10030
  • Fehercsoki
    És lovat honnan szedjek?3as vok de minnyá 4:P
  • McFrost
    Próbáld fel mindkettőt és nézd az értékeidet, amilyekkel több az a jobb.
  • rage at work
    Még jó, hogy van support team. Eddig is volt minden játékhoz, hiszen van minden kiadónak. Ha már veszek nem kevés pénzért egy programot, akkor el is várom, hogy legyen bármilyen kérdésem, azonnal segítsenek. Amúgy a hivatalos fórumban elég sokat foglalkoznak ezzel az aktivációs dologgal, egyáltalán nem olyan vészes.

Tök ugyanaz, mint mondjuk a Daemon Tools Advanced esetében. Nincs aktivációs limit sem, csak annyi, hogy max egyszerre két gépen lehet fent a játék. De ha visszavonjuk az egyik aktivációt, máris feltehetjük egy másik gépre, meg installálhatjuk ahányszor jól esik.
  • Dante73
    Kérdés.
    Kicsit lehet, hogy "kezdő" de nézzétek el nekem! Én is az vagyok ezen a fronton!
    Szóval. Ha egy páncél 7-es szintű, és a páncélszint 8, az jobb, vagy rosszabb, mintha 9-es szintű, és 3 as a páncélszintje? Vagy a védelme, vagy mi... Remélem érthető voltam...
  • Rudi27
    Úgyis fogják torrentelni szvsz. Egyszerűb lett volna a szokásos nethez kérném a kulcsot téma .
  • Rudi27
    Most majd éveken át fenntarthatnak egy csapatot aki intézi a felhasználók ellszállt accuntjait meg akcivációit, ez a rendzser egy szar. Erről ennyit. Pl ha neked holnap elszáll úgy a windowsod hogy nemtudod visszaküldeni az aktivációt? mert sok ilyen lessz. (jelenlegi vacag gépem úgy fut hogy még a registeryhez és a taskmanagerhez sem férek hozzá mert mindent letiltott egy vírus. Se installálni sem pedig uninstattlálni nem tudok jelenleg semmit. És akkor ezcsak 1példa volt. Nembeszélve pl Wedge példájáról akinek már most supportra van szüksége mert elfelejtette a kódját. Szóval lesznek ilyen esetek amire állandóan kelleni fog majd a Support team. És ezeket a helyzeteket ez az aktiválgatós dolog mégjobban megnövei azmár tuti.
  • McFrost
    Azt direkt így kovácsolták
  • wedge31
    Jó kérdés én lv18 inkvizitor vagyok és sehol a pokom kénytelen vagyok lovagolni gondolom a föszálon kénne menni de abbol még csak egy küldit csináltam.
  • wedge31
    Hát én minimális elhanyagolható különbséget látok az én / 1680-ba minden max / grafomhoz képest ráadásul ugyis a legtávolabbi kameraállásból tolja mindenki.
  • Fehercsoki
    Templomőrt kezdtem és hogy lehet mountot szerezni olyan karikát?
  • grebber
    Nekem még ez is recés főleg az a rácsós ajtó.No mindegy nem lehet minden tökéletes.
  • Newfronter
    Azóta már nem olyan. 2xAA-val szebb mint 16xAF-el, és még gyorsabb is... :)
    Elite GFX FULL 2xAA 1600x1200
  • grebber
    Eléggé recések a karakterek ezen a képen :(
  • Newfronter
    Igen... Most megnéztem, volt egy oylan bug, hogy eltűnt néjány textúra emberekről, épületekről. Kikapcsoltam a 16xAF-t, és raktam rá játékon belüli 2xAA-t, és szinte ugyanolyan szép és még jobban is fut, érdekes... :) Amúgy Catalyst 8.10 RC2-őt használok.
  • balee4
    Ezt nekem is be kéne szereznem, torrentről szedted le?
  • Newfronter
    Megszereztem az Elite GFX DVD-t és kipróbáltam.
    1600x1200, 16xAF, 0xAA és ilyen képet kaptam:
    Elite grafika
    Észrevehető a különbség az alaphoz képest, egy fokkal szebb az összhatás.
    Ami kellemetlenséget okozott az az a probléma, hogy swappel a HDD, de ha betöltötte akkor játszható a játék, nem mondom hogy kicsit akadozó vagy darabos a mozgás, de talán ehhez a játék engine-jének is köze van, mert van olyan is hogy elforgatom a kamerát és akkor már simábban fut a játék.
    Néhány patch illetve VGA driver és ez a hiba szerintem el fog tűnni...
    De aki GFX buzi annak kötelező beszerezni az Elite GFX DVD-t!!
    Az Elite DVD a játék telepítése után külön is feltelepíthető, és külön is uninstallálható. Annyi különbség lesz hogy a beállításoknál megjelenik az Elit opció, illetve ha törlöd akkor eltűnik.
    Szóval az én gépemen szépen megy Elit grafikával, eddig... nagyobb harcokban még nem néztem hogy fut, de 3-4 ellenségnél sem akadozott, mondom inkább akkor akad meg ha új területre mész és a gépnek be kell töltenie a textúrákat és nem tud elég gyors lenni a HDD és swapel... mondjuk lehet XP-n ez a probléma eltűnne. :)
  • balee4
    Péntekig ráérnek megoldani a problémát, akkor veszem meg a játékot :D
  • Fehercsoki
    A játék hol tárolja az irányítás/grafikai beállításokat?Fentebb vettem a grafot és nemindul el...
  • vandyke
    Sziasztok!

Tegnap este kaptunk egy levelet a kiadótól, melyben tájékoztatnak arról, hogy gőzerővel dolgoznak a többjátékos problémán. A gond ott van, hogy túl sokan próbáltak az európai szerverekre csatlakozni és nem bírta a szolgáltató. Az Ascaron stábja tegnap délután tárgyalt a szolgáltatóval a kialakult helyzetről és minél gyorsabb megoldást sürgetett. Kérik mindenki türelmét, és biztosítanak arról, hogy a sorozatos megkeresések a témával kapcsolatban meghallgatásra találtak. Remélik, hogy hamarosan mindenki birtokba veheti nem csak egyjátékos, hanem többjátékos módba is Ancaria világát.
    Ez nagyjából megegyezik #876-os levél tartalmával.

• Fehercsoki
    Naaaaa
  • Fehercsoki
    Asszem talán URL=http://unlock.sacred2.com/]ez[/URL] az de nem biztos.
  • rage at work
    Hm, esetleg egy angol vagy magyar fordítás nincs hozzá ? :)
  • neonx
    07.10.2008
    Hallo Sacred-Fans,

Leider müssen wir Euch mitteilen, das die Lobby heute aufgrund des enormen Ansturms von Spielern aus mehreren europäischen Ländern ausgefallen ist. Derzeit ist es der Lobby nicht möglich diese Menge an Spielern zu verkraften.

Heute Nachmittag gab es dazu eine entsprechend heiße Krisensitzung mit dem Lobbyhersteller, welcher versprochen hat sich umgehend um eine genaue Diagnose der Probleme und deren Behebung zu kümmern! Unserem Team sind dabei leider verständlicherweise Grenzen gesetzt, da die Lobby selbst nicht unser Produkt ist.

Selbstverständlich werden auch wir in der Zwischenzeit nicht untätig bleiben. Euer Spielspaß ist für uns oberste Priorität und es tut uns unendlich leid, das dieser in den letzten Tagen solch ein Auf- und Ab erfahren musste.

Wir bitten inständig um Entschuldigung für die Unannehmlichkeiten. Eure Stimmen werden gehört und unser Team wird nicht ruhen bis Ihr endlich Euren verdienten Besuch in Ancaria in allen Spielmodi wahrnehmen könnt.

Euer Sacred 2 - Fallen Angel Team

• wrongo
    Ha egy új karaktert csinálsz, akkor a nevét is írd át. Gondolom, hogy az előző szeráf karaktered is Szeráf néven volt.
  • TGWH
    Első élményem: árnyharcossal megyek a dungeonban, nem siegeltem, kíváncsi voltam az fps számra a külvilágban, mert a dungeonban 50. Kiléptem, lement 16 fps-re, pár másodpercig mentem, oszt kifagyott... nem lesz ez így jó, remélem többször nem csinálja meg, mert különben bajba leszek...
  • TGWH
    Olvasd el a kézikönyvet, abban benne van, fejből én sem tudom.
  • TGWH
    Ha beteszed a játék első (jobb oldali ha kinyotod a tokot) dvd-jét, akkor az autorunban lesz egy olyan opció, hogy olvass el vagy mi, na ott van egy link a magyar oldalra, ami az aktiválással foglalkozik, v.mint a readmi végén vannak a címek, ahol segítenek, ha érdeklődsz.
  • wedge31
    A zárt a jó és biztonságos a nyiltat inkább kerüld egyébként ugyanaz mindkettö.
    Ugy tünik a multit egy idöre buktam mig rá nem jövök a jelszó vagy uj fiok nyitására de ezek szerint a helyzet változatlan sehol-senki.
  • rage
    Megnéztem a hálózati játékot, de kicsit kaotikus nekem
    Van egy kooperatív mód, ezt játszhatja 1-2 fő.
    A single player módban játszva a karakter ide átkerül, amit ott fejlődtem itt látszik, de a küldetéseket elölről kell kezdeni.

Aztán van egy nyílt meg egy zárt hálózat, ami abban hasonlít, hogy rajtam kívül a kutya se volt online

Itt mi a különbség ?
    Meg szerettem volna itt is egy Szeráf karaktert indítani, közölte, hogy olyan már nekem van, ezért nem csinálhatok, de be sem tölthettem senkit
    Csináltam a zárton egy Shadow Warriort
    De hát senki sehol...
  • xido
    valószínű az a rész az,ahol trial-ban nyomhatod kód nélkül 24 órán át,aztán annyi meg egy bambi...
  • wedge31
    Nem találom de nem értem mért nem lehet törölni és ujat nyitni.
  • rage
    A honlapon nincs semmi ?
    Ahová pl beírhatnád az aktiváláskor megadott email címet, vagy ilyesmi
  • wedge31
    Nem tudjátok hogy az elfelejtett jelszót hol lehet ujra kérni mert ez a gomb mindig a honlapot dobja fel uj fiokot meg nem tudok nyitni.
  • rage
    Mit jelent a hálózati játékban a tartalom feloldása menüpont?
    Bekérte ott újra a CD KEY-t, azt beütve közölte, hogy 1 tartalom feloldva. De hogy mi meg hol ??
    :)
  • xido
    van valami abban amit mondasz....win reinstall és/vagy új periféria esetét említették valóban...
  • rage
    Az install engine nem volt fent, ezt a lemezről feltehetted volna, de az SP3-ban is benne van, szóval így is jó :)
  • rage
    Szerintem ha uninstallálod a játékot meg visszateszed, akkor nem kell újra aktiválni. Véleményem szerint a Securom által betett kulcsot nem törli az uninstall. Inkább az érdekes, ha újra teszed a Windowst.

De lehet, nem jól tudom.
  • wedge31
    Van egy ilyen exe a telepitö lemezen azt futasd nekem is ez volt.
  • TGWH
    Megoldódott a probléma, sp3-mat tettem fel, és láss csodát, felkerült az a vacak fájl a dvd lemezre :D
  • xido
    hq-text

itt az alsó képen a minimumot írja..

én arra lennék majd kíváncsi,ha valaki felrakja...akad neki és eltávolítaná inkább....van uninstall része,vagy az egész játékot szedheti le és teheti vissza,ez esetben az aktivációra figyelni kell,hogy jóváírni a neten,nehogy elbukja...