10030
  • Gando
    próbáld meg ablak módban... én már egészen megszoktam és semmi szaggatás nincs, ha meg van az meg azért van nálam mert swappel a vinyó mint állat...
  • TGWH
    Próbáltam játszani végre, de minimum beállításokkal még mindig szaggat, átlag 19 fps-t produkál a game, viszont már nem olyan olvashatatlan 1024-ben a szöveg. Nézegettem, de ennél lejjebb már nem biztos hogy tudom venni a beállításokat, de még megpróbálom... kár lenne ha nem tudnék játszani.
  • bardocz
    Inkább a proci legyen gyenge a vga-hoz,mint vissza;)
  • Scouser
    Na ja, már nem egyszer kioktattak ezzel kapcsolatban. Venni fogok a 4850 mellé egy új tápot meg proci hűtőt aztán meghúzom 3ghz-re. Egyenlőre erre van keretem.

Meg hát különben is valami mindig gyenge pont lesz. Jelenleg nekem ez a videokari. Aztán nemsokára a proci lesz.
  • Gabesz026
    Hi!

Azért van hiba küldik között is pl. volt egy olyan küldi hogy 1 nőt kellet volna elkisérnem a faszijához a nőt megölték (elvileg) de nem halt meg mert állandóan feltöltődik az életereje de közben a küldetést már elbuktam így a nő követ mindenhova elég idegesítő. Meg van olyan is hogy megáll a karim és nem tudok mozogni vele egyik irányba sem aztán gondol egyet és elindul ez úgy kb. 2-3 percig tart.
  • bardocz
    Majd később vegyél egy erősebb procit;) Mert miután megvan az új vga a proci lesz a gyengepont:)
  • Scouser
    És gyerekek az normális, hogy bemegyek egy házba és a paci jön be velem? Ezt mondjuk még elviselném, de hogy az emeletre is kövessen? LOL:)
  • peter01
    De istenem ne reklámozd annál kisebb az esélyem nyerni
  • Scouser
    Köszönöm és remélem:) Ugyanis a videokarit cserélem le 4850-re:)
  • Dante73
    Nem az a gond, hogy gyenge, kevés a kariban a memo. Az én 320-as 8800-asom is csinálja, sőt, időnként asztalra dob.
    Volna egy kérdésem.
    Ma rendeltem meg, pénteken kapom kézhez a játékot. Eddig "virágbolti" volt, viszont ma már nem indult el! Nem aktiválást kért, odáig el sem jutott, duplakatt, homokóra, semmi. Mindent kipróbáltam, meg is dll-eztem, securom akármiztem, semmi.
    Töröltem a pitlibe, képfájl rég nincsen meg, péntekig csak izgulhatok, nem a ment valami tönkre. Viszont remélem, a mentéseim, menni fognak.
    Szóval, van valami ötletetek? Gépben semmi változás nem volt, rendszergazdaként futtattam, stb...
  • bardocz
    Jaja,az szerintem elég gyors hozzá.Viszont a vga-ról tudom,hogy elég gyengus darab.
  • xido
    ja bocsánat..x2-es proci..az 2magos már...
  • xido
    Proci lehet szerintem....

totál távolra zoomolva nem javul picit?...akkor mintha kevesebbet kéne számolni a textúrákat..
  • bardocz
    Én innen a VGA-t látom a leggyengébb láncszemnek.
  • Scouser
    Mártmint azt vágom hogy azért mert gyenge a gépem, de melyik része? Proci: 4800+ X2, 8600 GT 256Mb, 2 Gb Ram 800mhz, vagy a vinyónak van gondja?
  • Scouser
    Másnak is be-be szaggat a játék, amikor mondjuk hátason vágtat és gyorsan megy a tájban? Olyan mintha picit megakadna betölteni a dolgokat. Pl megforgatom a kamerát megakad, aztán miután betöltött mindent a karakter mögött már nem akad meg egyszer sem. És hiába veszem le minimumra a grafot akkor is csinálja. Mitől lehet?
  • MyCream
    Oké kösz. Hiszek neked hogy nem vírusos:D Gondoltam én, csak mégsem mertem felrakni.
  • Reggaester
    Csak az Avast hiszi azt, kapcsold ki, aztán szedd le, rakd fel, és csak utána kapcsold vissza avastot. Egyébként ok, mindenki szokott lusta lenni , de a keresés témában menüpontba beírod, hogy avast, és kiad egy rakás hozzászólást, már kétszer is írtam, hogy túl érzékeny az avast.
  • bardocz
    Nem tudjátok,hogy lesz-e xbox-ra is magyarul?Nagyon jó lenne:)
  • McFrost
    Nálam is okoskodik:(
  • xido
    kézikönyvben benne van szerintem:))
  • Tatyla
    Melyik karakter lehet kizárólag gonosz?
    Melyik karakter speciális hátasa egy pók?
    Melyik karakterosztály ősei között tört ki a polgárháború, mely megváltoztatta Ancariát?

ezekre tudjátok a választ lehet vele nyerni?
  • MyCream
    Én a hivatalos oldalról szedtem, és jelzett. Bár ennél nem lehet tudni, mert ez lényegesen többmindenre mondja azt hogy vírusos mint a nod. Azé kösz.
  • xido
    én mikor felraktam a játékot,az autorun menüben a frissítések-re kattintva a magyar oldalról szedtem le és nem jelzett rá semmit az írtó,igaz nekem csak mezei avg van fent,de ahogy hallottam,csak jelez,de nem komoly a fenyegetés
  • MyCream
    Leszedtem több 2.10-es patchet is több oldalról, és mind fertőzött volt az avast szerint. Tényleg fertőzöttek, vagy csak az avast hiszi azt rá?
  • Hangyapajesz
    Itt egy másikszögből: http://kep.ivpicture.hu/17007.jpg :)
  • Hangyapajesz
    Nah itt a hátas: http://kep.ivpicture.hu/17003.jpg
  • Fehercsoki
    Hol lehet megszerezni a kaszt mountját?Kell azért fizetni?
  • Hangyapajesz
    Nah nekem megvan első nem lovas hanem ilyen lény hátasom 23-as shadow wariorral jól néz ki ilyen fekete ogrefejű izé :D de tök jól néz ki .. :))
  • Fehercsoki
    Hmm neked vannak spelljeid?Nekem nincsenek-.-Jó kis mount nekem a ló is elég lenne:P
  • Rettenthető
    Nekem már megvan a [URL=http://rettentheto.fw.hu/hero/sac/elf_07.jpg]"lovacskám"[/URL] :-P
  • Sir Quno Jedi
    Jah a demóban hihetetlen mennyiségű pénzt össze lehet guberálni, csak nem nagyon van mire költeni (én rúnákat olvasztgattam össze mindig belőle)
  • Fehercsoki
    Akkor adj belőle 5k-t, nekem van 300....
  • wedge31
    Látom te is jártál a gabonakörös kislánynál ,jópofa küldi.
  • peter01
    És az sok én a demoba majdnem 100k-t összesezdtem.
  • CalebJoe
    Maxon minden + 2XAA

• Fehercsoki
    Lol 5k gold:S
  • wedge31
    Változo mert több fajta ló van több ezer a legolcsobb is.
  • Fehercsoki
    Köszi és mennyibe kerül mer van 300g-m a qk elég hülyén vannak felvettem sokat de már asse tom holkéne leadni őket:S
  • wedge31
    Hülyén hangzik de a lókupeceknél / térkép jelöli patkoval / minden nagyobb helységnél vannak.