10030
-
TGWH #378 Nekem erősebb kicsit a procim, de simán fut, csak ha sokan jönnek, akkor szaggat a demó, bááár minden minimumon van, és nem tudom lehet-e lejjebb venni a teljesben a beállításokat... -
Gabesz026 #377 Én sem látok 1 szervert sem majd beindul a dolog. Végülis ma jelent meg! -
krisztajo #376 Bocsi lehet hogy már kérdezték, de mi a minimum gépigény?
Az én tragacskámon (P4 2,4 GHz 1 magos proci, 2 Gb RAM, 6600 GT) elfog egyáltalán futni??? -
#375 Szintlépésnél lehet kiválasztani a 6 alaptulajdonság alatt. Először mást nem is lehet.
Persze ehhez az is kell, hogy egykezes harci szerszám legyen csak ott. -
neonx #374 Valaki pl válaszoljon már, hogy lát-e szervert a zárt vagy a nyitott szervereken. -
#373 Na szal akkor csak azokat a karikat lehet csinálni amik benne vannak?Tehát nemlehet pl fiú seraphimot csinálni?És multibase lehet?Megjelent már? -
peter01 #372 Van ott két karika de csak váltogatni tom hogy pajzs vagy fegyver. Melyik az a képzettség? -
#371 Alul ahol van a kardod, abba a buborékba kell tenned.Persze ha megvan a képzettség. -
peter01 #370 Én vagyok az 1eteln akinek problémát okoz hogy hogyan lehet a demoba egyszerre pajzsot és fegyver is használni? -
neonx #369 Srácok ti láttok szervereket? -
#368 Persze.Na de azért a Sacred sem egy gagyi név szerintem a játékosok körében.
Mert ugye ( szerintem ) az első is igen jól sikerült.A Sacred Underworld meg egyenesen fantörpikus.Ez szintén magánvélemény.
-
Reggaester #367 Ha vki netán Avastot használ az kapcsolja ki, mielőtt elkezdi letölteni a patchet és csak akkor kapcsolja vissza ha már fel is rakta. Túl érzékeny szegény és beleköt valamibe így rosszul jön le a patch. -
#366 Ugye-ugye... -
#365 Azért sztm a játék fogyásába most a diablo3 is belejátszik majd valamelyest, hisz azt bejelentették, mindenki rá van kattanva a h&s-re, de az még 2 év (minimum), így aztán addig el kell lenni valamivel, és erre pakk, pont megjelenik a Sacred2 :-)
De ez persze nem baj, csak nem tom mennyit kell még várni, hogy egy nem bp-i boltba is kihozzák... ...pedig most pont itt lenne a hétvége... ááá... nem olvasom még a fórumot se majd, nehogy megzakkanjak. -
neonx #364 Aki neten tolja lát szervereket? -
#363 Ez jó is lenne bannernek -persze kicsibe! -
#362 Mikor kell aktíválni a játékot ? Mert elkezdtem már játszani, de az aktívációs kódot még nem kérte.
Nálam a Magyar patch-et, ami a nemrég megadott linken van, trójai vírusosnak jelzi az Avast. Win32:Oliga [Trj] -
#361 thx -
neonx #360 igen -
#359 Ez a patch a teljes játékhoz van? -
neonx #358 Valaki játszik most? Nekem a Zárt neten nincs szerver és új játékot sem tudok indítani, azt irja nincs elérhető szerver. -
#357 Díszdoboz
-
valaminick #356 hi!
Két lemezes a játék? -
#355 Tényleg 12GB a game? -
#354 Szerintem ez a szoftver ( végre? ) itthon is jól fog fogyni.
Az a cir 8k ne msok érte.Ugyan nemjárok mekkdonáccba de szerintem olyan 2-3 menü ... -
#353 A jövő héten megveszem én is a gamet, már alig bírom kivárni. -
#352 Hamarabb megvan a magyar patch mint maga a játék. -
neonx #351 lehet tölteni -
neonx #350 http://update.sacred2.com/dl_hu.html -
#349 Majd kisorsol neked a sevenm egy posztert. :D -
#348 np -
Reggaester #347 Oks, értem, csak hülye vagyok , bocs -
#346 amint feltöltöttem, szólni fogok -
#345 Olvasd el még egyszer a hozzászólásomat, mert sztem egyértelműen leírtam mindent. -
Reggaester #344 Majd ha jóvá lesz hagyva persze. -
Reggaester #343 Megosztanál 1 linket a hun patchről, kérlek, lehet csak én vagyok béna de nem találom. A hivatalos oldal azt írja még nincs, Gamershellen nincs magyar és a sevenm-e sem találtam. -
neonx #342 -
#341 Van már magyar patch (én már azt használom) csak sajnos a lengyelekre várunk, mert ők csak ma délelőtt kapták meg. Addig amíg nem jeleznek vissza, hogy minden oké, addig nem töltik fel nekünk se a jóváhagyott verziót. Bocsi srácok nem rajtunk múlik. Előre is köszi a türelmet!
u.i.: ráadásul a németeknél szünnap van, szóval ott ma még a fű se nő :( -
Reggaester #340 Erm, lényegében függetleníti az egeret a játéktól, nem fog azért lassan mozogni mert pl kis kis fps-en fut a játék, azaz mindig minden esetben úgy fog mozogni, mintha az asztalon mozgatnád az egeret így biztosítva egyfajta gördülékenységet, ami a demóból sztem hiányzott. -
Sheol #339 Az mi a fene? :D
Bevallom én tényleg nem tudom.