10030
-
xido #1138 Érdekes mondjuk tényleg az arány,ami a fagyások és egyebeket illeti...én azt hittem tegnap este találtam egy bugot,mikor nem tudtam kijönni egy házból..aztán derült ki,hogy nem nyitottam ki az ajtót -
#1137 Egyetértek ha felveszem a fű részletességét akkor nemindul el és lefagy viszont minden más maxon van... -
#1136 A Windowsban be lehet állítani, hogy probléma esetén ne induljon újra, hanem álljon meg kék képernyőnél. Hátha abban lenne valami info a hiba okáról, pl hogy melyik dll-re vagy vxd-re hivatkozik, s akkor rá lehetne jönni, mivel van a probléma (vga, hangkártya, akármi) -
#1135 Vagy többféle release létezik a tied szar nekunk meg nem.
A kiadás ota tolom és semmi ilyen problémám nincs mint neked probáld meg kicseréltetni. -
Rudi27 #1134 Valaki esetleg nemtudja meik fájlokban menti el a s2 a videóbeállításkat. mert engem nem enged hozzájuknyúlni, ahogy hozzáérnék resetel a gépem. volt már drivercsere meg minden, csak az s2nél van ez. -
Rudi27 #1133 szerintem tök lényegtelen, ha lessz olyan szavazás hogy 2008 legroszabb és 10ezer buggal rendelkező játékmotorja, akkr a sacred2 magasan viszi a pálmát . Ergo már megint kaptunk egy félkéssz játékot ahelyett hogy normálisan megcsinálták volna, remélem a pachekben javítva lessz pár ilyen alapvető engine hiba, mert azért azt ne mondja senki nekem hogy 10emberből 8nak full hibás hardware konfigurációs gépe van . Vehettem volna egy rohadt wow kieget az leglább stabil. -
#1132 Akkor nem csodálkozom, hogy behal:DDDDdddd
Itt elhangzottak szerint még nem állt össze az online részleg,dolgoznak rajta. -
#1131 folyamatos egyhuzamban lehúzott :D
na még 1 kérdés:nekem bazira nem megy online a game,zárt semmi nem jön be csak 123-as hiba szerver nem található,nyílt meg semmi szerver nincs, én csinálok valamit rosszul? -
#1130 Szerintem arra gondol, hogy egyhuzamban 8 órát toltál-e le?
Vagy 8x1 órát? -
#1129 Nekem a játékban töltött, tiszta játékidő. -
xido #1128 de ez folyamatos játékidő és nem játékban töltött ugye?:) -
#1127 10 óra játék után tegnap nekem is elkezdte ua. s2logic.dll hibára hivatkozva aztán kivágott 5x is -
#1126 Na, kb 8 órányi tiszta játékidő után megvolt az első hiba is.
Kidobott a játék ezzel :
Faulting application sacred2.exe, version 2.10.1.0, faulting module s2logicai.dll, version 2.10.1.0, fault address 0x0004c590.
Sacred exe-je és a Sacred dll file-ja együtt hozták ezt össze, remélem, csak ilyen sűrűséggel fordul majd elő... -
#1125 Azt a félhullát el kell vinnem a világ végére :( -
xido #1124 hahh..a borospince project:)
2 kísérő?:)..nekem egy volt..a hülyéje nem jött be velem egy barlangba,mire kiértem,már nem volt sehol:( -
Itt széthullik egy csonti és ad egy könyvet:
Minimalista tájkép, menekülő csontossal:
-
#1122 Előttem a goblinok és a csontik egymást írtják, szóval nem csak engem útálnak:DDD
-
solikka #1121 Sajnos végig vinni nem hiszem hogy fogom mert nincs rá időm. Azt meg elhiszem hogy sok látványos elem van benne, gondolom például a boss harcok, de amit eddig láttam az nem nagyon múlja felül a Titan Questet vagy például a DS2-t. De még csak 5. szintig jutottam vagy 3 karival. -
Kimi23 #1120 Patch, és aztán a hotfix. -
Rudi27 #1119 Solikka legalább egy közepes grafikát hozz össze, aztán told végig így legalább 1x a játékot és ha utánna is aztmondod hogy nincsenek látványos elemek hát akkor lehet elkell menned szemészhez :P. Olyan akciók vannak mint atom szép spell, táj, karakter effektek. Ez az ami miatt ekkora gépigénye lett. a Szépség oltárán feláldozták az átlag géppel rendelkező vevőtábort az tuti. Szerintem nagyon brutális képeffektek vannak, pedig közel sem olyan grafikán tolom mint itt az átlag. -
#1118 400 giga az sok biztos jót töltöttél le? -
Jokes #1117 Hali!
Egy kérdés: letöltöttem a GameStar oldalárol a patch-et 400 valahány giga
de nem akar elindulni...lehet hogy rossz?Ti honnan vettétek le? -
szripio #1116 Egy 450 wattos Chieftec, asszem az annyira nem rossz :) Valahonnan szerzek akkor egy sp3as xp-t. Hátha...
Az F9-et meg mindig elfelejtem :D
-
solikka #1115 Nagyon nagy pozitívumként az intrót és a skillrendszert említeném... Ilyen hangulatos intrót még nem nagyon láttam a zene nagyon jó választás volt! -
solikka #1114 Annyi kellett volna hogy mozgalmasabb és JÓVAL látványosabb legyen és akkor nagyon jó lenne de így csak egy erős közepes szerintem (Pontban mondjuk 6/10). -
solikka #1113 Hát hát... Én jobbra számítottam.
Túlságosan sokat kell rohangálni egyik helyről a másikra és a feljődés is jóval lassabb lett. A grafika jó de azért némelyik varázslat lehetne észrevehetőbb mert néha azt sem tudom hogy elvarázsolta e vagy nem mert szinte semmi jele nincs...
Na nembaj majd a Diablo3 két év múlva -
tomcsa4 #1112 Márkás, jó minőségű tápod van? Ha nincs, akkor amint leehtőséged van, legyen. -
#1111 Remélem hogy használod a F9-es gyorsmentést mert akkor minden gond nélkül visszatöltöd az elözö állást akkor is ha lefagy. -
xido #1110 akkor próbáld meg,hogy leszeded az SP3-at és felteszed... -
szripio #1109 Te, én visszatoltam minden beállítást minimumra, és kezdtem is megörülni, mert vagy két órát folyamatosan ment, de aztán kezdte elölről az egészet. Kifagy úgy, hogy semmit nem tudok csinálni. Mondjuk legalább nem 10 percenként fagyott le, de akkor is. Gondoltam nyomom ablakban, hátha látok valami "mozgást" a vindózban, ami megakaszthatja, de nem igazán vettem észre semmit. Azt néztem, hogy a kézikönyvben szervízpakk 3-as xp az ajánlott, nekem kettes van. Akkor most mi is van? -
xido #1108 törlés előtt keresd fel a kézikönyvben található linket és az aktivációdat írasd jóvá/küld vissza.... -
#1107 Regeditben szerintem tárolja. szal azt ne töröld. -
Nabunaid #1106 Nem értettél meg...
Azt a kérdésem, hogy ha a vezérlőpultról törlöm akkor is leszedi az aktiválást a netről vagy csak a saját unistalljával? Mert hogy saját unistallja nincs a játéknak, minek ugye. Mostanában egyre több játék követi ezt a rossz példát. -
Reggaester #1105 Vezérlőpult/Programok telepítése és törlése? Ott van az -
Nabunaid #1104 Hogyan kell letörölni a játékot? Mert uninstallja nincs, ha meg a vezérlőpult/programok eltávolításával csinálom tartok tőle, hogy nem vonja vissza az aktiválást. -
#1103 Én is voltam ott, van 3 kisebb boss is, egy múmia, egy varázsló a hamradikra meg nem emlékszem -
#1102 Azzal értek egyet, hogy legalább ha az úton megy az ember, akkor nem kellene ennyi ellenséget nyírni. Mert így tényleg 3 méterenként 4-5 mobot kell kinyírni. -
#1101 Az elf fövárostol nyugatra levö szigetet hivják igy egy portálal lehet oda jutni a kikötöböl. -
#1100 Börtönszigeten?
Egy nagy kéken izzó pentagrammát én is találtam, de azt nem szigetről lehetett megközelíteni:
(A jpg konverzió kicsit rontott a minőségén)
A pentagramm.
A fellelhetősége a térképen jelölve.
Te hol találtad pontosan? -
#1099 Volt már valaki a börtönszigeten van ott egy marha nagy világitó pentagram a dungeonba azzal lehet valamit kezdeni ?