10030
-
#1018 Énis templomőrt és nincs pénzem lóra. -
Rudi27 #1017 inkább beszélgessünk a játékról, ki mien karit kezdett? én egy templomőrt bár nem jósoltam neki sok jót és nem gondoltam hogy befog jönni de baromi jól tud AOE-zni . Szóval van benne lehetőség bár minden táblában tlaáltam valamit ami nagyon jól jön így aztá nemnagyon tudom még mire kellene specializálódni. lvl 10 vagyok most mivel az előző mentésemet bebuktam . -
TGWH #1016 Igen, az egyéni mindig felajánlja hogy hova telepítsd, így van ez a Sacred 2-nél is. Olyat nem tud a program, hogy egyszer lehet választani, máskor nem.
A fény és az árnyék küldiknél mást mond az árnyékharcost megidéző mágus, bár lehet hogy nem csak kettő variáció van, hanem több is, ezt meglesem :D de a telepítő ilyet nem fog ám csinálni :lol: -
Rudi27 #1015 Najó nem vitatkozok maradjunk annyiban hogy te okos vagy énmeg nem ennyi . -
#1014 physxloader.dll hiba másnál is van? Érdekes mert minden más fut, de ez egyből elszáll. -
#1013 Viszont ha ilyenkor tovább nyomod és látod nem ajánlja fel, akkor visszalépsz és választod a másik variánst:) -
Rudi27 #1012 azért háborogtam mert nem ajánlotta fel mert ekkora balfék installja van ennyi, utánna 2x ra már tudtam hogy hülye és nemfogja megkérdezni hova akarom tenni ezért gondoltam megnézem az egyénit, álltalában tipikusnál is megszokták kérdezni a játékot bár lehet hogy ez csak régebben volt így manapság meg nem divat nemtudom mert minden játékom 8éves kb . -
#1011 Viszont ha tudnád nem háborognál. -
TGWH #1010 Én elfelejtettem visszavonni, de a játék indításakor kiadott egy aktiváló ablakot, ott elkeveredtem a megfelelő helyre (remélem...), beírtam a weblapon generált visszavonó vagy milyen kódot, és elindult. Hogy most ez a másodiknak számít, vagy 13mas szintnél nem jutok tovább, azt még nem tudom, de 3. telepítésre csak ki fog derülni, ami kb. 1 év múlva esedékes :D de sztem működik, mert be tudok lépni a szerverekre (azaz a helyükre, mert nem látok szervereket, össz-vissz 1 ember volt délelőtt), de lehet hogy nem működik, és a második gépnek veszi... -
Rudi27 #1009 Reggaester köszi az infót, aúgy utánnajártam a dolognak picit, és ha megvan a deaktivációs kód amit az aktiváció során alul randomon generál a jelenlegi aktiváció mellé akkor könnyeddén visszalehet vonni webesen is akár az aktivációt, de ezt a kódot én az 1. aktivációmnál nem írtam fel ahogy gondolom sokan mások sem. Szóval most felírtam és nincs több hibázási lehetőségem mert mostmár a szerver úgy észleli hogy fennvan 2gépen a jatek, mivelhogy az első aktivációm visszavonása nem volt sikeres. De mosthogy már átlátom a dolgot végre nem is lessz több hiba a dologban . -
Rudi27 #1008 McFrost már bocs de csak egyéninél kérdez rá, szvsz asse tudod miről beszélsz. -
#1007 Nekem lv19-en eset az elsö szet item mondjuk ha figyelembe veszed hogy 215 a level cap akkor logikus hogy nem kaphatsz meg mindent az elején. -
#1006 Ja meg még mindíg nem értem, mert úgy volt, hogy nem lépnek velünk szintet a mobok... -
#1005 Igazatok van, engem igazábol csak a leírt 2 dolog zavar. És az egyikre kapásból megoldás is keletkezett, ugyanis a questlog nyitott egy második fület magának II-vel jelölve. Már csak arra lennék kiváncsi, hogy ez azért van mert már nem fért el és nyitott egy ujat, vagy azért mert a más területek questjeit teszi ide bele és így tovább. Viszont a paci továbbra is hol eltűnik hol jön velem még vécére is. -
#1004 Egyetértek, semmi bug (vagy csak elvétve ) 1-2 beragadt quest..., de a karavánnal nem volt gond, pl. szépen jött utánam a tehén a csajszival, a mob ok elvétve tényleg animálnak a haláluk után, a patkány mennyiség tényleg zavaró, de ez csak a game elején lesz, később gondolom bead keményebb ellenfeleket, mivel a patik, goblinok a leggyíkabbnak számítanak. Item normális még nem esett nekem sem, az irányítás elég kaka a terepakadályok korelikus kerülgetése, fák, dungeonkapuk alatti léptékugrálás és a questes slepp lábatlankodása miatt lelassul a game dinamikája, néha kifejezetten elkedvetlenítő a questek miatti maratoni össze-vissza mászkálás ua. a fikányi helyen 100 adszor...Ellenben ezüst fokozaton frankón lehet szintet lépni, végig piros minden mob. -
#1003 Azért mert balfasz voltál, meg sem nézted csak toltad fel a játékot.
Rákérdez, csak a megfelelőt kellett választani, ennyi. -
Reggaester #1002 Kézikönyv 58, oldal.
Technikai támogatás email: [email protected]
Oldal címe: www.cdv-sevenm.hu
Ügyfélszolgálat: 06 1 430 3758 -
#1001 na itt van a megoldás tessék:
http://www.unlock.sacred2.com/ -
Rudi27 #1000 oks felteszem és megpróbálom, de most legalább nem a c: ra tette mert alapértelmezett installnál az elöző körben rá sem kérdezett hogy hé paraszt hova akarod tenni, besuvasztotta a kis rendzseres particiómra...
Szóval huh többet nem is írok ma ide mert picit idegbeteg vagyok és nem beszámítható . -
Rudi27 #999 adjon valaki valami elérhetőséget ahol magyar suppot van ha lehet, mert én tuti nemfogom megtalálni amien ideges vagyok ettől a szartól. -
#998 Felveszed velük a kapcsolatot a vevőszolgálaton, a manualban biztos van valami emailcím írva, de kinn van a kocsimban most ezt így nem tudom. De ha ott nincs akkor a honlapon keress valamit. Egyébként kétszer telepítheted, szal elvileg még van egy dobásod, mielőtt ezt kéne tenned. -
Rudi27 #997 Aki tudja a megoldást hogyan tudom unlockolni az írja le plz de szerintem erre senkisem tudja, márpedig ez bárkivel megeshet, jah az az unlocker exe nem csinálja meg mielőtt azt irjátok, ami kinnvan a hivatalos oldalon. -
#996 Na felteszek én is pár képet akkor:
Itt questet veszek fel:
Itt láthatatlan a Shadow Warriorom:
Egy kútnál álldigálok:
Ez is csak egy álldigálós kép:
A háttérben a kedvenc varázslatom:
Na itt meg beleteszi a fejét egy szoborba:
-
Rudi27 #995 Nah akkor meg is történt az amit már kérdeztem régebben itt. Ha behal a windowsod úgy hogy el sem indul és nemtudtad visszakérni az aktivációt a szervertől. Ergo sacredestül eltünt a winfos. Ilyenkor mit a faszt csináljak, rohadt nyomorult játék ez. -
#994 küld el pls privibe a megoldást -
#993 Jah és már máshol is olvastam, de 1024*768-ban homályosak a betűk, pedig úgy sokkal jobban futna nekem is a játék. -
#992 A megjelenítési hibákról ott van a kép amit belinkeltem, bár ez lehet azért mert alacsonyabb(közepes minden, kivéve shadow mert az off) grafikán vagyok kénytelen játszani. A bugokról meg márt írtam amik engem zavarnak:
-a lovam követ mindenhova, volt hogy egy ház emeletére is feljött utánam, aztán van hogy eltűnik és hiába fütyülök neki.
-a questlog eléggé átláthatatlan, minek mutatja azt is amit már megcsináltam?
Igazából csak ezek azok amik nagyon zavarnak a játék többi része tényleg csillagos ötös. -
#991 " a játékban benne hagyott gyermeteg hibákat bugokat " -valami nagy baj lehet a gépedel mert én több mint 40óra játék alatt nemtalálkoztam ezekkel a hibákal mint te ,biztos a Sacred 2-vel játszól ? -
#990 Hát akkor jó, mert én 1280*1024-ben fogom játszani, mert annyit bír a monitorom. Venni fogok egy normális tápot, mert annak idején csak egy codegen tápos házra futotta, meg egy jó procihűtőt is. ez talán kijön olyan 20k-ból plusz a videokari ami olyan 36k a dual slotos változatban. A procit meg meghúzom olyan 2,8-2,9 környékére, bár most gyári hűtővel is simán tolja a 2,6-ot 40 fokos hő mellett terhelve(feszt még nem adtam rá). Mire ez összejön arra meg csak lesz valami új patch és ahogy mondtad az ATI driver is fejlődik még.
Már alig várom, mert ez a játék az amiért abbahagytam egyenlőre a WoW-ot és úgy néz ki nem is fogok rohanni november 13-án megvenni a kieget. Mondjuk ebben közrejátszik a Football Manager 2009 várható megjelenése is:)
Dante73: Nálam hiába az eredeti, volt hogy nem tudtam elindítani, mert nem engedett rákattintani a menüre. Volt hogy amikor szabályosan kiléptem "a program leállt" hibaüzenet fogadott a win-ben. Elég gyerekcipőben van ez a játék, de egy ilyen csapat mint az Ascaron, akiknek gyakorlatilag ez az egyetlen játékuk nem engedhetik meg maguknak, hogy ne javítsanak a hibákon. A kiadó siettette a játék kiadását, ez nagyon is látszik a szerverproblémából és a megjelenés napján kiadott 460mb-os patch-ből. Az amerikai megjelenés elhalasztása pedig véleményem szerint pont ezért van. Talán ők kevésbé toleránsak ezekkel a hibákkal szemben mint mi vagyunk Európaiak, nem beszélve arról, hogy amerikai szaklapoknak így nincs lehetőségük lehúzni a játékot egyenlőre.
Egyszóval egyenlőre úgy vagyok, hogy nem bírom megállni, hogy ne lépjek be a játéba, aztán játszok egy picit, majd ismét felfedezem a videokártyám gyengeségét és a játékban benne hagyott gyermeteg hibákat bugokat. Aztán felhúzom magam és kilépek. 10 perc után pedig újra kattintok az ikonra:) -
Newfronter #989 A játékban mindent fullra téve, kivéve az AA-t, 1600x1200-ben jól fut, meg-meg akad a kép, de szerintem az az engine hibája, mert legtöbbször simán fut és nem akadozik. Elit grafikán már kicsit más, ott látszik hogy jobban fogja a VGA-t a nagy textúra, de még ez is tűrhető. Amikor betölt a játék akkor vannak ezek a gondok inkább, mire mindent betölt a pályán akkor jól fut standard textúrákkal.
FPS értéket nem tudok mondani mert nem mértem.
ATi driverek még nem a legjobbak, minden hónapban egyre jobb lesz a helyzet, ez viszont garantálható...régen X1950 Pro-m volt, és volt olyan játék ami 1 év alatt sokat javult a drivernek köszönhetően (DiRT). A procidat viszont húzd ahogy bírod! -
#988 Nálam most azon megy az idegeskedés, hogy kipróbáltam, a virágboltit, tegnap előtt este abbahagytam, tegnap már nem indult el. Nem volt belenyúlva a játékba. Megnéztem a Problémajelentéseket, és az utolsó kilépésemre azt írja, hogy használhatatlanná vált. Na azóta nem indult el, homokóra, és aztán semmi. próbáltam paul.dll-t, secureg-akármit, semmi. Valami betöltés közben behal. Hibaüzi sincsen. Ha az eredet is ezt fogja csinálni, (holnap jön) hülyét kapok.
Apropó! aki már próbálta. Mentett karimat tudom folytatni? -
#987 Érdekes nálam ilyen problémák nincsenek ezért nem vennék soha radeon kártyát. -
#986 Ó és megkérdezném, hogy neked milyen beállításokon hogyan fut a játék. Mert nekem is hasonló procim van (4800+) és ahogy már párszor leírtam hónap végén veszek egy 4850-es Radeont. -
#985 Ja de az nagyon idegesít, hogy a lovam mindenhova követ engem. Jó lenne, ha eltűnne, vagy kikötné magát ha leszállok róla:) -
#984 Hát akkor tényleg az lesz amit tegnap mondtam. Várunk 2-3 hetet, hogy adjanak ki még néhány patchet és akkor talán jo lesz minden. Nem olyan nagy dolgok ezek, csak sokat javítanának az összképen. Biztos vagyok benne, hogy az értékelésekben sem kap majd 90% fölött a játék, pedig egy 2-3 hónap múlva teljesen felpeccselt kijavított gém simán lehetne mondjuk 94% is.
Ami meg nagyon durva, hogy 4,4%át jártam be a terepnek és játszottam 6 órát eddig. Szó szerint akkora a világ, hogy félek elindulni benne, mert bármikor megtámadhat egy halom mob. Mondjuk ilyenkor csak hívok 2 csontikatonát, meg a koponya nyíltornyot megidézem és lecsapom őket. -
#983 Nálam hasonló akkor jelentkezett, mikor kitett asztalra, majd vissza léptem a játékba. Még a karimat is a szemem előtt öltöztette fel... Azaz az alapra úgy rakta rá, a már megszerzett páncélt. -
Newfronter #982 Nekem elite grafikánál egy idő után a karaktereken illetve a tárgyak egy részén nem volt textúra, így kénytelen voltam standard textúrát használni. Ott nem vettem még észre hibát. -
#981 -
#980 Én is kérdeznék. Másnak is van hogy néhol ilyenek a textúrák:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/textura.jpg
a szőnyeg szélét nézzétek. -
Newfronter #979 Igen ez a védelem. Meg az is hogy visszadobál a főmenübe.