10050
  • SLICK
    na remek ^^ THX h utánakérdeztél
  • wedge31
    Jó hir igy a nap végére.
  • Newfronter
    Az jó! Mert az USA beli seven m azt mondta hogy non-english release-ek lesznek EU-ban, akkor az nem azt jelenti hogy nem lesz benne angol. :)
    Köszi az utánakérdezést!
  • envoka
    Választ kaptam a SevenM oldalán, hogy Angol vagy Német nyelven fog-e megszólalni.
    A válasz
    Ha valaki nem kíván ellátogatni a válaszért, elárulom, Angol.
  • Vincentcloud
    Ja, és a gépem megfelel a követelményeknek szóval biztos nem ez a probléma
  • Vincentcloud
    Nekem el se indul az angol demo, szépen elkezd töltögetni, és a legelső képem az mint a 252-es hozzászólásba, én vagyok ennyire béna, vagy csak egyszerűen nem hajlandó elindulni a game?
  • LeonSilver
    Ha jól megnézed nem sokan beszéltek warezról.Azt meg szeretném én eldönteni, hogy melyik verzióra adom ki a pénzem.Leszarom a magyar feliratot de nekem ne németül vartyogjon mert kib***** az ablakon.ÉN az angol verziót fogom megvenni akár úgy is, hogy kintről kell megrendelni és várni kell rá novemberig.Ennyi.
  • Sheol
    Biztos lesz valami megoldás, megrendelni külföldről, kicserélni a hangfileokat, vagy ilyesmi.
    Sok okos ember van a nyeten, majd kifundálnak valamit. :)
  • TGWH
    Bakker... lesz gondolom olyan opció, hogy beszéd ki és be. Aki nem akarja hallgatni németül, az az ki részt válassza, aki akarja, vagy mindegy neki, az a be opciót jelölje majd be... El nem hiszem, hogy ez a német nyelv egy valódi indok, sztem csak kitaláltátok, hogy legyen mire mondani, hogy hűűű de szar... vagy akkor már a warez is indokolt, mi? :D
  • McFrost
    Egyébként meg magyar felirat lesz, gondolom a beszédet le lehet majd halkítani. Zene lesz, attakk hang lesz meg magyar felirat, mi kell még? :-]
  • McFrost
    Nyelvi megjelenésnél jobban izgat, hogy miért rakja magát sleep-be a gépem játék közben :|
  • Gabesz026
    Azt hittem a CD Galaxisnál meg lehet majd rendelni angolul. Te hol rendelted meg az angol változatot és mennyiért?
  • tugyiti
    Jó lett a game,gyönyörű effekt parádé,egy quest bug van nekem az 5 brigade vagy mit megöltem de nincs ott a highway man akihez letudnám adni,valamint collision bug is van:a legyilkolt ellen néha felkel lesülyed derékig a földbe és hadonászik tovább,de megütni nem tudom olyan mintha ott se lenne :DD ettől függetlenül jó lesz ez várjuk.
  • wedge31
    Honnan veszed meg ? itthon mégegyszer nem fogják kiadni ,külföldröl meg már elörendelhetö a biztosan angol nyelvü release.
  • Gabesz026
    Azért kiváncsi leszek mikor megkön a game a CD Galaxis-hoz kiírják-e hogy a game német nyelvü magyar felirattal. Remélem lessz warez verzió az angol változatig játszok azzal és csak utánna veszem meg. Köszi az infót!
  • wedge31
    Ott? volt olyan hogy két hét mulva kaptam választ magasról tesznek a vásárlokra de mivel már pénteken megjelenik nem kell már sokat várni és minden kiderül.
  • Fehercsoki
    Hehe szar demo else indul már a német de az angol se ennyi ezzel még novemberbe se fogok játszani.Szerintem azért mert megtartotta a németből a beállításokat=/
  • xido
    azért nem mindegy,hogy tátognak és csak olvashatod,vagy nem angolul szólal meg,hanem valami irritáló nyelven:)
  • envoka
    A SevenM fórumán rákérdeztem milyen nyelven fog "beszélni" a game, de válasz jó esetben csak holnapra várható szerintem.
    Amúgy nekem mindegy. Miattam kínaiul is vartyoghat, akkor is megveszem.
    Nemtudom ki játszott a The Fall - Last Days of Gaia játékkal, ott pl. a beszédnek nem is volt hangja, csak tátogtak a karakterek.

• LeonSilver
    Én mindenképpen csak angolul veszem meg.Még ha azon nemlesz magyar felirat akkor is.A kis f****m fogja hallgatni a német karattyolást.Elég nekem amikor a lányom férje dumál, nem még ez is.
  • wedge31
    A nagy helyzet az hogy aki legálisan veszi itthon az nem válogathat a szinkronnyelvek között, szerencsére a felirat magyar lesz.
    Ettöl függetlenül ha ez a németszinkron igaz lesz azért ezt közölheték volna ha máshol nem is a sevenm lapján de lehet hogy csak én várok tul sokat tölük...
  • Kimi23
    Magyar lesz .
  • Tatyla
    felraktam az angol demot,nagyon bejött ez a játék,úgy hallottam nálunk magyarul jelenik meg igaz ez?
  • SLICK
    na október helyett novembert akartam írni.
    Na mindegy, minden esetre ha lesz tört verzió most októberben letöltöm és megnézem mégis milyen nyelv van hozzá.
    Egyébként már kipróbáltam a demót, kicsit összetettebb ez a rész mint az 1. volt, kell a gyakorlás hozzá. Komolyan elgondolkodok a megvételén, mivel egész jóra skerült a game, ráadásul szépen is fut nekem.
  • xido
    itt maximum sajnos a gyengén futás keseríthet el,hiszen az angol nyelvű demo pl ma került a netre....
  • Newfronter
    Amerikai megjelenés ez. Európában ezen a héten megjelenik, itthon is... csak hát minden jel arra utal hogy németül magyar felirattal.
  • CalebJoe
    Amikor kilépünk a demo-ból ezt a dátumot írja most akkor ez nem hivatalos megjelenés?

• LeonSilver
    Nekem teljesen jól fut a demo és ha majd lesz angol verzió akkor fogom megvenni.
    Az, hogy kicsit később lesz annyira nemzavar.Na jó.Azé' de. ;)
  • SLICK
    akkor vmit csúnyán benéztem. Ezek szerint októberben jön az angol szinkron magyar felíratú Sacred 2?
  • Reggaester
    Ilyet bakker! Én a demo előtt teljesen biztos voltam, hogy ez nekem kell, megveszem. Erre a demo szarul fut, kiderül, hogy a teljes német nyelvű lesz, ami még a demóban elment, de szvsz ritka ocsmány nyelv, rossz lenne ezt hallgatni több 100 órán át. Ezek asszem elég is volt, maradok sima Sacrednél, a pénzem meg a zsebemben. Úgy ahogy van baromi nagyot csalódtam, kár, hogy így sült el.
  • Newfronter
    Mivel non-english verziók jelennek meg 3.-án(az általam belinkelt hivatalos fórum-bejegyzés alapján), sőt NO-ban lehet hamarabb is, így angol helyett másik nyelvnek a hangja lesz ott. Ha lenne angol szinkron benne akkor az amerikai verzió is októberben jönne és nem novemberben.
  • LeonSilver
    Szinténzenész.Németül csak az UFO-k beszélnek
  • xido
    tök jó,hogy a galaxisnet se ír oda ilyen fontos tényeket...aztán majd csodálkoznak a tájékozatlanabb vásárlók anyázásai miatt....
  • SLICK
    de ez mekkora geciség! Német hang és magyar felirat?
  • Fehercsoki
    NEEEE akkor ezzel se fogok játszani novemberig.
  • Newfronter
    Sacred 2 megjelenési dátum
    Amerikában csak novemberben jelenik meg. Úgy tűnik minálunk a hang az német lesz magyar felirattal október 3.-án. Szóval senki se várjon angol hangot...Konzolra meg csak 2009 februárra jön ki.
  • Fehercsoki
    Nekem még 1 óra de én a németbe nemtudtam váltogatni nagyon azért kérdeztem h lehet-e fiú is=/
  • TopGun
    Igen, csak az, latod a valaszthato karaktereket, amik majd a jatekban lesznek, nekem meg 3 es fel ora amig lejon az angol demo! :(
  • Fehercsoki
    Seraphimból csak csaj lehet?
  • adammmmmmm
    Már mindegy. Itt a hír.