10030
-
#258 A nagy helyzet az hogy aki legálisan veszi itthon az nem válogathat a szinkronnyelvek között, szerencsére a felirat magyar lesz.
Ettöl függetlenül ha ez a németszinkron igaz lesz azért ezt közölheték volna ha máshol nem is a sevenm lapján de lehet hogy csak én várok tul sokat tölük... -
Kimi23 #257 Magyar lesz . -
#256 felraktam az angol demot,nagyon bejött ez a játék,úgy hallottam nálunk magyarul jelenik meg igaz ez? -
#255 na október helyett novembert akartam írni.
Na mindegy, minden esetre ha lesz tört verzió most októberben letöltöm és megnézem mégis milyen nyelv van hozzá.
Egyébként már kipróbáltam a demót, kicsit összetettebb ez a rész mint az 1. volt, kell a gyakorlás hozzá. Komolyan elgondolkodok a megvételén, mivel egész jóra skerült a game, ráadásul szépen is fut nekem. -
xido #254 itt maximum sajnos a gyengén futás keseríthet el,hiszen az angol nyelvű demo pl ma került a netre.... -
Newfronter #253 Amerikai megjelenés ez. Európában ezen a héten megjelenik, itthon is... csak hát minden jel arra utal hogy németül magyar felirattal. -
#252 Amikor kilépünk a demo-ból ezt a dátumot írja most akkor ez nem hivatalos megjelenés?
-
#251 Nekem teljesen jól fut a demo és ha majd lesz angol verzió akkor fogom megvenni.
Az, hogy kicsit később lesz annyira nemzavar.Na jó.Azé' de. ;) -
#250 akkor vmit csúnyán benéztem. Ezek szerint októberben jön az angol szinkron magyar felíratú Sacred 2? -
Reggaester #249 Ilyet bakker! Én a demo előtt teljesen biztos voltam, hogy ez nekem kell, megveszem. Erre a demo szarul fut, kiderül, hogy a teljes német nyelvű lesz, ami még a demóban elment, de szvsz ritka ocsmány nyelv, rossz lenne ezt hallgatni több 100 órán át. Ezek asszem elég is volt, maradok sima Sacrednél, a pénzem meg a zsebemben. Úgy ahogy van baromi nagyot csalódtam, kár, hogy így sült el. -
Newfronter #248 Mivel non-english verziók jelennek meg 3.-án(az általam belinkelt hivatalos fórum-bejegyzés alapján), sőt NO-ban lehet hamarabb is, így angol helyett másik nyelvnek a hangja lesz ott. Ha lenne angol szinkron benne akkor az amerikai verzió is októberben jönne és nem novemberben. -
#247 Szinténzenész.Németül csak az UFO-k beszélnek -
xido #246 tök jó,hogy a galaxisnet se ír oda ilyen fontos tényeket...aztán majd csodálkoznak a tájékozatlanabb vásárlók anyázásai miatt.... -
#245 de ez mekkora geciség! Német hang és magyar felirat?
-
#244 NEEEE akkor ezzel se fogok játszani novemberig. -
Newfronter #243 Sacred 2 megjelenési dátum
Amerikában csak novemberben jelenik meg. Úgy tűnik minálunk a hang az német lesz magyar felirattal október 3.-án. Szóval senki se várjon angol hangot...Konzolra meg csak 2009 februárra jön ki. -
#242 Nekem még 1 óra de én a németbe nemtudtam váltogatni nagyon azért kérdeztem h lehet-e fiú is=/ -
#241 Igen, csak az, latod a valaszthato karaktereket, amik majd a jatekban lesznek, nekem meg 3 es fel ora amig lejon az angol demo! :( -
#240 Seraphimból csak csaj lehet? -
adammmmmmm #239 Már mindegy. Itt a hír. -
Sheol #238 #226 -
adammmmmmm #237 Van már angol demó? -
#236 Itt sokan hasonlo cipoben jarunk mint te, olvass vissza, szerintem a demo nem all a helyzet magaslatan, talan a veglegessel nem lesz ilyen problema. Kar, pedig eleg jol nez ki a jatek, bar eleg picik az ikonok nagy felbontasban a kepernyo sarkaban :( -
szripio #235 sziasztok! no én nemtom ti hogy csináljátok, de játszottam a demoval, pontosabban próbáltam volna játszani, de 10 percenként kivágott a vindózba a kedvenc hibaüzenetemmel, és csak egy gép újraindítás oldotta meg az újbóli használatot. vki tapasztalt ilyet?
ui.: azért a német nyelv nem olyan rossz, lásd rammstein...:) -
#234 Nem! alaplapi a hangkaresz. -
#233 Hány hangkártya van a gépedben?
Nekem 2 hangkártya, és hasonlót szokott művelni. -
#232 Sziasztok! Nekem tegnapi kb ket ora jatek utan ma delelott, folyton akad es kiakad, mitol lehet ez? :( -
#231 Azt a kaputól méri csak, szóval miután átmentél 6 perced van harcolni a csontvázakkal. Én utána beléptem újra a karakterrel és csináltam még pár questet a város körül. Csak továbbmenni nem lehet.:) -
TGWH #230 Remélem nem nézi, hogy a német demóban már lejárt az időm :D -
#229 Már régen regisztráltam, de mindig feldobta nekem a tagsági ablakot :|
na mindegy, most már tölt -
Newfronter #228 Csak regisztrálni kell... -
#227 THX, mondjuk fileplaneten már néztem is, de nekem vmi tagsági díjat kellett volan fizetni... na mindegy -
Newfronter #226 gamershell
Fileplanet -
#225 na linket ^^ -
#224 Van US demo. -
#223 Jó de alapból minden olyan izé középen volt tehát medium úgy meg csúnya. -
TGWH #222 Nem kellett volna feljebbvenni a grafot :D
Nekem amúgy lejárt a német demóm, kb. négy és fél óra játék volt. Vagy lehet azért számolt vissza, mert északon átmentem egy kapun, a csontikhoz. -
#221 A Demóból engemis érdekelne az angol mert németnél fentebb veszebb a grafot error és többet else indul:S -
#220 Holnap elvileg jönnie kell az angol verziónak? -
#219 Sziasztok!Most töltöm a demot és azt szeretném kérdezni hogy a játékban milyen lesz a multi?Olyan mint egy mmorpgben tehát lehet majd új karaktert kezdeni és fejlődni meg minden és közbe a többiek ott futkosnak körülöttem vagy milyen?