10050
  • xido
    kézikönyvben benne van szerintem:))
  • Tatyla
    Melyik karakter lehet kizárólag gonosz?
    Melyik karakter speciális hátasa egy pók?
    Melyik karakterosztály ősei között tört ki a polgárháború, mely megváltoztatta Ancariát?

ezekre tudjátok a választ lehet vele nyerni?
  • MyCream
    Én a hivatalos oldalról szedtem, és jelzett. Bár ennél nem lehet tudni, mert ez lényegesen többmindenre mondja azt hogy vírusos mint a nod. Azé kösz.
  • xido
    én mikor felraktam a játékot,az autorun menüben a frissítések-re kattintva a magyar oldalról szedtem le és nem jelzett rá semmit az írtó,igaz nekem csak mezei avg van fent,de ahogy hallottam,csak jelez,de nem komoly a fenyegetés
  • MyCream
    Leszedtem több 2.10-es patchet is több oldalról, és mind fertőzött volt az avast szerint. Tényleg fertőzöttek, vagy csak az avast hiszi azt rá?
  • Hangyapajesz
    Itt egy másikszögből: http://kep.ivpicture.hu/17007.jpg :)
  • Hangyapajesz
    Nah itt a hátas: http://kep.ivpicture.hu/17003.jpg
  • Fehercsoki
    Hol lehet megszerezni a kaszt mountját?Kell azért fizetni?
  • Hangyapajesz
    Nah nekem megvan első nem lovas hanem ilyen lény hátasom 23-as shadow wariorral jól néz ki ilyen fekete ogrefejű izé :D de tök jól néz ki .. :))
  • Fehercsoki
    Hmm neked vannak spelljeid?Nekem nincsenek-.-Jó kis mount nekem a ló is elég lenne:P
  • Rettenthető
    Nekem már megvan a [URL=http://rettentheto.fw.hu/hero/sac/elf_07.jpg]"lovacskám"[/URL] :-P
  • Sir Quno Jedi
    Jah a demóban hihetetlen mennyiségű pénzt össze lehet guberálni, csak nem nagyon van mire költeni (én rúnákat olvasztgattam össze mindig belőle)
  • Fehercsoki
    Akkor adj belőle 5k-t, nekem van 300....
  • wedge31
    Látom te is jártál a gabonakörös kislánynál ,jópofa küldi.
  • peter01
    És az sok én a demoba majdnem 100k-t összesezdtem.
  • CalebJoe
    Maxon minden + 2XAA

• Fehercsoki
    Lol 5k gold:S
  • wedge31
    Változo mert több fajta ló van több ezer a legolcsobb is.
  • Fehercsoki
    Köszi és mennyibe kerül mer van 300g-m a qk elég hülyén vannak felvettem sokat de már asse tom holkéne leadni őket:S
  • wedge31
    Hülyén hangzik de a lókupeceknél / térkép jelöli patkoval / minden nagyobb helységnél vannak.
  • Fehercsoki
    És lovat honnan szedjek?3as vok de minnyá 4:P
  • McFrost
    Próbáld fel mindkettőt és nézd az értékeidet, amilyekkel több az a jobb.
  • rage at work
    Még jó, hogy van support team. Eddig is volt minden játékhoz, hiszen van minden kiadónak. Ha már veszek nem kevés pénzért egy programot, akkor el is várom, hogy legyen bármilyen kérdésem, azonnal segítsenek. Amúgy a hivatalos fórumban elég sokat foglalkoznak ezzel az aktivációs dologgal, egyáltalán nem olyan vészes.

Tök ugyanaz, mint mondjuk a Daemon Tools Advanced esetében. Nincs aktivációs limit sem, csak annyi, hogy max egyszerre két gépen lehet fent a játék. De ha visszavonjuk az egyik aktivációt, máris feltehetjük egy másik gépre, meg installálhatjuk ahányszor jól esik.
  • Dante73
    Kérdés.
    Kicsit lehet, hogy "kezdő" de nézzétek el nekem! Én is az vagyok ezen a fronton!
    Szóval. Ha egy páncél 7-es szintű, és a páncélszint 8, az jobb, vagy rosszabb, mintha 9-es szintű, és 3 as a páncélszintje? Vagy a védelme, vagy mi... Remélem érthető voltam...
  • Rudi27
    Úgyis fogják torrentelni szvsz. Egyszerűb lett volna a szokásos nethez kérném a kulcsot téma .
  • Rudi27
    Most majd éveken át fenntarthatnak egy csapatot aki intézi a felhasználók ellszállt accuntjait meg akcivációit, ez a rendzser egy szar. Erről ennyit. Pl ha neked holnap elszáll úgy a windowsod hogy nemtudod visszaküldeni az aktivációt? mert sok ilyen lessz. (jelenlegi vacag gépem úgy fut hogy még a registeryhez és a taskmanagerhez sem férek hozzá mert mindent letiltott egy vírus. Se installálni sem pedig uninstattlálni nem tudok jelenleg semmit. És akkor ezcsak 1példa volt. Nembeszélve pl Wedge példájáról akinek már most supportra van szüksége mert elfelejtette a kódját. Szóval lesznek ilyen esetek amire állandóan kelleni fog majd a Support team. És ezeket a helyzeteket ez az aktiválgatós dolog mégjobban megnövei azmár tuti.
  • McFrost
    Azt direkt így kovácsolták
  • wedge31
    Jó kérdés én lv18 inkvizitor vagyok és sehol a pokom kénytelen vagyok lovagolni gondolom a föszálon kénne menni de abbol még csak egy küldit csináltam.
  • wedge31
    Hát én minimális elhanyagolható különbséget látok az én / 1680-ba minden max / grafomhoz képest ráadásul ugyis a legtávolabbi kameraállásból tolja mindenki.
  • Fehercsoki
    Templomőrt kezdtem és hogy lehet mountot szerezni olyan karikát?
  • grebber
    Nekem még ez is recés főleg az a rácsós ajtó.No mindegy nem lehet minden tökéletes.
  • Newfronter
    Azóta már nem olyan. 2xAA-val szebb mint 16xAF-el, és még gyorsabb is... :)
    Elite GFX FULL 2xAA 1600x1200
  • grebber
    Eléggé recések a karakterek ezen a képen :(
  • Newfronter
    Igen... Most megnéztem, volt egy oylan bug, hogy eltűnt néjány textúra emberekről, épületekről. Kikapcsoltam a 16xAF-t, és raktam rá játékon belüli 2xAA-t, és szinte ugyanolyan szép és még jobban is fut, érdekes... :) Amúgy Catalyst 8.10 RC2-őt használok.
  • balee4
    Ezt nekem is be kéne szereznem, torrentről szedted le?
  • Newfronter
    Megszereztem az Elite GFX DVD-t és kipróbáltam.
    1600x1200, 16xAF, 0xAA és ilyen képet kaptam:
    Elite grafika
    Észrevehető a különbség az alaphoz képest, egy fokkal szebb az összhatás.
    Ami kellemetlenséget okozott az az a probléma, hogy swappel a HDD, de ha betöltötte akkor játszható a játék, nem mondom hogy kicsit akadozó vagy darabos a mozgás, de talán ehhez a játék engine-jének is köze van, mert van olyan is hogy elforgatom a kamerát és akkor már simábban fut a játék.
    Néhány patch illetve VGA driver és ez a hiba szerintem el fog tűnni...
    De aki GFX buzi annak kötelező beszerezni az Elite GFX DVD-t!!
    Az Elite DVD a játék telepítése után külön is feltelepíthető, és külön is uninstallálható. Annyi különbség lesz hogy a beállításoknál megjelenik az Elit opció, illetve ha törlöd akkor eltűnik.
    Szóval az én gépemen szépen megy Elit grafikával, eddig... nagyobb harcokban még nem néztem hogy fut, de 3-4 ellenségnél sem akadozott, mondom inkább akkor akad meg ha új területre mész és a gépnek be kell töltenie a textúrákat és nem tud elég gyors lenni a HDD és swapel... mondjuk lehet XP-n ez a probléma eltűnne. :)
  • balee4
    Péntekig ráérnek megoldani a problémát, akkor veszem meg a játékot :D
  • Fehercsoki
    A játék hol tárolja az irányítás/grafikai beállításokat?Fentebb vettem a grafot és nemindul el...
  • vandyke
    Sziasztok!

Tegnap este kaptunk egy levelet a kiadótól, melyben tájékoztatnak arról, hogy gőzerővel dolgoznak a többjátékos problémán. A gond ott van, hogy túl sokan próbáltak az európai szerverekre csatlakozni és nem bírta a szolgáltató. Az Ascaron stábja tegnap délután tárgyalt a szolgáltatóval a kialakult helyzetről és minél gyorsabb megoldást sürgetett. Kérik mindenki türelmét, és biztosítanak arról, hogy a sorozatos megkeresések a témával kapcsolatban meghallgatásra találtak. Remélik, hogy hamarosan mindenki birtokba veheti nem csak egyjátékos, hanem többjátékos módba is Ancaria világát.
    Ez nagyjából megegyezik #876-os levél tartalmával.

• Fehercsoki
    Naaaaa