    Igen és elméletileg a honosítás sem fog késni, azaz az is okt 3. Meglátjuk, remélem azért időben odaadták a szövegeket a megfelelő embereknek és magyarul is élvezehetjük a megjelenés napján.
  • wedge31
    Ne törödj vele ,hihetetlenül sok az ökör a játék már aranyon van okt 3-án megjelenik az eu-ban igy elvileg nálunk is.
  • Sheol
    Külföldi fórumon arról csacsognak, hogy csak a német nyelvű játék jelenik meg okt. 2-án, a us/uk csak november elején.
  • Gabesz026
    Illetve még csak értesítést kértem ha megjön a game küldenek emailt.
  • Gabesz026
    Hi!

Előrendeltem a játékot a CD Galakxis-nál adtak 1 ezres engedényt így csak 8990Ft a game!
  • Reggaester
    Jézusom, én meg itt rinyálok, hogy lassúnak érzem meg tököm tudja. Kissé fejembe szállt, hogy egy ideje nem kellett nézni sys req-et, mert elment minden maxon, de ez a konfig felett is eljár az idő. Úgy néz ki elfelejtettem, milyen volt a jó kis fx5200essel meg 768rammal nyomulni anno, törődtem is én hogyan ment, örültem hogy ment vmi. Sry
  • McFrost
    Nemrég tettem be nagyobb tápot.
  • Avenger
    Akár elégtelen tápellátás miatt is lehet, neverwinter nights 2 alatt már láttam ilyet, csak ott tápegység csere után lehetett újra bekapcsolni a gépet :D
  • TGWH
    Ezt velem is kétszer eljátszotta.
  • McFrost
    Ma játszottam egy órát a demoval ilyen vason : P4 2,66 ghz, 1,25 gb ram, 6800 256 mb, xp sp2. Nagyon szépen kocog, néha picit röffen, meg is lepődtem, hogy de jó nekem, erre egy barlangból kijőve a gépem alvásba rakta magát és semmire nem reagált, csak a tápon az off gombra :|
  • Avenger
    Hát alapból nekem low-on volt minden úgy emlékszem, de felhúztam fullra és jó volt úgyis. Nem derül ki az idézett részből hogy a 7900GS-nél mi volt a default, és hogy a 8800GT-s embernek hogy futott ha felvette max-ra.
    De lehet hogy jól kéne mennie 8600gt-vel, és valami driver vagy szoftveres probléma lesz ha akad. Majd megnézem egy másik gépen jövőhéten amiben 8600gt van és kiderül.
    Amúgy nekem alap Vista van fent sp1 nélkül de frissítve. Minden gond nélkül ment.