10050
  • Fehercsoki
    Asszem talán URL=http://unlock.sacred2.com/]ez[/URL] az de nem biztos.
  • rage at work
    Hm, esetleg egy angol vagy magyar fordítás nincs hozzá ? :)
  • neonx
    07.10.2008
    Hallo Sacred-Fans,

Leider müssen wir Euch mitteilen, das die Lobby heute aufgrund des enormen Ansturms von Spielern aus mehreren europäischen Ländern ausgefallen ist. Derzeit ist es der Lobby nicht möglich diese Menge an Spielern zu verkraften.

Heute Nachmittag gab es dazu eine entsprechend heiße Krisensitzung mit dem Lobbyhersteller, welcher versprochen hat sich umgehend um eine genaue Diagnose der Probleme und deren Behebung zu kümmern! Unserem Team sind dabei leider verständlicherweise Grenzen gesetzt, da die Lobby selbst nicht unser Produkt ist.

Selbstverständlich werden auch wir in der Zwischenzeit nicht untätig bleiben. Euer Spielspaß ist für uns oberste Priorität und es tut uns unendlich leid, das dieser in den letzten Tagen solch ein Auf- und Ab erfahren musste.

Wir bitten inständig um Entschuldigung für die Unannehmlichkeiten. Eure Stimmen werden gehört und unser Team wird nicht ruhen bis Ihr endlich Euren verdienten Besuch in Ancaria in allen Spielmodi wahrnehmen könnt.

Euer Sacred 2 - Fallen Angel Team

• wrongo
    Ha egy új karaktert csinálsz, akkor a nevét is írd át. Gondolom, hogy az előző szeráf karaktered is Szeráf néven volt.
  • TGWH
    Első élményem: árnyharcossal megyek a dungeonban, nem siegeltem, kíváncsi voltam az fps számra a külvilágban, mert a dungeonban 50. Kiléptem, lement 16 fps-re, pár másodpercig mentem, oszt kifagyott... nem lesz ez így jó, remélem többször nem csinálja meg, mert különben bajba leszek...
  • TGWH
    Olvasd el a kézikönyvet, abban benne van, fejből én sem tudom.
  • TGWH
    Ha beteszed a játék első (jobb oldali ha kinyotod a tokot) dvd-jét, akkor az autorunban lesz egy olyan opció, hogy olvass el vagy mi, na ott van egy link a magyar oldalra, ami az aktiválással foglalkozik, v.mint a readmi végén vannak a címek, ahol segítenek, ha érdeklődsz.
  • wedge31
    A zárt a jó és biztonságos a nyiltat inkább kerüld egyébként ugyanaz mindkettö.
    Ugy tünik a multit egy idöre buktam mig rá nem jövök a jelszó vagy uj fiok nyitására de ezek szerint a helyzet változatlan sehol-senki.
  • rage
    Megnéztem a hálózati játékot, de kicsit kaotikus nekem
    Van egy kooperatív mód, ezt játszhatja 1-2 fő.
    A single player módban játszva a karakter ide átkerül, amit ott fejlődtem itt látszik, de a küldetéseket elölről kell kezdeni.

Aztán van egy nyílt meg egy zárt hálózat, ami abban hasonlít, hogy rajtam kívül a kutya se volt online

Itt mi a különbség ?
    Meg szerettem volna itt is egy Szeráf karaktert indítani, közölte, hogy olyan már nekem van, ezért nem csinálhatok, de be sem tölthettem senkit
    Csináltam a zárton egy Shadow Warriort
    De hát senki sehol...
  • xido
    valószínű az a rész az,ahol trial-ban nyomhatod kód nélkül 24 órán át,aztán annyi meg egy bambi...
  • wedge31
    Nem találom de nem értem mért nem lehet törölni és ujat nyitni.
  • rage
    A honlapon nincs semmi ?
    Ahová pl beírhatnád az aktiváláskor megadott email címet, vagy ilyesmi
  • wedge31
    Nem tudjátok hogy az elfelejtett jelszót hol lehet ujra kérni mert ez a gomb mindig a honlapot dobja fel uj fiokot meg nem tudok nyitni.
  • rage
    Mit jelent a hálózati játékban a tartalom feloldása menüpont?
    Bekérte ott újra a CD KEY-t, azt beütve közölte, hogy 1 tartalom feloldva. De hogy mi meg hol ??
    :)
  • xido
    van valami abban amit mondasz....win reinstall és/vagy új periféria esetét említették valóban...
  • rage
    Az install engine nem volt fent, ezt a lemezről feltehetted volna, de az SP3-ban is benne van, szóval így is jó :)
  • rage
    Szerintem ha uninstallálod a játékot meg visszateszed, akkor nem kell újra aktiválni. Véleményem szerint a Securom által betett kulcsot nem törli az uninstall. Inkább az érdekes, ha újra teszed a Windowst.

De lehet, nem jól tudom.
  • wedge31
    Van egy ilyen exe a telepitö lemezen azt futasd nekem is ez volt.
  • TGWH
    Megoldódott a probléma, sp3-mat tettem fel, és láss csodát, felkerült az a vacak fájl a dvd lemezre :D
  • xido
    hq-text

itt az alsó képen a minimumot írja..

én arra lennék majd kíváncsi,ha valaki felrakja...akad neki és eltávolítaná inkább....van uninstall része,vagy az egész játékot szedheti le és teheti vissza,ez esetben az aktivációra figyelni kell,hogy jóváírni a neten,nehogy elbukja...
  • xido
    ha van elég helyed a gépen....bevált néha,hogy ha lemezről valamiért nem tudott telepíteni,felmásolod a tartalmát a winyóra és onnan telepíted...hátha..
  • TGWH
    Fel akartam tenni a Sacred 2-t, erre vártam már mióta, de most 50 perce szórakozok vele... kapok egy ilyen hibaüzenetet:
    1155: A(z) F:\instmsi30.exe fájl nem található.
    Nah most mi a rossebet csináljak? Az F:\ a dvd meghajtóm...
  • rage
    A harmadik lemez kb 7 gigányi textúrát tartalmaz, mely sima setup-pal installálható a játék alá. Nem tettem fel, mert szerintem nem az én gépemhez találták ki, de azért kíváncsi lennék a hivatalos gépigényére, ha egyáltalán van neki.
  • wedge31
    A másik kedvencem : " Süsü te ittál ? na lehelj csak rám. "
  • Nabunaid
    Vettem lovat. Most lóhátról lövöm agyon energia pisztollyal a lényeket...

Jet pack mint Boba Fettnek, energia pajzs... Valahogy így néz ki a Temple Guardian!

Nagyon ráálltam a jégvarázslatra, kicsit elbizakodtam, mert a 10-es csontikra már nem nagyon hat. Hmm, érdemes tanulmányozni az ellenfelek ellenállásait.

Ja igen, az egyik sírfelirat: Scotty sugározz fel...
  • grebber
    Már van freeben a magon veszem is meg!
  • Imremagdi
    majom...pl...
  • grebber
    Oké.Nekem még a game sincs meg!
  • Imremagdi
    ha lejön megmondom. Nem lehet túl bonyi.
  • grebber
    És ez amúgy hogy működik ?
  • Imremagdi
    persze. Nyelv független a 3. lemez
  • grebber
    És ez jó lesz az angol verzióhoz is?
  • Imremagdi
    http://www.demonoid.com/files/download/HTTP/1645718/6201776

Érdemes megnézni :)
  • Scouser
    Hát nyomtam jobbára egész délután a játékot és előre haladva picit kevesebb az fps mint a kezdéskor. Nyilván köszönhető a több mobnak és npc-nek. Azért valahogy elleszek vele amíg le nem cserélem a 8600gt-t:) Jujj de várom, megnéztem hogyen nézne ki minden fullon, hát álomszép. És persze a karakter fejlődése sem utolsó marha jó:)
  • McFrost
    Ez szép skalp.
  • Rettenthető
    Én lvl 18 voltam, mikor meggyaktam Őt, aki akkor nem tom mennyivel volt magasabb szintű, mert a harc hevében nem nézegettem, de piros volt a kör alatta.
    Mivel alapértelmezésben szimplán tüzes varázsló vagyok, így jó volt mikor magára és csapatára rakta a tűzvédelmet. Akkor kergetőztünk egy kicsit, de ő is meghalt hamar utána (mikor a segédeit már szétszedtem).
    (Csak bronz és ezüst nehézség van (a HC-t leszámítva)? Mintha az 1-ben kicsit több lett volna (Bronz, Silver, Gold, Platinum, Niobium))

A demoban kezdett karaktert nekem nem sikerült átvinnem, inkompatibilisnek találta (persze lehet én néztem be valami).
  • Reggaester
    Az alaplapon nvidia chipsetek vannak és a hasonló radeon drágább. Meghát ízlések és pofonok, nekem mindig is nvidiám volt
  • TGWH
    Úgy tudom, hogy a radeonok erősebbek, bár azoknál meg mindig a driverrel van a gond...
  • SuLtAN17
    Hello! Én azzal tolom full maxon és eddig nem akadt meg, nem késett szóval csak ajánlani tudom :) (mondjuk 4 giga Ram és 4 magos proci segít a kártyának)
    Amúgy lenne egy kérdésem: A demoban kezdett karaktert át lehet vinni az eredetibe vagy nem?:)
  • McFrost
    Már a demoban is van egy brutallica, mégpedig egy temető templomában!
    Én 5-ös szintűvel rontottam rá, de a közelébe sem értem, mert szétvarázsolt:d
    Persze lehet csak balfasz vok:D