10030
  • xido
    ha van elég helyed a gépen....bevált néha,hogy ha lemezről valamiért nem tudott telepíteni,felmásolod a tartalmát a winyóra és onnan telepíted...hátha..
  • TGWH
    Fel akartam tenni a Sacred 2-t, erre vártam már mióta, de most 50 perce szórakozok vele... kapok egy ilyen hibaüzenetet:
    1155: A(z) F:\instmsi30.exe fájl nem található.
    Nah most mi a rossebet csináljak? Az F:\ a dvd meghajtóm...
  • rage
    A harmadik lemez kb 7 gigányi textúrát tartalmaz, mely sima setup-pal installálható a játék alá. Nem tettem fel, mert szerintem nem az én gépemhez találták ki, de azért kíváncsi lennék a hivatalos gépigényére, ha egyáltalán van neki.
  • wedge31
    A másik kedvencem : " Süsü te ittál ? na lehelj csak rám. "
  • Nabunaid
    Vettem lovat. Most lóhátról lövöm agyon energia pisztollyal a lényeket...

Jet pack mint Boba Fettnek, energia pajzs... Valahogy így néz ki a Temple Guardian!

Nagyon ráálltam a jégvarázslatra, kicsit elbizakodtam, mert a 10-es csontikra már nem nagyon hat. Hmm, érdemes tanulmányozni az ellenfelek ellenállásait.

Ja igen, az egyik sírfelirat: Scotty sugározz fel...
  • grebber
    Már van freeben a magon veszem is meg!
  • Imremagdi
    majom...pl...
  • grebber
    Oké.Nekem még a game sincs meg!
  • Imremagdi
    ha lejön megmondom. Nem lehet túl bonyi.
  • grebber
    És ez amúgy hogy működik ?
  • Imremagdi
    persze. Nyelv független a 3. lemez
  • grebber
    És ez jó lesz az angol verzióhoz is?
  • Imremagdi
    http://www.demonoid.com/files/download/HTTP/1645718/6201776

Érdemes megnézni :)
  • Scouser
    Hát nyomtam jobbára egész délután a játékot és előre haladva picit kevesebb az fps mint a kezdéskor. Nyilván köszönhető a több mobnak és npc-nek. Azért valahogy elleszek vele amíg le nem cserélem a 8600gt-t:) Jujj de várom, megnéztem hogyen nézne ki minden fullon, hát álomszép. És persze a karakter fejlődése sem utolsó marha jó:)
  • McFrost
    Ez szép skalp.
  • Rettenthető
    Én lvl 18 voltam, mikor meggyaktam Őt, aki akkor nem tom mennyivel volt magasabb szintű, mert a harc hevében nem nézegettem, de piros volt a kör alatta.
    Mivel alapértelmezésben szimplán tüzes varázsló vagyok, így jó volt mikor magára és csapatára rakta a tűzvédelmet. Akkor kergetőztünk egy kicsit, de ő is meghalt hamar utána (mikor a segédeit már szétszedtem).
    (Csak bronz és ezüst nehézség van (a HC-t leszámítva)? Mintha az 1-ben kicsit több lett volna (Bronz, Silver, Gold, Platinum, Niobium))

A demoban kezdett karaktert nekem nem sikerült átvinnem, inkompatibilisnek találta (persze lehet én néztem be valami).
  • Reggaester
    Az alaplapon nvidia chipsetek vannak és a hasonló radeon drágább. Meghát ízlések és pofonok, nekem mindig is nvidiám volt
  • TGWH
    Úgy tudom, hogy a radeonok erősebbek, bár azoknál meg mindig a driverrel van a gond...
  • SuLtAN17
    Hello! Én azzal tolom full maxon és eddig nem akadt meg, nem késett szóval csak ajánlani tudom :) (mondjuk 4 giga Ram és 4 magos proci segít a kártyának)
    Amúgy lenne egy kérdésem: A demoban kezdett karaktert át lehet vinni az eredetibe vagy nem?:)
  • McFrost
    Már a demoban is van egy brutallica, mégpedig egy temető templomában!
    Én 5-ös szintűvel rontottam rá, de a közelébe sem értem, mert szétvarázsolt:d
    Persze lehet csak balfasz vok:D
  • Reggaester
    Ok, köszönöm, a mostani 8600 már nem igazán viszi, dehát amikor még én ezt vettem csak 8as széria volt és a 8800asok méregdrágák voltak, most meg már a 9esek sem túl megengedhetetlenek.
  • wedge31
    Gondolom nem ezüstön nyomod mert csak akkor van kihivás a játékban.
  • Bordapapa
    Sajnos a magyar bolti verzióban CSAK magyar szövegek vannak. Mármint a szinkron ingliss, de mindennemű szöveg ungárisse. :(
    Az angol verzió csak november elején jön elvileg...
  • Bartn73
    Hali ti nemtaláljátok túl könnyünek a játékot?Nekem most 1 majdnem 7es szintü Árnyharcosomvan és a nálam alacsonyabb szintüek esélytelenek még idáig csak 1szer haltam meg(ja ésha hívom a kettö csonti segitségemet akk legyözhetetlen vagyok) Az is igaz hogy az elmult1-2 órába csak 1-5ös szintü ellenségeket öltem Szal ha majd találkozok erösebb ellenségekkel akk nem lessz ugye ilyen egysiku a dolog?Ja és menetközbe nehézséget válthatok mert bronzon kezdtem(sajna) Ja és féltem az elején hogy kevés fegyver lessz nemlessz választék háát tévedtem csak kardból eddig kb35félét láttam:)
  • xido
    szerintem azzal nagyon szépen fog menni...
  • Reggaester
    K9N SLI alaplap, AMD x2 6000+, 2 giga black dragon ram 800hz
  • xido
    milyen gépbe fog kerülni?
  • Reggaester
    Most tervezem egy Gainward 9600gt 1024mb beszerzését, tolja vki ilyennel? Vagy csak mi a vélemény róla.
  • xido
  • wedge31
  • Fehercsoki
    Ottvan fennt az égen csak olyan magasan hogy nemlátod.
  • wedge31
    Találkozott már valaki sárkányal és ha igen merre ?
  • xido
    Tudod,hogy ez adott géphez optimalizálás függvénye..van ami gépen rohadt jól fut maxon...sajnos manapság van már egy határvonal,ami konfig.alatt már csak alig döcög...
  • ROMOTO
    Anno a TQ topic-ban sem volt kb. 2 évig
  • Prince23
    A banner alatt hiányzik a hivatalos oldal, az off/warez topik, netán rajongói fórum is hiányzik.
  • Evoluti0N
    Ok köszi, csak nincs kedvem német szinkronnal játszani. A magyar verzióhoz nem tok hozzájutni, szal asszem kénytelen leszek kivárni az angol nyelvű verzió megjelenését és arra rakni a magyarítást.
  • szripio
    Hm...nincs nekem semmi bajom a fejlesztőkkel, tudom én, hogy rohadt sok munka van egy ilyen játékkal, csak azért idegesíti az embert, hogy kiadnak egy játékot, ami nézhetne ki rohadt jól is az ember gépén, de le kell venni minimumra a grafikát, hogy elinduljon...na mindegy. ezt még megpróbálom otthon, ezer thx.:)
  • TGWH
    Amíg az első legnépszerűbb nem lesz, onnan már csak lefele vezet az út :D Szerintem addig, amíg lesznek emberek, akik még nem tudnak játszani, vagy amíg létre nem jön az új oldal, új fórummal.
  • Prince23
    3. legnépszerűbb topik. vajon meddig fog tartani... :S
  • TGWH
    Vannak magyar nyelvi fájlok, meg egy sacred2 off topic v.hol, ott sztem leírják ha meg tudják oldani, vagy már lehet meg is oldották.