10050
  • wedge31
    Akkor ott nem a demo a szar ,sorry.
  • Seth
    Engem saját képek érdekelnek, nem holmi promózós szarok.
  • Fehercsoki
    Demó az szar nekem else indul mert fentebb vettem a grafot=/
  • wedge31
    Nem ,területenként változik a lv szint.
  • TGWH
    google.com, beírod hogy sacred 2 fallen angel, keres, képek bal oldlat felül, és kidob egy csomót :D
  • wedge31
    Nem tom mit akarsz vele van demo annál jobb nem kell hogy dönts kell vagy nem.
  • Scouser
    Egy gyors kérdésre gyors válasz szeretnék ha lehet:

A mobok velünk együtt erősödnek? Mert az Oblivionban pont ez nem tetszett. Mondjuk lehet a WoW-os beszél belőlem:)
  • wedge31
    Nekem nagyon bejött de ott a demo kiprobálásra.
    A játékmodok: hadjárat,szabad játék,pvp.
  • Seth
    Eddíg még senki,akinek megvan,nem rakott képeket .
    Képeket má....!!!!!! :)
  • Fehercsoki
    Ennyire jó?Multiba milyen játékmódok vannak?
  • wedge31
    Erösitésnek lett forditva.
  • TGWH
    Mi az a buff? Én pont azt figyeltem meg, hogy 1024-es felbontásnál kisebbek a feliratok és pl. a ca ikonok, mint 12080-ban...
  • wedge31
    Játszogatam vagy nyolc órát egy inkvizitor karival és hát az a igazság hogy eszméletlenül jó a cucc a dio3-ig / kb 2 év / böven eleszek vele.
    Enyi idö alatt kb a térkép 2-3% jártam be !
    Ezt birom a legjobban a sacredben hogy nyitott a világ arra mész amere akarsz.
    A fejlödés is megfelelö ütemü ennyi idö alatt lv9-ig jutottam / messze még a lv215-ös level cap /
    Az állando buffok jó ötlet föleg ugy hogy azért bizonyos bünti is jár az észnélküli használatukért.
    Vannak orbok amik javitják a páncélt spec sérülések ellen egyszere három lehet igy érdemes variálni.
    Maga a játék sokkal összetetebb lett mint az elsö volt a képeségektöl kezdve skillekig minden erösithetö fejleszthetö elsö blikkre még egy kicsit bonyolult is volt.
    És ez még csak a single az igazi móka majd a multi lesz.
    Egy negativum van csak hogy 1680-as felbontás mellet kicsi az inventory ha kétszer akkora lenne az se volna baj.

Ha valaki lát egy térképet amin bejelölték a portálokat dobhatna hozzá egy linket.
  • Sheol
    "Az izmosabb vasak tulajdonosaira külön is gondolt az Ascaron, a játék három DVD-jéből egyet teljes egészében egy nyolc gigás nagyfelbontású textúra-pakk foglal el - a telepítése opcionális, combos gép kell neki, de cserébe jelentősen megdobja az amúgy is tetszetős összképet.
    "

Erről lehet tudni valamit?
    Ebben a lokalizált verzióban ez is benne van?

Forrás:
  • balee4
    Nekem még jövő péntekig várnom kell, akkor megyek Győrbe megvenni. :(
  • xido
    576 boltok,cdgalaxis:)
  • Faterx
    Jó reggelt!
    Aki leghamarabb felébred mondja már meg hogy ma (szombat) hol lehet megvenni? PL. MM stb.
    Köszi
  • Rudi27
    tényleg mennyit tesz fel a game? 12giga? omg? . Ki mien karit favorizál? Nekem a templomőr meg az elf eddig a szimpi :P
  • Rudi27
    ÜDv all.Hétfőre megvan az én példányom is. Majd összehozhatnánk neten valami magyar Társaságot/klánt.
  • balee4
    Hát a demót tolva azt kell mondjam, h a játék rohadt jó lett, régóta vártam egy efféle igényes hack 'n slash RPG-re, jövő héten tuti vétel lesz.
  • TGWH
    Nekem erősebb kicsit a procim, de simán fut, csak ha sokan jönnek, akkor szaggat a demó, bááár minden minimumon van, és nem tudom lehet-e lejjebb venni a teljesben a beállításokat...
  • Gabesz026
    Én sem látok 1 szervert sem majd beindul a dolog. Végülis ma jelent meg!
  • krisztajo
    Bocsi lehet hogy már kérdezték, de mi a minimum gépigény?
    Az én tragacskámon (P4 2,4 GHz 1 magos proci, 2 Gb RAM, 6600 GT) elfog egyáltalán futni???
  • McFrost
    Szintlépésnél lehet kiválasztani a 6 alaptulajdonság alatt. Először mást nem is lehet.
    Persze ehhez az is kell, hogy egykezes harci szerszám legyen csak ott.
  • neonx
    Valaki pl válaszoljon már, hogy lát-e szervert a zárt vagy a nyitott szervereken.
  • Fehercsoki
    Na szal akkor csak azokat a karikat lehet csinálni amik benne vannak?Tehát nemlehet pl fiú seraphimot csinálni?És multibase lehet?Megjelent már?
  • peter01
    Van ott két karika de csak váltogatni tom hogy pajzs vagy fegyver. Melyik az a képzettség?
  • McFrost
    Alul ahol van a kardod, abba a buborékba kell tenned.Persze ha megvan a képzettség.
  • peter01
    Én vagyok az 1eteln akinek problémát okoz hogy hogyan lehet a demoba egyszerre pajzsot és fegyver is használni?
  • neonx
    Srácok ti láttok szervereket?
  • LeonSilver
    Persze.Na de azért a Sacred sem egy gagyi név szerintem a játékosok körében.
    Mert ugye ( szerintem ) az első is igen jól sikerült.A Sacred Underworld meg egyenesen fantörpikus.Ez szintén magánvélemény.
  • Reggaester
    Ha vki netán Avastot használ az kapcsolja ki, mielőtt elkezdi letölteni a patchet és csak akkor kapcsolja vissza ha már fel is rakta. Túl érzékeny szegény és beleköt valamibe így rosszul jön le a patch.
  • Prince23
    Ugye-ugye...
  • Rettenthető
    Azért sztm a játék fogyásába most a diablo3 is belejátszik majd valamelyest, hisz azt bejelentették, mindenki rá van kattanva a h&s-re, de az még 2 év (minimum), így aztán addig el kell lenni valamivel, és erre pakk, pont megjelenik a Sacred2 :-)

De ez persze nem baj, csak nem tom mennyit kell még várni, hogy egy nem bp-i boltba is kihozzák... ...pedig most pont itt lenne a hétvége... ááá... nem olvasom még a fórumot se majd, nehogy megzakkanjak.
  • neonx
    Aki neten tolja lát szervereket?
  • Faterx
    Ez jó is lenne bannernek -persze kicsibe!
  • envoka
    Mikor kell aktíválni a játékot ? Mert elkezdtem már játszani, de az aktívációs kódot még nem kérte.
    Nálam a Magyar patch-et, ami a nemrég megadott linken van, trójai vírusosnak jelzi az Avast. Win32:Oliga [Trj]
  • SLICK
    thx
  • neonx
    igen
  • SLICK
    Ez a patch a teljes játékhoz van?