10050
  • Scouser
    Miért olyan fura, hogy eredeti játékom van, vagy olyan alacsony a szint az órákhoz képest?:)
  • Scouser
    De nem csodálkozok, hogy ilyen pici file a mentés ugyanis nem kell mást elmentenije, mint a skilljeidet (ami pl strenght:51 stb), ugyanígy a combat artok állását, a questek állását, ami szintén csak egy questnév és mellette egy szám hogy megcsináltad-e, a nálad lévő itemeknek ID-je van, amit szintén megjegyez, meg még azt, hogy melyik monolit volt legutoljára aktív. Csupa szöveg és kész.
  • Scouser
    Elvileg minden kilépésnél automatikusan ment a játék és amikor belépsz ahoz a monolithoz teszi vissza karakteredet amelyiket aktiváltad. Én pl csináltam olyat, hogy volt egy quest amit felvettem egy monolit mellől. Aktiváltam azt, majd elmentem megcsinálni de jó messze volt. Miután megvolt a q kiléptem a játékból és amikor viszaléptem ott voltam a questgiver mellett és felvettem a jutalmat. Nem volt kedvem visszasétálni:)
  • TGWH
    asztal/dokumentumok/ascaron
    elvileg a kézikönyvben van leírás, hogy mik a gyorsbillentyűk. Gyorsmentés is van, pontosan nem tudom, csak hogy a monolitoknál lehet menteni, és ha pl. 5 percig barangolsz mentés után, majd esc mentés és kilépés, majd visszatöltöd, akkor a monolittól kezdesz, de az 5 perc alatt megszerzett cuccaid megmaradnak.
  • Rudi27
    a karikat hova menti? a docsettingbe? az a 20kilobyte a karim? :D szóval arra lennék kiváncsi hogyan tudok bizti mentést csinálni. De nem merem babrálni hátha megint eltünik .
  • Imremagdi
    16 szint. Aktivált verzióval?
  • Scouser
    LVL 16 vagyok, 4,4%-át láttam a világnak és egyenlőre csak tapogatózok, hogy mi hogyan van. Jah és eddigi játékidőm 6és fél óra. Ennyi idő után a COD4-nél már az uninstall gombra nyomtam.

Egyébként hogy tetszenek a képek? 1024*768 minden High AAnélkül.
  • Imremagdi
    én vettem lovat, meghalt. most meg nincs pénzem rá.
    grrrr
  • wedge31
    Használj lovat egyébként nagyon lassan haladsz.
  • rage
    Portálok lehetnének kicsit sűrűbben is...
    Néha elég fárasztó egyik részből átvándorolni a másikba.

Mondjuk, ha pl ezek az újraélesztő monolitok lennének a portálok is, az úgy pont jó lenne.
  • Rudi27
    Edit: neve: Vérpistike
  • Rudi27
    Sírfelirat: Halott neve: Vépistike. felirat: lvl 1-es szintű földműves. Pedig azthittem megvan minden szükséges csalásom. .

Ezekhez hasonló sírfeliratok vannak wtf mingyárt besza... annyira röhögök már .
  • GanXstaZoleeWrk
    Hmm érdekes mert van pár játék a gépemen és még 1 se hiányolta. Nem régiek, elég újak.
  • Newfronter
    Minden játéknál vannak hibák. Van hogy szívni kell, ez van, én is szívtam régebben.
    Még nem láttam olyan játékfórumot ahol ne lett volna a játékkal hiba...
    A PhysX-et külön kell feltelepíteni igen, mint ahogy eddig is külön kellett.

Amúgy a Sacred 2 megéri a pénzét a fórumot olvasva eddig, és nem 7-10 óra játékidőt kapsz érte!
  • Prince23
    Off topikot tegyétek már a banner alá... nem igaz...
  • GanXstaZoleeWrk
    Nah eddig a játék mocskosul nagy negatívum, én még ennyit semmilyen (warez, eredeti) játék elindításával nem szenvedtem, külön kellett neki telepíteni physx drivert stb. (mondjuk nem értem ez mért nincs bent alapból a graf. kártya driverben.) Még jó hogy kifizettem érte a 10kt.

Ezek után elindult majd vibráló kép, utánna 3 percig kerregő winyo, task managerben fut a progi de ennyi, bezárom igy. Újabb indítás és mmáris fut. Jól össze van rakva az egyszer fix, és még el se kezdtem vele játszani, na most megnézem elindul e 3x-a.... LOL
  • Imremagdi
    12. szint, eddig jó volt, most bármit csinálok visszadobál a főmenübe. :(
  • balee4
    Szerintetek érdemes egyből silveren elkedzeni?
  • Rudi27
    lol ez durván hangzik majd akkor nerfelik :D
  • wedge31
    Rájöttem hogy az inkvizitor totál tápos tömegpustito lesz csak a alatomos hatalom csoport cooldownját kell alacsonyan tartani mert a tömör örvény + fanatikus hasonmás már most lv22 -ön fél tisztásokat kiirt.
    A fanatikus hasonmásnak az az elönye hogy a megidézet inkvizitor további hasonmásokat idéz asszem max ötöt akik ha például egyszere bedobják a tömör örvényt ott kö-kövön nem marad.
  • Fehercsoki
    Énis templomőrt és nincs pénzem lóra.
  • Rudi27
    inkább beszélgessünk a játékról, ki mien karit kezdett? én egy templomőrt bár nem jósoltam neki sok jót és nem gondoltam hogy befog jönni de baromi jól tud AOE-zni . Szóval van benne lehetőség bár minden táblában tlaáltam valamit ami nagyon jól jön így aztá nemnagyon tudom még mire kellene specializálódni. lvl 10 vagyok most mivel az előző mentésemet bebuktam .
  • TGWH
    Igen, az egyéni mindig felajánlja hogy hova telepítsd, így van ez a Sacred 2-nél is. Olyat nem tud a program, hogy egyszer lehet választani, máskor nem.
    A fény és az árnyék küldiknél mást mond az árnyékharcost megidéző mágus, bár lehet hogy nem csak kettő variáció van, hanem több is, ezt meglesem :D de a telepítő ilyet nem fog ám csinálni :lol:
  • Rudi27
    Najó nem vitatkozok maradjunk annyiban hogy te okos vagy énmeg nem ennyi .
  • GanXstaZoleeWrk
    physxloader.dll hiba másnál is van? Érdekes mert minden más fut, de ez egyből elszáll.
  • McFrost
    Viszont ha ilyenkor tovább nyomod és látod nem ajánlja fel, akkor visszalépsz és választod a másik variánst:)
  • Rudi27
    azért háborogtam mert nem ajánlotta fel mert ekkora balfék installja van ennyi, utánna 2x ra már tudtam hogy hülye és nemfogja megkérdezni hova akarom tenni ezért gondoltam megnézem az egyénit, álltalában tipikusnál is megszokták kérdezni a játékot bár lehet hogy ez csak régebben volt így manapság meg nem divat nemtudom mert minden játékom 8éves kb .
  • McFrost
    Viszont ha tudnád nem háborognál.
  • TGWH
    Én elfelejtettem visszavonni, de a játék indításakor kiadott egy aktiváló ablakot, ott elkeveredtem a megfelelő helyre (remélem...), beírtam a weblapon generált visszavonó vagy milyen kódot, és elindult. Hogy most ez a másodiknak számít, vagy 13mas szintnél nem jutok tovább, azt még nem tudom, de 3. telepítésre csak ki fog derülni, ami kb. 1 év múlva esedékes :D de sztem működik, mert be tudok lépni a szerverekre (azaz a helyükre, mert nem látok szervereket, össz-vissz 1 ember volt délelőtt), de lehet hogy nem működik, és a második gépnek veszi...
  • Rudi27
    Reggaester köszi az infót, aúgy utánnajártam a dolognak picit, és ha megvan a deaktivációs kód amit az aktiváció során alul randomon generál a jelenlegi aktiváció mellé akkor könnyeddén visszalehet vonni webesen is akár az aktivációt, de ezt a kódot én az 1. aktivációmnál nem írtam fel ahogy gondolom sokan mások sem. Szóval most felírtam és nincs több hibázási lehetőségem mert mostmár a szerver úgy észleli hogy fennvan 2gépen a jatek, mivelhogy az első aktivációm visszavonása nem volt sikeres. De mosthogy már átlátom a dolgot végre nem is lessz több hiba a dologban .
  • Rudi27
    McFrost már bocs de csak egyéninél kérdez rá, szvsz asse tudod miről beszélsz.
  • wedge31
    Nekem lv19-en eset az elsö szet item mondjuk ha figyelembe veszed hogy 215 a level cap akkor logikus hogy nem kaphatsz meg mindent az elején.
  • Scouser
    Ja meg még mindíg nem értem, mert úgy volt, hogy nem lépnek velünk szintet a mobok...
  • Scouser
    Igazatok van, engem igazábol csak a leírt 2 dolog zavar. És az egyikre kapásból megoldás is keletkezett, ugyanis a questlog nyitott egy második fület magának II-vel jelölve. Már csak arra lennék kiváncsi, hogy ez azért van mert már nem fért el és nyitott egy ujat, vagy azért mert a más területek questjeit teszi ide bele és így tovább. Viszont a paci továbbra is hol eltűnik hol jön velem még vécére is.
  • ROMOTO
    Egyetértek, semmi bug (vagy csak elvétve ) 1-2 beragadt quest..., de a karavánnal nem volt gond, pl. szépen jött utánam a tehén a csajszival, a mob ok elvétve tényleg animálnak a haláluk után, a patkány mennyiség tényleg zavaró, de ez csak a game elején lesz, később gondolom bead keményebb ellenfeleket, mivel a patik, goblinok a leggyíkabbnak számítanak. Item normális még nem esett nekem sem, az irányítás elég kaka a terepakadályok korelikus kerülgetése, fák, dungeonkapuk alatti léptékugrálás és a questes slepp lábatlankodása miatt lelassul a game dinamikája, néha kifejezetten elkedvetlenítő a questek miatti maratoni össze-vissza mászkálás ua. a fikányi helyen 100 adszor...Ellenben ezüst fokozaton frankón lehet szintet lépni, végig piros minden mob.
  • McFrost
    Azért mert balfasz voltál, meg sem nézted csak toltad fel a játékot.
    Rákérdez, csak a megfelelőt kellett választani, ennyi.
  • Reggaester
    Kézikönyv 58, oldal.

Technikai támogatás email: [email protected]
    Oldal címe: www.cdv-sevenm.hu
    Ügyfélszolgálat: 06 1 430 3758
  • Scouser
    na itt van a megoldás tessék:

http://www.unlock.sacred2.com/
  • Rudi27
    oks felteszem és megpróbálom, de most legalább nem a c: ra tette mert alapértelmezett installnál az elöző körben rá sem kérdezett hogy hé paraszt hova akarod tenni, besuvasztotta a kis rendzseres particiómra...
    Szóval huh többet nem is írok ma ide mert picit idegbeteg vagyok és nem beszámítható .
  • Rudi27
    adjon valaki valami elérhetőséget ahol magyar suppot van ha lehet, mert én tuti nemfogom megtalálni amien ideges vagyok ettől a szartól.