10030
-
#938 próbáld meg ablak módban... én már egészen megszoktam és semmi szaggatás nincs, ha meg van az meg azért van nálam mert swappel a vinyó mint állat... -
TGWH #937 Próbáltam játszani végre, de minimum beállításokkal még mindig szaggat, átlag 19 fps-t produkál a game, viszont már nem olyan olvashatatlan 1024-ben a szöveg. Nézegettem, de ennél lejjebb már nem biztos hogy tudom venni a beállításokat, de még megpróbálom... kár lenne ha nem tudnék játszani. -
#936 Inkább a proci legyen gyenge a vga-hoz,mint vissza;) -
#935 Na ja, már nem egyszer kioktattak ezzel kapcsolatban. Venni fogok a 4850 mellé egy új tápot meg proci hűtőt aztán meghúzom 3ghz-re. Egyenlőre erre van keretem.
Meg hát különben is valami mindig gyenge pont lesz. Jelenleg nekem ez a videokari. Aztán nemsokára a proci lesz. -
Gabesz026 #934 Hi!
Azért van hiba küldik között is pl. volt egy olyan küldi hogy 1 nőt kellet volna elkisérnem a faszijához a nőt megölték (elvileg) de nem halt meg mert állandóan feltöltődik az életereje de közben a küldetést már elbuktam így a nő követ mindenhova elég idegesítő. Meg van olyan is hogy megáll a karim és nem tudok mozogni vele egyik irányba sem aztán gondol egyet és elindul ez úgy kb. 2-3 percig tart. -
#933 Majd később vegyél egy erősebb procit;) Mert miután megvan az új vga a proci lesz a gyengepont:) -
#932 És gyerekek az normális, hogy bemegyek egy házba és a paci jön be velem? Ezt mondjuk még elviselném, de hogy az emeletre is kövessen? LOL:) -
peter01 #931 De istenem ne reklámozd annál kisebb az esélyem nyerni -
#930 Köszönöm és remélem:) Ugyanis a videokarit cserélem le 4850-re:) -
#929 Nem az a gond, hogy gyenge, kevés a kariban a memo. Az én 320-as 8800-asom is csinálja, sőt, időnként asztalra dob.
Volna egy kérdésem.
Ma rendeltem meg, pénteken kapom kézhez a játékot. Eddig "virágbolti" volt, viszont ma már nem indult el! Nem aktiválást kért, odáig el sem jutott, duplakatt, homokóra, semmi. Mindent kipróbáltam, meg is dll-eztem, securom akármiztem, semmi.
Töröltem a pitlibe, képfájl rég nincsen meg, péntekig csak izgulhatok, nem a ment valami tönkre. Viszont remélem, a mentéseim, menni fognak.
Szóval, van valami ötletetek? Gépben semmi változás nem volt, rendszergazdaként futtattam, stb... -
#928 Jaja,az szerintem elég gyors hozzá.Viszont a vga-ról tudom,hogy elég gyengus darab. -
xido #927 ja bocsánat..x2-es proci..az 2magos már... -
xido #926 Proci lehet szerintem....
totál távolra zoomolva nem javul picit?...akkor mintha kevesebbet kéne számolni a textúrákat.. -
#925 Én innen a VGA-t látom a leggyengébb láncszemnek. -
#924 Mártmint azt vágom hogy azért mert gyenge a gépem, de melyik része? Proci: 4800+ X2, 8600 GT 256Mb, 2 Gb Ram 800mhz, vagy a vinyónak van gondja? -
#923 Másnak is be-be szaggat a játék, amikor mondjuk hátason vágtat és gyorsan megy a tájban? Olyan mintha picit megakadna betölteni a dolgokat. Pl megforgatom a kamerát megakad, aztán miután betöltött mindent a karakter mögött már nem akad meg egyszer sem. És hiába veszem le minimumra a grafot akkor is csinálja. Mitől lehet? -
MyCream #922 Oké kösz. Hiszek neked hogy nem vírusos:D Gondoltam én, csak mégsem mertem felrakni. -
Reggaester #921 Csak az Avast hiszi azt, kapcsold ki, aztán szedd le, rakd fel, és csak utána kapcsold vissza avastot. Egyébként ok, mindenki szokott lusta lenni , de a keresés témában menüpontba beírod, hogy avast, és kiad egy rakás hozzászólást, már kétszer is írtam, hogy túl érzékeny az avast. -
#920 Nem tudjátok,hogy lesz-e xbox-ra is magyarul?Nagyon jó lenne:) -
#919 Nálam is okoskodik:( -
xido #918 kézikönyvben benne van szerintem:)) -
#917 Melyik karakter lehet kizárólag gonosz?
Melyik karakter speciális hátasa egy pók?
Melyik karakterosztály ősei között tört ki a polgárháború, mely megváltoztatta Ancariát?
ezekre tudjátok a választ lehet vele nyerni? -
MyCream #916 Én a hivatalos oldalról szedtem, és jelzett. Bár ennél nem lehet tudni, mert ez lényegesen többmindenre mondja azt hogy vírusos mint a nod. Azé kösz. -
xido #915 én mikor felraktam a játékot,az autorun menüben a frissítések-re kattintva a magyar oldalról szedtem le és nem jelzett rá semmit az írtó,igaz nekem csak mezei avg van fent,de ahogy hallottam,csak jelez,de nem komoly a fenyegetés -
MyCream #914 Leszedtem több 2.10-es patchet is több oldalról, és mind fertőzött volt az avast szerint. Tényleg fertőzöttek, vagy csak az avast hiszi azt rá? -
Hangyapajesz #913 Itt egy másikszögből: http://kep.ivpicture.hu/17007.jpg :) -
Hangyapajesz #912 Nah itt a hátas: http://kep.ivpicture.hu/17003.jpg -
#911 Hol lehet megszerezni a kaszt mountját?Kell azért fizetni? -
Hangyapajesz #910 Nah nekem megvan első nem lovas hanem ilyen lény hátasom 23-as shadow wariorral jól néz ki ilyen fekete ogrefejű izé :D de tök jól néz ki .. :)) -
#909 Hmm neked vannak spelljeid?Nekem nincsenek-.-Jó kis mount nekem a ló is elég lenne:P -
#908 Nekem már megvan a [URL=http://rettentheto.fw.hu/hero/sac/elf_07.jpg]"lovacskám"[/URL] :-P -
#907 Jah a demóban hihetetlen mennyiségű pénzt össze lehet guberálni, csak nem nagyon van mire költeni (én rúnákat olvasztgattam össze mindig belőle) -
#906 Akkor adj belőle 5k-t, nekem van 300.... -
#905 Látom te is jártál a gabonakörös kislánynál ,jópofa küldi. -
peter01 #904 És az sok én a demoba majdnem 100k-t összesezdtem. -
#903 Maxon minden + 2XAA
-
#902 Lol 5k gold:S -
#901 Változo mert több fajta ló van több ezer a legolcsobb is. -
#900 Köszi és mennyibe kerül mer van 300g-m a qk elég hülyén vannak felvettem sokat de már asse tom holkéne leadni őket:S -
#899 Hülyén hangzik de a lókupeceknél / térkép jelöli patkoval / minden nagyobb helységnél vannak.